Witam, proszę o informacje dotyczące rozlewni. Widzę, że kandydaci się zaczęli tu pojawiać to tez wprost podpytam. Ile zarobię jeśli jeszcze teraz dołączę i czy od kolejnego roku są podwyżki? w treści nie ma wzmianki o premii… są tylko nadgodziny i trzynastka, tak?
W ofercie na stanowisko Młodszego Specjalisty ds. Energetycznym piszą o szerokim wachlarzu świadczeń socjalnych, rozwiniecie? ;) Z tego co wiem uwzględnili takie rzeczy jak opieka stomatologiczna, kawa, herbata :P Co z jakimiś świadczeniami pieniężnymi? Premie, podwyżki? Ponoć można też wyrobić uprawnienia, czyli firma jest nastawiona na rozwój? Super by było poznać widełki, dajcie prosze znac jak tam wynagrodzenie :)
Zastanawiam się nad aplikowaniem na ogłoszenia pracy w Brzegu dotyczące jakości : Laborant i operator systemu jakości, mam doświadczenie na obu stanowiskach, czy ktoś może napisać jak wyglądają zarobki w Państwa firmie na tych stanowiskach? Jak wyglądają sprawy podwyżek czy są w firmie przyznawane regularnie?
I jak aplikowałaś na stanowiska do jakości. Czy ktoś się do Ciebie odezwał? Bo jakoś tak ciężko z odpowiedziami pracodawcy. Jak będziesz miała konkrety to napisz jakie oferują stawki i jaka jest sytuacja w dziale jakości. Też jestem zainteresowana pracą w jakości. Pozdrawiam serdecznie
Na co się nastawić w trakcie rekrutacji w Bunge Polska Sp. z o.o.? Umieścili kilka ogłoszeń na Pracuj.pl.
Rozmowa na dość niskim poziomie, odnosi się wrażenie, że Pani HR menager jest praktycznie nie przygotowana do rozmowy, przysły przełożony w trkacie w rozmowy zapoznawała się z CV. Po rozmowie czas na odpiwiedź do 2 tygodni a minęly już 2 miesiące :) Fianalnie brak feebacku i nikt nie odbiera telefonu.
Brak
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
Witam serdecznie. Kupiłem państwa produkt pierwszy raz i jestem ogromnie zawiedziony. Otóż masło "Zwyczajna" całkowicie nie przypomina masła w smaku a samo masło jest zrobione chyba z jakiegos silikonu bo w żadnym wypadku nie chce trzymać się nawet noża chociaż jak wiadomo jest trzymane w lodówce. Według mnie jakoś dramat
Prosze spojrzeć raz jeszcze i poszukać slowa maslo. Smakowita to jest MARGARYNA. Ludzie kupują margaryne a szukaja masla. Za swoje niedouczenie obarczaja wszystkich tylko nie siebie.
jak dojechać do pracy na 6.00 z Ina autobusem jak się nie ma prawka i samochodu... szukałam połączeń ale nie ma o tej porze....Czy ktoś się orientuje i mógłby mi podpowiedzieć...
To ja już nic nie rozumiem, to jednak jest szansa zarobić te ponad 6 tyś w laboratorium czy nie? :) Różne opinie czytam tutaj od was. Dosłownie 2 dni temu wleciało ogłoszenie o pracy na stanowisku laboranta. Piszą, że mile widziane doświadczenie zawodowe w kontroli jakości. Jeśli nie mam takiego doświadczenia to dużo tracę przy procesie rekrutacji? Czy mimo tego warto podesłać cv?
jestem po szkole świeżo jest może miejsce do pracy w labolatorium i pytanie z jak z zarobkami
Pracy jest duzo, 3 zmiany ale sam decydujesz ktora godzina Tobie najbardziej odpowiada. Wynagrodzenie ok 6tys brutto na start, później jak się sprawdzisz mozesz liczyc na podwyżkę. Praca wymagajaca i odpowiedzialna ale do nauczenia. Zapraszamy do aplikowania.
Pracuje i stwierdzam że kłamstwa, może i kierownictwo tam ma i dyrektor ale nikt wiecej
6 tys w laboratorium?? Chyba dla tych którzy w nim są raz od wielkiego dzwonu, bo nie muszą częściej. Dajcie spokój z takimi kłamstwami.
To co? Za dużo powiedział? To ile realnie się zarobi? Są jakieś dodataki za zmianowość? Np. za pracę w nocy?
Napisałaś, że kłamstwa, a które dokładnie, co się nie zgadza? Te 6 tysięcy? W sumie zarobki by mnie interesowały najbardziej. I były tam wyżej wzmianki np. o podwyżce - faktycznie można na nią liczyć jak się sprawdzisz? Czy te godziny też można sobie wybrać? Mogę jeszcze poprosić o podanie tych godzin od do?
Pierdzielicie farmazony. Jak jest Wam tak źle, to po co zajmujecie miejsce innym, chcącym pracować w ZTK. Jak dla mnie super. Pracuje na stanowisku P.H. od 3 lat i nie narzekam. Dobre narzędzia do pracy(telefon, samochód służbowy)i premie kwartalne niczego sobie. Jeśli jesteś ambitny, pracowity i nie jesteś "ściemniaczem" praca P.H. jest właśnie dla Ciebie. Pracowałem wcześniej w różnych firmach i u producenta i powiem, że w Kruszwicy jak na razie jest OK! Kierownictwo ma zdrowe podejście do pracy, a to w obecnej sytuacji na rynku jest bardzo ważne.Opieka zdrowotna na dobrym poziomie. POLECAM!
Najwidoczniej jest ,wszystko zależy od tego w jakim jest Area,sądząc po wypowiedzi wykluczam Śląsk bo tam słyszałem że mają teraz przesrane, u mnie jest tak sobie a na północy to nie wiem tam raczej zawsze była "laba"
Chyba się naćpałaś. Pracuje w tej firmie sporo dłużej i premii kwartalnych nigdy nie widziałem!!!
No to gratuluję! A może by tak na produkcji popracować? I wtedy "piać" hymny pochwalne.. ?
Słabe zarobki, dwa razy pracy niż gdzie indziej, a na ocenie 3,5 za stanie na rzesach
no tama opinia to z 2016,to jednak trochę się tu mogło pozmieniać z tego co piszesz. A kojarzysz rozwój firmy właśnie na przestrzeni tych lat? Co w warunkach stopniowo się zmieniało tak naprawdę, co poprawiło a co pogorszyło?
Teraz jak firmę przejęło BUNGE to dużo się zmieniło na lepsze Naprawdę dobra międzynarodowa firma
hej. :) a doprecyzujesz co tak właściwie się zmieniło tutaj na lepsze dzięki temu? jak konkretnie to wpłynęło na warunki i jak to wygląda teraz?
Witam. Chciałbym spytać, czy przyjmują tutaj osoby niepełnoletnie (w październiku b.r. 18 lat). Jestem zainteresowany na jakiekolwiek stanowisko, lecz czy jakieś, by w ogóle było.
Kilka lat mialam przyjemność pracowac w biurowcu w Kruszwicy. Dla osób świeżo po studiach, chcących rozapoczac jakies doświadczenie jest to dobra propozycja. Zarobki byly na start ok 140% min wynagrodzenia. Duzo nauki od bardziej doświadczonych pracownikow, niestety po 2 latach nic wiecej sie nie nauczysz. Powielasz tylko to czego sie wcześniej nauczylas. Szkolenia to najczęściej z ich platformy tzw.wewnętrzne czyli malo ciekawe. Atmosfera i ludzie bardzo dobra jezeli dobrze trafisz. 1 premia po ocenie pracownika oraz czasem cos na swieta. Wiec lacznie moze to bedzie 1 dodatkowa wyplata. Podwyżki jak byly to minimalne ile musza dac to dadza, brak innej motywacji. Kiedys byly wyjazdy raz w roku a teraz jak słyszałam to i tego juz nie ma,szkoda. Firma bazuje na osobach, ktore pracuja juz tak dlugo, ze czekają do emerytury i nie oplaca im sie zmieniac pracy. Kiedys pracownik byl bardziej doceniony i wynagrodzony. Pracy doszlo wiecej, niestety nie adekwatne bylo to do wynagrodzenia. Czasami bylo i tak, ze prace bralam do domu aby sie wyrobic. Plusem byly możliwości wyjscia do lidla na zakupy lub na poczte. Zarzad nie robił nigdy z tym problemu.
Fajna firma i Perspektywy rozwoju
Hej z Twojego punktu widzenia to jakie perspektywy są i na jakich warunkach? Prócz rozwoju odniesiesz się też do innych aspektów jakie mogliby tu mieć? Z jakiego stanowiska oceniasz?
Kilka miesięcy temu aplikowałam tam o pracę, zaprosili mnie na rozmowę. W trakcie rozmowy powiedziano mi, że w przypadku odpowiedzi zarówno pozytywnej jak i negatywnej poinformują mnie, jednak zero odpowiedzi. Dla mnie jest to bardzo nieprofesjonalne podejście z Państwa strony.
Nie polecam pracy w dziale Sensorycznym. Niestety "kierowniczka" tylko z nazwy.. Najlepiej aby wszyscy wykonywali pracę za nią a ona i tak będzie miała pretensje. Brak szacunku dla drugiego człowieka. Z czystym sumieniem NIE POLECAM!
Czyli co, masz inne, bardziej pozytywne zdanie na ten temat? :p rozwiniesz może? Co o tej atmosferze powiesz :)
Pracowalem tam ok 10 lat, na produkcji, zarobki od ok 1700-2300 na rękę jako zwykly pracownik (produkcji, wozkowy) Jako pracownik produkcji na jakiejs maszynie masz od zawalenia obowiązków, czasami bywalo tak, że obslugiwalem 2 lub 3 maszyny jesli coś sie psulo, bo były one obstawione przez ludzi na zlecenie. Ogolnie umowe na stale bardzo ciężko tam otrzymać, ponieważ dominuje tu umowa zlecenie, jak jestes potrzebny to pracuj, a jak roboty nie mają to czekaj ze 2 dni na telefon. Polityka firmy to od ladnych paru lat polega na utrudnianiu pracy pracownika, audyty, wymadrzanie sie jakiegos kierownika co maszyne widzi pierwszy raz, jak masz ją ustawić ;D kaski, okulary ochronne, zatyczki do uszu, buty w ktorych stopa się gotuje, a temperatury na produkcji po 30 kilka stopni (zależy od dzialu), atmosfera pracy niezbyt fajna, parcie tylko na wyniki produkcji. Mlodzi ludzie uciekaja z tej pracy, zostaja tylko Ci co maja po 20 pare lat stazu, mogl ym bardzo dużo napisać o tej firmie, ale pisze z telefonu, więc na tym zakończę. Pozdrawiam
masz rację,powinno sie wymieniac zmianowych po trzech latach bo po 15 są juz wladcami działu
@Xf Jak łatwo się oskarża szkoda , że zabrakło argumentów. W firmie liczy się dobra praca i sumienność i to jest doceniane.
Tak ...znam osoby dla których liczyła się praca ..sumienność..zaangażowanie.. I co dla.korporacji nie liczą się takie cechy ...i nie jeden dobry pracownik o ludzkich odruchach został zwolniony ...a zwiazki zawodowe nawet nie skinęły paluszkiem ... Cóż pilnowanie rodzinnych kantynowych interesów jest ważniejsze od członków Zwiazkow Solidarnosci..
Zastanawiający dla mnie jest brak reakcji związków na tę całą sprawę... w ostatnim czasie cokolwiek wartościowego wdrożyli może?
W tym zakładzie były związki za pana Jankowskiego Mieczysława.Zchwilą kiedy Wielki Wódz JAN zaczął rządzić podniósł składki pracownikom 1% emerytów dokarmiał klipsami czym zapewnił sobie dożywotnią kadencję. Tych którzy mu zagrażali usuwał z zakładu miał układ z zarządem. W nagrodę dostał KANTYNY i organizację wszystkich imprez i szkoleń firmowych. Dla tego był przewodniczącym Żółtych Związków.Te marionetki które zostały w zarządzie związku jadły mu z ręki są jeszcze zastraszone i bezsilne.
Te składki to pod jakim argumentem zostały podniesione? I ciekawa jestem na co ta kasa później się przydała w takim razie? I teraz jak tak to czytam to się zastanawiam, wszyscy na górze się z tymi decyzjami zgadzali?
Witam, czy jest może wolne stanowisko na stanowisko pakowaczki? Można gdzieś składać CV?
Nie polecam nikomu Rozlewni oleju sami psychole u władzy .....
Widziałem ogłoszenia o pracę na stanowiska produkcyjne. Czy ktoś mógłby napisać tak szczerze ile na rękę można zarobić?
Szukają (usunięte przez administratora) do pracy w Soboty i Niedziele żeby nie płacić etatowym pracownikom nadgodzin.Ty będziesz miał wolne w tygodniu za najniższą. Oczywiście musisz się zapisać do związków będziesz chroniony.
Jak się pracuje w Bunge Polska Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Bunge Polska Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 19.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Bunge Polska Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 10, z czego 3 to opinie pozytywne, 6 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Bunge Polska Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w Bunge Polska Sp. z o.o. napisali 4 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.