A wiedza dla osób które prowadzą kursy jest jakoś sprawdzana przed zatrudnieniem? Jestem ciekawa czy liczy się też jakiś papier czy same umiejętności wystarczą bo mam tylko to drugie
Uwaga (usunięte przez administratora) Po jednych zajęciach 23go marca, kurs odwołany a zaliczka do dnia dzisiejszego nie została zwrócona. Polecam nie płacić zaliczki zanim kurs na dobre się nie zacznie
Czym w Biostudio Szkoła Masażu zachęcają przyszłych pracowników? Jakie mają dodatki?
Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w Biostudio Szkoła Masażu?
Witamy Pracownik Biostudio ma wszystko zapewnione, my wymagamy od niego tylko wiedzy i umiejętności z zakrersu prowadzonego kursu. Pozdrawiamy
Polecam Biostudio bardzo duzo zajeć przez 3 miesiące kursu nauczyłem sie duzo rodzajów masazu a Pan Paweł jest swietnym wykładowcą. Pozdrawiam całą grupę:)
Swietny kurs ktory trwal 3 miesiace , wykladowca Pani Monika super nas przygotowala polecam i pozdrawiam grupe warszawska:)
Świetny kurs, polecam każdemu, pozdro dla grupy i Pana Pawła:)
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Biostudio Szkoła Masażu?
Było naprawde profesjonalnie i sympatycznie Pan Paweł ma suoer podejscie do kursantów i duża wiedzę także polecam:)
Biostudio szkoliło w czasie pandemii i dzieki temu szybko ukonczyłam szkolenie , zajecia spoko duzo praktyki i kursów dodatkowych :0Pozdrawiam Pana Rafała i całą grupę ze śląska!
Pozdro dla grupy rzeszowskiej , super zajecia Panie Krzysztofie:) Polecam:)
Polecam , konczyłqam w Szczecinie i bardzo duzo praktyki , sala zawsze przygotowana do zajec, duzo praktyki , teraz juz masuje swoich znajomych:)
Pozdrawiam Pania Monike i całą grupę z Warszawy, super kurs i wiele kursów dodatkowych, :)
Ukonczyłam kurs w Biostudio , myślałam że bedzie problem bo lockdown jednak szkolenie było prowadzone i nic niepokojacego sie nie wydarzyło, polecam spokojnie :)
Unikajcie tej firmy jak ognia! Kurs w rzeczywistości trwa o 40% krócej jak w umowie. Aktualnie w rzeszowie taki kurs trwa i juz 3x przekładali zajęcia .podejrzewam że to nagminne z ich strony by odbębnić na szybko i urwać z każdych zajec kilka godzin..
Z tego co wiem, wiele szkół nie rozpoczeło szkolen z powodu coronawirusa , ja juz jestem po egzaminie we Wrocku mam dokumenty i wszyscy zdrowi w grupie ,spoko polecam , takze ludzie nie bójcie sie i próbujcie:)
Marcin , wybrałem, bo koleżanka mi poleciła poza tym zawsze ruszaja w terminie , no może byc obsuwa 2 tyg ale zawsze kurs we Wrocku ma duże zainteresowanie jesli chodzi o Biostudio, najlepiej zadzwon do nich podobno juz trzecia grupe otwierają no to o czyms swiadczy ja na pewno jeszcze będe tam robil jakies kursy dodatkowe. Pozdrawam:)
A ja jestem po kursie w WArszawie i spoko ,polecam no i Pani Monika swietna w tym co robi, czekam teraz tylko na dokumenty:)
Ludzie, jak nie chcecie to sie nie zapisujcie, w kazdej szkole może cos sie wydarzyć , w Biostudio przynajmniej grupę mi w Katowicach uruchomili, jestem zadowolona z zajęć, Pozdrawiam Pana Rafała :)
Chodzę na zajecia do Lublina jest nas 8 osób ale oworzyli grupę, takze super ze w ogole jakas szkoła ruszyła z kursem tutaj , pozdrawiam grupe:)
Uprzejmie informujemy, że 23.05 uruchamiamy szkolenia z kursu masażu w Warszawie, Krakowie, Łodzi, Wrocławiu i Katowicach, jeśli ktoś jest zainteresowany, serdecznie zapraszamy.Ilość miejsc jest ograniczona.
A to ciekawa informacja. bo przez telefon Pan powiedział że kursy nie ruszają we Wrocławiu bo kursanci chcą mieć wakacje i nie chcą chodzić na kursy? To proszę mi zwrócić moją zaliczkę, a najlepiej odebrać telefon i odpisać na mojego emaila!
Witamy Panie Wojciechu, czy zaliczka została Panu już zwrócona? Jeśli nie, to prosimy o pilny kontakt z nami. Pozdrawiamy
Biostudio to dziadostwo.NIe polecam, a wręcz odradzam. To pseudoszkoła.Kurs w Szczecinie odkładny z tygodnia na tydzień. Wyłudzają pieniądze. Na umowie brak danych właściciela, brak NIP-u. Szkoła nie istnieje od kilku lat. Na wniosek ministerstwa została wykreślona z PKD. Jadą pewnie na czarno, albo na podstawioną osobę. Nie można doprosić się wskazania danych firmy ani rachunku za wpłaconą zaliczkę. Oddali 50% zaliczki twierdząc, ze to zgodnie z porozumieniem. Nie mam zamiaru (usunięte przez administratora) odpuszczać i zgłoszę sprawę na policję bo być może oszukanych jest więcej, a i do urzędu skarbowego bo skoro biorą zaliczki to tez je powinni jakoś zaksięgować, a na pewno tego nie robią. NIech ich skontrolują.
Unikać ! (usunięte przez administratora) naciągający na trefne umowy i niewywiązujący się z postanowień umowy. Umowa jest tak skonstruowana że kursant ma same obowiązki a BIOSTUDIO może w każdej chwili odwołać , przełożyć lub wydłużyć szkolenie. W efekcie szkolenie może być przekładane w nieskończoność aż nazbierają tyle osób ile im się opłaca. Umowa nie zawiera daty rozpoczęcia kursu, więc w przypadku chęci rezygnacji nie można powołać się na niewywiązywanie z umowy, ponieważ firma sobie zastrzega datę rozpoczęcia kursu. Zadatek 390zł w takim przypadku przepada, mimo że ZADATEK jest zwrotny w 100%. Właściciel z firmy jest niedouczony i nie zna różnicy między "zadatkiem" a "zaliczką". Ponad to obraża w mailach od (usunięte przez administratora) Nie informują klientów o możliwości odstąpienia od umowy zawartej poza miejscem prowadzenia przedsiębiorstwa jak nakazuje Ustawa z dnia 30 maja 2014 r. o prawach konsumenta. Mimo rozwiązania umowy na tej podstawie, Biostudio odmawia zwrócenia zadatku. Sprawa będzie miała swoją kontynuację w Sądzie. Tutaj znajdziecie podobną opinię innego klienta: https://www.google.com/search?q=biostudio+miszczak&rlz=1C1PRFI_enPL774PL774&oq=biostudio+miszczak&aqs=chrome..69i57.5185j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#lrd=0x471ecd2744e87d6f:0x718bdca459798bc3,1,,, Podsumowując, kanciarze liczący na łatwy zarobek. Pod tą działalnością kryje się wiele innych co świadczy że właściciele próbują "szczęścia" wszędzie: http://www.krs-online.com.pl/msig-2193-47218.html
Czy to jakiś kursant ze szkoły Akademia Medica, ? wiem ze ta szkoła jest konkurencją i czesto kursanci tej szkoły wypisuja takie bzdury, bylam zapisana tam do szkoły i to mnie tam zbywali terminami w koncu nie ukonczylam szkolenia a kurs skonczyłam właśnie w szkole Biostudio także polecam i najlepiej samemu sie przekonać
Chyba napisał wszystko co ważne, a no tak przecież pracownicy tej firmy nie umieją czytać ze zrozumieniem. Człowiek opisuje swoją sytuację a nie problem z jakąś wymyślają konkurencją . Walnij się w pusty przechlany łeb.
Bardzo nieprofesjonalni pracownicy. Wyslalam zgloszenie w celu uzyskania wiekszych informacji, na drugi dzien telefon - pan rzucil cena opowiedzial ile jest kursantow w grupie i ile trwa kurs i powiedzial, ze wysle umowe. Nic nie obiecywalam tylko powiedziałam okej zapoznam sie z tym co mi pan wysle. Dzwoni do mnie po kilku dniach, obraza i mowi ze zachowuje sie jak dziecko.. Ktos tutaj nie szanuje pracy i innych ludzi.. Szczegolnie tych co przynosza dochod... NIE POLECAM! Od razu widac jak traktuja kursantow...
Ja jestem zadowolona i przykro mi ,ze spotkała Cie taka sytuacja, nie znam szczegółów ale szkołę polecam a na koniec szanujmy się i nie obrażajmy dlatego nie będą zniżała się do Twojego poziomu, spokojnego życia życzę:)
NIe polecam Biostudio, a wręcz odradzam. To pseudoszkoła.Kurs w Szczecinie odkładny z tygodnia na tydzień. Wyłudzają pieniądze. Na umowie brak danych właściciela, brak NIP-u. Szkoła nie istnieje od kilku lat. Na wniosek ministerstwa została wykreślona z PKD. Jadą pewnie na czarno, albo na podstawioną osobę. Nie można doprosić się wskazania danych firmy ani rachunku za wpłaconą zaliczkę. Oddali 50% zaliczki twierdząc, ze to zgodnie z porozumieniem. Nie mam zamiaru (usunięte przez administratora) odpuszczać i zgłoszę sprawę na policję bo być może oszukanych jest więcej, a i do urzędu skarbowego bo skoro biorą zaliczki to tez je powinni jakoś zaksięgować, a na pewno tego nie robią. NIech ich skontrolują.
Jak się pracuje w Biostudio Szkoła Masażu?
Zobacz opinie na temat firmy Biostudio Szkoła Masażu tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 15.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Biostudio Szkoła Masażu?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 12, z czego 8 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 4 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!