Warunki pracy wciąż tak dobre jak wcześniej opisywano? Chwalono że wszystkie narzędzia są że wypłata na czas. Właściciele to chyba chojni ludzie?
El-Grom Bożena Pióro szuka kandydatów na stanowisko Pracownik Budowlany. Wiecie, na jakie wynagrodzenie można liczyć podczas okresu próbnego w tej firmie? Czy rzeczywiście można zarobić 4400 ?
Zadzwoń i zapytaj właściciela firmy. Z tego co widzę w internecie firma nie istnieje - działalność została zamknięta . Ciekawska duszo....
firma to ma jakąś stronę gdzie się ogłasza? potrzebny jest ktoś? pytam, bo w Internecie jest mało informacji. Ile osób tu obecnie pracuje?
Niektórzy pisali tutaj mega negatywnie o tej firmie ... Jestem ciekawa czy faktycznie tak jest . Że firma płaci na raty, obcina wypłaty .. czy było to kiedyś itd. czy się to uspokoiło?!
Ja widzę tylko jedną negatywną opinię , oraz nie widzę żadnej strony z "długami" tej firmy, pracuje już kilka lat i nie narzekam, także info o długach , bądź bezpodstawne oskarżenia co do płacenia na raty to zwyczajne pomówienia. Hm chyba nawet znajdzie się na to jakiś paragraf, pozdrawim
To że na jakiejś stronie widnieje że ktoś ma dług nie oznacza że nie jest przedawniony bądź spłacony, oraz tymbardziej nie oznacza to tego że ktoś jest niewypłacalny . Ja jestem zadowolony , w każdym razie polecam pracę w tej firmie jak i kilka osób w mojej ekipie. Pozdrawiam
Jestem pracownikiem firmy od roku. Nie narzekam , pieniądze na czas , odpowiedni sprzęt do pracy . Polecam .
Firma chyba jednak nie ptrzetrwała bo przy szukaniu pracy w niej jedyne co się w wyszukiwarce pojawia to informacja o sprzedaży długów. Ktoś może to potwierdzic ?
Polecam w 100 % firmę Pani Bożeny:)
Firmę omijać szerokim łukiem.Brak narzędzi,brak fachowców,brak płynności finansowej.Pan Krzysztof obiecuje złote góry,w rzeczywistości ucina stawki i płaci na raty uzasadniając że pracownicy nie wyrabiają się lub robią buble.Brak szacunku.Stanowczo nie polecam i przestrzegam.