Opinie o Bracia Miklewscy s.c. Miklewska Jolanta Miklewski Ludwik w Radom

Na podstawie 2 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie aktualnych i byłych pracowników o pracodawcy Bracia Miklewscy s.c. Miklewska Jolanta Miklewski Ludwik. Przeczytasz tutaj też opinie kandydatów do podjęcia pracy w Bracia Miklewscy s.c. Miklewska Jolanta Miklewski Ludwik o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Pośrednicy w obrocie nieruchomościami

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Bracia Miklewscy s.c. Miklewska Jolanta Miklewski Ludwik w Radom

Honorata Nowy wpis

Jeszcze ze dwa lata temu pisali tu, że nie był to odpowiedni czas na rekrutację a że szukam czegoś obecnie w nieruchomościach to chciałabym podpytać czy może obecnie jest już na nią szansa? Widziałam na stronie, że w zespół wchodzą 4 osoby, zgadza się? A czy orientuje się ktoś może w sprawie stażu, czy firma je organizuje?

Lui Nowy wpis
@Honorata

Dziękuję za zainteresowanie rekrutacją. Ze względu na pogarszające się warunki działalności na rynku nieruchomości takie biura jak nasze muszą zaciskać pasa. Ograniczamy koszty na ful i nie wiadomo jak długo jeszcze ten potrwa bałagan na który nie mamy wpływu. Pozdrawiam i życzę wytrwałości. L. Miklewski

Anna Nowy wpis

Już od kilku lat współpracuję z firmą Bracia Miklewscy i jestem z tej współpracy bardzo zadowolona. W każdej chwili mogę liczyć na pomoc i profesjonalne wsparcie. Pracownicy firmy zawsze wychodzą naprzeciw moim oczekiwaniom i jak tylko mogą ułatwiają sfinalizowanie najmu, za co za każdym razem jestem Im ogromnie wdzięczna. Dbają również o realizację umowy przez cały okres jej trwania. Przesympatyczna i profesjonalna obsługa - każdy kontakt to czysta przyjemność.

Lui Nowy wpis
@Anna

Taka zapłata jest ważniejsza od pieniędzy bo mobilizuje do lepszej pracy wobec wszystkich Klientów, którzy stają się naszymi przyjaciółmi na wiele lat. Dziękujemy i zapraszamy.

Lui

Rzetelność, przyzwoitość, szacunek wobec wszystkich zainteresowanych

Czy w Bracia Miklewscy S.C. Biuro Nieruchomości Jolanta i Ludwik Miklewscy odbywają się wewnętrzne rekrutacje?

Lui
@Pytanie

Ten czas nie jest właściwy do rekrutacji

Czy zechciałbyś podzielić się z nami wrażeniami ze spotkania rekrutacyjnego w firmie Bracia Miklewscy s.c. Miklewska Jolanta Miklewski Ludwik? Jak oceniasz poziom trudności oraz atmosferę spotkania? Z chęcią dowiemy się wszystkich niezbędnych szczegółów dotyczących przebiegu rekrutacji.
Agnieszka

Witam ! bardzo profesjonalna firma...doświadczenie i miła obsługa...polecam jak najbardziej!!!

klient M.B.

Współpracowałam z Firmą Państwa Miklewskich w lutym 2021r. Firmę oceniam bardzo dobrze. Profesjonalna i sympatyczna obsługa. Bardzo szybka i sprawna realizacja zlecenia. Firma godna polecenia.

dom
 Rekomendacja

Z Firmą Państwa Miklewskich współpracuję od czterech lat. Jakość współpracy oceniam bardzo dobrze. Obsługa, doradztwo oraz pomoc są nieocenione. Państwo Miklewscy są, w mojej ocenie, znakomitymi fachowcami i znają się na materii, w które pracują i chyba ważniejsze, są wspaniałymi ludźmi o otartych umysłach i dobrych sercach. Każdemu polecam tę Firmę.

BARBARA ĆWIK

Współpracuję z firmą od 5 lat. Obsługa profesjonalna. Dobór najemców wg wymagań określonych przez właściciela. Możliwość negocjacji cenowych. Przygotowywanie dokumentów umów z dużą znajomością prawa. Firma godna polecenia.

Iwona

Kilkakrotnie miałam sposobność i przyjemność współpracować z biurem nieruchomości p. Miklewskich. Zarówno kupno mieszkania jak i sprzedaż za pośrednictwem tego biura był strzałem w dziesiątkę za każdym razem. Komfort i spokój jaki zapewnia to biuro przy transakcji (zarówno właściciele jak i pracownicy) pozbywa jakiegokolwiek niepokoju. Przy ich pośrednictwie wyeliminowałam nie zawsze przyjemne kontakty z potencjalnymi klientami, pytania, komentarze, próby targowania, co nie zawsze jest przyjemne. Poza tym, cała obsługa prawna, sprawdzanie statusu nieruchomości tzn. wszystkie czynności związane z kupnem/sprzedażą brali na siebie i tym samym zmniejszali moje psychiczne obciążenie. I jeszcze bardzo ważny element. Transakcji finansowa przeprowadzana z ogromną ostrożnością i dbałością. Chciałam jeszcze wspomnieć o obsłudze prawnej jaką zapewniają nawet 3 lata po zawarciu umowy kupna lokalu. Po takim czasie zwrócił się do mnie dłużnik poprzedniego właściciela. Skontaktowałam się z biurem Miklewskich i wszystko zostało natychmiast załatwione pozytywnie. Biuro Miklewscy to Pośrednik naprawdę godny polecenia.

admin

Jakie benefity lub dodatki pozapłacowe oferuje firma Bracia Miklewscy S.C. Biuro Nieruchomości Jolanta i Ludwik Miklewscy ? Wiecie coś na ten temat? Twoja wypowiedź jest ważna!

Zostaw merytoryczną opinię o Bracia Miklewscy s.c. Miklewska Jolanta Miklewski Ludwik - Radom

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie