Jaka wy tam macie w ogóle atmosferę u siebie? już lata temu ktoś pytał ale to przemilczeli a nie chce żeby jakoś grobowo było a myślałem czy by do nich sobie nie zagadać. Polecacie?
Super że ktoś tu pisał że jak był na praktykach to był fajny zespół. A macie świeże informacje czy nadal ludzie są ok? Jest tak że ludzie są pomocni i nie ma królestwa plotek? Kurcze pytam bo miałam już taką robotę i chcę tego uniknąć.
Najlepsze radio :D
Niedawno odbyłem praktyki - polecam, bez wazeliny, zawsze coś można poprawić, ale spędziłem czas z miłymi i kompetentnymi ludźmi, którzy chętnie dzielili się swoją wiedzą. Fajny zespół, nowa technologia i pozytywna energia.
Wspaniała stacja, zawsze słuchałem w trasie będąc przejazdem na opolszczyźnie, teraz słucham przez aplikację - jest bomba, w końcu mogę was słuchać wszędzie ! Grajcie tak dalej!
Pobrałem ze sklepu, jest za darmo i działa zajeb****szczo!
Bardzo wysoka skuteczność reklamy - polecam od serca serio, szczerze.
BARDZO DOBRA STACJA! Nie chcesz, nie słuchaj! Nie ma przymusu....
Jakie Dico Polo o czym ty mówisz? Normalna muzyka leci, Tobie się chyba z jakąś telewizornią pomyliło
Dlaczego wszystkie negatywne wpisy sa na bieżąco usuwane? A co do radia park to powino zmienic nazwe na "radio reklama i starocie"
Usunięto bo widocznie naruszały regulamin podobnie jak ten wpis. Tak dla przypomnienia, bo zapewne Pan wie, tu zamieszcza się opinie o pracodawcach a nie swoje subiektywne odczucia o skuteczności radia jako medium. W przyszłości sugeruję też nie obrażać i nie wylewać swoich frustracji, to że Pana ogłoszenie nie przyniosło oczekiwanego rezultatu może nie jest winą niskiej słuchalności czy też "remizowego odbiorcy", a po prostu Pana oferta była słaba, tak słaba jak Pana poprzedni wpis. Szanujmy się. Życzę wszystkiego dobrego.
@IKS czy chcą koniecznie wykształcenie kierunkowe czy może same umiejętności wystarczą tu do podjęcia pracy jako spiker?
@IKS Zdarzają się nadgodziny?
Super atmosfera w zespole, kilka pomocnych szkoleń, obiektywnie bardzo polecam!
Zarobki powyżej standardowych w branży, no i zawsze na czas....co nie jest takie oczywiste mając na uwadze moje inne doświadczenia z lokalnymi rozgłośniami.
Chciałabym odbyć praktyki związane ze studiami. Czy to radio daje taką możliwość?
@Andrzej a jak atmosfera w firmie?
Nie polecam nic ciekawego. No ale każdy ma swoje zdanie nie komentuje bo niema czego.
Rewelacyjna muza tak trzymać !!!
Może zamiast pisać na forum to porozmawiamy w firmie i coś dobrego z tego może wyjść.
Jak się pracuje w Radio Park Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Radio Park Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Radio Park Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!