W dniu 11 .11 24 około godz 14 zamawiałam na drive grandera plus frytki ,nie polecam po otwarciu w domu cały rozpadał się mięso w pół surowe ,obrzydliwe nie polecam
Nie miła obsługa (KFC Struga) Pytając jednej Pani czy dzieci mogą wybrać sobie zabawkę do zestawu odpowiedziała,żeby poinformować przy odbiorze. Tak zrobiłam , to pracownica naburmuszona pod nosem odpowiedziała chamsko. Nie polecam przez obsługę
Jestem bardzo zadowolona z pracy Pani Vanessy. Jest bardzo uprzejma i wykfalifikowana. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do jej kompetencji :)
Obraz nedzy. Obsluga to jakas porazka. Kiedys to wszyskto ok' ale teraz nie polecam.
Bardzo miła obsługa i jedzenie ciepłe zawsze. Polecam Panią Cecylię , bardzo sympatyczna Pani (ze struga z KFC.) dziękuję
Dzień dobry. Jestem zadowolona z obsługi Pani Cecylii. Jest pomocna i bardzo Miała bardzo fajnie Mi poradziła smakowało bardzo i niedrogo. Super Mjesce w KFC ul.Struga18. Polecam kupować u Pani Cecylia i Dziękuję.
Jestem zadowolony z waszej restauracji dobre jedzenie i dobra obsługa. Chciałbym pochwalić p.Cecylię za kulturę i dobrą obsługę... pozdrawiam...
Jestem bardzo zadowolony z waszego jedzenia smaczne i bardzo miło podane... bardzo chwalę panią Cecylię miła,profesjonalna i zna się na swojej robocie...tak trzymajcie..
Dzień dobry jestem bardzo zadowolony z obsługi i z jedzenia w waszej restauracji...miła obsługa i pełen komfort przebywania... szczególnie jestem zadowolony z Pani Cecylii to bardzo miła dziewczyna i profesjonalny pracownik,wiedzący jak obsłużyć klienta...
Czy jest możliwość pracy w Restauracja KFC Struga na część etatu?
Bardzo dobre jedzenie. Miła i uśmiechnięta obsługa, zwłaszcza pani Monika, która mnie obsługiwała. Polecam ten lokal.
Witam mam rozpocząć pracę w tej restauracji . A po państwa opiniach są mieszane.
Najmilsza obsługa i jedzenie ciepłe. A szczególnie to jest super pod każdym względem Pani Cecylia ze Struga18 z KFC
Njmilsza obsługa i jedzenie ciepłe. Polecam Panią bardzo Małą a jest to Pani Cecylia ze struga18 z KFC.
Bardzo Miła obsługa przez Panią Cecylie. Polecam u Pani kupowadzi zawsze pomoże i doradzi.
Karolina super obsługa, miła i przyjemna dziewczyna, oby więcej takich ekspedientek.
Smaczne jedzenie, zgodne z oczekiwaniem. Polecam!!!!
Czy pracodawca Restauracja KFC Struga motywuje w jakiś sposób swoich pracowników?
Polecam KFC, smaczne jedzonko i miła obsługa a zwłaszcza pani Anastazja ????
Pani Anastasia je bardzo miła i uprzejma .polecam
Jak się pracuje w Restauracja KFC Struga?
Zobacz opinie na temat firmy Restauracja KFC Struga tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 9.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Restauracja KFC Struga?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 8, z czego 5 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!