Brud smród i ubustwo... Sam właściciel spocony (usunięte przez administratora) chodzi po piekarki i z czoła mu kapie do bułek czy chleba pot .... (usunięte przez administratora) Zmusza ekspedientki żeby nie nabijały Wszystkiego na kasę ... Polaków traktuje jak (usunięte przez administratora) . W PIEKARNI JEDEN WIELKI CHLEW .... I LUDZIE DLACZEGO NIE MA SKŁADU CHLEBA W ETYKIECIE BO WAS (usunięte przez administratora) WSZYSTKO CO MA TO GOTOWE WE WIADRACH NAJTAŃSZE PRODUKTY .... I NIE MA TAKIEGO CZEGOŚ JAK CHLEB NA ZAKWASIE W TEJ PIEKARNI
Bzdura !!! Nigdy nie było tak by nie kazali nie nabijać na kasę ! Zawsze dba o klienta chleb brzydki,krzywy czy zgnieciony odrazu szedł na odrzut !!! To co piszesz to oszczerstwa !!!
Adam, właściciel brak słów jak można tak ludzi traktować... ma gdzieś pracowników nie daje umowy o prace, pieczywo z ziemi szkoda gadać.. NIE IDZCIE TAM !! Adam Ty pajacu mam nadzieje, że Ci sanepid w końcu zamknie tą piekarni, a Ci dadzą kare tak, że po sprzedaniu tego bmw będziesz miał mało..
Bzdury naprawdę !!!! Pracowałam tam i nie było czegoś takiego co opisujesz ! Umowę daje na 3 miesiące zlecenie,następna umowa o pracę ! Nie którzy to chyba z zazdrości że tak dobrze rozkręcił biznes go atakują ! Żenada
kiedyś były bułki z makiem a teraz są posypane oszczednie makiem Dąbrowa Górnicza Gołonóg
Widziałem w ogłoszeniu ze pisali o pracy również w dni wolne. Czy do tego jest jakiś wielki przymus? I jak dobrze wtedy płacą?
W dniu 31.07.2024 kupowałam na Barskiej bułki ziarniste serduszka nikomu nie poecam tych bułek ponieważ te bułki były surowe i płaskie jak by były sprasowane żelaskiem. Te bułki nie nadawały się do spożycia wziełam wyżuciłam je, ale następnym raz zaniose to pieczywo do sanepidu. A co do obsługi były dwie młode dziewczyny Ukrainki zamiast interesować się klientem to cały czas gadały i nie słuchały o co prosi klient, zawsze jest tak w środę Zdecydowałam zmienić piekarnię bo to już nie jest ta piekarnia co była z początku, że kupowało się z chęcią i nic się nie marnowało a dziś szkoda że jest inaczej
Te oszczerstwa jak to niektórzy nazwali mało zachęcają żeby sie przyjąć i już nie jestem pewna czy w ogóle CV zanosić… dla pewności napiszecie czy z szefem i innymi ludźmi wychodzą jakieś dobre relacje?
NIGDZIE NIE MA DANYCH KONTAKTOWYCH. ŻADNEGO MAILA, TELEFONU...NIC, KOMPLETNIE NIC. NIE MAM POJĘCIA JAK MIAŁBYM SIĘ Z NIMI SKONTAKTOWAĆ. W PIĄTEK, 16 LUTEGO 2024 ZOSTAŁEM OKRADZIONY W JEDNEJ Z ICH PIEKARNI. CHCIAŁEM ZAPYTAĆ O MONITORING ALE NIE MOGĘ SIĘ Z NIMIO SKONTAKTOWAĆ BO NIGDZIE NIE MA ANI TERLEFONU ANI MAILA.
Czy w Adam Gonsior Piekarnia panuje luźna atmosfera?
Adam, właściciel brak słów jak można tak ludzi traktować... ma gdzieś pracowników nie daje umowy o prace, pieczywo z ziemi szkoda gadać.. NIE IDZCIE TAM !! Adam Ty pajacu mam nadzieje, że Ci sanepid w końcu zamknie tą piekarni, a Ci dadzą kare tak, że po sprzedaniu tego bmw będziesz miał mało..
Bzdury naprawdę !!!! Pracowałam tam i nie było czegoś takiego co opisujesz ! Umowę daje na 3 miesiące zlecenie,następna umowa o pracę ! Nie którzy to chyba z zazdrości że tak dobrze rozkręcił biznes go atakują ! Żenada
Brud smród i ubustwo... Sam właściciel spocony (usunięte przez administratora) chodzi po piekarki i z czoła mu kapie do bułek czy chleba pot .... (usunięte przez administratora) Zmusza ekspedientki żeby nie nabijały Wszystkiego na kasę ... Polaków traktuje jak (usunięte przez administratora) . W PIEKARNI JEDEN WIELKI CHLEW .... I LUDZIE DLACZEGO NIE MA SKŁADU CHLEBA W ETYKIECIE BO WAS (usunięte przez administratora) WSZYSTKO CO MA TO GOTOWE WE WIADRACH NAJTAŃSZE PRODUKTY .... I NIE MA TAKIEGO CZEGOŚ JAK CHLEB NA ZAKWASIE W TEJ PIEKARNI
Bzdura !!! Nigdy nie było tak by nie kazali nie nabijać na kasę ! Zawsze dba o klienta chleb brzydki,krzywy czy zgnieciony odrazu szedł na odrzut !!! To co piszesz to oszczerstwa !!!
Pracowałem tam kilka dni … 1 dzień kazali przyjść na 19 godz do 3 w nocy , 2 dzień od 18 do 4 w nocy , 3 dzień od 17 do 5 w nocy . Na produkcji jest taka starsza kobieta która naprawdę z pogarda odzywa się do nowych pracowników . Przerwy ? 3 razy po 1 minucie na tyle godzin ? Przerwy ustala kierownik zmiany .Jeśli ktoś uważa 3 min przerwy na tyle godzin za normalne to jego sprawa . A jeszcze jedno … Panie Adamie proszę wymienić rękawice do wyciągania chleba z pieca , ponieważ wszystkie są dziurawe od prawie roku i jakoś ten kierownik z nocnej zmiany który jeździ na rowerze nie interesuje się tym .
Obsluga w sieci tej piekarni jest wiecej niz skandaliczna! Zamiast obslugiwac ludzi gadaja przez telefon i udaja ze nie widza czekajacych klientow. Na dzien dobry miny maja takie jakbysmy byli intruzami i najchetniej napluliby na sprzedawane artykuly. Malo tego, obsluga poza Golonoskim sklepem jest coraz bardziej bezczelna! Nikt nie wymaga od nich usmiechu, klaniania sie w pas, ani odpowiadania na powitanie ale jakies minimum zachowania w stosunku do klienta chyba Powinnismy obowiazywac w placowkach Pana G.? Pomijam juz fakt ze na stoiskach tej piekarni lataja muchy, osy i pszczoly oraz spaceruja golebie. Nie chce nawet myslec jak wyglada ten aspekt w samej piekarni. “Wszystko sie jakos upiecze…”
Kciałam kupić chleb ale nie było tego co kciałam pani w tej piekarni jest nie miła nie polecam nikomu.piekarnia znajduje się w Sosnowcu na ulicy Rudza Śmigłego na targowisku
Kiedyś chleb Baltazar był na przyzwoitym poziomie. Teraz jego jakosc jak i gramatura się obniżyła. Próbowałem również innych produktów nazwanych na wyrost chlebem, bo według mnie wyroby chlebopodobne, Na maślance i Cebulak- tragedia. Tego nie da się jeść! Bez smaku i treści, jak z piekarnii Gigant, z czasów PRL. Nie wiem czemu ludzie u nich kupują. Chyba z przyzwyczajenia. W Dąbrowskich delikatesach „Centrum-Społem” chleb i wyroby piekarnicze tam oferowane to przy gonsiorowskich, mistrzostwo i namiastka prawdziwego smaku- polecam. W grudniu skusiłem się na roladę makowa od Gonsiora, byłaby w miarę dobra gdyby nie „tona” kokosu na wierzchu. Innym aspektem jest obsługa. Teraz rozumiem dlaczego na każdym kroku muszę upominać się o paragon. Zreszta kwestia paragonów to w Zagłębiu Śląsko- Dąbrowskim prawdziwy dramat, poza spolemowskimi sklepami i sieciowkami gdzie rzadko zaglądam bo jakosc i trwałość produktów jest tam skandaliczna. W większości przypadków należny mi paragon laduje bez jakiegokolwiek pytania w koszu, pomimo tego ze czekam niedwuznacznie przy kasie na jego otrzymanie. Mniemam ze tutejszy PIH cierpi na niedobór kadry inspekcyjnej lub ogarnia inny aspekt swoich zadań?
Ja jestem z Chorzowa kupuję co środa i sobota pieczywo na targowisku Barska nie narzekałam na produkty z tej piekarni. Ale ostatnio często zdarza się kupić pieczywo nie dopieczone , często są to bułki ziarniste oraz chleb żytni. Uważam ktoś nie dopilnuje wypieku danego towaru i psuje tej piekarni opinię, niż to że cena pieczywa poszła w górę to sprzedaje się nie dopieczone. A jeszcze jedno właściciel powinien zainteresować się maszyną do krojenia chleba są tam noże popsute i chleb nie jest tak do końca pokrojony proszę sobie to sprawdzić polecam. Jestem z zawodu piekarz i znam sie na produkcji
Nigdy nie zastanawiałem się dlaczego w tej firmie wszędzie obsługują Ukrainki dopóki nie dowiedziałem się jak to wygląda od kuchni. Pan Adam zatrudnia je dlatego, bo nie znają one swoich praw pracowniczych. Umowa łaskawie po 2 tygodniach oczywiście zlecenie. Praca bez prawa do 15 minutowej przerwy, często po 12 godzin bez czasu na zjedzenie posiłku tłumaczona niekończącymi się kolejkami klientów. Brak jakichkolwiek badań sanepidowskich. Brak ewidencji czasu pracy. Miejsce pracy zmieniane często co tydzień na terenie całego Śląska bez patrzenia kto jak ma dojechać na 6 rano do pracy. Brak prawa do urlopu. Prośba krótszego czasu pracy (8 godzinnego) lub urlopu kończy się automatycznym zwolnieniem. Niektóre budy w okresie zimowym są nieogrzewane i kobiety marzną tam po 12 godzin. Wyzysk nadający się do PIP i Saneidu. Dopiero ode mnie dowiedziała się, że to nie są standardy zatrudnienia. Dlatego pracują tam Ukrainki, które nie mają pojęcia nawet o takich instytucjach i błędnie wmawia się, że to standard każdej firmy za najniższą krajową. Fakt, że wypieki mają pyszne. Sposób jednak traktowania ludzi, powoduje, że właścicielowi prędzej naplułbym w twarz za taki brak szacunku do ludzkiej pracy niż dał więcej zarobić kupując nawet najlepsze ciasto. Warto wspomnieć, że DZIENNY utarg na niektórych punktach sięga nawet 10 tysięcy złotych przy MIESIĘCZNYCH zarobkach dziewczyn na rękę 2400 zł. O tym, że nie wszystko przechodzi przez kasę fiskalną nie muszę nawet wspominać. Zastanówcie się, gdy kolejny raz zechcecie tam zrobić zakupy, a Pan Adam niech się szykuje na kontrolę odpowiednich instytucji. Nie ma przyzwolenia na wyzysk pracownika niezależnie od narodowości.
Kupiłam w środę 12.10.2022 chleb i małą zwykłą bułeczkę i zapłaciłam 10.40 zapytałam ekspedientkę dlaczego tak drogo, odpowiedziała że chleb zdrożał, nie miałam okularów ale wzięłam paragon I w pracy stwierdziłam że pani skasowała chleb i słodka bułkę za 3.10 zamiast zwykłej.dzis czyli w sobotę znowu kupowałam chleb, pokazałam paragon i pohazalam zdjecie paragonu z bułka jako dowód pani Ukrainka odmówiła zwrotu różnicy i sugerowała że to ja chce oszukać. Nie profesjonalne zachowanie,cala kolejka słuchała jak się że mną przekomarza i mnie obwinia.ze zakup był w środę a ja przychodzę w sobotę. To prawda tylko ze targi sa tylko w środy i soboty. Uważam że jedna pani się pomyliła co jest wytłumaczalne ale druga pani to jakaś porażka. Takie zachowanie wpływa na wizerunek firmy.
to jedna z najgorszych piekarni w sosnowcu płace głodowe praca po 12 godz kołchoz pierdolony a zona własciciela jest umysłowo chora warjatka mało powiedziane dziadostwo brud smród i ubóstwo
Zgadzam się szew jest (usunięte przez administratora) nieźle w głowę , w bułkach już nie pierwszy raz znalazłem patyki albo worki to miejsce to nie porozumienie powinni to zamknąć w (usunięte przez administratora) , na rozmowie jak chciałem zacząć tam prace rozmawiał ze mną jak bym był dałnem jak by wszystkie rozumy pozjadał masakra oby splajtował pedał jeden .
Witam. Niedawno bo w tłusty czwartek 2022r złamałam zdrowego zęba, tj. 2 górna. Napotkałam na kamień w pączku. Szukam osób które były klientami piekarni bądź pracownikami i miały do czynienia z obcym przedmiotem w wyrobie gotowym lub podczas produkcji. Jestem załamana. Pomimo pisma jakie wysłałam do właściciela na które nie odpisał szukam świadków którzy będą w stanie mi pomóc na rozprawie sądowej czy u rzecznika praw konsumenta.
Kiedyś przy supersamie drożdżówka z posypką była super. Teraz nie wiem co się stało że bułka jest mocno przypieczona i stała się miniaturowa. Nie kupuję już. Zaglądam tylko na ladę od czasu do czasu, myśląc że coś się zmieni.
Paląca papierosa przed sklepem Pancia wcale się nie spieszyła do obsługi , to ja musiałam czekać aż łaskawie wypali całego papierosa.Po wejściu do sklepy ledwo zamoczyła kawałek paznokcia pod wodą a kiedy zwróciłam jej uwagę żeby dokładnie wymyła ręce po paleniu to odpyskowała żebym nie dyskutowała tylko kupowała. To że przed chwilą ja na nią czekałam aż wypali nie miało znaczenia. O noszeniu maseczki na brodzie nie wspomnę.. pomimo że to Ona stoi bezpośrednio przed pieczywem które podaje brudnymi łapskami.
Paląca papierosa przed sklepem Pancia wcale się nie spieszyła do obsługi , to ja musiałam czekać aż łaskawie wypali całego papierosa.Po wejściu do sklepy ledwo zamoczyła kawałek paznokcia pod wodą a kiedy zwróciłam jej uwagę żeby dokładnie wymyła ręce po paleniu to odpyskowała żebym nie dyskutowała tylko kupowała. To że przed chwilą ja na nią czekałam aż wypali nie miało znaczenia. O noszeniu maseczki na brodzie nie wspomnę.. pomimo że to Ona stoi bezpośrednio przed pieczywem które podaje brudnymi łapskami.
czy czyta to ktoś z właścicieli? pieczywo I wypieki są super. kiedy spróbujecie podbić Gliwice? czekam niecierpliwie :))
Drogi Użytkowniku,
Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:
NIE dodawaj opinii, która:
Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.
Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.
Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Adam Gonsior Piekarnia?
Zobacz opinie na temat firmy Adam Gonsior Piekarnia tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Adam Gonsior Piekarnia?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 0 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!