Wcześniej pisali że słaba kasę tutaj dają. A jak teraz, po podwyżkach? Mam nadzieję że zarobki poszły już w górę bo może sam tu przyjdę do pracy
Ostatnio był wysyp ogłoszeń kadry: kierownik, spawalnik, technolog, KJ. Czy ktoś podzieli się opiniami na w/w stanowiska w powyższej firmie?
Dzień dobry, w naszej firmie prowadzimy rekrutację ciągła na wyżej wymienione stanowiska. Poszukujemy zarówno ludzi z doświadczeniem jak i młodych, ambitnych i chcących się uczyć. Organizujemy również staże i praktyki dla studentów. Nasze ogłoszenia na te stanowiska można znaleźć na www.pracuj.pl. Oprócz stanowisk biurowych, poszukujemy również ludzi do pracy na produkcji. Te ogłoszenia można znaleźć na www.olx.pl CV oraz wszelkie pytania można przesyłać również drogą mailową na adres: rekrutacja@ekopol.net. Zapraszamy do udziału w rekrutacji, a na pewno odpowiemy na wszystkie pytania i wątpliwości ;)
Nie wiedzą co chcą od kandydata. Wymagają nie widomo co a kasę dają gówniana. Spawalnika itd szukają od dwóch lat już jak nie lepiej.
Firma godna polecenia. Warunki pracy dobre, pensja zawsze na czas. Polecam.
Firma dobra również jako pracodawca teraz został jedynie niepokój jak poradzimy sobie przez kłopoty z pandemią.
Ile jest zmian w Ekopol Sp. z o.o.?
Kiedyś pracowałek robota jest ok jak kazda inna. Teraz podobno mocno się rozbudowali ale juz proche mnie tam nie bylo
Pracowalem kiedys tutaj. Pieniadze jak wszedzie, ale mozna zarobic jak wysla pracownika za granice. Szkoda tylko, ze tak zadko sie jezdzi za ta granice. Ja wolalem zostac we Francji i tutaj juz robie.
Czy Ekopol Sp. z o.o. organizuje staże dla studentów?
Jak się pracuje w Ekopol Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Ekopol Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.