W tej firmie nie ma czegoś takiego jak urlop. A jak.na niego idziesz to nie płacą zresztą jak i za zwolnienie lekarskie.
Czy Kruszex Michał Sobocki narzuca terminy urlopów wypoczynkowych?
Nigdy urlop nie byl narzucany . przez tyle lat prowadzenia firmy nikt nie mial urlopu narzuconego
Skoro jest jedna ekipa, zresztą powiększająca się to znaczy, że musi być spoko. Polecacie rekrutować?
(usunięte przez administratora) i jeszcze raz (usunięte przez administratora) Nie pracujecie u tych panów oszukują wypłatą w 4 ratach i jeszcze mają wbogole problem że wypłaca. A prawo pracy w ogóle nie obowiązuje w tej firmie. Inspekcja pracy powinna się zająć ta firmą. Nie polecam robią z siebie biznesmenów A nic nie mają tylko same długi.
Wszyscy pracownicy są we firmie od 2017 roku. Gdyby nie dostawali wypłat to by dawno odeszli. Logiczne. A ekipa jest coraz większa. Pozdrawiam.
Ta firma to jakas kpina . Rozmowa telefoniczna przebiegla w atmosferze obrazania mnie czyli potencjalnego klienta oraz obelgi w moim kierunku pozostalych pracownikow w tle rozmowczyni . Nie ma juz takich firm z taka obsluga , a jednak !!!!!!
A z kim państwo rozmawiali , żadna z osób z naszej firmy nie obraża ,juz napewno nie rzuca obelg podczas rozmowy .
Dostarczamy towary do tej firmy i wszystko jak w zegarku.
Firma w internecie jest bardzo dobrze oceniana i dziwią ,mnie takie narzekania? Może nie dla każdego jest tu praca?
Gdzie obecnie firma Kruszex Michał Sobocki wykonuje jakieś prace lub usługi?
Uważam że opinie o (usunięte przez administratora)są krzywdzące bo wbrew tym opiniom co ktoś wypisał oni są uczciwi ! Ze mną się rozliczyli bardzo uczciwie ! A zrezygnowałem z pracy u nich bo maja żona po przeczytaniu tych bzdurnych opini wymusiła na mnie odejście ! Żałuje !!!!!!!!! Ludzie nie zwracajcie uwagi na bełkot jakiegoś (usunięte przez administratora)!
Ta jasne żona wymusiła . A rozłożyło się z Tobą po 4 miesiącach . Firma po upadłości,trochę płacą trochę nie i i przeciągając z kasą trzymają pracowników . A Ty pewnie jesteś znajomym który tam pracował i nie chcesz złej opinii dawać
Może ktoś nie zapracował na to o czym pisze? Firma jest bardzo dobra i trudno uwierzyć w niektóre opinie.
(usunięte przez administratora) Nie róbcie z nimi żadnych interesów.Oszukują nie płacą za wykonana usługę. Zyja na koszt innych. Życzę im aby doświadczyli tego samego co oferują swoim pracownikom i by trafili na równego sobie (usunięte przez administratora)
Nie polecam pracy u tych panów, firma KX to, to samo co Kruszex. Pieniądze w ratach które ciężko odzyskać, wyzysk, i brak szacunku. Szefowie powinni się zastanowić nad tym jak traktują ludzi. Najgorsze 2 firmy w Kaliszu.
nie polecam
Chciałbym tu pracować ale trochę niepokoją mnie te wpisy.
Wiecie może dla jakiej firmy Sobocki wykonuje obecnie jakieś usługi ??
Witam dziwne zjawisko jak 3 niedokrętow się dobierze i opisuje bzdury. Są pracownicy co pracują 5- 6 lat i każdy nie wypisuje żali. Żenada Panowie. Tak jak pies ogrodnika.
Jakos bardziej wierze tym niedokretom. Ogolnie wlasciciele firmy to oszusci. Pozyczaja pieniadze i zyja na koszt innych. Nie oddaja dlugow. UWAGA ! Nie pozyczac im pieniedzy. Polecam wszystkim pozew zbiorowy, bo to jest kpina z ludzi.
Nie polecam , mogę tylko potwierdzić opinie innych że dużo obiecują , a nic z tego nie robią. Pieniędzy na wypłaty nigdy nie ma .ale na nowe auta i wakacje zawsze mają. Ciężko odzyskać od nich pieniądze , ale nie ma co odpuszczać musza oddać .Swoje prawa znają szkoda że zapomnieli że pracownik też ma swoje prawa .Najśmieszniejsze jest to że karza dokumenty na pół roku w tyl lub dalej podpisywać przez to tylko że kontrole mają .
Firmy Sobockich to czeski film , nikt nic nie wie, niczego nie ma , sam se rób , jeszcze sam se zapłać A chcesz odzyskać małą kwotę to oczerniaja przed ludźmi i (usunięte przez administratora) robią. Oby Was państwo Soboccy ludzie zaczęli traktować ze wzajemnością jaką wy macie do innych . I CZYTAJCIE CO PODPISUJECIE W BIURZE !! Nie ufać im na słowo bo liczy się dokument .
to wszystko prawda unikac tej firmy mi tez nie zaplacili ale sa instytucje co pomagaja jak sad pracy i inspekcja pracy odradzam wszystkim
Omijajcie wszystkie firmy Sobockich szerokim łukiem nie dość że nie płacą to ponizanie i złodzieja z człowieka robią Całe szczęście że nie pracuje już nich i czekam na sprawę w sądzie i mam nadzieję że wygram. Ludzie nie bójcie się, zakladajcie pozwy zbiorowe i miejcie satysfakcję że oni są przegrani
Do wszystkich poszkodowanych w Kruszex sp.z.o.o,kruszex, kx . Ludzie róbcie zdjęcia maszyn na których pracujecie,zdjęcia aut na budowie,ludzi tam pracujących,zdjęcia godzin pracy- wystarczy podpis jednego z tych panów.Zastanówcie się czy macie szkolenia BHP przez Was podpisane,jeśli nie to zgłoście do Inspekcji Pracy.Nie macie pensji to idźcie do Sądu Pracy.Założenie sprawy nie kosztuje nic.Spytajcie o obrońce z urzędu.Pamiętajcie o świadkach,nagraniach,bilingach,umowie (jesli nie było umowy to jeszcze lepiej kłania się Inspekcja Pracy,ZUS,US) to pomoże w Sądzie Pracy.W Sądzie Pracy czas oczekiwania na rozprawę jest krótki ok 2 mc.Nie bójcie się Sąd staje po stronie pracownika.Panowie Ci mogą straszyć Sądem ale nie wygrają.ha ha ha .Wiem to bo z nimi wygrałem.Nie dajcię się zastraszyć.Dacie przyzwolenie to będą Wam się w twarz śmiać i dalej będą bujać się nowymi autami,wypoczywać w SPA,balować za Waszą cieżką pracę. ps.Sprawdzcie w ZUS-ie czy odprowadzają składki za Was