Green Caffè Nero

2.5 Dodaj merytoryczną opinię

Opinie o Green Caffè Nero

Anonim
Były pracownik
 Pytanie

Pracowałem w kawiarni na Mokotowie, gdzie moją kierowniczką była dziewczyna, która spóźniała się na swoje poranne zmiany, bhp? W jej przypadku nie istniało, całe swoje zmiany spędzała na telefonie, przez co reszta załogi musiała tak naprawdę pracować za nią. Chamski sposób obsługi klienta, wieczne narzekania i niezadowolenie z pracowników, a co jest w tym wszystkim najlepsze? Dalej pracuje w tej firmie i nikt sobie z tego nic nie robi.

Pracodawca

@Anonim

Dziękujemy za wpis. Jest nam przykro, że doszło do takiej sytuacji, zdecydowanie nie powinna ona mieć miejsca. Sprawę już wyjaśniamy. Prosimy Cię o kontakt z nami pod adresem mailowym praca@greencaffenero.pl w celu dalszego wyjaśnienia kwestii. Zespół Green Caffe Nero.

Chwilowy barista
Były pracownik

Zwolniłem się podczas szkolenia w centrum szkoleniowym, zwolnienie miało miejsce z powodów prywatnych. Nie otrzymałem wynagrodzenia za udział w tejże części szkolenia, tymczasem w umowie-zleceniu było wspomniane o wynagrodzeniu za udział w części szkolenia w CS-ie (6 zł brutto/h). Sam sposób wypowiedzenia też był dziwny - szefowa lokalu wspomniała, że nie mam kontynuować szkolenia i w zasadzie na rozwiązanie umowy jest cały miesiąc, natomiast jak już doszło do złożenia wymówienia to składałem je u maestro (szefowej nie było osobiście w lokalu).

Pracodawca

@Chwilowy barista

Prosimy o pilny kontakt z nami pod adresem mailowym praca@greencaffenero.pl w celu wyjaśnienia sytuacji. Zespół Green Caffe Nero.

barista
Były pracownik

Pracowałem 2 miesiąca w jednej z mokotowskich lokalizacji. Ogólnie praca ok, fajni bariści. Zwolniłem się, bo w drugiej pracy w restauracji były lepsze zarobki. Jedyne zastrzeżenia to do kierowniczki - nie raczyła nawet odebrać ani odpisać na wiadomość, że chcę się zwolnić. Nie przychodziła też na moje szkolenia, delegowała to innym kierownikom zmian, którzy jak mi mówili nie mają płacone za robienie jej obowiązków. Wypowiedzenie do podpisania przekazała przez kolegę.

Pracodawca

@barista

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Prosimy o kontakt z nami pod adresem mailowym praca@greencaffenero.pl z podaniem większej ilości szczegółów w celu wyjaśnienia sprawy związanej z wypowiedzeniem. Zależy nam, aby takie sytuacje nie miały miejsca. Pozdrawiamy, Zespół Green Caffe Nero.

klient
Inne

Bardzo sobie chwalę zespół w kawiarnii biura Millennium, chociaż teraz na pewno mnóstwo się zmieniło (pracuję w trybie zdalnym od kwietnia 2020) Mimo ogromnych kolejek i widocznego jednak zmęczenia, większość zawsze była pomocna, wesoła i sprawiała wrażenie zgranej :D Od razu humor się poprawiał Szczególnie jedna baristka była cudowna! Zawsze sympatyczna, nigdy nie zapomniała życzyć miłego dnia(!:D), a kawa smakowała po prostu dobrze, o co trudno przy takim nawale pracy Wiem co mówię, pomimo zapewne starań i chęci kawka często w Millennium niestety wychodziła średniawa - pęd robi swoje Wróciłem dwa tygodnie temu do pracy, wszyscy mówią, że od roku nie pracuje - a szkoda Poza Millennium bywają znacznie lepsze i gorsze, przy takiej ilości trudno o uniwersalną opinię W Millennium trafiłem chyba na najlepszy zespół, atmosfera była genialna, uwielbiałem przychodzić żeby się oderwać na trochę od pracy :D Weseli, żartowali ze sobą i klientami, zawsze znaleźli czas na chociaż krótka pogawędkę - ich po prostu się znało a oni znali nas. Nie wypowiem się o całej firmie, za to jedną kawiarnię poznałem wybitnie dobrze

Pracodawca

@klient

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Pozdrawiamy, Zespół Green Caffe Nero.

Barista
 Rozmowa kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji

Rekrutacja była grupowa, dostaliśmy zadanie, gdzie w grupach mieliśmy wymyślić zestaw napój + jedzenie. Fajne doświadczenie i miła odmiana od pytań typu "Kogo w życiu uważasz za autorytet?", które padło u konkurencji:) Wcześniej prezentacja zawierająca informacje typu zakres obowiązków, stawka, system zmianowy itd.

Pytania

Pytania dotyczyły dostępności w tygodniu, preferowanego typu kawiarni i jej lokalizacji. Później podczas rozmowy indywidualnej rozmawialiśmy (w moim przypadku) dokładniej o lokalizacji, finalnie wszystkie moje wymagania co do tego zostały spełnione - mam sprawny dojazd poniżej godziny, a mieszkam dość daleko od jakichkolwiek kawiarni GNC.

  • Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Dostałem pracę
Piotr
Inne

Dzisiejszego dnia odwiedziłem kawiarnie w Warszawie ul. Lwowska - powiem szczerze, bardzo słaba obsługa, dziewczyna robiąca kawę była cała w stresie nie potrafiąc zrobić kawy, bardzo brudne miejsce gdzie widać jak na dłoni poplamione i usyfione fotele oraz stoły. Znajomość baristyki zerowy .

Pracodawca

@Piotr

Dzień dobry, dziękujemy za komentarz. W sprawie reklamacji prosimy o kontakt z nami pod adresem mailowym info@greencaffenero.com Pozdrawiamy, Zespół Green Caffe Nero.

Emilia
Kandydat
 Pytanie

Dzień dobry, niedawno skończyłam studia i jako chcąc podjąć pierwszą pracę myślałam o sprawdzeniu swoich sił za barem kawiarni. Mieszkam we Wrocławiu i swego czasu często odwiedzałam tutejsze Nero, to też myślałam żeby tam spróbować swoich sił - pamiętam jak kiedyś znajomi, którzy tam pracowali, polecali mi to miejsce do pracy, zachęcali, zresztą sama atmosfera panująca w kawiarniach do tego zachęcała. Jakie było moje zdziwienie, kiedy po odwiedzeniu kawiarni kilka dni temu, nie zastałam żadnej znajomej twarzy. Dowiedziałam się jedynie, że w przeciągu ostatnich kilku miesięcy większość składu się zwolniła, pozostało zaledwie kilka osób, które też szukają pracy i chcą się zwolnić. Od samego wejścia do kawiarni było widać, że atmosfera znacząco się zmieniła - mniejszy skład, ludzie niewyrabiający z kolejką, pracownicy robiący kawę bez żadnego zaangażowania. Dziewczyna, z którą rozmawiałam chcąc zostawić CV też nie do końca zachęcała mnie do pracy, twierdząc, że skoro pamiętam jak super było kiedyś to niestety już tak nie jest. Sama Jej mina, na której było widać ogromne zmęczenie z przepracowania mówiła sama za siebie. Chciałam się dowiedzieć co się stało, że taka fajna sieć tak bardzo się zmieniła, ale nie usłyszałam za wiele. Dostałam jedynie informację, że to nowe zasady regionalnych. To też postanowiłam napisać tutaj, skoro tu jesteście, żeby być może dowiedzieć się u źródła o co chodzi, dlaczego taka swego czasu super sieć, w przeciągu ostatnich kilku miesięcy tak bardzo stoczyła się na (usunięte przez administratora) Cięcie kosztów po pandemii jest zrozumiałe, ale czy aby na pewno powinno się to robić kosztem pracowników, którzy dostają więcej obowiązków za te same pieniądze? Czy to też wina zatrudniania nowych osób, ale nie tak zaangażowanych w pracę jak kiedyś, tylko takich, którzy traktują tą pracę jako etap przejściowy i po kilku godzinach pracy za barem pytają kierownika "mam dość, mogę już iść do domu?" - tak, autentycznie takie pytanie usłyszałam od jakiejś młodej, nowej dziewczyny. Chciałam dołączyć do Nero we Wrocławiu, ale po tym co ostatnio widziałam, chyba jednak zmienię zdanie. Z góry dziękuję za wyjaśnienie co się stało.

Pracodawca

@Emilia

Emilia, dziękujemy za Twój wpis. Chętnie wyjaśnimy wszelkie Twoje wątpliwości i odpowiemy na każde pytanie. Prosimy o kontakt z nami pod adresem mailowym praca@greencaffenero.pl Zawsze cenimy sobie poznanie drugiej osoby, rozmowę osobistą lub chociaż przez telefon. Dlatego możemy się umówić na kawę w jednej z naszych wrocławskich kawiarni. Pozdrawiamy, Zespół Green Caffe Nero.

M
Były pracownik

Wyzysk, szydzenie z pracownika i kierownik kawiarni obgadujący za plecami z innymi pracownikami. Atmosfera w zespole toksyczna do granic możliwości, oczywiście zdarzają się fajni ludzie, natomiast z mojego doświadczenia wynika, po pracy w 3 kawiarniach, że jest to rzadkość. Praca w kawiarni nie różni się od pracy w innych tego typu lokalach, bywa ciężko, ale są też spokojne dni. Mało możliwości rozwoju, raczej praca dorywcza na kilka miesięcy. Generalnie nie polecam jeśli nie chce się tracić nerwów na nieprzyjemnych przełożonych.

Pracodawca

@M

Dziękujemy za komentarz. Prosimy o kontakt z nami pod adresem mailowym praca@greencaffenero.pl w celu wyjaśnienia opisanych przez Ciebie sytuacji. Zależy nam żeby takie sytuacje nie miały miejsca w naszych kawiarniach. Pozdrawiamy, Zespół Green Caffè Nero

H
Były pracownik
@M

Niestety doświadczenie ze swoim zespołem miałam podobne. Praca sama w sobie nie była zła, gastro jak gastro, da się do tego przyzwyczaić. Ale przez tragiczną atmosferę w pracy zwolniłam się zaledwie po miesiącu bo nie było to warte mojego zdrowia psychicznego. Współpracownicy albo myśleli, że jestem głucha i niewidoma albo mieli do mnie tak mało szacunku, że nie obchodziło ich, że widzę i słyszę jak się ze mnie podśmiewają. Raz usłyszałam jedną z kierowniczek zmiany mówiącą do drugiej pracownicy, że nadaję się tylko do zmywania :) Płakanie w łazience w pracy przez napiętą atmosferę to był standard. Ale można trafić w fajne miejsce, będąc raz na supporcie w innej kawiarni trafili mi się naprawdę świetni ludzie więc wszystko zależy od miejsca. W innym pewnie ta praca byłaby znośna, w tym przez to jak mnie traktowano miałam załamania nerwowe przed i po zmianie. No cóż.

Pracodawca

@H

Dziękujemy za Twój wpis i komentarz. Jest nam bardzo przykro. Nie ma naszej zgody aby opisane przez Ciebie sytuacje miały miejsce w naszych kawiarniach. Prosimy o kontakt z nami pod adresem mailowym praca@greencaffenero.pl w celu szczegółowego omówienia i wyjaśnienia sytuacji. Pozdrawiamy, Zespół Green Caffè Nero.

Pracodawca

 Aktualność
Poznajcie nasz dział IT, czyli Grzegorza i dwóch Maćków.

Grzegorz Widła (na zdjęciu po lewej)
Swoją przygodę z Green Caffè Nero zacząłem w 2006 roku, gdy były tylko trzy kawiarnie. Na studiach miałem odbyć praktyki w zakresie technologii żywności, a (wówczas) Green Coffee było do tego miejscem idealnym. Temat kawy wydaje mi się na tyle ciekawy, że poświęciłem jej zarówno pracę inżynierską oraz magisterską. Praktyki oraz studia dobiegły końca, a ja zostałem w firmie. Początkowo zajmowałem się analizami, foodcostami oraz marżą. Z czasem zacząłem wykorzystywać swoje zainteresowania informatyką w pracy. Zajmowałem się programami, sprzętem komputerowym, monitoringiem oraz analizami i raportowaniem. W pewnym momencie stwierdziłem, że muszę podjąć decyzję czy chcę się rozwijać w stronę analiz biznesowych czy IT. Wybrałem IT i była to jedna z najlepszych życiowych decyzji, ponieważ rozwijam się w tym co lubię. IT ciągle się zmienia oraz ewoluuje i dlatego idealnie się wpisuje w moją ciągłą potrzebę dokształcania się i rozwijania. Pracując w Green Caffè Nero ukończyłem dodatkowo dwa kierunki studiów podyplomowych oraz kilka kursów. Teraz, jako szef działu, odpowiedzialny jestem za wszystkie kwestie IT w naszej firmie posiadającej ponad 70 kawiarni w kilku miastach. Mam zespół, na którym mogę polegać i który ma tą samą filozofię co ja: pomagać, naprawiać, udoskonalać. Cenię sobie spokój i ciszę. Dlatego prywatnie szukam właśnie takich miejsc i czynności. Las, rzeka, jezioro z książką. Lubię też sprawiać innym przyjemność gotowaniem.

Maciej Urbański (na zdjęciu po środku)
Pracę w Green Caffè Nero zacząłem w 2016 roku. Najpierw jako barista, później jako kierownik zmiany, a w końcu maestro, audytor i zastępca kierownika kawiarni. Wtedy, w 2018 roku, do kawiarni przyszedł Maciej Drabik. Po krótkiej pogawędce okazało się, że chłopaki we dwóch mają bardzo dużo pracy i szybko zrozumieli, że jestem odpowiednią osobą, która pojawiła się w odpowiednim czasie. I tak oto stałem się pełnoprawnym członkiem działu IT. Zajmuję się przede wszystkim utrzymaniem systemów komputerowych oraz kasowych w naszej sieci. Prywatnie jestem psim ojcem trzech wspaniałych kundelków i szczęśliwym narzeczonym. Swoją narzeczoną, Olę, poznałem właśnie w Green Caffè Nero podczas kursu na stanowisko maestro. W wolnym czasie trenuję kickboxing i zajmuję się szkoleniem moich psiaków.

Maciej Drabik (na zdjęciu po prawej)
Moją przygodę z Green Caffè Nero zacząłem w grudniu 2015 roku. Jako barista pracowałem w kawiarni Wola Park. Po 8 miesiącach, z rekrutacji wewnętrznej, trafiłem do działu IT, gdzie wspomagałem Grzegorza odbierając telefony od kawiarni i czuwając nad systemem kasowym. Obecnie odpowiadam za development wewnętrznych narzędzi usprawniających pracę działów. Poza pracą próbuję swoich sił z grafiką 3D i jestem miłośnikiem starych musicali takich jak: Skrzypek na dachu, Hair, Dźwięki muzyki.

student
Były pracownik

W Green Caffe Nero pracowałem mniej więcej 4 miesiące do grudnia 2019 roku, musiałem zrezygnować z pracy ze względu na swoje skomplikowane studia dzienne (nie udało mi się pogodzić 8-9 h zmian ze swoim planem zajęć). W tym krótkim okresie zdarzyły mi się tylko 2/3 niemiłe sytuacje. Resztę czasu spędzonego w kawiarniach wspominam bardzo miło. Ruch w kawiarniach bywa różny, jednak nawet i najintensywniejszy dzień można było przeżyć dzięki nieograniczonym ilościom kawy i dwóm posiłkom w czasie przerwy. Miałem szczęście co do ludzi, których poznałem w trakcie pracy, ponieważ w większości były to osoby pomocne, sympatyczne i normalne. Jako student, mogłem się cieszyć wypłatą bez podatków, więc dzięki 5 zmianom w tygodniu po 8-9h wypłata była zadowalająca. Nie wiem jak od tamtej pory zmieniła się firma i jej polityka, ale moim zdaniem - jeśli jesteś młodym, zdrowym człowiekiem chętnym do pracy (posiadasz wygodne buty i szybko się uczysz) to praca w Green może być dla Ciebie. Pozdrawiam

Pracodawca

@student

Dziękujemy za podzielenie się Twoją opinią i spostrzeżeniami. Jeśli ułoży się sprawa studiów, zapraszamy do nas ponownie. Pozdrawiamy. Zespół Green Caffè Nero.

Pracodawca

 Aktualność
Kibicujemy reprezentacji Polski!

#ŁączmySię

Pracodawca

 Aktualność
Warsztaty kawowe Green Caffè Nero & Teatr Muzyczny Roma

W ramach przygotowania do premiery musicalu „Waitress” w Teatrze Muzycznym ROMA, którego jesteśmy partnerem, zaprosiliśmy występujących w nim artystów na szkolenie baristyczne.
Nasi trenerzy, Natalia Racka i Sylwester Błażejczyk, przekazali wiedzę czym różni się arabica od robusty, jak gdzie i rośnie kawa, w jaki sposób zaparzyć perfekcyjne espresso, jak prawidłowo spienić mleko i narysować wzór latte art, a także jak pokroić bezę.
Monika Walter, Ewa Kłosowicz, Marcin Franc, Janek Traczyk, dziękujemy za odwiedziny! 
Zapraszamy do obejrzenia relacji z tych warsztatów!
TTT
Pracownik

Jeśli zamierzasz zatrudnić się w tej firmie to nie rób tego. Dostaniesz umowę śmieciową i to za najniższą krajową. Będą ci mydlić oczy, że wprowadzili prowizję. Aby zobaczyć tą prowizję musisz tracić na kawiarnie gdzie jest taki młyn, że nie będziesz wiedział po zmianie jak się nazywasz.Awans zależy od tego na jakiego kierownika trafisz, więc możliwości rozwoju są małe. Firma chce zmniejszyć rotację ale od 3 lat nie potrafi tego zmienić. Zawsze orientują się za późno, że jest coś nie tak. W firmie brakuje ponad 400 pracowników, więc każdy tyra ile może bo nie ma rąk do pracy. Ta sytuacja powtarza się już 3 raz odkąd pracuje w tej firmie. Kierownicy regionalni są różni, kilku jest w porządku a kilku nie nadaje się do niczego, nie jest to dziwnie skoro dostali to stanowisko po znajomości. No ale cóż korpo jak korpo stawia na zyski nie na ludzi. Liczą się już tylko tabelki. Dodatkowa ciakwosta jeśli przychodzi się na tak zwane przejście czyli powiedzmy, że w środku dnia do pracy i nie ma ruchu po 2 godzinach mogą kazać ci iść do domu więc dobre podejście prawda ????

Pracodawca

@TTT

Dziękujemy za przesłaną opinię. Prosimy o merytoryczne komentarze, zgodne ze stanem faktycznym. Zależy nam na wyjaśnieniu wszystkich Twoich wątpliwości, dlatego zachęcamy do kontaktu z nami bezpośrednio pod adresem mailowym praca@greencaffenero.pl Pozdrawiamy, Zespół Green Caffè Nero

Zosia
Były pracownik

Podsumowując mój czas pracy napisać muszę, ze nie polecam i przestrzegam. Firma ledwo co ciągnie, oszczędza na pracownikach, nie zapewnia rozwoju i nie dba o nich. Ty jesteś tylko od roboty, w zasadzie bez prawa głosu. jak trafisz na kierownika, który jest kumplem regionalnego to wiadomo będzie Ci łatwiej, ale nie daj Boże trafić na Huberta, Kasie, Maje czy Maćka.. monitoring cały czas, dyrektor operacyjny tak samo.... to nie to sławione nero, nie ta sama firma co kiedyś. Nie marnujcie czasu na ta firmę, śmieszne pieniądze i tyranie za darmo. Odradzam z ręka ja sercu. Wierzcie mi, wszyscy dobrzy ludzie z nero odeszli, bo znaleźli lepsza prace i nie mówię tu o sobie. Rotacja w biurze o tym świadczy.

Pracodawca

@Zosia

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Zapraszamy do kontaktu z nami pod adresem mailowym praca@greencaffenero.pl Chętnie wyjaśnimy wszelkie Twoje wątpliwości i uwagi.

Załamana
Pracownik
 Pytanie

Ogólnie miejsce pracy tworzą ludzie z którymi się pracuje, tak jest tutaj i co do tego nigdy nie miałam złych ocen. Jednakże sama firma niestety działa słabiej. Ciągła polityka sukcesu oraz mydlenie oczu pracownikom jak jest pięknie jak cudownie. Wymaga się od nas bardzo dużo, wprowadza się ciągle nowości dla gości, oferty ciekawostki. Jednak osoby które są wizytówka traktuje się już gorzej. Zwalnianie pracowników spowodowane zabieraniem jedzenia do domu, które pójdzie na śmietnik jest złe. Cała otoczka "eko" która jest przez górę promowana umiera u samych podstaw kawiarni... Segregacja śmieci to kolejny problem praktycznie każdego lokalu. Ludzie mają to gdzieś i nic ich totalnie to nie interesuje. Nawet góra nie wprowadza żadnych kroków aby to naprawić. Ale co robi góra zapytacie? Płaci wszystkim mniejszą stawkę od ponownego otwarcia kawiarni, dodaje mnóstwo obowiązków, odbiera motywację pracownikom każdego dnia i w dodatku zwalnia ludzi którzy nie chcą wyrzucić dobrego jedzenia.

Pracodawca

@Załamana

Dziękujemy za wiadomość i podzielenie się opinią. Chętnie dowiemy się od Ciebie więcej szczegółów, wyjaśnimy wszelkie wątpliwości i opowiemy o zasadach dotyczących wynagrodzeń. Prosimy o kontakt pod adresem mailowym praca@greencaffenero.pl lub ze swoim bezpośrednim przełożonym. Zespół Green Caffè Nero.

Pytanie
 Pytanie

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w firmie Green Caffè Nero?

1

Pracodawca

@Pytanie

Rodzaj umowy uzależniony jest od stanowiska i zakresu pracy. W celu uzyskania szczegółowych informacji prosimy o kontakt na adres praca@greencaffenero.pl Pozdrawiamy, Zespół Green Caffe Nero.

Obeznany
Pracownik
@Pytanie

Barista/maestro maja umowę śmieciową

bylamaestro
Były pracownik

Pracowałam w GCN z miesięczną przerwą ponad 2 lata. Jeśli szukacie pracy i nie macie ambicji na więcej niż barista czy kierownik zmiany, to bardzo polecam. Jeśli trafi się na kawiarnię z dobrą atmosferą i super kierownika, to nawet przy dużym ruchu jest naprawdę warto pracować i zdecydowanie się chcę to robić. Gdyby ktoś się zastanawiał gdzie w centrum pracować to zdecydowanie polecam Marszałkowską. Spędziłam tam prawie 1,5 roku i to była dla mnie szkoła życia i poznałam tam super ludzi. Co prawda moje zdrowie się lekko posypało,co odczuwam do tej pory ale mimo wszystko było warto. Z tym że praca w Nero od 2017 roku bardzo,bardzo się zmieniła. Więcej zasad, niekoniecznie mających sens, więcej biurokracji ale też sporo ułatwień mimo wszystko. Natomiast moja opinia w głównej mierze ma być o tym jak zostałam potraktowana w swojej ostatniej kawiarni. Jeśli macie swoje zdanie i ambicję na maestro czy kierownika kawiarni, to niestety GCN nie jest miejscem dla Was. Spróbujcie mieć inne zdanie, skomentować kompetencje kierownika (których niektórzy zdecydowanie z całym szacunkiem, ale nie posiadają), postawić się w jakiejkolwiek kwestii. Wystarczy konflikt z KK albo regionalnym i możecie dostać wypowiedzenie w trybie natychmiastowym bez zachowania okresu wypowiedzenia (który gwarantuje Wam wasza śmieciowa umowa zlecenie) jakbyście byli złodziejami albo robili nie wiadomo co. W skrócie wszystko jest ładne i pięknie dopóki nie macie swojego zdania i nie wiecie w pewnych kwestiach więcej niż kierownik, liżecie buty regionalnym i przytakujecie za każdym razem mimo że macie inne zdanie,to jak najbardziej polecam.

Pracodawca

@bylamaestro

Dzień dobry. Dziękujemy za przesłaną opinię. Bardzo chętnie wyjaśnimy opisaną sytuację, ale potrzebujemy więcej szczegółowych informacji. Prosimy o kontakt z nami pod adresem mailowym praca@greencaffenero.pl Zespół Green Caffè Nero.

MANIA
Były pracownik
 Pytanie
@bylamaestro

Co masz na myśli pisząc o swoim zdrowiu?

anonim
Inne

(usunięte przez administratora)

Interesant
Inne
 Pytanie

Ale dlaczego jedna pracowniczka w jednym lokalu ma wystawić opinię całej firmie? Green nero jest o wiele lepszą kawiarnią niż wysławiany w niebiosa Starbucks czy chociażby costa. Nie daj sie jednej ukraince kolego :)

2

Pracodawca

Dzień dobry. Ten profil dotyczy pracy w Green Caffe Nero. W sprawie reklamacji, również dotyczących naszej obsługi, prosimy o kontakt pod adresem mailowym info@greencaffenero.pl Pozdrawiamy, Zespół Green Caffe Nero.

MANIA
Były pracownik

Całodobowa kawiarnia jest na centralnym (...)

Doniu
Inne

@Byłem tam a szef nadal ten sam ?

Byłem tam
Pracownik

Mi się praca w GCN podobała, miałem świetnego szefa, który był zawsze bardzo pomocny i udzielał wielu cennych rad jak parzyć dobrą kawę i profesjonalnie dbać o klientów. Polecam

Kacper
Były pracownik
 Problem

Green Caffè Nero bardzo się popsuło. Firma ledwo ciągnie a pracownicy zarabiają najniższe stawki na rynku. Zwolniłem się bo mam już dosyć poniżania, tyrania za kilka osób byle się wskaźniki zgadzały. Jak się oszczędza na prawnikach to pracownicy odchodzą, proste. Dosyć tez miałem ciągłego monitoringu, tak kierownicy regionalni do śniadanka razem ze swoimi rodzinami oglądali jak pracujemy... cóż się dziwić, jaki przełożony taki pracownicy.

Zostaw merytoryczną opinię o Green Caffè Nero - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej


Drogi Użytkowniku,

Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:

NIE dodawaj opinii, która:

ikona dobre praktyki
łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
ikona dobre praktyki
jest wulgarnym komentarzem
ikona dobre praktyki
jest niemerytoryczna

Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.

Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.

Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.

ikona dobre praktyki
przebieg on-boardingu nowego pracownika
ikona dobre praktyki
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
ikona dobre praktyki
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

Często zadawane pytania

  • Jak się pracuje w Green Caffè Nero?

    Zobacz opinie na temat firmy Green Caffè Nero tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 40.

  • Jakie są opinie pracowników o pracy w Green Caffè Nero?

    Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 31, z czego 4 to opinie pozytywne, 23 to opinie negatywne, a 4 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

  • Jak wygląda rekrutacja do firmy Green Caffè Nero?

    Kandydaci do pracy w Green Caffè Nero napisali 4 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Green Caffè Nero
Przejdź do nowych opinii