Stanowczo odradzam tę pseudo szkole jazdy. Opieszałość i niekompetencja pracowników biura. Olewający stosunek do klienta głównie ze strony Beaty. Problem z uzyskaniem zaświadczen po odbytym kursie. Mnie ogromnie spowolnily te zaniedbania w uzyskaniu usprawnień. Teraz wiem , że taniej to znaczy się - gorzej , czego przykładem jest Rajder. Dla tego ośrodka najważniejszy jest zysk i przychód do własnej kieszeni. Dopiero gdzieś na samym końcu kursant czyli klient. Przykre, ale prawdziwe. Nie warto zaoszczędzić na kursie ,by potem stracić wiele więcej bo Beacie się nie bardzo chciało zadbać poza sobą o kogoś jeszcze.
Możesz napisać coś więcej? O jaki kurs chodzi? Planowałem zapisać się na prawko w tej szkole.
Totalna bzdura jakiegoś dziwaka. "Taniej znaczy gorzej" jakie taniej? Rajder jest jedną z droższych szkół jazdy przez to jakość usług mają na najwyższym poziomie. A teksty o Beacie jakieś totalnie z czapy, totalne bzdury jakieś o opieszałości w wypisaniu zaświadczenia ???? ....ktoś się nieźle upalil i szkoły bądź branże pomylił
Czy ta szkoła dobrze płaci instruktorom ?
Jakiś czas temu pracowałem w tej firmie i powiem tylko tyle uroczo i super na początku potem styl korporacyjny co mi nie odpowiadało jeśli ktoś to lubi proszę bardzo w przeciwnym razie odradzam tego pracodawcę.
Styl korporacyjny - czyli tablet do ręki i GPS w aucie - no tak, jak się ma pracownika pod kontrolą to już nie dobrze :)
Dziwne, że nikt nie pisze. Jest tak dobrze?
Może ktoś słyszał czy firma potrzebuje pracowników?
Nie polecam pracy w tej firmie, nieuczciwy pracodawca.
Jak się pracuje w Szkoła Jazdy Rajder Sebastian Wesołowski?
Zobacz opinie na temat firmy Szkoła Jazdy Rajder Sebastian Wesołowski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Szkoła Jazdy Rajder Sebastian Wesołowski?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!