Opinie o Sławomir Golasik Rytmix w Żywiec

Na podstawie 6 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy Sławomir Golasik Rytmix. Znajdziesz tutaj również opinie kandydatów do pracy w Sławomir Golasik Rytmix na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Edukacja - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Sławomir Golasik Rytmix w Żywiec

Denis Nowy wpis

Płacą na czas pracownikom jeśli jakiś mają? Po wpisaniu nazwy firmy pojawia się też portal z długami.

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w Sławomir Golasik Rytmix?

szkola administracja. Nowy wpis
@Pytanie

Umowa cywilno prawna..na świadczone usług pedagogiczno - artystycznych. Umowa bezterminowa z jedno miesięcznym wypowiedzeniem.

@szkoła biuro Nowy wpis

Okres próbny to jeden miesiąc (30 dni licząc od daty zapisania ucznia) ... po tym okresie dopiero podpisuje się umowę .

@szkola biuro Nowy wpis

Nic podobnego...Po prostu rodzice ucznia mają miesiąc czasu na podjęcie decyzji o nauce swego dziecka w szkole.Po okresie 30 dniowym zostaje podpisania umowa .Rachunki za usługi sa wystawiane bez względu na to czy uczeń ma umowę czy nie ma...W umowie sa zawarte klauzule zgody publikacji ucznia na stronie szkoły..i ogólne informacje merytoryczne odnośnie zajęć.

Dorotka

Pospisuję się pod wszystkimi pozytywnymi opiniami na temat szkoły...Po kilku tygodniach nauki mojego dziecka w szkole mogę świadomie powiedzieć ,że to świetna szkoła ,która uczy,kształci dzieci w przystępny i atrakcyjny sposób ,a przede wszystkim nauczyciel ma wiele ciepła ,zaangażowania i cierpliwości dla ucznia co jest bez wątpienia bardzo ważnym elementem w pracy z dziećmi .Moje dziecko chętnie sięga po instrument i tak samo chętnie wybiera się co tydzień na swe lekcje :-) Polecam szkołę !!

Dorotka

Moje dziecko gra na gitarze...I już wcześniej pytała o ten instrument i bardzo ją interesował ...Jej koleżanka tez gra wiec może to wzięło się właśnie z tego jej zainteresowanie.Ważne ,że jej ten instrument się spodobał i chętnie widzę ćwiczy .

Dorotka

Moje dziecko ma 8 lat i daje sobie rady,ale to zasługa nauczyciela ,który rzetelnie i efektywnie przykłada sie do pracy.Proponuję najpierw zadzwonić i uzgodnić spotkanie bo każdy uczeń przechodzi tzw.sprawdzenie słuchu i tak też było w moim przypadku.Tak więc po takim spotkaniu będzie miała Pani już pewien obraz sytuacji i reakcji dziecka na zajęcia .

Agnieszka

Fajna szkoła ..mogę to powiedzieć z pełną świadomością gdyż przebywam na zajęciach razem ze swoim małym synkiem i widzę bardzo efektywną pracę nauczyciela z moim dzieckiem !Nauczyciel skupia się na konkretnych ćwiczeniach dla usprawnienia dłoni i palców ,a także wprowadza wątki teorii muzycznej takie proste podstawy ..Dodam ,że moje dziecko ma 7 lat więc to jego pierwsza szkoła przed szkołą podstawową...Widać efekty pracy już po kilku tygodniach pracy z uczniem .Dodam ,że uczeń otrzymuje starter czyli książki ,zeszyty ćwiczenia materiały nutowe co jest świetną sprawą gdyż nie muszę kupować i szukać książek w księgarniach muzycznych .Moim zdaniem bardzo dobra szkoła i nauczyciel z wieloletnim doświadczeniem i stażem co daje świetne wyniki w pracy z uczniem !Polecam wszystkim tym, którzy chcą ,aby dziecko na prawdę nauczyło się dobrze grać !

Czy zechciałbyś podzielić się z nami wrażeniami ze spotkania rekrutacyjnego w firmie Sławomir Golasik Rytmix? Jak oceniasz poziom trudności oraz atmosferę spotkania? Z chęcią dowiemy się wszystkich niezbędnych szczegółów dotyczących przebiegu rekrutacji.
Mama ucznia

Wszystko ok ...Nauczyciel stawia przede wszystkim na pracę z uczniem .Podoba mi się to ,że więcej jest zajęć z gry ..teoria też jest z tym ,że w mniejszej ilości czasu .Po kilku tygodniach mogę powiedzieć ,że jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły dla mojego dziecka .Polecam z całym sercem !

mama ucznia

Mój syn indywidualnie uczęszcza na zajęcia.Gra na gitarze.Wcześniej nie brał żadnych zajęć i nie uczył się nigdzie ...Nauczyciel go właśnie przez to chwali bo jak sam mi mówił woli dzieci ,które nigdy wczesniej nie grały. Często nowi uczniowie przychodzą ze złymi nawykami ,które pózniej jest trudno zmienić!Polecam na prawdę warto zapisać dziecko !

Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie Rytmix Centrum Indywidualnej Nauki Gry na Instrumentach Sławomir Golasik?

Marta
@Pytanie

Jeśli chodzi o rozpoczęcie zajęć to pytania tak jak było w moim przypadku dotyczyły sprawdzenia słuchu dziecka...Pytania rytmiczne i zabawy związane z rozpoznawaniem melodii rodzajów dźwięków...Tak wiec pierwsze spotkanie dla dziecka było bardzo miłym i owocnym przeżyciem skutkującym przyjęciem dziecka na zajęcia! Polecam !

Marta
@Pytanie

Pytania dotyczą na pierwszych zajęciach sprawdzenia słuchu uczniowi .W moim przypadku były to ćwiczenia rytmiczne i z rozpoznawaniem współbrzmień i dźwięków i ćwiczenia w rozpoznawaniu melodii oraz śpiewanie piosenki..Moje dziecko bardzo pozytywnie i owocnie przeszło taki test muzyczny co skutkowało przyjęciem go do szkoły !Polecam!

Rodzic

Bardzo dobra szkoła. Nauczycielk świetnie przygotowany merytorycznie,metodycznie ,praktycznie i teoretycznie .Umie pracować z dziećmi, które bardzo lubią Pana Sławka. Szybkie tempo nauczania i efektywny czas pracy pozwala na uzyskanie Bardzo dobrych wyników w postępach nauczania. Polecam z całego serca...moje dziecko uczęszcza juz 2 lata na zajęcia i jest bardzo zadowolone z nauki.

Zostaw merytoryczną opinię o Sławomir Golasik Rytmix - Żywiec

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Sławomir Golasik Rytmix?

Zobacz opinie na temat firmy Sławomir Golasik Rytmix tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Sławomir Golasik Rytmix?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 2 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Sławomir Golasik Rytmix
  • Kościuszki 68