Kilka lat temu była mowa o stażu pracy w firmie. Podobno kierowcy pracuja tu średnio po kilkanaście lat. A jak jest z nowo zatrudnionymi? Moga liczyc na wsparcie i nauke zawodu, czy raczej musza sie wkupywac w łaski "starych"?
Najgorsza firma w jakiej pracowałem, nie polecam. Pracodawca to (usunięte przez administratora) Szuka co miesiąc powodu aby obciążyć kierowcę. Pozdrawiam cię Jacek serdecznym (usunięte przez administratora)
Pomylił Pan firmy, ponieważ w naszej firmie kierowcy pracują kilkanaście lat. Uważam opinię za nie prawdziwą.
Zastanawiam się dlaczego przestaliście korzystać z forum? Warto szukać tu pracy?
Całkiem przypadkowo natknąłem się na to forum, natomiast po lekturze poniższych postów chciałbym dodać kilka słów od siebie. Firma "Jackpol" Jacek Zawadzki to nowocześnie zarządzana firma o wysokich europejskich standardach. Dobra atmosfera w pracy to wielki plus. Właściciel profesjonalista, pasjonat i co najważniejsze - zawsze z ekipą. I teraz meritum, skąd tyle jadu i negatywnych opinii? Zapewne Ci niezadowoleni szukali zatrudnienia z możliwością "do kombinowania" jak to bywa w typowym radomskim Dziad-Transie z szefem "gumofilcem"! W Jackpolu tego nie znaleźli i dlatego te frustracje w anonimowych postach. Prawda jest taka że w Jackpolu nie macie czego szukać!!!. Tu są zdrowe relacje i solidna praca z uczciwym wynagrodzeniem. I na koniec skąd to wiem ? A stąd że pracowałem zarówno dla Jackpola jak i dla typowego radomskiego Dziad-Transa. Mam realne porównanie i prawo do takiej opinii. Jackpolowi życzę dalszego rozwoju, bo to znakomita wizytówka polskiego transportu w Europie, a przyszłym kandydatom możliwości pracy w Jackolu i poznanie tego prawdziwego rzemiosła transportowego. Szerokości, Robert St
@ślepa wrona a może napiszesz jeszcze raz co się działo ?
Panie globencjusz00 i wszyscy okradnięci przez Z,,. Jestem z Wami, sam też zostałem okradziony przez J. Z. Straszyć to on może swoje dzieci ( o ile ma). Ludzie są pamiętliwi... Jacku Z. 500 zł to nie pieniądz, a wroga masz do końca życia... Pozdrawiam wszystkich (prócz J.Z.) i Wesołych Świąt
Hej opona, nie przejmuj się, nic w przyrodzie nie ginie. Pan z i ewusia znani są z takiego zachowania. Zbiera im się i kiedyś im spadnie na łeb. Jakbyś czegoś potrzebował, świadka czy coś to chętnie pomożemy, jest nas kilka osób...a to że tak on robi to nie 1 raz i pewnie nie ostatni. Kiedyś będzie koniec
Dobrze się pracuje, więc ludzie nie zmieniają firmy i stąd małe zainteresowanie forum.
Chce przestrzec innych przed ta firmą. Zanim cokolwiek z nimi zrobisz to dowiedz się u innych jaką opinie ma ta firma bo można byc niezle oszukanym. radzę omijac z daleka, szczera rada
@anonymous, @Leon, rozumiem, że jesteście pracownikami tej firmy. Jakie warunki oferuje ten pracodawca? Jakie widzicie plusy i minusy pracy w Jackpol Firma Wielobranżowa Jacek Zawadzki? Co jeszcze możecie powiedzieć o pracy w Jackpol Firma Wielobranżowa Jacek Zawadzki? Warto aplikować do pracy w tym miejscu?
Dostajesz umowę na 1750 brutto i do tego premie za chodzenie ,plus wyrobiony akord ,jezeli dołożą Ci ukraincow lub polakow do brygady ,to zabierają Ci kase z akordu ,porażka,a jak cos powiesz nie tak dostajesz nagane ,zabieraja kasę i wylatujesz za bramę.
Jak od czasu dodania ostatniej opinii zmienił się poziom wynagrodzeń w Jackpol Firma Wielobranżowa Jacek Zawadzki?
Tak się zmienił,że pracownicy z Ukrainy mają na umowie 2000 brutto,a,Polacy 1750 brutto i Pani kadrowa mówi ,że to wszystko według prawa żenada
Leoncjo nie klam pracuje i moge Ci wymienić jesli piszesz to pisz prawde,a ile mieszka na firmiei na jakiej maszynie pracuja maxi i z2
Możecie opisać teraźniejszą sytuację Jackpol Firma Wielobranżowa Jacek Zawadzki? Przyda się to wielu osobom zainteresowanym pracą tam.
Taka mało piszecie. Mam nadzieję, ze to dobra praca i dlatego nie ma chętnych do pisania.
Skoro tyle negatywnych opinii to pewnie pracodawca święty nie jest..teraz takie czasy że bogatsi zawsze racje mają
zapraszamy
Ciekawe jaka prawda mam zamiar spytać o pracę w tej firmie
Ja (usunięte przez administratora) , przepraszam pana Jacka Zawadzkiego za dokonanie dwóch wpisów, które pana zawadzkiego uraziły oraz zobowiązuję się do tego, że nie będę w przyszłości dokonywała wpisów dotyczących firmy Jacks Zawadzkiego.
A i jeszcze dopisze panie z,,,, bo ci co opisuja to prawde opisuja , ze ich skrzywdziles , ponizyles , i nieprzwde muwisz do innych , nawet koledzy cie opuscili , nie maja dobrego zdania o tobie panie z,,,, , na weslach juz z nimi nie zagrasz , tak mnie doszly sluchy, nawet z ta dziewczyna co w tamtym roku spiewales juz nie zaspiewasz,,, a na forum jest i pisze jak wol , co sadzisz o firmie ? Wyraz opinie o niej , kazdy ma takie opinie jak napisal , i firma na jaka opinie zasluzyla , nigdy nie opisalem zadnej firmy , to moja pierwsza opinia i wlasciciel , ,,, jaki to poszkodowany , Boze Kochany , do rany przyluz, a jeszcze gorzej sie zrobi ,,,,,, wiec na jaka opinie zasluguje ,, jacpol ,,, dla mnie i dla wielu porazka ,,,, tak jak twoi koledzy powiedzieli , gora z gora sie nie zejdzie , ale czlowiek z czlowiekiem tak,,,,,,
Panie z,, wszystkie wpisy sa zachowane , mozesz pan usuwac , a wydruk bedzie na rozprawie i nie tylko , zonasz 1000 euro kto napisze na pana z,,, , klamiesz pan panie z,, dzwonisz po bylych praccodawcach i obmawiasz ludzi , a ochrona danych osobowych i kto ci zezwolil dzwonic po pracodawcach mowic takie brednie ze okradl cie pracownik jak ty jestes winien pieniadze , odszkodowania to benda ale dla poszkodowanych ,,, i mysle ze nie takie , i zobaczymy kogo bedzie scigac prokuratura , bende mial pismo z zakladow pracy do ktorych dzwoniles panie z ,, i rzekomo ze jestes poszkodowany , na kwote wiesz jaka panie z,,, a co do 1000 euro to jak pan z,,, wiesz prokuratura nazwala wyludzeniem , a po to jest forum zeby wyrazic opinie o pracodawcy , jeszcze raz napisze , oszust a dlatego bo jest mi winien 3,900 tys, zlotych , skaka do bicia , zastrasza , grozi ze zabije , nasle lobozow i ma znajomosci na policij ,,,,,, to jest prawda ,,,,, nara ,,,,,, kurna
Panie z. dziękuję za pismo, wystarczyłby 1 egzemplarz...:-) Przykro mi, ale pana nie przeproszę, co więcej, podtrzymuję poprzednie moje opinie, które zresztą są zgodne z prawdą. Mam nadzieję, żę jest pan w stanie udowodnić swoje opinie na mój temat, mojego zdrowia i innych rzeczy o których pan tutaj na forum pisał. Miłego dnia :-)
a może ktoś wie, gdzie można wyrazić negatywne opinię o kierowcach....
Jak się pracuje w Jackpol Firma Wielobranżowa Jacek Zawadzki?
Zobacz opinie na temat firmy Jackpol Firma Wielobranżowa Jacek Zawadzki tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Jackpol Firma Wielobranżowa Jacek Zawadzki?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!