Całe szczęście nie mam już do czynienia z tą restauracją. Szefostwo mam wrażenie odklejone od rzeczywistości, szef pali papierosy w środku restauracji na sali, kelnerki też palą kiedy tylko jest możliwość ale na dworze przy otwartych drzwiach do kuchni. W kuchni myszy a kot szefowej jest również tam regularnie karmiony, biega też po sali i po stołach na których siedzą później goście. Jako były pracownik muszę przyznać że higiena w restauracji a także jakość potraw pozostawiają wiele do życzenia. Czytając opinie klientów na Google jestem w szoku ze ta restauracja dalej funkcjonuje i ludzie się tam stołują, to naprawdę obrzydliwe i karygodne co tam się wyprawia, a odpowiedzi szefa/szefowej są bardzo pretensjonalne, widać że nie przyjmują krytyki bo opinie ciągle są takie same i nic się nie zmienia, tylko tracą sobie tym sposobem klientów (ale może to i dobrze, lepiej tam nie jeść ????????)
(usunięte przez administratora)
A z szefem to co dogadać się nie da? Raczej wystarczy mu powiedzieć żeby o tym nie mówił i problem się skończy
A zwracałeś mu uwagę na to , że nie potrafi się Twoim zdaniem zacohwać i czemu? Ciekawe czy będzie otwarty na taką sugerstie, jeśli tak to na plus :)
Ok niby ktoś pisał ze atmosfera jest bardzo dobra ale ta opinia jest sprzed ponad 10ciu lat… do tego czasu sporo mogło sie zmienić? zespół i warunki?
Wczoraj tj. w niedzielę byliśmy z mężem na obiedzie w restauracji. Zamówiliśmy schab z pieczarkami zapiekany serem. Porcja 40 zł. Obsługa była ekspresowa. Danie było bardzo smaczne. Zapiekane ziemniaczki przepyszne, a schabowy wyśmienity. Zastanawialiśmy się jakim sosem był polany schabowy. Dziękujemy, będziemy częściej korzystać z obiadów w Waszej restauracji.
Do szefowej nie mam co się przyczepić. W porządku babka i tylko dzięki niej ten interes jeszcze hula. Szef jest ignorantem który żyje we własnej iluzji że zawsze ma rację. Jest paranoikiem spiskowym który święcie wierzy w różne czary mary w tych tematach, pomimo braku dowodów na nie, a naczyta się bzdur pisanych przez ludzi podobnych sobie i wychodzi z założenia że tak na pewno jest. Poza tym brakuje mu bata na syna który w restauracji zachowuje się skandalicznie i poniża pracowników. Zachęcam do przemyśleń w tym temacie jeżeli właściciele to czytają
Niektórzy pracują tutaj 10 , 15 lat i nie kojarzą syna szefa. Tak jak ja i Pawła widzialam może z 2 razy w życiu. Ale jest super
Bardzo zabawne. To niech tyle masła nie jedzą, bo widocznie skleroza ich dopada :D 15 lat pracują i nie kojarzą go? :D ahhhh. Dawno się tak nie uśmiałam. Ale to jest Pani opinia tak samo jak moja opinia jest tylko moją opinią.
Zgadzam się. Paweł, człowiek antyspołeczny, z przeszłością kryminalną i zaliczoną odsiadką w więzieniu, jest chodzącym przykładem porażki wychowawczej narcystycznego właściciela. Zachowania, których Pawełek się dopuszczał, są tego najlepszym dowodem
Nie polecam. Własnie niedawno tam byłam. W potrawie o nazwie : tagliatelle z warzywami i chyba był mini szpinak lub rozposznka chodziły sobie gąsienice. Trzecia chodziła po gotowanym brokule. Gdzie sanepid.
Z całego serca polecam omijanie tego miejsca. Najlepiej szerokim łukiem. Brud chaos kompletny brak dbałosci o dania. Dużo i szybko to chyba zyciowe motto włascicieli. Kompletny brak szacunku dla czlowieka a u siebie zero dobrego wychowania. Palenie papierosow przez oboje właścicieli na terenie kuchni to norma. Na zasadzie szefowi wolno wszystko a pracownik ma tylko harować. Nie pracowac a własnie harować. Dla tego dziwnego miejsca sto razy nie.
zgadzam sie (usunięte przez administratora) widoczny nawet na sali jak można sałatę zwiędło oparzoną przez potrawy przekład na następny talerz i podawać? W surówkach 2 włosy nawet przeprosin nie było a my mamy świecić oczami co mamy powiedzieć ?
Czy osoby notorycznie spóźniające się mają obniżane stawki w firmie?
Popieram powyższy wpis
Szkoda że szefostwo same sobie wystawia opinie a opinie pracowników zostały usunięte, restauracja jak restauracja zarobki na pewno nie najwyższe w Rybniku, szefostwo nie szanuje pracownika liczy sie tylko utarg ale i tak twierdzą że są najlepszymi pracodawcami i nigdzie indziej lepiej nie jest tylko ze w innych restauracjach pracownik pracując 10,15 czy 20 h np na weselu dostanie coś do jedzenia a w Kasjopeji trzeba zapłacić połowę ceny nawet za głupie naleśniki, mógłbym dalej pisać ale i tak szefostwo które ciężko znosi krytykę go usunie
zarobki sa super najwyzsze w rybniku jezeli chodzi o restauracje atmosfera b.dobra a szefostwo bardzo ok polecam.
Drogi Użytkowniku,
Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:
NIE dodawaj opinii, która:
Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.
Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.
Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Potęga Bogusława F.H.U. Restauracja Kasjopeja Dom Przyjęć Okolicznościowych?
Zobacz opinie na temat firmy Potęga Bogusława F.H.U. Restauracja Kasjopeja Dom Przyjęć Okolicznościowych tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.