Czy ktoś wybiera się do sanatorium od 23.08.2021 z okolic Lublina? Pozdrawiam:)
witam, czy ktos wie ak dojechaac z Bialegostoku? otrzymalam skierowanie od 02 sierpnia 21
Cześć czy ktoś jedzie do sanatorium Mielec od 2 sierpnia 2021
Czy ktoś z okolic Katowic jedzie na turnus 13.09.2021
Dzień dobry, moja mama dostała skierowanie do tego sanatorium w okresie 23.08.2021-13.092021r. czy ktoś z Państwa również wybiera się w tym czasie z okolic Łodzi ?Pozdrawiam
Witam, mam turnus od 23.08 - 13.09.2021r. w Krynicy Zdrój w Sanatorium Mielec. Jestem z Łodzi. Czekam na informację czy ktoś jedzie także w tym terminie z Łodzi?? Pozdrawiam
Super cieszę się????moja mama dokładnie ze Zduńskiej Woli ????mam pytanie czy jedzie pani autobusem czy ktoś Panią zawozi? Pytam ponieważ moja mama jest po wypadku i chodzi o balkoniku staram się jej pomóc w znalezieniu transportu lub małej pomocy przy podróży? Sama niestety w tym terminie niemoge jej pomoc ponieważ spodziewam się dziecka i to będzie ten termin w którym mogę urodzić.
Super cieszę się????moja mama dokładnie ze Zduńskiej Woli ????mam pytanie czy jedzie pani autobusem czy ktoś Panią zawozi? Pytam ponieważ moja mama jest po wypadku i chodzi o balkoniku staram się jej pomóc w znalezieniu transportu lub małej pomocy przy podróży ? Sama niestety w tym terminie niemoge jej pomoc ponieważ spodziewam się dziecka i to będzie ten termin w którym mogę urodzić.
można jechać prywatnie za 2000 za tydzień. a na NFZ za grosze ludzie chcą hotel 5- gwiazdkowy i homary, może szampan francuski. Jak są fajni, optymistyczni ludzie i dobre zabiegi to jest ok
Jadę do tego miejsca 23.08.2021 własnym autem i mogę zabrać jedną lub 2 osoby, jestem z Bystrzycy Kłodzkiej.
Bylam na turnusie od 31.05 do 21.06 2021r rewelacja Krynica Zdrój jest boska uzdrowisko bardzo dobre pod kazdym wzgledem super pozdrawiam
Dzień dobry, moja mam dostała skierowanie do tego sanatorium w okresie 12.07-02.08.2021r. czy ktoś z Państwa również wybiera się w tym czasie?Pozdrawiam
Witam, czy ktoś z okolic Włocławka wybiera sie w terminie 12.07.2021 do sanatorium Mielec? Pozdt
WItam, czy jest ktoś kto wybiera się do s. Mielec na turnus od 21.06.. ja jestem z lubuskiego okolice Nowa Sól. Pozdrawiam
Czy ktoś jedzie do Krynicy 21.06.21?
Czy ktoś jedzie do Mielca na turnus od 21.06 .21 z lubuskiego albo dolnośląskiego, może jakiś kontakt ?
Witam mam pytanie czy jest basen , czy naprawdę jest tak żle proszę o odpowiedź kto tam przebywa pozdr;
Tam basenu nie ma ale jest bardzo blisko w hotelu silesia jest tez sauna i można kupić karnet więc chyba nie ma problemu
Basenu nie ma. Chętni korzystali z basenu sąsiadującego senatorom. Senatorium Mielec, no cóż, widziałam gorsze, ale administracja, lekarze i pielęgniarki oraz niejadalna kuchnia zatrzymali się w głębokiej komunie. Tylko rechabilitanci i recepcja są na właściwym poziomie.
Bylem w sanatorium Mielec w krynicy zdroj w tym roku niedawno nie polecam basenu nie ma zabiegi komunistyczne i taki sam sprzęt jak zabiegi jedzenie lepiej karmię swojego pieska byłem w różnych sanatoriach to jest najgorsze pod każdym względem
Może KTOŚ kto był lub przebywa obecnie w tym sanatorium napiszę jak naprawdę jest :) strona bardzo słabo rozbudowana ....
Bylem w Mielcu na turnusie do 02 03 2020 tez sie obawialem co zastane.Mialem pokoj w czesci budynku po remoncie,pok 3 os ,duzy, w lazience kabina prysznicowa, umywalka,WC i bidet. Posilki dobre, nic sie nie powtorzylo,jadlem na II turze i zupy nie byly gorace jedyny minus
Witam :) Dziękuję za dobre wieści bo tak mało ich tutaj .Tak słyszałam że pokoje są 3 os . oj żebym trafiła do tej części po remoncie ,dla mnie najważniejsze żeby nie było ciasnoty :) Napisz proszę o której godzinie tam się stawiłeś ?ponoć najlepiej raniutko ...a zabiegi ? Pozdrawiam
Witam,ja przyjechalem ok 12 tej i poprosilem o pokoj z widokiem na ulice.Jak przyjedzie sie wczesnie rano szanse sa wieksze. Nie chcialem zabiegow zbyt wczesnie i lekarza poprosilem o zabiegi po sniadaniu i tak mialem rozpisane. Nie zalapalem sie juz na masaz,szkoda ale pozostale zabiegi byly ok. Z pobytu bylem zadowolony bo czytajac opinie innych zastanawialem sie czy jechac. Na dancingi to do Artystycznej bo najblizej. Milego wypoczynku i pozdrawiam
Byłem równo rok temu w kwietniu. Powiem tak - byłem w wielu samatoriach a to należy do kategorii ostaniej. Na "dzien dobry" powitanie - tylko pokoje 3 - osobowe (również z aneksem) a dalej to jak w filmie - coraz gorzej i gorzej. Bez cienia optymizmu. NIGDY WIECEJ "MIELCA". W dodatku pogoda jak na kawiecien zimowa z 2 dniami ze sloncem. Dalej? Komentarz zbyteczny. Jedyny plus to dobre jedzenie ale bez nadmiaru, dodatków sie nie spodziewajmy extra, wszystko wyliczone,o....przepraszam -procz chleba. W uszach mam pisenkę "Nigdy więcej" "Mielca"
Potwierdzam pana opinie nigdy więcej Mielca, właściciel sanatorium rządzi się prawami wyjętymi z prl-u. Lekarz pracuje tam za karę, robi łaskę że zabieg w ogóle jakiś da. Z posiłków drugie dania jedynie w miarę zjadliwe, zupy, śniadania i kolacje (usunięte przez administratora)
Czy jedzie ktoś z Mazur, okolice Ełku, do sanatorium "Mielec" w Krynicy, na turnus od 31 maja?
czy ktoś jedzie do Krynicy Zdrój od 10 maja 2021
Czy nowo zatrudnione osoby otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
Trzymaj się z daleka od tego sanatorium, dobrze radzę
Często nawracają oferty pracy w tym miejscu, więc piszę ku przestrodze. Jeśli szukasz poważniej pracy, w miejscu gdzie będziesz traktowany z szacunkiem to myślę, że trafiłeś źle. W wiadomości tej opowiem krótko o sposobie rekrutacji, o samej pracy - nie, bo na pewno jej nie podejmę. Sama rozmowa rekrutacyjna została przeprowadzona w bardzo nieprofesjonalny sposób. Jako miejsce rozmowy posłużył nam hol budynku, jako widownia - kuracjusze krzątający się po nim. Osoba przeprowadzająca rozmowę nie była zapoznana z CV, nawet w minimalnym stopniu. Uslyszlam, że organizacje pozarządowe rozkradają podatki, podczas gdy chwilę później padło zapytanie, w którego ramach mieściła się próba oszustwa urzędu pracy, jak i mnie samej. Oferowanie takich warunków uważam za naganne. Moje pierwsze odczucie po rozmowie - nie wiadomo czy śmiać się czy płakać, że system rekrutacji i przeświadczenie o sposobie traktowania pracownika może gdzieś tak jeszcze wyglądać.
Mam podobne wrażenie. Byłam umowiona na konktetną godzine, rozmowa obdyła się z godzinnym opoźnieniem co uważam za brak szacunku, bo każdy ma swoje plany, i to że nie pracuje nie oznacza, że szastam czasem. Dodam jeszcze, że proponowane warunki pracy żałosne = umowa zlecenie (ponadto miałabym przychodzić w swoje wolne dni NIEODPŁATNIE, by nauczyć sie zawodu, gdyż jak sie dowiedziałam firma nie oferuje szkoleń!!!, co więcej proponowano mi "bardzo zbliżone stanowisko pracy", a nie na takie na które aplikowałam"). Potwierdzam, osoba rekrutująca nie przygotowała sie do rozmowy (mam na myśli niezapoznanie sie z CV i wytykanie, że wcześniej nie pracowałam na aplikowanym stanowisku). To błąd osoby selekcjonującej CV, że zaprosiła na rozmowe, nie zaś wina kandydata. Inaczej bym nie przyjeżdzała jeśli uprzednio ktoś by mnie poinformował, że bez doświadczenie nie przyjmujemy. Jestem rozczarowana, ponieważ spodziewałam się profesjonalnego pojejścia. Ponad godzinne opóżnienie jest NIEDOPUSZCZALNE.
Z tego co zdążyłam się zorientować, nikt tam nie przeprowadza selekcji cv z tej prostej przyczyny, że nie ma kogo poddawać selekcji. Osoby mieszkające w Krynicy lub okolicach dobrze znają to miejsce - Krynica to mała mieścina, gdzie wszyscy wszystko wiedzą, więc mogą liczyć tylko na takich kandydatów, którzy się jeszcze niczego nie zdążyli dowiedzieć o tym sanatorium
Mhm, czyli jest więcej osób, które miały podobne przygody z tą placówką. Przykre, że aplikuje się na stanowisko, w ogłoszeniu obiecuje gruszki na wierzbie, potem człowiek zderza się z rzeczywistością i pozostaje rozczarowanie. Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej. Nie było w sieci informacji na ten temat. Ale mądry polak po szkodzie.
Czy może był już ktoś w tym roku w tym sanatorium i może coś napisać na jego temat.Będę wdzięczna.Mam skierowanie do tego sanatorium i jestem zdruzgotana opiniami.
Byłem w tym sanatorium w 2018 r na przełomie maj/czerwiec, też dotarłem do negatywnych opinii, budynek z czasów PRL, ale zabiegi , kuchnia były zadawalające, Wspaniała okolica , mnóstwo szlaków, walorów antropologicznych i przyrodniczych i mnóstwo atrakcji przeważają ze turnus zaliczam do bardzo udanych. natomiast nie mam pojęcia jak w tym rezimie sanitarnym będzie to wyglądało, ale wokół jest gdzie pospacerowac i pozwiedzać, dla nie zmotoryzowanych dobra komunikacja bus. Polecam!
Jak się pracuje w Sanatorium Mielec?
Zobacz opinie na temat firmy Sanatorium Mielec tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 28.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Sanatorium Mielec?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 20, z czego 11 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 8 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!