Zastanawiam się czy firma w ogóle działa? Taka cisza i to na wątku pracowniczym to dość dziwne.
OszusCi nie płacą pieniędzy bankruci nic więcej.są dumni i pyszni. A za grosz w nich wiedzy i umiejetnosci
Poprzednik pisze że Oszuści bankruci , przykro mi że tyle jadu jest w ludziach i takie bzdury piszą .Jestem klientem tej firmy około 3-4 lat i nie pozwolę ich obrażać . Choć wiem że zawieść , zazdrość ludzka nie zna granic obrażać szargać opinie każdy teraz może czy to prawda czy nie ale napisze bo na mnie źle spojrzeli zazdroszczę im itp !!!! Polecam tą firmę i tych miłych ludzi co zawsze starają sie doradzić i pomóc !!!!!! 10/10 moja opinia
Oszuści ??? Bankruci ?? Piszesz i obrażasz że nie wiedzą ,maja bardzo duża wiedzę ale coż jak masz kompleks niższości to nic nie pasuję !!! Weż sie lecz , żal mi Cb gościu 123. Pracuję z ta firma już od dawna i wiem jedno ,załóż swoja firmę to też tacy deb... jak Ty będą obrażać Cb Ja oceniam cała firmę Ekol Bryk na celujący!!!
Witam, również dołączam do opinii poprzednika " zadowoloneg" sprzedałem brykieciarkę dzięki tej firmie "Ekol bryk ". skuteczna , dokładna ja nie mam żadnych zastrzeżeń .w skali od 1 do 10 ja daje 10 :)i serdecznie pozdrawiam tych Państwa i dziękuje za pomoc w sprzedaży, pokierowaniu, radzie . Wyrazy szacunku szczególnie dla Pani .
Witam , jestem bardzo zaskoczony takimi bzdurnymi komentarzami, dzięki firmie EKOL BRYK sprzedałem brykieciarkę pomogli mi bardzo ,z należeli klienta,załatwili formalności . Bardzo miła atmosfera ,świetna współpraca.Pani A. doskonale wie co robi .Przykro mi czytać takie bzdury tylko osoba zazdrosna, nieżyczliwa moze tak pisać .
Witam . Ja równiez zostałem oszukany przez firme Ekol-bryk przez Pania A[usunięte przez moderatora]. Do dzis nie oddano mi brykieciarki jaki i pieniedzy. Jezeli jest wiecej osób oszukany przez tych Panstwa to prosze o kontakt stoper9@poczta.onet.pl .Moze wspólnie uda nam sie tych Panstwa wyprostowac
Wystawiłem swoją brykieciarkę na Allegro. Z firmy Ekol-bryk zadzwoniono z propozycją pośrednictwa. Dostarczyłem sprzęt. Od tego czasu minęło już wiele miesięcy. Nie udało mi się odzyskać brykieciarki ani pieniędzy za nią. Sprawę kieruję do sądu. Przestrzegam. Za pięknymi słowami dopracowanej socjotechniki, kryją się [usunięte przez moderatora] .
Nie polecam. Uważajcię na pracę w tej firmie. Nie dajcię zmydlic sobie oczu. Atmosfera wydaje się być mila,ale niestety jestem zawiedzony..