Januszeks 100%. Zero szacunku do pracowników ze strony "wielkiego" ale tylko wzrostem szefa, który ma z 80 lat i żyje w innej epoce. Płaci grosze, wymagania z kosmosu. Jak chcesz mieć pracę pełna stresu i napięcia za śmieszne pieniądze to aplikuj.
To jest Januszex. Prowadzony przez Januszy biznesu.Takie firmy omija się szerokim łukiem.Przyjęcia do pracy są tam cały czas.
Czy w Amex występują paczki/bony świąteczne?
Tak. Paczki na mikołaja dla dzieci pracowników (bez słodyczy - książki, planszówki i zabawki) oraz dodatkowa kasa na święta dla pracowników.
Czy zdarzają się nadgodziny w Amex?
Na stanowiskach niższych zawsze płatne (chyba, że ktoś sam chce odebrać), na wyższych odbierane.
Nie rozumiem sformułowania "dogadać z szefem", bo sugeruje jakąś lewiznę ;). U nas wszystko tak jak w prawie pracy. A nadgodziny tylko od wielkiego dzwonu (inwentaryzacja, targi itp. czyli bardzo rzadko, bo nie pracujemy w weekendy).
Jaki dress code obowiązuje w Amex?
Oo, widzę, że już jest opcja Luxmedu - ktoś tutaj o tym wspomniał. Powiecie mi, ile trzeba płacić miesięcznie?
Jak jest z pakietem medycznym w Amex? Można dołączyć rodzinę?
Jaka atmosfera jest między działami w Amex?
Wydaje się w porządku, ale to moja obserwacja. Pewnie czasem zdarzają się jakieś drobne napięcia, jak wszędzie ale „góra” nie zachęca do „wyścigu szczurów” i nie toleruje konfliktów.
kurcze, dyrektor ma po epidemii teraz wojnę i kolejny roczek zaliczony :)
Szukają Payroll z francuskim. Napiszcie jaka atmosfera/zarobki itd Polecacie aplikowanie tam?
Czy Amex zapewnia kartę multisportu?
po 3 latach Najlepszą rzeczą w tej firmie jest ekspres do kawy,ludzie zastraszeni i mimo początkowych chęci zmieleni przez klimat tam panujący. Kierownictwo bez kompetencji,zarobki minimalne a oczekiwania względem pracowników ...szkoda słów. Kompletny brak możliwości rozwoju, każda firma która dba o rozwój, inwestuje w swoich pracowników - tam to też wiedzą ale nikogo to nie interesuje.Pozdrawiam marketing i ,, paczkowalnie"
Jak wyglada praca pod względem atmosfery w dziale marketingu/zarządzania produktem? Jak wypada manager/kierownik? Jest duża rotacja pracowników? Możecie polecić tam pracę? Jak zarobki/w jakich widełkach na stanowisku specjalisty?
Szefowa działu, dziewczyna bardzo ambitna, ale również pomocna i dba o swój zespół. Na brak pracy nie można narzekać, ale jeśli chce się człowiek rozwijać to jest to dobre miejsce.
Ok dzięki za opinie. Słyszałam, że jest duża rotacja pracowników z czego to wynika? Skoro dział daje takie możliwości rozwoju i kierownik jest pomocny, z niskiej płacy? Czy z jakiegoś innego powodu? Dział zarządzania produktem ma jednego kierownika?A tak z ciekawości ile jest tam osób zatrudnionych? Czy ktoś jest jeszcze nad kierownikiem oprócz zarządu?
Bardziej angielski biznesowy czy potoczny, podczas rozmowy w Amex?
Raczej rozmowa na luzie, ale czasem zadajemy też pytania związane ze stanowiskiem, na które rekrutujemy. Pracownikom proponujemy kursy j. angielskiego, więc brak dobrej znajomości Business English nie jest dyskwalifikująca :).
A może po nowym roku będą jakieś rekrutacje? Napiszcie jak atmosfera i zarobki?
Czy to jakiś żart,że zamiast ustawowo dostać podwyżkę do 2600 podstawowego zarobku, nagle znajduje sie niby jakieś obejście, które daje tylko minimalną podwyżkę byleby nie 2600 podstawy? To kpina!!! Każde szanujące sie firmy dbają o pracowników tutaj jak widać dba sie o swój tyłek
Czy są zatrudnienia w firmie Amex interesuje mnie długoletnie zatrudnienie.
@B Idealnie to w żadnej firmie nie jest ale nie przesadzajmy z narzekaniem!
Amex to firma z opinią dobrego pracodawcy. Myślę, że konkurencja inspiruje niektóre osoby do pisania.
Jakie są zarobki w amex na stanowisku Travel councellor?
Jak się pracuje w Amex?
Zobacz opinie na temat firmy Amex tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.