Opinie o Gastrohurt-Plus s.c. Marek Rózga Agnieszka Szymczyk-Rózga w Pabianice

Na podstawie 6 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie obecnych i byłych pracowników o firmie Gastrohurt-Plus s.c. Marek Rózga Agnieszka Szymczyk-Rózga. Znajdziesz poniżej również opinie kandydatów do podjęcia pracy w Gastrohurt-Plus s.c. Marek Rózga Agnieszka Szymczyk-Rózga o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Gastrohurt-Plus s.c. Marek Rózga Agnieszka Szymczyk-Rózga w Pabianice

Pipik Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 25 dni.

Firma? Raczej (usunięte przez administratora), radzę omijać szerokim łukiem jeśli szanujecie swoje zdrowie + temat urlopu 10 dni urlopu na cały rok śmieszne przy tak fizycznej pracy… reszta wypłacana w kasie ale od niedawna. Przy tak fizycznej pracy Pan SZEF nie jest w stanie nawet kupić butelki wody za 2 zł dla pracowników w okresie letnim. Wózki sklepowe przy pomocy których przywozi się zamówienia pod busa też wątpliwego pochodzenia ciekawe kiedy Pan SZEF jeździ je zbierać spod okolicznych marketów. Ogólnie porażka nie polecam.

WacekPlacek Nowy wpis

Polecam Pana Rózgę jako pracodawcę ,najlepszy szef na świecie.Dla ludzi z sercem na dłoni.Wszystko można załatwić ,ze wszystkim pomoże Dba o pracownika jak nikt inny. Takiego szefa na próżno drugiego szukać Polecam z całego serca.U niego praca to czysta przyjemność

Wicekról Nowy wpis

Ostatnio często szukają pracowników,średnio raz w miesiącu jest ogłoszenie? Czy ktoś coś wie ? Słyszałem dramatyczne opinie?

Pan Ber

Brak słów aby opisać co dzieje się w owej firmie,wiosek jest jeden omijaj szerokim łukiem! Zero urlopu zero szacunku dla pracownika :)

Zainteresowany Nowy wpis
@Pan Ber

Kurczę,pisze tu osoba że zero urlopu,zero szacunku,to jak ty chłopie mogłeś się tam zatrudnić? Albo totalny idiota,albo ktoś kto tylko wypisuje coś dziwnego,bo to normalnie horror ????????,ale biorę opinie pod uwagę bo jest ogłoszenie że przyjmują i szukają do pracy ????

W jaki sposób weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Gastrohurt-Plus s.c. Marek Rózga Agnieszka Szymczyk-Rózga? Czy pracodawca zawsze powiadamia o wyniku rekrutacji?

Witam. Pracowałem w tej firmie około 5 lat i byłem zadowolony,fakt czasem było ciężej,ale są dni gdzie jest naprawdę mało do pracy i się to wyrównuje. Szefostwo bardzo normalne,dziwi mnie ,że są wpisy od jakiegoś p.Bera lub Artura,bo tacy ludzie tam nie pracowali,przynajmniej przez ostatni dłuższy czas. Szacunek do ludzi jest akurat na wysokim poziomie,chyba ktoś pomylił firmę. Praca jak praca,można spróbować i samemu zobaczyć.

Artur

Takiego artysty jak Pan Rozga bardzo dawno nie widzialem. Nie dość, że oszczędza na Twojej emeryturze, wyplacajac cześć wynagrodzenia nielegalnie "pod stolem", to jeszcze dodatkowo wymyslil sobie, ze bedzie ZABIERAŁ PO 11 DNI URLOPU !!! Do wykorzystania masz 15 dni. To jest skandal! Trzeba Panu pomoc w interpretacji przepisow zgłoszeniem do PIP. Nie radze nikomu rozpoczynac jakiejkolwiek współpracy z Owym.

Miły Mario

Dobry Wieczór . Praca cięzka kierowca szykuje sobie sam towar musi dzwonic po klientach żeby szybciej wyjechac z firmy umowy przeważnie 1/4 etatu pół etatu praca w granicach jak Jesteś szybki 10 godzin dzwiganie skrzynek z serami i koncetratami w puszkach cięzkie plus zbierasz utarg z całego dnia i sie rozliczasz dniówka w granicach 120 zl bywało mniej :)) praca po łodzi i w koło województwa Jesli ma ktoś zdrowy kręgosłup to zapraszam już nie wspominając o urlopie pozdrawiam

admin

Jesteś pracownikiem firmy Gastrohurt-Plus S.C. Marek Rózga Agnieszka Szymczyk-Rózga? Opowiedz innym jak wygląda w niej praca.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Gastrohurt-Plus s.c. Marek Rózga Agnieszka Szymczyk-Rózga - Pabianice

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Gastrohurt-Plus s.c. Marek Rózga Agnieszka Szymczyk-Rózga?

Zobacz opinie na temat firmy Gastrohurt-Plus s.c. Marek Rózga Agnieszka Szymczyk-Rózga tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Gastrohurt-Plus s.c. Marek Rózga Agnieszka Szymczyk-Rózga?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 1 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Gastrohurt-Plus s.c. Marek Rózga Agnieszka Szymczyk-Rózga
  • Sejmowa 3