Jak długo trwa proces awansu w ERBUD?
jako podwykonawca i dostawca bierz pod uwage ,że zabiorą tobie na 60 miesiecy 10 % , do tego jakieś chore ksozty budowy do 3 % ( za te dzieisatki kontenerów i inżynierów płacą podwykonanawcy, do tego za rzekome dodpady - szczerze - lepiej sobie odpuscic prace z takimi firmami
I co gonią was, jak bandę nierobów traktują? Dalej ci na stołkach kręcą w imię klasy robotniczej? Czy coś się zmieniło na południu Polski? pozdrawiam były pracownik
Gonitwa, stres i naciski kierownictwa na pracowników, zwłaszcza fizycznych i od pośredników, podwykonawców. Wszystko na jutro. Traktowanie ludzi przedmiotowo. Tylko czas się liczy. Benefity prawie żadne, drogie i płacone całe przez pracowników bez udziału pracodawcy. Kultura niska, chamstwo. Roszczeniowość wszystkich do wszystkich, zwłaszcza obcokrajowców ze wschodu. Olewanie zadań, spychologia i brak współpracy. Każdy sobie rzepkę skrobie. Państwo w państwie. Ciężka i niewdzięczna praca. Dadzą parę groszy zarobić i myślą, że ludzie będą się uśmiechać od ucha do ucha. Praca po 10 godzin. Niech ktoś powie, że można zmienić pracę, ale z tym nie jest tak łatwo. Ofert pracy jest coraz mniej na rynku i wszyscy by chcieli zatrudniać za grosze -(usunięte przez administratora) Będzie coraz gorzej, gospodarka Polski i UE się zwija, zielony ład dobije wszystko i wszystkich, wojna na wschodzie itp.
Oddział Warszawa. Atmosfera OK, brak presji, aż dziwne, że w dzisiejszych czasach duża firma może tak pracować. Jest problem z Dyrekcją. Z-ca dyrektora stosuje kreatywną księgowość- zaniża sztucznie stratę na budowie i raportuje to do Zarządu. Potem trwa zacieranie śladów. Zwalnia ludzi- kierowników i majstrów. Po roku z 15 osób, które zrealizowały budowę pracuje już tylko jedna.
Może ktoś coś powiedzieć o stanowisku Specjalista ds. Wdrożeń i Utrzymania Systemów IT?
Jak można nawiązać współpracę z firmą Erbud jako podwykonawca?
Patrząc po zdjęciach na stronie i tytułach ogłoszeń to Firma wydaje się być bardzo Przyjazna kobietom w branży. Czy tak jest w praktyce i jakieś panie w ogóle tam pracują? Byłabym zainteresowana ofertą pracy Inżynier/ka budowy. Ale nie chce być jedna jedyna xd
Tak, pracuje kilka dziewczyn w biurze na budowie. Zależy jak się trafi i co to jest za kontrakt.
Czy w Erbudzie jest benefit typu opieka medyczna? Jeśli tak to gdzie, w jakiej firmie?
Jak długo trwa proces awansu w ERBUD?
a co to takiego w erbudzie? Nie ma czegoś takiego jak awans jest kolesiostwo i poplecznictwo. Bez układów i wazeliny nie ma możliwości awansu w tej firemce. Jest oczywiście jeszcze szansa, ze nie ma akurat znajomego pod ręką a potrzebna jest kadra to wtedy i owszem nawet z cieśli zrobią kierownika budowy.
Cześć, znalazłam u nich ofertę na stronie Specjalista ds. administracyjnych, tylko trochę jestem skołowana, bo piszecie, że firma kończy działalność w Polsce, niby jak to możliwe, skoro szukają sporą ilość pracowników na różne stanowiska w Polsce? :) no ale przechodząc do moich pytań, czy ktoś się orientuje ile jako specjalista administracyjny jestem u nich w stanie zarobić? Wiem, że jest dofinansowanie do karty sportowej i studiów, czy te dofinansowanie jest dość znaczne? No i nie bardzo widzę jaką umowę proponują, ktoś wie jakie umowy dają pracownikom biurowym?
Jakie stawki na.magzynie i jaka atmosfera???
Pracuję w tej firmie od lat i uważam, że jet taka jak się pokazuje na zewnątrz - rzeczywiście rodzinna, problemy rozwiązywane są na bieżąco, tu każdy jest tak samo ważny - od cieśli po prezesa. Budowy wykonywane profesjonalnie we współpracy z zawodowcami.
Witam serdecznie dawno nie zaglądałem tu i tak się zastanawiam jak się teraz robi w na kontraktach zwłaszcza Belgia. Dalej tyle roboty i takie zasuwane na normy ? Czy te zawzięte eksportowce się trzymają ,jak życie w Antwerpia i ROMIE .Pozdrowienia do ludzi slezaka .
a inz Robert L. nadal kasuje od podwykonawców? bo dobry był w te klocki. Nieżle sobie radził z dorabianiem na boku prawda inż Robercie. mam kilka kwitów fajnych filmików jak brałeś...
Wystąpienia dla bezpieczeństwa, a jak spadał wózek na butle gazowe na budowie w Poznaniu z dwunastego piętra na plecy pracownika stojącego na ziemi, ponieważ inni "pracownicy" zostali bez zgłoszenia i pozwolenia wpuszczeni na plac budowy i nie dopilnowali wózka. Gdzie wtedy byliście, jak wózek łamał człowieka na ziemi????
ostrzegam przed podpisywanie umowy podwykonawczej, zawsze będą probowali ciebie wywalić w kosmos To wpisane w DNA tej firmy i 10 % zatrzymane na czas gwarancji, może kierownictwo np. przekaze swoje 10 % i gdzieś zamrozi na 5 lat? co wy na to panowie?
Nie dał normalnego wypowiedzenia. Poinformował dwa dni przed końcem umowy, że nie zostanie przedłużona.
Przywołanemu ciężko będzie się odnieść, bo zmarł po ciężkiej chorobie. A prawda gdzie leży to już się nie dowiemy.
Super firma w której miałem okazję popracować 20 lat i nigdy się nie zawiodłem . Zrezygnowałem z tej pracy tylko ze względu że chciałem być trochę więcej z rodziną .
to wiec jak ? super firma a nie byłeś w domu z rodziną ? to gdzie byłeś ? skoro super to powinna pozwolić tobie być z rodziną . Sam sobie zaprzeczasz
Nie polecam , większość to fasada lub jak kto woli wydmuszka .
Jak się pracuje w Erbud S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Erbud S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 14.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Erbud S.A.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 12, z czego 2 to opinie pozytywne, 5 to opinie negatywne, a 5 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Erbud S.A.?
Kandydaci do pracy w Erbud S.A. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.