Opinie o Potęga Bogusława F.H.U. Restauracja Kasjopeja Dom Przyjęć Okolicznościowych w Rybnik

Na podstawie 2 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy Potęga Bogusława F.H.U. Restauracja Kasjopeja Dom Przyjęć Okolicznościowych. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do zatrudnienia w Potęga Bogusława F.H.U. Restauracja Kasjopeja Dom Przyjęć Okolicznościowych o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Restauracje

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Potęga Bogusława F.H.U. Restauracja Kasjopeja Dom Przyjęć Okolicznościowych w Rybnik

xyx Nowy wpis

Całe szczęście nie mam już do czynienia z tą restauracją. Szefostwo mam wrażenie odklejone od rzeczywistości, szef pali papierosy w środku restauracji na sali, kelnerki też palą kiedy tylko jest możliwość ale na dworze przy otwartych drzwiach do kuchni. W kuchni myszy a kot szefowej jest również tam regularnie karmiony, biega też po sali i po stołach na których siedzą później goście. Jako były pracownik muszę przyznać że higiena w restauracji a także jakość potraw pozostawiają wiele do życzenia. Czytając opinie klientów na Google jestem w szoku ze ta restauracja dalej funkcjonuje i ludzie się tam stołują, to naprawdę obrzydliwe i karygodne co tam się wyprawia, a odpowiedzi szefa/szefowej są bardzo pretensjonalne, widać że nie przyjmują krytyki bo opinie ciągle są takie same i nic się nie zmienia, tylko tracą sobie tym sposobem klientów (ale może to i dobrze, lepiej tam nie jeść ????????)

anonim Nowy wpis

sławek Nowy wpis

A z szefem to co dogadać się nie da? Raczej wystarczy mu powiedzieć żeby o tym nie mówił i problem się skończy

marlena Nowy wpis

A zwracałeś mu uwagę na to , że nie potrafi się Twoim zdaniem zacohwać i czemu? Ciekawe czy będzie otwarty na taką sugerstie, jeśli tak to na plus :)

Dominika

Ok niby ktoś pisał ze atmosfera jest bardzo dobra ale ta opinia jest sprzed ponad 10ciu lat… do tego czasu sporo mogło sie zmienić? zespół i warunki?

Rybniczanin

Wczoraj tj. w niedzielę byliśmy z mężem na obiedzie w restauracji. Zamówiliśmy schab z pieczarkami zapiekany serem. Porcja 40 zł. Obsługa była ekspresowa. Danie było bardzo smaczne. Zapiekane ziemniaczki przepyszne, a schabowy wyśmienity. Zastanawialiśmy się jakim sosem był polany schabowy. Dziękujemy, będziemy częściej korzystać z obiadów w Waszej restauracji.

Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w firmie Potęga Bogusława F.H.U. Restauracja Kasjopeja Dom Przyjęć Okolicznościowych? Czy przeprowadzana jest w formie online, czy stacjonarnie w siedzibie firmy? Jak oceniasz podejście rekruterów do kandydata?
Była

Do szefowej nie mam co się przyczepić. W porządku babka i tylko dzięki niej ten interes jeszcze hula. Szef jest ignorantem który żyje we własnej iluzji że zawsze ma rację. Jest paranoikiem spiskowym który święcie wierzy w różne czary mary w tych tematach, pomimo braku dowodów na nie, a naczyta się bzdur pisanych przez ludzi podobnych sobie i wychodzi z założenia że tak na pewno jest. Poza tym brakuje mu bata na syna który w restauracji zachowuje się skandalicznie i poniża pracowników. Zachęcam do przemyśleń w tym temacie jeżeli właściciele to czytają

Aktualna
@Była

Niektórzy pracują tutaj 10 , 15 lat i nie kojarzą syna szefa. Tak jak ja i Pawła widzialam może z 2 razy w życiu. Ale jest super

@Aktualna

Bardzo zabawne. To niech tyle masła nie jedzą, bo widocznie skleroza ich dopada :D 15 lat pracują i nie kojarzą go? :D ahhhh. Dawno się tak nie uśmiałam. Ale to jest Pani opinia tak samo jak moja opinia jest tylko moją opinią.

Alojz
@Była

Zgadzam się. Paweł, człowiek antyspołeczny, z przeszłością kryminalną i zaliczoną odsiadką w więzieniu, jest chodzącym przykładem porażki wychowawczej narcystycznego właściciela. Zachowania, których Pawełek się dopuszczał, są tego najlepszym dowodem

hmm
 Rekomendacja

Nie polecam. Własnie niedawno tam byłam. W potrawie o nazwie : tagliatelle z warzywami i chyba był mini szpinak lub rozposznka chodziły sobie gąsienice. Trzecia chodziła po gotowanym brokule. Gdzie sanepid.

Była

Z całego serca polecam omijanie tego miejsca. Najlepiej szerokim łukiem. Brud chaos kompletny brak dbałosci o dania. Dużo i szybko to chyba zyciowe motto włascicieli. Kompletny brak szacunku dla czlowieka a u siebie zero dobrego wychowania. Palenie papierosow przez oboje właścicieli na terenie kuchni to norma. Na zasadzie szefowi wolno wszystko a pracownik ma tylko harować. Nie pracowac a własnie harować. Dla tego dziwnego miejsca sto razy nie.

inco -inco
@Była

zgadzam sie (usunięte przez administratora) widoczny nawet na sali jak można sałatę zwiędło oparzoną przez potrawy przekład na następny talerz i podawać? W surówkach 2 włosy nawet przeprosin nie było a my mamy świecić oczami co mamy powiedzieć ?

Martyna

Czy osoby notorycznie spóźniające się mają obniżane stawki w firmie?

Popieram powyższy wpis

...

Szkoda że szefostwo same sobie wystawia opinie a opinie pracowników zostały usunięte, restauracja jak restauracja zarobki na pewno nie najwyższe w Rybniku, szefostwo nie szanuje pracownika liczy sie tylko utarg ale i tak twierdzą że są najlepszymi pracodawcami i nigdzie indziej lepiej nie jest tylko ze w innych restauracjach pracownik pracując 10,15 czy 20 h np na weselu dostanie coś do jedzenia a w Kasjopeji trzeba zapłacić połowę ceny nawet za głupie naleśniki, mógłbym dalej pisać ale i tak szefostwo które ciężko znosi krytykę go usunie

byly

zarobki sa super najwyzsze w rybniku jezeli chodzi o restauracje atmosfera b.dobra a szefostwo bardzo ok polecam.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Potęga Bogusława F.H.U. Restauracja Kasjopeja Dom Przyjęć Okolicznościowych - Rybnik

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Potęga Bogusława F.H.U. Restauracja Kasjopeja Dom Przyjęć Okolicznościowych?

Zobacz opinie na temat firmy Potęga Bogusława F.H.U. Restauracja Kasjopeja Dom Przyjęć Okolicznościowych tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.

Potęga Bogusława F.H.U. Restauracja Kasjopeja Dom Przyjęć Okolicznościowych
  • Budowlanych 76