Witam usługi tej Pani to jakaś kpina. Pani bardzo niegrzeczne nakrzyczała na nas z żoną że źle się podpisaliśmy, mimo że jasno prędzej określiła żeby wyraźnie się podpisać na akcie notarialnym. Bardzo ciężko wydrukować jedną stronę jeszcze raz..Dodatkowo nakrzyczała że nie mamy gotówki tylko kartę mimo że deweloper z którym podpisywaliśmy akt notarialny nie dał nam czasu na wybranie gotówki, gdyż dowiedzieliśmy się o tym 2 godziny przed podpisaniem i jechaliśmy tam prosto z pracy. Z krzykiem kazała szukać nam bankomatu. Następnie Pani która odbierała pieniądze mocno się uraziła jak w złości nie ładnie położyłem jej gotówkę "za ta wspaniałą usługę." Poza tym bardzo drogo. Odradzam z całego serca. Proszę szukać innego notariusza w Gliwicach.
Czy kancelaria zatrudnia osoby ktore jednocześnie studiują ?
Witam, nie polecamy korzystac z uslug tej pani. Jest niemila, i ciagle pogania. Zaslania sie duzym doswiadczeniem w branzy, ale czy to automatycznie zabiera prawo klientom zapoznania sie z umowa ktora maja podpisac? Nasze spotkanie przebieglo w nerwowej i niemilej atmosferze. Nie polecamy
Poganianie przy zapoznawaniu się klienta z jedną z ważniejszych umów w jego życiu nie przystoi osobie z tak dużym, jak twierdzi sama Pani Notariusz, doświadczeniem w zawodzie. Spotkanie, ze względu na opryskliwe podejście Pani Notariusz, nieomal zakończyło się przed sfinalizowaniem umowy. Biorąc pod uwagę ilość kancelarii notarialnych w okolicy stanowiących konkurencję, nie potrafię zrozumieć takiego podejścia do klientów.