(usunięte przez administratora) Firma liczy każdą złotówkę. Nawet na klimatyzacji w szatni pracowników oszczędzają. Brak posiłku pracowniczego. Chyba że zapłacisz 6zł. Pracownicy zostają zwolnieni z byle powodu (usunięte przez administratora) Brak poczucia bezpieczeństwa i stabilnego zatrudnienia. Pracodawca ogóle nie patrzy ani na dobro firmy, ani na ludzkie podejście do swoich pracowników. Brak słów. Nie polecam
Widzę coraz częstsze podejście wielu ludzi, że wszystko im się należy. Wysokie zarobki, posiłki w pracy, owocowe czwartki, pizzowe wtorki, bezrobotne piątki itd. Przecież w żadnej pracy Cię nie karmią. No ok, są nieliczne firmy, które mają posiłki dla pracowników, a ty masz posiłek za 6 zł gdzie w restauracji czy nawet w domu nie dostaniesz nawet zupy za taką kasę. Totalnie nie rozumiem takiego podejścia.
Grafik dla osób zatrudnionych na umowę o pracę jest przygotowywany na cały miesiąc. Na umowie zlecenie nie ma takiego obowiązku, zleceniobiorca otrzymuje konkretny termin wykonania zlecenia. „Pracownicy zostają zwolnieni z byle powodu…” - proszę poczytać opinie w Google’u na temat tych „znikających” pracowników, tam jest mnóstwo powodów... Pracownicy stworzyli swoją politykę, nie mającą nic wspólnego ze standardami firmy. I to im się nie podoba, że w pracy trzeba pracować.
Z tą klimatyzacją w szatni to pierwszy raz słyszę, ale serio – jak często spędzamy tam czas? Przychodzimy, przebieramy się i lecimy na salę. A co do posiłków, te 6 zł to nie majątek, nie musisz przed pracą ogarniać jedzenia na szybko.
Myślę że warunki pracy nieodpowiadają pracownikom gdzie są wymagania owszem ale warunki pracy są słabe czy ściekówka bez urlopu płatnego i płatnego L4 albo dzisiaj jestes potrzebna jutro już nie . Prawda w oczy kole takie są fakty i rzeczywistość. Przez długie lata w Brovarii pracownicy byli różnie traktowani. Lepsze miejsca są do pracy.
W Brovarii nie ma żadnych sentymentów. Dziś jesteś jutro cię nie ma liczy się czysta ekonomia. Byłam studentką zaciskałam zęby i pracowałam ale na stałe nigdy. Widziałam wiele nie polecam.
Nie zgodzę się z opiniami, które czytam. Sam pracowałem w Brovarii kilka lat i gdyby nie moja sytuacja osobista związana z przeprowadzką, nadal chętnie bym tam został.
Dokładnie. Ja skończyłam studia i też musiałam zrezygnować, bo wróciłam do siebie, a tak dalej bym pracowała tu.
Widocznie każdy ma inne doświadczenia z tym miejscem w zależności od okresu w jakim się pracowało. Nie wierzę w to że wszystko jest tu kłamstwem i bajkami na temat pracy. Jeżeli nie będą szanowali pracowników to widomo co będzie ludzie będą odchodzili z pracy do innej gdzie są lepsze warunki tak było i będzie na ryku pracy
Rynek pracy jest jaki jest.. jednak po moim doświadczeniu w Brovarii, z czystym sumieniem polecam - miałem umowę, kasa zawsze się zgadzała i mam porównanie z innymi restauracjami w których chciałem pracować ale tam proponowali mi pracę na czarno a umowę dostałbym kilka miesięcy po rozpoczęciu pracy. Wyobraź sobie ile sytuacji niebezpiecznych może się zdarzyć, gdy nie masz umowy i nagle zostajesz z niczym.
Nigdzie nie jest idealnie, ale mamy czasy jakie mamy. Work life balance, wellbeing i tak dalej. Każdy chciałby zarobić a się nie narobić. Ja akurat pracowałam jako kelnerka i jak było dużo klientów to trzeba było się dobrze zorganizować, żeby nie pomylić zamówień. W obecnej pracy widać jak dziewczyny zamiast pracować chowają się po kątach i oglądają tiktoki. Później jest płacz, że szefowa niedobra bo zwróciła im uwagę i leci opinia typu nie szanują pracownika.
Ci pracują byu się nie narobić to lepiej niech w domu zostaną. Pracownicy pomocni w tej firmie, managerowie również ale osoby, które są właścicielami nie szanują ludzi. Nie żyjemy w latach 90 -tych. Pracowników to człowiek, któremu należy się szacunek. Większość pracowników nie jest zadowolonych z poczynań pracodawcy. Ja również się pod tym podpisuję.
Nie gadaj bo wieszkosc pracowników w Brovarii mieli umowy śmieciowe. Praca dobra dla studentów to tak ok
Zgadzam się praca typowa dla studentów ale taki kurs obiera Brovaria widomo o co chodzi o kasę ale jakoś spada.
Bardzo nie polecam, duża ilość pracowników została zwolniona podczas trwania remontu z dnia na dzień , po którym mieliśmy wrócić do pracy, odradzam każdemu, nie traktuje się tak pracowników, żałuję że w ogóle tam pracowałem.
Jak masz umowę zlecenie to mogą cię zwolnić z dnia na dzień i jest duży jestes problem jestes pionkiem Inaczej jest jak w przypadku umowy o pracę wtedy jest większe bezpieczeństwo. Jak był duży ruch to jest ciężko o wolne a jak nie ma to c'est la vie. Covid i remont rynku masakra i z admo też było różnie.
Przy umowie o pracę na pełen etat masz godziny zapewnione urlop platny i l4 składki zus a przy zlecenie wiadomo dziś jestes jutro ciebie nie ma
Zwalniają z dnia na dzień. Przychodzisz do pracy a tam już czeka cały orszak na pozbieranie twoich rzeczy i wyprowadzają cię z obiektu
Bardzo mocno korporacji podejście do pracowników. W tej firmie jest dużo plotek a kierownictwo bardzo fałszywe dba tylko o siebie i swój interes$$$ reszta sie nie liczy a pracowników tratuje jak pionków. Obcinanie godzin jest na porządku dziennym itp Pusty lokal straszy....atmosfera do bani Łąkę nam robia ze pracyjemy w Brovarii to się kiedyś zdziwią.
Po pandemi było pusto i jak był remont płyty to były ciezkie czasy mało gości umowy ieciowe ale teraz jest chyba lepiej?
Jak sie pracuje covidzie i po remoncie Starego Rynku??? Jakie są warunki pracy ???Jakie stawki???Jak wygląda grafik???po ile godzin się pracuje??? Jacy są kierownicy????
Przebyłam najbardziej profesjonalnolm rozmowę kwalifikacyjną w moim życiu w tej firmie. Nie wypytywano mnie o "pierdu-pierdu" np. 3 zalety i wady, zamiast tego Pani Kierownik recepcji profesjonalnie omówiła strukturę firmy, obowiązki na zamianach i dosłownie wszystkie niezbędne kwestie. Wielki plus dla firmy za to że w 100 % stosuje się do Kodeksu Pracy co niesety w dzisiejszych czasach jest rzadkością. Odniosłam wrażenie, że zespół pracowników jest zgrany i koleżeński co wg mnie jest jedną z najwazniejszych cech w mijscach pracy. Ponadto jak dla mnie zaproponowane mi wynagrodzenie było całkiem dobre. Nie wybrałam pracy, ponieważ otrzymałam ciekawszą ofertę pracy (bez nocek) Jedynym minusem pracy była duża ilość obowiązków tzn rzeczy dziejących się zaraz po sobie co nie każdy jest w stanie ogarniać i spory ruch klientów. Myślę że ze spokojem mogę polecić pracę w firmie Brovaria :)
O doświadczenie, o możliwy czas rozpoczęcia pracy :)
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę, ale nie przyjąłem
Mimo wpisu o zwolnieniach podczas remontu chciałabym spróbować swoich sił na stanowisku kelnerskim. Jak to praca w takim miejscu, dni pracy określone są jako od poniedziałku do niedzieli, a same godziny pracy, zmiany po 8 czy 12 godzin?
Mega korpo i atmosfera bardzo napieta wyścig szczurów nie.ma żadnych relacji.
Czy Brovaria Jacek Woźniak organizuje staże dla studentów?
Minus jest aki tej pracy że jeden kierownik powie ci tak że masz coś zrobić na sali q drugi że tak a potem jeszcze że mają pretensjie.....czeski film
Dla studentów to najlepsza praca. Pracujesz trochę uczysz się i spadasz do swojego wyuczonego zawodu .
Jest dużo takich osób :) Aktualnie Brovaria prowadzi rekrutacje na kelnerów i kucharzy, śmiało można wysłać cv na maila. Po okresie próbnym jest możliwa umowa o pracę i dobre warunki
Czy mozna liczyć na umowę o prace czy tylko zlecenie lub o dzieło. Po jakim czasie można dostać ewentualnie umowę o pracę. Jak wyglada egzamin z kary? Jaka panuje obecnie atmosfera w pracy Po ile godzin pracuje się w miesiącu i na dzień? Jak jest stawka? Napiwki są dla kelnerów i kelnerek?
W okresie świąteczny dobrze pracuje ponieważ jest piękny świąteczny klimat
Najlepsze były takie akcje jak sms czy telefony że masz dziś wolne a tu jedziesz do pracy już samochodem autobusem trawajem czy rowerem albo jesteś w domu haha ale w brovari to standard i to nie był jeden dzień...
Najlepszy w Brovarii jest egzamin z menu dla nowych pracowników modlych kotów. Odbywa się w formie pisemnej nie ustniej i ma dużo pytań tak żeby zdajacy czasami nie przystąpił do egzaminu zbyt szybko albo żeby zdjął w późniejszym terminie co się wiąże z gorszą stawką i umową nie jest to żadna tajemnica i każdy o tym wie z pracowników. Pytania są wybierane przez kierownika i są różne wersje pytań no kabaret. Proste sprawy a kierownicy czy tam menago jak kto woli robią takie ceregiele że mozna się posikać ze śmiechu hahaha.
Co ty jak.masz układy wystarczy że będzie obsługiwała,,ważnych gości "i nie musisz zdawać egzaminu z karty pisemnego ustnego i manualnego hahaha ale poważnie jak przysadziesz i poświęcisz trochę czasu to można zdać ten j....egzamin nauki jest sporo to fakt ale można
Na sali piwnej, a dużo leci piosenek Michale Jacksona kadzy wie o co chodzi....
Ogólnie Brovaria zawsze byla mocno korpo ludzie są zupełnie inni niz kiedyś dużo młodych którzy nie pyskują i można łatwo kierować. Warunków pracy się zmieniły ale zawsze jakieś zgrzyty były z górą i nie tylko. Kto tam długo pracowal to wie co i jak. Za dużo jest ploteczek i i kierasów a nie.ma.kto robić itp
(usunięte przez administratora) ze dostaniesz umowę o pracę a potem zostaję tylko zleceniówka.
Jak wygląda sprawa grafiku w Brovaria Jacek Woźniak. Czy pracodawca idzie na rękę?
Różnie z tym bywa....ale teraz szukają kelnerów i kelnerki więc będą mili ponieważ potrzebują gorzej z pracą jesienią i i zimą z pracą .
Jestem tu przypadkowo,chciałam skorzystać z usług .Jednym słowem (usunięte przez administratora),(usunięte przez administratora), niewolnictwo.Dramat!!!!!
GASTROLUDEK idź sobie do nowego miejsca i psuj tam atmosferę, nas zostaw w spokoju. Nam się tu dobrze pracuje. W Brovarii są jasne reguły które znamy od początku, kasa zawsze na czas, wszystko mamy na papierze. Godzin jest ostatnio mniej, ale jak jesteś taki doświadczony to powinieneś wiedzieć że końcówka roku zawsze słabsza. Szkoda, że nie pamiętasz jak Cię główka bolała i odwołałeś w ostatniej chwili zmianę, to musieliśmy za ciebie pracować. Pomyśl o osobach, które chcą tu zostać i przestań wylewać swoje żale. Nie każdy się z tobą zgadza.
Można znaleźć spokojnie lepsza pracę zarobkami i warunki umowę itp
Pomyłki były i będą się zdarzać ponieważ jesteśmy tylko ludźmi a Brovaria chce na tym zarabiać. Pomyłki zdarzają się bardzo rzadko.Bywalo że jesteś dużo godzin w pracy i jeszcze kasowanie za obiad to już przesada. Ciekawe że nie dają np dodatek za pranie ubrań jak kasują za obiady jakoś tego nie widzimy prawda?
Przyjdzie sezon to będą potrzebowali do pracy i będą dla wszystkich tacy mili ...przyjdź do pracy jest ruch rezerwacje itp. Pracownicy dla nich to piąki. Jutro jesteś albo ciebie nie ma. Nie ma osób do nie do zastąpienia.
Nie wiem jak jest teraz ale jak pracowałem kiedyś w Brovarii to wszystko było ok.
Więcej szacunku do ciężkiej pracy kelnerów i kelnerek . Dajemy 100 proc od siebie !!! chodzi o kierowników....
Nie rozumiem dlaczego na portalu, którego celem jest dowiedzenie się czegoś o być może przyszłym pracodawcy są opinie pracowników firmy, ktore zaprzeczają opinii innych. Po to właśnie jest ta strona, aby się czegoś dowiedzieć, nawet jeśli jest to najgorsza prawda. Ma to ułatwić decyzję przyszłemu pracownikowi. Zamiast tego wyczuwa się złość, może nawet hejt ze strony pracowników usiłujących ocieplić wizerunek firmy. Pracowałam w brovarii kilka miesięcy temu i niestety muszę się zgodzić ze wszystkimi negatywnymi komentarzami. Kierownictwo brovarii musi zmienić nastawienie, bo czasy się zmieniły. Teraz rynek na korzyść jest dla pracowników, nie dla pracodawców. Widocznie nie do wszystkich to dociera. Oby nie dotarło za późno.
Kwasy w Brovarii są głównie są z kierownikami o podejście do pracowanika kwestie finansowe czas pracy czy śmieciowki itp
Ktoś tutaj pracował w restauracji? Jak się pracuje ? Atmosfera Ok, dużo pracy?
Jak pracowałam ciężka była pani na recepcji i kelner Krzysztof który miał prostackie zachowanie i był nie miły arogacki szyderczy dla innych pracowników wszystko wierzący zarozumiały typ. Praca ciężka po kilkanaście godzin np 13 jednego dnia z motorkiem w .... nie polecam.
Moze w Amazonie Bedziesz miec lepiej...hihi...kelnerki bez doświadczenia potrafią sypać takie opinie...!!!!!ogolnie porażka i wielki niesmak po takich komentarzach....zacznij od odbicia w lustrze...potem zobaczymy....polecam Brovarie w 100 %szkoła życia!!!!nara!!!Victor 80
Krzysztof zawsze miał żarty na poziomie zero mysli chłopiec że śmieszny jest ale proponuję olać typa tym bardziej że ma plecy u innych kierowników. Ręką rękę myje wiadomo. Na układy się nic nie poradzisz..
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w Brovaria Jacek Woźniak - Ostrów Wielkopolski
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w Brovaria Jacek Woźniak
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w Brovaria Jacek Woźniak?
Zobacz opinie na temat firmy Brovaria Jacek Woźniak tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 16.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Brovaria Jacek Woźniak?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 13, z czego 3 to opinie pozytywne, 8 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Brovaria Jacek Woźniak?
Kandydaci do pracy w Brovaria Jacek Woźniak napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.
- Sukiennicza 3 lok. 4
- Pracuj.pl 2 743 308
- OLX.pl 2 427 246
Restauracje - Ostrów Wielkopolski i okolice
- Karol Jarosik
- Edk Consulting Sp. z o.o.
- Kiosk Wielobranżowy Ada Joanna Kasprzak
- PHU Valcoln Tomasz Kasprzak
- Faktoria Media Agata Urbaniak
- F.H.U. Maria Olender
- Przedsiębiorstwo Produkcyjo-Handlowo-Usługowe Hares Sp. z o.o.
- Elżbieta Popielska Bar Eliusz
- Joanna Płóciennik Giovanna Torty z Pasją
- Decima Sp. z o.o.
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |