Opinie o Potęga Bogusława F.H.U. Restauracja Kasjopeja Dom Przyjęć Okolicznościowych w Rybnik

3/5
Na podstawie 2 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy Potęga Bogusława F.H.U. Restauracja Kasjopeja Dom Przyjęć Okolicznościowych. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do zatrudnienia w Potęga Bogusława F.H.U. Restauracja Kasjopeja Dom Przyjęć Okolicznościowych o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.


Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Potęga Bogusława F.H.U. Restauracja Kasjopeja Dom Przyjęć Okolicznościowych w Rybnik

Była
Były pracownik

Do szefowej nie mam co się przyczepić. W porządku babka i tylko dzięki niej ten interes jeszcze hula. Szef jest ignorantem który żyje we własnej iluzji że zawsze ma rację. Jest paranoikiem spiskowym który święcie wierzy w różne czary mary w tych tematach, pomimo braku dowodów na nie, a naczyta się bzdur pisanych przez ludzi podobnych sobie i wychodzi z założenia że tak na pewno jest. Poza tym brakuje mu bata na syna który w restauracji zachowuje się skandalicznie i poniża pracowników. Zachęcam do przemyśleń w tym temacie jeżeli właściciele to czytają

Alojz
Były pracownik
@Była

Zgadzam się. Paweł, człowiek antyspołeczny, z przeszłością kryminalną i zaliczoną odsiadką w więzieniu, jest chodzącym przykładem porażki wychowawczej narcystycznego właściciela. Zachowania, których Pawełek się dopuszczał, są tego najlepszym dowodem

xyx Nowy wpis
Były pracownik

Całe szczęście nie mam już do czynienia z tą restauracją. Szefostwo mam wrażenie odklejone od rzeczywistości, szef pali papierosy w środku restauracji na sali, kelnerki też palą kiedy tylko jest możliwość ale na dworze przy otwartych drzwiach do kuchni. W kuchni myszy a kot szefowej jest również tam regularnie karmiony, biega też po sali i po stołach na których siedzą później goście. Jako były pracownik muszę przyznać że higiena w restauracji a także jakość potraw pozostawiają wiele do życzenia. Czytając opinie klientów na Google jestem w szoku ze ta restauracja dalej funkcjonuje i ludzie się tam stołują, to naprawdę obrzydliwe i karygodne co tam się wyprawia, a odpowiedzi szefa/szefowej są bardzo pretensjonalne, widać że nie przyjmują krytyki bo opinie ciągle są takie same i nic się nie zmienia, tylko tracą sobie tym sposobem klientów (ale może to i dobrze, lepiej tam nie jeść ????????)

anonim Nowy wpis
Były pracownik

(usunięte przez administratora)

sławek Nowy wpis
Inne

A z szefem to co dogadać się nie da? Raczej wystarczy mu powiedzieć żeby o tym nie mówił i problem się skończy

marlena Nowy wpis
Inne

A zwracałeś mu uwagę na to , że nie potrafi się Twoim zdaniem zacohwać i czemu? Ciekawe czy będzie otwarty na taką sugerstie, jeśli tak to na plus :)

Dominika
Inne

Ok niby ktoś pisał ze atmosfera jest bardzo dobra ale ta opinia jest sprzed ponad 10ciu lat… do tego czasu sporo mogło sie zmienić? zespół i warunki?

Rybniczanin
Inne

Wczoraj tj. w niedzielę byliśmy z mężem na obiedzie w restauracji. Zamówiliśmy schab z pieczarkami zapiekany serem. Porcja 40 zł. Obsługa była ekspresowa. Danie było bardzo smaczne. Zapiekane ziemniaczki przepyszne, a schabowy wyśmienity. Zastanawialiśmy się jakim sosem był polany schabowy. Dziękujemy, będziemy częściej korzystać z obiadów w Waszej restauracji.

 Rozmowa kwalifikacyjna
Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w firmie Potęga Bogusława F.H.U. Restauracja Kasjopeja Dom Przyjęć Okolicznościowych? Czy przeprowadzana jest w formie online, czy stacjonarnie w siedzibie firmy? Jak oceniasz podejście rekruterów do kandydata?
anonim
Inne

Można tu dorobić jako kelner na przyjęciach? Jeszcze studiuję ale mam wolne popołudnia i weekendy. Jaka stawka na początek i czy można też zabierać napiwki dla siebie? Podpowiedzcie z warunkami.

Była
Były pracownik

Do szefowej nie mam co się przyczepić. W porządku babka i tylko dzięki niej ten interes jeszcze hula. Szef jest ignorantem który żyje we własnej iluzji że zawsze ma rację. Jest paranoikiem spiskowym który święcie wierzy w różne czary mary w tych tematach, pomimo braku dowodów na nie, a naczyta się bzdur pisanych przez ludzi podobnych sobie i wychodzi z założenia że tak na pewno jest. Poza tym brakuje mu bata na syna który w restauracji zachowuje się skandalicznie i poniża pracowników. Zachęcam do przemyśleń w tym temacie jeżeli właściciele to czytają

Aktualna
Pracownik
@Była

Niektórzy pracują tutaj 10 , 15 lat i nie kojarzą syna szefa. Tak jak ja i Pawła widzialam może z 2 razy w życiu. Ale jest super

Była
Były pracownik
 Pytanie
@Aktualna

Bardzo zabawne. To niech tyle masła nie jedzą, bo widocznie skleroza ich dopada :D 15 lat pracują i nie kojarzą go? :D ahhhh. Dawno się tak nie uśmiałam. Ale to jest Pani opinia tak samo jak moja opinia jest tylko moją opinią.

Alojz
Były pracownik
@Była

Zgadzam się. Paweł, człowiek antyspołeczny, z przeszłością kryminalną i zaliczoną odsiadką w więzieniu, jest chodzącym przykładem porażki wychowawczej narcystycznego właściciela. Zachowania, których Pawełek się dopuszczał, są tego najlepszym dowodem

anonim
Inne

Na początku roku szukano kucharza, teraz też podstawa to 4k brutto? Ile można wyrobić premii i za co w ogóle? Chciałabym wiedzieć ile można wyjść z kasą na miesiąc. Zdarzają się czasem nadgodziny, za które firma płaci? Napisane było również, że to praca na 2 zmiany, jak to wygląda w realu?

hmm
Inne
 Rekomendacja

Nie polecam. Własnie niedawno tam byłam. W potrawie o nazwie : tagliatelle z warzywami i chyba był mini szpinak lub rozposznka chodziły sobie gąsienice. Trzecia chodziła po gotowanym brokule. Gdzie sanepid.

Była
Były pracownik

Z całego serca polecam omijanie tego miejsca. Najlepiej szerokim łukiem. Brud chaos kompletny brak dbałosci o dania. Dużo i szybko to chyba zyciowe motto włascicieli. Kompletny brak szacunku dla czlowieka a u siebie zero dobrego wychowania. Palenie papierosow przez oboje właścicieli na terenie kuchni to norma. Na zasadzie szefowi wolno wszystko a pracownik ma tylko harować. Nie pracowac a własnie harować. Dla tego dziwnego miejsca sto razy nie.

inco -inco
Inne
 Pytanie
@Była

zgadzam sie (usunięte przez administratora) widoczny nawet na sali jak można sałatę zwiędło oparzoną przez potrawy przekład na następny talerz i podawać? W surówkach 2 włosy nawet przeprosin nie było a my mamy świecić oczami co mamy powiedzieć ?

Martyna
Inne

Czy osoby notorycznie spóźniające się mają obniżane stawki w firmie?

:)

Popieram powyższy wpis

...

Szkoda że szefostwo same sobie wystawia opinie a opinie pracowników zostały usunięte, restauracja jak restauracja zarobki na pewno nie najwyższe w Rybniku, szefostwo nie szanuje pracownika liczy sie tylko utarg ale i tak twierdzą że są najlepszymi pracodawcami i nigdzie indziej lepiej nie jest tylko ze w innych restauracjach pracownik pracując 10,15 czy 20 h np na weselu dostanie coś do jedzenia a w Kasjopeji trzeba zapłacić połowę ceny nawet za głupie naleśniki, mógłbym dalej pisać ale i tak szefostwo które ciężko znosi krytykę go usunie

byly

zarobki sa super najwyzsze w rybniku jezeli chodzi o restauracje atmosfera b.dobra a szefostwo bardzo ok polecam.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Potęga Bogusława F.H.U. Restauracja Kasjopeja Dom Przyjęć Okolicznościowych - Rybnik

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej


Drogi Użytkowniku,

Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:

NIE dodawaj opinii, która:

ikona dobre praktyki
łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
ikona dobre praktyki
jest wulgarnym komentarzem
ikona dobre praktyki
jest niemerytoryczna

Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.

Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.

Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.

ikona dobre praktyki
przebieg on-boardingu nowego pracownika
ikona dobre praktyki
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
ikona dobre praktyki
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

Często zadawane pytania

  • Jak się pracuje w Potęga Bogusława F.H.U. Restauracja Kasjopeja Dom Przyjęć Okolicznościowych?

    Zobacz opinie na temat firmy Potęga Bogusława F.H.U. Restauracja Kasjopeja Dom Przyjęć Okolicznościowych tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.

Potęga Bogusława F.H.U. Restauracja Kasjopeja Dom Przyjęć Okolicznościowych
  • Budowlanych 76
    44-217 Rybnik
  • NIP: 6421110752 REGON: 276201486
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 3 047 220
  2. Pracuj.pl 2 781 864
  3. Olx.pl 2 460 294
  4. Jooble.org 1 734 372
Przejdź do nowych opinii