dobre zarobki w tej firmie to nie tylko atuty, jest miła atmosfera i profesjonalizm.Polecam
100% polecam pełen profesjonalizm w tym co robią od początku do końca
Super Firma , Współpraca na najwyższym poziomie
Bardzo dobrzy pracodawcy, wysokie wynagrodzenie, uczciwe warunki zatrudnienia. Ja osobiście polecam w 100%
Polecanko na 100%
Busy czyste i klomatyzowane,kierowcy punktuani dlatego polecam tą firmę
Polecam wszystkim tą firmę są Ok i warunki zatrudnienia też
Pełen profesjonalizm , miła i fachowa obsługa pozdrawiam serdecznie
Godna firma , ja osobiście polecam
Firma na 5
Czekałem na autobus po czym nawet się nie zatrzymał na przystanku, tylko po prostu ominął przystanek JTB
Uczciwy pracodawca jakich mało polecam 100%
Bardzo fajna firma uprzejmi i uczynni kierowcy , niskie ceny wysoka jakość usług . Polecam szczerze
Współpracuje z nimi i wiem że że zawsze można liczyć na nich
Travelki to debeściaki , super kierowcy miła obsługa
Bardzo w porządku firma polecam 100%
Polecam wszystko na 5
Czy pracodawca podpisuje umowę o prace czy zlecenie ?
Busy jeżdżą punktualnie, firma w czasie pandemii, zawiesiła swą działalność na krótki okres czasu i z powrotem uruchomiła potrzebne połączenia, mimo małej frekwencji wśród pasażerów. Busy czyste, jeżdżą punktualnie, a kierowcy uprzejmi i zawsze służą pomocą.
Firma na poziomie , naprawdę polecam
Jak się pracuje w Travel-Bus Robert Dziewit?
Zobacz opinie na temat firmy Travel-Bus Robert Dziewit tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 16.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Travel-Bus Robert Dziewit?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 12, z czego 12 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!