Myślałam ze jak firma taka stara to chłopak będzie miał zapewnione stabilne warunki ale po przeczytaniu opinii sama nie wiem… Oni w ogóle jeszcze przyjmują do siebie?
Szukam informacji na temat działalności tej firmy i firmy syna tej Pani. Dziękuję i pozdrawiam.
Wszyscy mowią tylko o pieniądzach a nic o pijaństwie złej wykonanej pracy za co są problemy finansowe ale z tylu zatrudnionych osób to nie jest zle.
Jak oceniacie pracę w firmie Mt Rogacka Anita? W Internecie nie znalazłam zbyt wielu informacji na jej temat. Czy pracodawca oferuje jakieś wolne wakaty? Wcześniejsze wypowiedzi były negatywne, dlatego chciałabym się dowiedzieć, jak wygląda obecna sytuacja. Co sądzicie o wysokości wynagrodzenia, rozwoju?
(usunięte przez administratora) jednym słowem szmaciarze.. Jedna (usunięte przez administratora) w koninie A drugi szmaciarz w euskirchen Na czole ma to wypisane
Zgadzam się z tym co kolega napisał firma MT ANITA ROGACKA I ZENUS to oszuści......nie wyplacajom pieniędzy i patrzą tylko by jakies euro ugrys,a Jacus z Euskirschen następny......Ekipa zgrana.Ludzi do pracy to oni już nie będą mieli....
Właścicielka bardzo miła, niestety ale tylko na początku, do czasu podpisania umowy i jeszcze przez okres pierwszego miesiąca bo zależy jej byś pracował i zarabiał pieniądze, których w pełni nie wypłaca i wówczas już nie jest taka miła. Z pieniędzy jakie powinna wypłacić urywa nawet po 1000euro tłumacząc, że albo było z pracą coś nie tak albo Niemcy nie zapłacili za pracę i wieczne tłumaczenia że pieniądze będą ale do dziś ich nie widać. Kto chce niech pracuje za obietnice, bo ja się zwolniłem gdyż mam dość takich praktyk oszustów. Pieniądz zarobiony powinien być zapłacony co do jednego euro a nie zwodzenie nas za nos że jutro,jutro jutro. Pisanie maili z prośbą o wypłacenie pieniędzy nic nie pomaga!!! Umowa tak sformułowana była że podpisując ją zgodziłem się że nie będę rościł żadnych pretensji. U adwokata bylem to powiedział że umowa jest napisana podstępnie że ciężko wygrać teraz będzie własne pieniądze. Ach dużo by pisać ale szkoda słów