Opinie o DKM Impresja w Łódź

Na podstawie 105 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie obecnych oraz byłych pracowników o firmie DKM Impresja. Znajdziesz poniżej też opinie kandydatów do pracy w firmie DKM Impresja na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Surowce, półprodukty - produkcja dzianiny

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o DKM Impresja w Łódź

Pytanie Nowy wpis

Jak jest z pakietem medycznym w DKM Impresja? Można dołączyć rodzinę?

NEO Nowy wpis
@Pytanie

Sprawdź czy ta firma istnieje i nie wypisuj bzdur. To nie NFZ.

ola Nowy wpis

Ale co polecasz przeczytać @Max? Nie wiem w ogóle nie mogę firmy znaleźć w Internecie ;/ dobrze trafiłam, to firma zajmująca się wyposażeniem wnętrz?

putka Nowy wpis

W ogóle to moze jest opcja dostania się na staż w dkm impresja? ktoś słyszał coś o tym albo wie cokolwiek? bo ja to zaczynam myśleć, żeby jakoś urozmaicić swoje CV, bo mam wrażenie ze jest dosć słabe i właśnie wpadłem na pomysł zeby poszukać sobie i zaliczyć różnie staże w kilku miejscach. Także jak wiecie coś o stażach w dkm to mówcie

byly

Czy ktoś jeszcze się sadzi z Impresja ?

pozytywnaneutralnanegatywna
Jak wspominasz rozmowę kwalifikacyjną w firmie DKM Impresja? Czy warunki oferowane przez pracodawcę zgadzały się z informacjami zawartymi w ogłoszeniu? Jak przebiegło spotkanie? Podziel się swoimi wrażeniami.
expracownik

Nowy pomysł na życie samego prezesa (usunięte przez administratora)

ciekawy

ta firma jeszcze istnieje?bo pogłoski chodzą, że to już koniec DKMu

Wet

Wielki żal, że tak rozłożono fajną firmę. A może jeszcze ktoś pamięta stare czasy, stara ekipę i stare produkty? Pamięta ktoś gdy Impresja handlowała głównie tapetami, okleinami, dywanikami łazienkowymi, karniszami, listwami, klejami? Czy ktoś pamięta ludzi z biura: [usunięte przez moderatora]? A koordynatorzy: [usunięte przez moderatora]? A przedstawiciele? [usunięte przez moderatora] inni?? Wtedy w Impresji nawet małżeństwa się tworzyły :) To była ekipa. Wtedy się "walczyło" z Galpexem, Sprzedawało kasetony z Marbetu i kleje z Henkla. Nowości tapet aż furczały, o stojaki na karnisze trwała bezustanna walka.... Jeden pomysł na [usunięte przez moderatora] welury i ślepy upór prezesa położył taka fajna firmę :(

mx5

Szkoda firmy. Nie wiem czy jeszcze istnieje. Dawniej był to chyba potentat na rynku a dzisiaj bankrut. Szkoda.

rozczarowany

Zgadzam się z wypowiedzią \"Prawdomówny\" co to w ogóle znaczy \"dogadać się\" w sprawie wypłacenia pensji ? - myślałem, ze podstawą wypłaty pensji jest uwowa o prace i jej solidne wykonywanie. [usunięte przez moderatora]

PRAWDOMÓWNY

Darku, Marcinie - kochani dekorplusowcy, nie musicie dalej ciągnąć tej gry przeciwko zaangażowanym kiedyś i dbającym o firmę pracownikom. Taka wypowiedź jest kontynuacją braku szacunku dla ludzi, którzy dużo poświęcili dla tej firmy [usunięte przez moderatora] oraz świadczy o Waszym niezbyt wysokim poziomie kultury. Ciemnotę i kłamstwa możecie wciskać klientom, którzy może jeszcze dadzą się nabrać na ładne słówka i obietnice. Jasną sprawą jest, że Wy jako Nowy Zarząd dostajecie pieniądze:) - bo komu mielibyście je wypłacić:) - a co do osoby, która niby dokonała wpisu i pracuje w Impresji lub Domillenium 5 lat, to minęliście się trochę z prawdą - nie ma już ludzi, którzy tyle pracują w tej wspaniałej, nie wypłacającej pensji ani nie płacącej dostawcom firmie (z wyjątkiem jednej, która pracuje lat 10 i prawdopodobnie o tym pamięta). Wszyscy pozostali pracownicy odeszli, nie otrzymując wypłat za pół roku pracy. Do takiej grupy należę i nie życzę sobie, aby ktoś oskarżał mnie o sianie plotek. Jeśli to są plotki to zapraszam to przekazania zaległych mi wypłat na moje konto - jest wciąż aktualne. Dodam tylko, że po raz pierwszy wypowiadam się w tym miejscu na temat firmy Domillenium/Impresja. Pozdrawiam serdecznie Was kochani.

ktoś

ja raczej od wielu miesięcy kasy nie widziałem. jak masz układ to się ciesz bo nie każdy ma takie możliwości jak ty. i ciekawi mnie komu tak pieniądze spłaca? bo raczej byłym pracownikom nie bardzo, a szkoda bo niektórzy mieli i moja rodziny na utrzymaniu...

ktoś

Głupoty ludzie piszecie [usunięte przez moderatora] Łykacie wszystko co gdzieś usłyszycie i paplacie nieprawdę jak się o czymś nadaje to trzeba najpierw sprawdzić czy pokrywa się z prawdą a nie ploty siać!!!. [usunięte przez moderatora] Rozumiem za macie żal o to ze nie mieliście wypłacanych pensji ale trochę powagi. Z tego co wiem to spłacają pensję po trochu ja już mam spłacone więc jak się chce to można się dogadać!

optymista

spokojnie! już niedługo prezes i dekorplusowcy maja dostać przelew na 300.000 zł od firmy Kaem [usunięte przez moderatora] więc będzie na zaległe wypłaty dla pracowników!

kuzyn

a impresja i domillenium jeszcze istnieją?

pozytywnaneutralnanegatywna

a Domillenium umowa o pracę to sąd pracy rozumiem ?

jesteśmy już w sądzie

A ja pozwałam już i Impresję i Domillenium do sądu! trzymajcie kciuki! pierwsze składanie zeznań już w październiku!!!! Zachęcam wszystkich do tego kroku! napisanie i złożenie pozwu jest proste jak bułka z masłem!!!! I sąd nawet szybko się odzywa! Domillenium w ramach umowy o dzieło do cywilnego, Impresję w ramach umowy o pracę w ramach sądu pracy!!!

pozytywnaneutralnanegatywna

Jako,że rozprawy w sądzie już teraz odbywają się zaocznie,jeśli chodzi o [usunięte przez moderatora],to pozostaje tylko po złożeniu pozwu uzbroić się w cierpliwość.Zależy to chyba od osoby,do której to trafi.Później już tylko nakaz upominawczy,dwa tygodnie ciszy-bo [usunięte przez moderatora] nie zapłaci oczywiście,dalej można kierować sprawę do komornika.Należy przy tym pamiętać o uprawomocnieniu się wyroku.Reszta pozostaje w gestii komornika.Jeśli dalej nic,bo komornik stwierdzi,że nie ma z czego zabrać,pozostaje fundusz gwarancyjny,który w przypadku małych kwot zwraca je w 100%.

?????????

Czy jest jakaś szansa żeby jeszcze odzyskać swoje pieniądze?? [usunięte przez moderatora]

pozytywnaneutralnanegatywna

firma zaczyna wpadać w długi ja jestem przynajmniej jednym z wierzycieli któremu DKM jest winna pieniądze...znalezienie osoby która cokolwiek wie w tej firmie graniczy z cudem

pozytywnaneutralnanegatywna

Not so funny - 2011-06-28 13:26:41 Przykro mi ale nie :( Mam pytanie czy jest jakaś szansa, że impresja wypłaci w końcu zaległe pieniądze z przed paru miesięcy?!!

Zostaw merytoryczną opinię o DKM Impresja - Łódź

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie