Opinie o El-Grom Bożena Pióro w Kartuzy

Na podstawie 2 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie byłych i aktualnych pracowników o pracodawcy El-Grom Bożena Pióro. Zobaczysz poniżej również opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie El-Grom Bożena Pióro o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Wykonywanie instalacji elektrycznych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o El-Grom Bożena Pióro w Kartuzy

Nalka Nowy wpis

Warunki pracy wciąż tak dobre jak wcześniej opisywano? Chwalono że wszystkie narzędzia są że wypłata na czas. Właściciele to chyba chojni ludzie?

El-Grom Bożena Pióro szuka kandydatów na stanowisko Pracownik Budowlany. Wiecie, na jakie wynagrodzenie można liczyć podczas okresu próbnego w tej firmie? Czy rzeczywiście można zarobić 4400 ?

@Administrator

@ciekawy

Zadzwoń i zapytaj właściciela firmy. Z tego co widzę w internecie firma nie istnieje - działalność została zamknięta . Ciekawska duszo....

Wiktoria

firma to ma jakąś stronę gdzie się ogłasza? potrzebny jest ktoś? pytam, bo w Internecie jest mało informacji. Ile osób tu obecnie pracuje?

@Wiktoria

Gabriela

Niektórzy pisali tutaj mega negatywnie o tej firmie ... Jestem ciekawa czy faktycznie tak jest . Że firma płaci na raty, obcina wypłaty .. czy było to kiedyś itd. czy się to uspokoiło?!

Dominik
@Gabriela

Ja widzę tylko jedną negatywną opinię , oraz nie widzę żadnej strony z "długami" tej firmy, pracuje już kilka lat i nie narzekam, także info o długach , bądź bezpodstawne oskarżenia co do płacenia na raty to zwyczajne pomówienia. Hm chyba nawet znajdzie się na to jakiś paragraf, pozdrawim

Dominik

To że na jakiejś stronie widnieje że ktoś ma dług nie oznacza że nie jest przedawniony bądź spłacony, oraz tymbardziej nie oznacza to tego że ktoś jest niewypłacalny . Ja jestem zadowolony , w każdym razie polecam pracę w tej firmie jak i kilka osób w mojej ekipie. Pozdrawiam

Marcin

Jestem pracownikiem firmy od roku. Nie narzekam , pieniądze na czas , odpowiedni sprzęt do pracy . Polecam .

Byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie El-Grom Bożena Pióro? Podziel się relacją i opisz swoje wrażenia z rekrutacji na stanowisko Pracownik ochrony.
Dominika

Firma chyba jednak nie ptrzetrwała bo przy szukaniu pracy w niej jedyne co się w wyszukiwarce pojawia to informacja o sprzedaży długów. Ktoś może to potwierdzic ?

Kamil22
@Dominika

Firma istnieje

MARCIN

Polecam w 100 % firmę Pani Bożeny:)

Elektryk

Firmę omijać szerokim łukiem.Brak narzędzi,brak fachowców,brak płynności finansowej.Pan Krzysztof obiecuje złote góry,w rzeczywistości ucina stawki i płaci na raty uzasadniając że pracownicy nie wyrabiają się lub robią buble.Brak szacunku.Stanowczo nie polecam i przestrzegam.

zadowolony
@Elektryk

Zupełnie nie zgadzam się z opinią, byłem pracownika P. Krzysztofa, ze względu na pilny wyjazd musiałem zrezygnować , polecam tą firmę w 100% .

Ryszard
@Elektryk

Absolutnie zaprzeczam wypowiedzi. Jestem od 10 lat pracownikiem tej firmy i nigdy nie było takim sytuacji jak w/w....

Zostaw merytoryczną opinię o El-Grom Bożena Pióro - Kartuzy

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie
El-Grom Bożena Pióro
  • Rynek 10 lok. 3
    83-300 Kartuzy
  • NIP: 5891049512 REGON: 221963552
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)