KP jeśli chodzi o firmę to typowy red flag radzę omijać szerokim łukiem wymienię kilka po raz drugi bo usunęli, możecie usuwać będę wstawiać to tak długo aż się zrobi memem - Nigdy nie ma pieniędzy na podwyżki, dodatkowe premię, czasami w nagrodę dostaniesz 200 pkt benefit xD! inne firmy dają tyle co miesiąc jako typowy benefit. - Brak możliwości jakiekolwiek awansu, jeśli nie jesteś pupilkiem przełożonych i innych „ważnych” osób, jeśli masz swoje zdanie, nie ma możliwości na awanse. - Kadra kierownicza większość odklejona totalnie. - Mistrzowie zmianowi, najlepiej im wychodzi (usunięte przez administratora) i zaganianie do pracy, kompletny brak umiejętności miękkich, większość nawet nie zna podstaw ortografii i nie ma wykształcenia wyższego. - Dodawanie obowiązków traktują jak coś oczywistego i nie będą Ci za to płacić. - U kadrowej jednej Pani wiszą medale z zamiatania spraw pod dywan, nawet jak kogoś zabijesz w tej firmie To Pani kadrowa ci załatwi przeniesienie a nie zwolnienie. - Traktują Cię jak więźnia w obozie dla nich jesteś tylko numerem
Jeżeli Jesteś osobą antyrodzinna i aspołeczna, uczciwe wynagrodzenie nie jest dla Ciebie ważne, weekendy wolisz spędzać w pracy, a nie w gronie rodziny i znajomych to oferta pracy na operatora rozlewu jest skierowana do Ciebie. Wynagrodzenie nie jest adekwatne do wykonywanej pracy, zdrowie też stracisz, ale masz poradę psychologiczną w cenie Twojego wysiłku. Jeśli będziesz mieć „szczęście” i trafisz pod uszy kierownika połączonych lini jeden i trzy to dowiesz się jak wygląda praca pod presja i bez szacunku do Ciebie. U nas „chyba” nie weryfikuje się kompetencji przełożonych, a na pewno nie sprawdzają poziomu szacunku do pracowników niższego szczebla.
Niestety ale to w 100% prawda, nie polecam nikomu pracy tutaj. Chyba że faktycznie nie masz swojego zycia!
Potwierdzam to co pisze przedmówca. Jedni pracownicy mogą spać przy maszynach, jeść bez żadnych konsekwencji, a inni muszą robić za nich. Na dodatek uważajcie na kierownika linii łączonej. Facet myśli, że wie wszystko najlepiej, a jak się skomentuje jego pomysły to potrafi „najeżdżać” na daną osobę. Jesteś tam od wszystkiego, od pracy przy maszynie do malowania ścian i innych prac niezwiązanych z pracą do której jesteś zatrudniony.
Poświęciłem tej firmie lata życia, dziwię się, że tyle wytrzymałem. Liczą się tylko układy, jeśli masz rodzinę w biurowcu to nawet z Lamera chłopka roztropna, gościa bez kultury zrobią mistrza. A jeśli Jesteś jego sąsiadem stajesz się przybocznym, nie musisz nic ale wolno Ci wszystko.
Jaki czas pracy w biurach i czy zdalnie da rade?
jak odchodziłem z biura to były roione home office i dwa dni było w domu trzy w biurze taka hybryda
kazdy ma taka mozliwosc czy dopiero po pewnym czasie mozna sprobowac sie tak dogadac?
inne też wchodzą w gre ale uop to standard. mysle jednak że mozesz się dogadac jak na czyms innym by ci zależało
zależy gdzie na produkcji np. uopy to standard, zlecenia jak dobrze ktoś tam niżej pisał głównie stażyści itp natomiast b2b dla bardziej wyspecjalizowanych stanowisk przysługuje
tylko sobie uważajcie bo na innych umowach poza uopem część benefitów nie działa
Jak wszędzie. 33mc lub próbny +3 umowy na określony i wtedy na nieokreślony jeżeli mistrz zmianowy i kierownik się postaraja. No mi niedawno przedłużyli o kilka miesięcy umowę bo tyle brakuje do tych 33 ????♂️
Z tego co zrozumiałem to jest możliwość pracy na umowie o pracę tylko?
Czy ktoś może powiedzieć czy jest możliwość żeby pracować na innych czy jednak pozostaje ta umowa o pracę i dobra nasza? :D
jaki tutaj macie okres próbny w takim razie? bo rozumiem że jest skoro umowa o pracę?
rozumiem, że w takim razie jakbym był zainteresowany współpraca z działem PR-u to zalicza się to do wąskiej specjalizacji i b2b jest mozliwe?
Możesz opowiedzieć o kontaktach w firmie? Jak atmosfera i relacje między pracownikami?
Powiedziałbym, że jesteśmy dość zgrani i atmosfera u nas według mnie jest na duży plus.
Ja chcę się teraz przyjąć na konkretny dział i zastanawiam się czy w całej firmie jest ogólnie okej.
skąd ten ktoś ma wiedzieć jak jest w całej firmie jeśli pracuje np tylko w jednym dziale?
ja jak tak sobie czytam te posty tutaj to brzmi jakby ogólnie było w miarę porządku
zależy co rozumiesz przez ogólnie okej, pracowac sie da, ludzie pewnie od działu zalezy u mnie są spoko, moim zdaniem jest "ogólnie" okej
powiedziałbyś jak ci się ogólnie pracuje? stabilna praca? wynagrodzenia w terminie czy zdarzają się jakieś opóźnienia?
dla przykładu ja korzystam z multisporta powiedz co by cię najbardziej interesowąło bo nie wiem czy jest sens wymieniać każdy jeden benefit
To napisz może chociaż tak pobieżnie co tutaj jest i z czego fajnie się korzysta
mnie tam bardzo odpowiada możliwość korzystania z Mybenefit nie wiem czy już kiedyś miałeś okazję
ja nie miałem okazji, ale też nie widzę żebyście wyżej o tym pisali. to jest jeden z benefitów tutaj dostępnych?
dostęp do tej platformy jest taki ogólny i można korzystać ile się chce?
To jest ta opcja gdzie się zbiera jakieś punkty i później to można na coś wykorzystać?
Ale co co jest? nic za bardzo na zleceniu nie ma jego jedyna zaleta to to że brutto jest netto
no właśnie wydaje mi się, że nie ma właśnie z zasady, ewentualnie jakieś integracje czy coś, ale nie jestem pewna, mógłby ktoś z pracowników powiedzieć?
Raczej nie ma jedyną korzyścią zlecenia jest to że jak jesteś studentem to dostajesz brutto jako netto a tak to nic tam nie przysługuje
Czasem też ktoś ma inną pracę, w której ma umowę o pracę i w drugiej dorywczej woli mnieć zlecenie żeby dostawać pełną wypłatę
Witam. Jeśli chodzi o staże, widziałam różne ogłoszenia na stronie internetowej firmy i teraz pytanie. Czy po logistyce warto się tutaj zakręcić?
I co najważniejsze, czy będzie wtedy szansa na pełne zatrudnienie po takim stażu?
jak się sprawdzisz to myślę, że jest to prawdopodobne, a szukają teraz kogoś w twoim obszarze?
No i też pamiętaj, że chyba na stażu to kierunek studiów musi być jakoś zbieżny z pracą tutaj, więc nie wiem co studiujesz
studiuje logistyke wiec mysle, ze jest to kierunek ktory by sie mogl tutaj nadawc tym bardzije ze widzialam na stronie firmy, ze maja zakladke praktyki/staze ale nei wiem jakie sa szanse..
Ja myślę, że tak :) Natomiast warto napisać pewnie coś ciekawego o sobie żeby faktycznie się zainteresowali daniem Ci stażu. A pracowałaś wcześniej w zawodzie albo masz jakieś doświadczenie? :D
A staże zawsze są fajnym pomysłem żeby zacząć albo się podszkolić.. Też kiedyś zaczynałem na stażu ;)
A mógłbyś powiedzieć ile takie stae mniej więcej trwają i jaki jest na nich zakres obowiązków?
A wiesz może jak wygląda taka umowa na czas stażu? To jest jakiś specjalny rodzaj, czy po prostu zlecenie?
Pewnie. Staże jako tako trwają raczej pól roku/rok, w moim przypadku w tej firmie było to pół roku. Co do zakresu to akurat ciężko stwierdzić, bo ty pytasz o logistykę, a ja byłem na czymś zupelnie innym. Tak naprawdę to po prostu robisz to co jest opisane na twoim stanowisku, nie martw sie bo pewnie i tak trafisz dobrego mentora. Mnie przyjeli naprawdę dobrze i nawet jak czegoś na poczatku nie ogarniałem to nie było problemu. :)
Nieee no ja zlecenia nie miałem. Ja miałem umowę o prace normalnie, ale na czas określony i tyle. Podejrzewam, że zlecenie też możliwe, ale ja się akurat tym nie interesowałem wtedy, więc to juz w twoich rękach. :D
a czy na praktyki tez tu mozna liczyc? moja uczelnia mi nie zalatwia praktyk, sam musze i szukam na przyszly semestr dlatego pytam juz gdzie moge
czy żeby się dostać na praktyki wystarczy napisać do nich maila czy gdzieś indziej mogę się skontaktować?
Sam się zastanawiam jak to wszystko wygląda bo to będą moje jedyne praktyki w życiu pewnie i jestem w tym temacie zielony, trzeba składać tam pewnie jakieś papiery?
jak sie starasz o praktyki to musisz poprzynosic jakies tam papiery z uczelni itp troche papierkologii jest ale wszystko do ogarniecia.
na to jak ludzie sie kontaktuja w sprawie praktyk wiem malo wiec z tym nie pomoge do konca, ale chyba na twoim miejscu zaczalbym od wyslania maila ze swoim ''cv'' i zapytal czy na dane stanowisko aktualnie przyjmuja praktykantow.
hej, właśnie mnie to czeka na przyszłym roku i zastanawiam się czy to musi być coś od uczelni najpierw czy najpierw się zgłaszasz do firmy w której chcesz odbyć praktyki?
Uczelnia ci wskaże co musisz zrobić, to pewnie od niej zależy co tam dokładnie trzeba będzie.
Zaczęło się pracowniczy ze wschodu - ukr. Zaczynają przejmować stanowiska pracy na wózkach widłowych więc jak Polacy się zastawiają czy to jest dobre miejsce pracy to niech sami sobie odpowiedzą:D
A już chciałem przyjść do KP do pracy ale jak już widzę ukry do was dotarły to mi się odechciało :( szkoda
Witam, mam następujące pytanie czy po drugim etapie można się spodziewać również telefonu z negatywną decyzją czy firma w ogóle nie daje znać nawet w takiej sytuacji?
ja z tego co się orientuję to bym powiedział ze dają znać w każdej sytuacji
Na mojej rozmowie pamiętam, że wspominali, że dadzą mi znać. Ofc niezależnie od tego czy się uda czy nie.
pytanie tylko czy faktycznie to robią.. no ale obstawiam ze się tego nie dowiemy póki nie sprawdzimy sami
no dokładnie... raczej nikt komu nie wyszło na rekrutacji nie wraca tutaj się podzielić wrażeniami
jest informacja zwrotna w przypadku decyzji nawet jak się nie dostajecie
czasem nawet nie dają odp pracownikowi po rekrutacji wewnętrznej także zależy od szczęścia. powodzenia
Mi też tak mówili, ale nie miałem okazji się na sobie przekonać
napisał ktoś że tak po prostu powiedzieli na rozmowie rekrutacyjnej, trzeba wierzyć na słowo
Chyba że czasami obędzie się bez kolejnej rozmowy, nie dowiemy się o co chodziło jeśli już nie wróci z odpowiedzią
czy specjalista zarobi tutaj 16 - 20 tys brutto?
Czego donosicielstwa i włażenia w (usunięte przez administratora) potrzebują od razu
Złe podchodzenie do pracowników straszny (usunięte przez administratora) od przedstawicieli handlowych zero podejścia jak do człowieka tylko jak do maszyny która ma robić za wszystkich. Pracowałem tam rok i musiałem odejść bo już nie dawałem sobie rady z tym mobbingiem i prześladowaniem przez przedstawicieli handlowych a konkretnie jednego przedstawiciela który robił tylko wszystko pod siebie. Nigdy więcej kompanii piwowarskiej
Rekrutacja do pewnego momentu ok, ale po trzecim etapie pomimo obietnicy kontaktu w ciągu 2 tygodni cisza. Pani z HR nie odbierała telefonu i nie odpisywała na maila, ignorancja i urwanie kontaktu. W rezultacie nie udało sie nigdy dowiedzieć wprost jaki był wynik rekrutacji, ani usłyszeć feedback dt. procesu. Niestety brak profesjonalizmu i szacunku do kandydata.
Standardowa rozmowa
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
hej, jakie macie tutaj godziny pracy? będę wdzięczny za odpowiedź
Powiem szczerze, lubię tu pracować i swój zespół też. Kropka i pozdrawiam!
(usunięte przez administratora) i nic więcej podwyżki na przyszły rok ustawione na 1,5% gdzie przy zarobkach magazyniera to jest ok 50 zł netto zarząd bezczelny (usunięte przez administratora)
Ile można zarobić jako operator wózka na magazynie w Swarzędzu? Jakie są dodatkowe benefity? Jak wygląda grafik?
z tego co widzę nie podają info o zarobkach w ofertach, pewnie dopiero na rozmowie powiedzą
Ale ktoś tam chyba pracuje na tym stanowisku i może się wypowiedzieć?
pewnie tak i może się wypowie, jednak kwestie finansowe są zazwyczaj omawiane na rozmowie wiec zbytnio bym się nie sugerował anonimowymi wpisami na twoim miejscu
Może i ja się chętnie wypowiem na temat pracy w tej firmie. Uważam, że rozlew to zapomniany dział w całej firmie, połączone linie L1 i L3 to porażka. Tym bardziej, że zarządza tym kierownik, który nie chce słyszeć o problemach na lini jak i nie chce brać za nic odpowiedzialności. Najważniejsze dla niego jest żeby szczotka wisiała włosiem we właściwym kierunku, wąż zwinięty, a pojemnik na (usunięte przez administratora) centralnie w odpowiednim kwadracie. Kier chwali się nieistotnymi rzeczami mydlac oczy i tuszując prawdziwe problemy linii. Ten dział ratuje fakt, że pracownika obowiązuje 3mc wypowiedzenie. Dlaczego nie możemy oceniać przełożonych tak jak oceniają nas w ocenie rocznej. Ponoć bo, ale chyba się nie spodobało.
Szanse na awans są praktycznie zerowe, jeśli nie jesteś ulubieńcem przełożonych lub innych kluczowych osób w firmie. Każdy, kto ma odwagę wyrażać własne zdanie i działać niezależnie, musi zapomnieć o rozwoju zawodowym. Dodatkowo, kadra kierownicza wydaje się w większości oderwana od rzeczywistości i nie reaguje na rzeczywiste potrzeby pracowników, co tylko pogłębia problem.
Witam wczoraj pojawiły się dwa ogłoszenia na operatora wózka widłowego w Swarzędzu oraz Poznaniu, wie ktoś może jakie są widełki płacowe ponieważ widzę duży pakiet benefitu oraz dodatków.
Swarzędz w przyszłym roku zamykają a nie wiadomo czy tylko na sezon nie będą chcieli na Poznań ogólnie lepiej iść na Poznań a widełki chyba koło 5700 ale na święta dno totalne jest
Ostatnio dość często pojawia się ogłoszenie na stanowisko ds. kadr i płac. Stąd też zastanawiam się czy jest sens aplikować. Ktoś może coś więcej na ten temat powiedzieć?
czemu nie miałoby sensu aplikować? szukają kogoś kompetentnego jak jesteś tym człowiekiem to się zgłoś
może nie mogli przez dłuższy czas znaleźć kogoś odpowiedniego, tak też się niestety zdarza
nie ma co rozkminiac tego za bardzo, jest ogłoszenie jak chcesz to się zgłoś jak nie to nie i tyle
a ja od siebie mogę powiedzieć ze praca w porządku wiec szkoda zmarnować szanse
na początku może być różnie jak jeszcze nikogo nie znasz, ale później gwarantuje ci, Że będzie fajnie
Chciałam zapytać czy budynek w Poznaniu jest przystosowany do osób niepełnosprawnych (chodzi o część administracyjna - tam gdzie są kadry, księgowość, sprzedaż) i czy dużo jest wyjazdów (szkolenia i imprezy integracyjne). Z góry dzięki za odp.
Ja mam tylko zapytanie ,Wiedzą wszyscy że w sklepach spożywczych różnych biedr , ząbki , stokrotkach itp zazwyczaj pracują kobiety muszą oczywiście przyjmować i rozkładać towar ,.Dozwolona norma podnoszenia dla kobiet towarów wynosi 12 kg , to dlaczego musimy dźwigać ciężkie skrzynie z piwami , jedna taka skrzynia wazy o wiele wiecej chyba ponad 18 kg , dlaczego nie stosujecie się z pakowaniem piwa do norm biedne te kobiety jeśli przeprowadzić wywiad środowiskowy że każda ma przez takie dźwiganie ciężkiej skrzyni ból z kręgosłupem i krzyżem , uważam że żona albo córa powinna podźwignąć takie skrzynie ręcznie może wtedy by coś z tym zrobił i nabrał szacunku i wyrozumiałości do tych ciężko pracujących jak chłopy kobiet.czy coś idzie z tym zrobić .
Jeżeli są takie pojemności bo takie chce klient to tylko sklep może faceta zatrudnić ale nikt nie pójdzie do sklepu za najniższą , a po drugie są lepsze browary niż ten lech
(usunięte przez administratora) kumoterstwo familiady z tej firemki zwalniają się kierownicy linii. wielki browar Lech, 10 lat temu tyle zarabiałem i (usunięte przez administratora)
Niestety nie polecam. Mimo wszystkich kwalifikacji zgodnymi z oczekiwaniami z ogłoszenia , dostaję odmowna decyzję. Nie wiem czy zespół rekrutacji czyta dokładnie CV kandydatów, ale zdecydowanie nie jest to dobre Candidate Experience
Na produkcji jakie sa zarobki dla kobiet Ile tak mniej wiecej zarabiaja stale pracownice .Chodzi mi o zwykla kobiete pracownik produkcji .Czy ma te kolo 5 netto bez nadgodzin .
I zapewniam ze rekrutacje sa przeprowadzane starannie, inaczej by mnie tu nie bylo. A tak sie sklada, ze na prace nie narzekam ;)
Na jakim stanowisku pracujesz? Moze cos wiecej bys mogl powiedziec jak to wszystko w praktyce wyglada?
W sumie oboje jesli to nie problem, moze rozne stanowiska macie a mi sie przyda jak najwieksze porownanie tak naprawde
Nie bierzesz pod uwagę, że inna kandydatura mogła ich bardziej zainteresować? Że mieli jeden wakat i wybrali kogoś innego? Czytając Twoja wypowiedź dobrze zrobili, że Ciebie nie wybrali :-)
Jakie sa zarobki na produkcji dla kobiet. Czy realne miec 4500 zl netto bsdz z kolo 5 netto.
Nie pewnie tylko na pewno. Przecież jakoś dogadać się, co do wszystkich warunków, trzeba przed rozpoczęciem pracy.
Rozumiem ze kasa ważna rzecz ale lepiej się dowiedzieć bezpośrednio od pracodawcy wszystkiego
tez tak mysle.. opinie opiniami ale czasem bardziej w błąd mogą wprowadzić niż cos rzeczywiście pomoc
Hej! chcę aplikować na stanowisko Specjalisty ds. Kadr i Płac. Jak wygląda premia na tym stanowisku? I jak wygląda kwestia karty Mybenefit? Na co można przeznaczyć punkty?
Cześć, złożyłem cv na stanowisko Operator rozlewu. Może ktoś przybliżyć jak to wygląda w Poznaniu? Pensja, benefity, premie i ludzie no i sama praca. :)
hej ja też jestem zainteresowany, dopytam jeszcze jakie umowy oferuje firma? dostane uop?
tak, jest na poziomie wynagrodzenie, chociaż wiesz... tego nigdy nie za wiele
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w Kompania Piwowarska S.A. - Poznań
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w Kompania Piwowarska S.A.
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w Kompania Piwowarska S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Kompania Piwowarska S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 156.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Kompania Piwowarska S.A.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 76, z czego 8 to opinie pozytywne, 40 to opinie negatywne, a 28 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Kompania Piwowarska S.A.?
Kandydaci do pracy w Kompania Piwowarska S.A. napisali 6 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.
- Szwajcarska 11
Poznań - NIP: 6460325155 KRS: 0000086269
- Oddziały Kompania Piwowarska S.A. »
- Białystok - Kompania Piwowarska S.A.
- Białystok - Kompania Piwowarska S.A. Browar Dojlidy
- Katowice - Kompania Piwowarska S.A.
- Kop - Kompania Piwowarska SA
- Lublin - Kompania Piwowarska
- Lublin - Kompania Piwowarska S.A.
- Opole - „KOMPANIA PIWOWARSKA” S.A.
- Opole - Kompania Piwowarska
- Płock - Kompania Piwowarska
- Pruszcz Gdański - Kompania Piwowarska S.A..
- Szczecin - Kompania Piwowarska SA,
- Toruń - KOMPANIA PIWOWARSKA S.A.Zobacz profil pracodawcy
- Tychy - Kompania Piwowarska
- Tychy - Kompania Piwowarska S.A.
- Warszawa - Kompania Piwowarska
(real users)
- GoWork.pl 3 103 758
- LinkedIn.com 2 913 894
- Pracuj.pl 2 743 308
- OLX.pl 2 427 246
Browary - Poznań
- Browar Grodziski Sp. z o.o.
- Fifny Fyrtel Sp. z o.o.
- Browar Kaliski Sp. z o.o.
- Browar Koniński Właściciele G.S.Kowalscy i S-Ka K.Flatau-Kowalski sp.j.
- Browar Szałpiw Sp. z o.o.
- Optima Słodownia Pneumatyczna Sp. z o.o.
- Browar Za Miastem Sp. z o.o. S.K.A.
- Michał Grossmann Dom Piwa Grossmann
- Kompania Piwowarska S.A.
- Słodownia Soufflet Polska Sp. z o.o.
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |