Opinie o Hurtownia Robin w Dąbrowa Górnicza

1.3/5
Na podstawie 28 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy Hurtownia Robin. Znajdziesz tutaj również opinie kandydatów do podjęcia pracy w Hurtownia Robin na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Pozostałe - sprzedaż hurtowa

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Hurtownia Robin w Dąbrowa Górnicza

Mirka

Coż za pytania? zostałam zatrudniona w F.H.U.P "ROBIN" z dniem 1 września 2010r. na stanowisku specjalisty ds. handlu i eksportu. Zresztą pewnie niedługo się spotkamy więc na nic komu moje tłumaczenia :). Do zobaczenia...może nie będzie tak źle :).

WujekDobraRada

A tak w ogóle to kiedy, na jakie stanowisko i przez kogo dostałaś angaż bo zaczynasz mi pachnieć szpiegiem a biorąc pod uwagę fakt że w tej firmie szpiegów nie brakuje to zaczynam myśleć czy przypadkiem nie próbujesz ustalić który z pracowników się na tym forum wypowiada.... poza tym widziałem już jak się tutaj prywatne komórki przeglądało i pracowników szpiegowało więc nic mnie nie zdziwi....

Mirka

A na czym polega praca w dziale handlowym? Jest cięzka? Jakich obowiązków mogę się spodziewać?

mirka

jestem wstrząśnięta tym co piszesz! Czy możesz mi coś więcej napisać w tym temacie, zaczynam sę wahać co robić?

pozytywnaneutralnanegatywna
Aplikowałeś na stanowisko Kurier- kierowca kat. B. Małe rejony. oferowane przez firmę Hurtownia Robin? Czy zostałeś zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną? Czy spotkanie odbyło się w formie online, czy w siedzibie firmy? Opisz swoje wrażenia. Jaki był rezultat rozmowy?
Mirka

Witam, właśnie dostałam propozycję pracy w tej Firmie, czy dobrze zrobiłam przyjmując ofertę

envyme

w mojej obecnej firmie mam 2 koleżanki, które kiedyś pracowały w firmie robin.. wnioski : - zarobki poniżej krytyki- jak na handlowców niebywale niskie (usunięte przez administratora) bardzo specyficzne, szczycące się przepychem i odnoszace się do podwładnych bez nawet cienia szacunku - praca stresująca (głównie ze względu na (usunięte przez administratora)\ - brak ścisłego rozgraniczenia pracy - panuje totalny rozgardiasz - częste zmiany personelu - brak polityki prorodzinnej (jak masz dziecko to problem Twój - firma ma na tym nie ucierpieć, a jak zajdziesz w ciążę to na Twoje miejsce już mają kogoś chętnego) - (usunięte przez administratora) podejmują decyzję niekorzystną dla pracowników i w razie buntu zwalają że to decyzja kierownika działu sprzedaży na plus można dać świetnie wyposażone biuro, z łazienką i pełnym zapleczem kuchennym

Gość

Z tego co wiem to obiecują złote góry a jak przyjdzie co do czego to niskie zarobki, wielkie wymagania i kolejne obietnice. Odradzam.

ja

NIE PRACOWAŁAM ALE SAMA REKRUTACJA TO PARANOJA DO PRACY PRZY BIURKU TRZY TESTY W TYM TEORIA Z INFORMATYKI I PYTANIA ZE SZCZEGÓŁAMI O TWOJA RODZINĘ TYPU GDZIE I Z KIM MIESZKASZ

ono

czy ktos tam kiedys pracowal?

ona

(usunięte przez administratora) br /> robią szopkę już przy samym zatrudnieniu:/ Odradzam!!!!!

Zostaw merytoryczną opinię o Hurtownia Robin - Dąbrowa Górnicza

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie