Opinie o Madej Wróbel sp. z o.o. w Ruda Śląska

2.4/5
Na podstawie 901 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy Madej Wróbel sp. z o.o.. Znajdziesz poniżej również opinie kandydatów do pracy w Madej Wróbel sp. z o.o. na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Masarnie - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Madej Wróbel sp. z o.o. w Ruda Śląska

Xxx

Ludzie czy wy się obudzicie ? Nie wiecie o tym że jak firma daje ciągle ogłoszenie do pracy a tak właśnie w tej firmie jest to dzieje się coś nie tak ?! Która potężna firma przede wszystkim dobra daje tak często oferty pracy ???? Która firma produkcyjna z żywnością podbija książeczka sanepidowska nie widząc i nie badając przyszłego pracownika ? Czyli pracować może każdy nawet z świerzbem i innymi chorobami liczy się wpis tych trzech kodów z badań laboratoryjnych a to czy po 5 latach postoju nie przedłużonych badań medycyny pracy tak czasem nie zachorowałeś już nikogo nie obchodzi . Zostaw książeczkę nasz lekarz podbije nie musi Pan/i być i pyk szkolenie .

Ferdynand Kiepski

I jak drodzy pracownicy MW jestescie zadowoleni, ze pracodawca was tak bardzo docenia i szanuje za wasza cięzka prace i na swieta dal wam az 150 zl na przepyszne i prestizowe wyroby miesne do sklepow grupy dworakowskiej?

Marian pazdzioch
@Pracownik

Mogli dac kase do reki a nie na mieso to bym se przynajmniej cieple kalesuny na zime kupil tam u mnie na bazarku.

Ktoś Nowy wpis

Czy może się ktoś wypowiedzieć jak wygląda praca przy ladzie, sprzedaż produktów? Czy jest to ciężka praca, zwłaszcza dla kogoś bez doświadczenia w tej branży? Jak wyglądają zarobki na takim stanowisku?

naszczesciebylypracownik Nowy wpis
@Ktoś

Praca jest bardzo ciezka przez caly dzien dzwiganie skrzynek wyplata to najnizsza krajowa .Pracowalam w czechowicach w netto i sama zrezygnowalam poniewaz atmosfera straszna . Po miesiącu od zrezygnowania z pracy zero swiadectwa pracy zero odpowiedzi na sms i przede wszystkim zero szacunku do pracownika ze strony niby kierowniczek , takie osoby nie powinny być na kierowniczym stanowisku Do tego dochodzi odpowiedzialnosc finansowa za kasę i towar .Codziennie krzyki na sali sprzedazy gdzie slyszeli wszyscy pracownicy i klienci w netto ponieważ "panie" nie potrafią normalnie rozmawiać .Zgadzam sie z osoba ktora napisala ze ciagłe dodawanie ogłoszenia o pracę nie swiadczy dobrze o pracodawcy ja osobiscie odradzam .

Kierowca Nowy wpis

Oddział w Mławie do zaorania, co nie przyjadę to problemy, towaru im wożę co kot napłakał, a odstać trzeba kilka godzin, ostatnio prawie 7h, teraz już 2h czekam i nie zapowiada się żeby poszło szybciej,(usunięte przez administratora)

Dyrektor IT

W odpowiedzi na niektóre komentarze pojawiające się na portalu, Dział IT stanowczo informuje, że są one niezgodne z rzeczywistością. Pomieszczenia serwerowe są objęte rygorystycznymi procedurami bezpieczeństwa, w tym kontrolą dostępu, ochroną przeciwpożarową oraz automatycznymi systemami gaszenia gazem, które aktywują się przy wykryciu najmniejszego dymu. Komentarze ujawniające jakiekolwiek szczegóły dotyczące infrastruktury IT, w tym lokalizacji serwerowni, będą usuwane, a informacje na temat adresów IP oraz lokalizacji autorów tych komentarzy zostaną przekazane odpowiednim organom ze względu na łamanie regulaminów, procedur związanych z RODO i NIS2 (dyrektywa cyberbezpieczeństwa dla firm m.in. FMCG). Regulaminy te obejmują wszystkich pracowników firmy oraz podmioty współpracujące.

Dyrektor IT Nowy wpis
@Dyrektor IT

Witajcie! Szukam nowej roli i liczę na Wasze wsparcie. Chętnie wykorzystam swoją wiedzę, umiejętności i doświadczenie, mierząc się z nowym wyzwaniem. O mnie: ???? Szukam pracy na stanowisku Dyrektor ds. IT, Director of IT ???? Mogę podjąć pracę w: Katowice i Cracow Metropolitan Area lub hybrydowo i zdalnie w całej Polsce i poza granicami. Chętnie odnowię z Wami kontakt, podzielę się moimi doświadczeniami i dowiem się, co nowego u Was. Jeśli słyszeliście o ciekawych możliwościach zatrudnienia lub macie ochotę porozmawiać, wyślijcie mi wiadomość lub napiszcie komentarz poniżej! #OpenToWork

Kazimierz

Darmowe posiłki dla pracowników produkcji, są codziennie przygotowane/przywożone?

Pracownik produkcji
Przebieg rekrutacji

Rozmowa została przeprowadzona szybko, najpierw sprawdzono moje świadectwa pracy i książeczka sanepidowska , później zadano mi pytania odnośnie do tego dlaczego mam kilka świadectw, następnie zapytano mnie o oczekiwania finansowe, po czy poinformowała mnie że płacą 1300 na rękę plus premia do tego, ale jak zapytałem ile i za co to nie dostałem odpowiedzi, więc podziękowałem i poinformowałem że niestety nie przyjmuje ich oferty

Pytania

jakie są moje oczekiwania finansowe, - teraz sobie tak myślę że może ta pani myślała że będę za darmo pracował , proponując mi później 1300 na rękę bez możliwości podniesienia podstawy

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Dostałem pracę, ale nie przyjąłem
blanka

Dla rzeźnika rozbieracza oferowali stawkę zasadniczą i premie. Te premie są comiesięczne czy z innego tytułu?

Kornelia

Znalazłam wakat dla partnera jako magazyniera działu przypraw. Premie są pewniakiem oprócz oczywistej podstawy???

Ali

Czy w przypadku pracownika produkcji system zmianowy jest rotacyjny czy jest możliwość pracowania tylko na jedną zmianę? Nie ukrywam, że interesowała by mnie praca głównie w godzinach nocnych.

Yep

Witam Mam Pytanie odnosnie zatrudnienia we Wrobel I Madej jak sie tam pracuje mam juz swoje lata ale nasluchalem sie wielu rzeczy. Prosze o porade. Dzieki

Buddy
@Yep

Dzień dobry Proszę nie suchac plotek ani hejterow, Zapraszamy Pana do pracy. Obowiązuje strój business casual ale mile widziany garnitur i krawat. Oferujemy masę benefitów z multisportem, luxmedem i sodexo, Darmowa stołówka i codziennie świeże wędliny. Mamy też drużynie piłkarską jeśli Pan gra serdecznie zapraszamy. Mamy też tik toka możne pan nas znaleść. Naszą domenom jest „sami robimy sami lubimy” kazdy technolog i kierownik produkcji musi zjeść kiełbasę zanim ją wypuścimy na rynek.

Zbyniu

Dla serwisanta urządzeń chłodniczych proponowali bezpłatną szamkę. Faktycznie posiłki są za free i smaczne jest to jedzonko?

Kyjo

Do polskiej surowej dodajcie jeszcze więcej wody bo po sparzeniu i nakłuciu fontanna nie dosięgła sufitu ciut brakło

gucio

Podczas zmiany nocnej jest tyle samo osób co podczas zmian dziennych na stanowisku produkcji?

Ewcia

Kierownik zmianowy w dziale paczkarni jest poszukiwany w firmie i mąż chce wysłać CV. Może liczyć na porządne wdrożenie w obowiązki?

Dan

Własnie wyskoczyło mi ogłoszenie pracownika produkcji i czytam że panuje, temp: 4 - 7 C czy ubiór żeby móc godnie pracować jest zapewniany, jak wygląda podstawowy ubiór w firmie?

Monia
@Dan

Ubiór business casual najlepiej garnitur. Krótkie spodenki są zakazane.

Marcela

W sieci znalazłam wakat na rzeźnik rozbieracza / wykrawacza mięsa. Mąż ma duże doświadczenie z konkurencyjnej firmy i interesują go dodatki. Dorzucają bony na święta i jeszcze inne motywatorki?

Marjola
@Marcela

Tak możesz sobie wybrać benefity Multisport dla każdego, luxmed dla każdego plus członkowie rodziny, bony sodexo, zniżki na produkty w sklepach firmowych, dofinansowanie koloni dla dziecka. Co miesiąc też kazdy dostaje 500 punktów na myBenefit. Żyć nie umierać, najlepsza firma w Rudzie Śląskiej

Właśnie się dowiedziałem z oferty ze strony dla kontrolera jakości, że przyznawane są premie uznaniowe. jak należy się na nie nastawić? U mnie na zakładzie nigdy nie było wiadomo o co chodzi z tymi kwotami. Czy tu w miarę spoko je przyznają? I ile tak mniej więcej?

Erich
@anonim

Jest spoko. Nie martw się na zapas. Madej płaci uczciwie i rzetelnie. Pamiętaj „sami robimy sami lubimy” Zapraszam na naszego tik toka i naszej Drużynki piłkarskiej

Kornelia

Hejka. znalazłam ofertę dla kierownika zmianowego do działu paczkarni. Możecie mi napisać z czego wynika taka zmiana? To rotacja czy po prostu akurat tak teraz trafiłam szukając pracy? i nie orientujecie się przypadkiem jakie wychodzą średnie zarobki?

Erich
@Kornelia

Witam Tak ten pan został awansowany, u nas nikt się się zwania ani nikogo nie zwalniają, zapraszamy do nas do pracy, mamy masę benefitów i udogodnień do wyboru do koloru do tego nieograniczone jedzenie na stołówce i pakiety darmowych produktow. Polecam

Czy firma może się pochwalić stabilnością zatrudnienia? Natrafiłam na ofertę dla pracownika produkcji. Gwarantują umowę o pracę i że mają ugruntowaną pozycję...a jak realnie?

Xxx

Lolka

dzień dobry. partner planuje aplikować na rzeźnika do Rudy. Ma już oczywiście doświadczenie chociaż po opisie nie wiemy do końca ile docelowo się go wymaga teraz. ta wskazana praca na jedną zmianę jest dla nas istotna. Ale jak przy tym wyglądają nadgodziny? są jakieś teraz?

Praca
@Lolka

Robota łatwa nie całe 8h .

Grzegorz

Witajcie chcialem zapytac o prace I zarobki jak sie dowiadywalem to na rozbioze nawet maja do 5000 na reke a jak sie pracuje w sobote I w niedziele to jest dodatkowo 500 zl. Mam 50 lat I wracam z zagranicy emigracjia to (usunięte przez administratora) Te zarobki to na rozbioze. Pozdrawiam I z Bogiem

Mietek
@Grzegorz

Tak jak przerobisz wszystkie soboty to dobijesz do 5k Cuda na kiju Ci opowiadają

Zostaw merytoryczną opinię o Madej Wróbel sp. z o.o. - Ruda Śląska

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Madej Wróbel sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Madej Wróbel sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 36.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Madej Wróbel sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 22, z czego 1 to opinie pozytywne, 15 to opinie negatywne, a 6 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Madej Wróbel sp. z o.o.?

Kandydaci do pracy w Madej Wróbel sp. z o.o. napisali 4 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Madej Wróbel sp. z o.o.
gemius