Opinie o PARETTi Agencja Pracy Tymczasowej
Paretti, to agencja której nie boję się polecać znajomym!
Bardzo polecam PARETTi. Jako student szukałem (usunięte przez administratora) dorywczej i znalazłem ją szybko dzięki tej agencji. Cały proces rekrutacji przebiegł sprawnie. Polecam!
P.S. postaramy się zrobić co w naszej mocy aby znaleźć odpowiednią ofertę :) Zapraszamy do kontaktu !
Polecam Paretti. Profesjonalizm, zaangażowanie i skuteczność w znalezieniu idealnej pracy dla mnie jako studenta sprawiły, że jestem bardzo zadowolony.
Dziękujemy bardzo za opinię! Po raz kolejny najskuteczniejszy zespół rekruterów dal radę :)
Mąż upatrzył sobie etat magazyniera, właśnie czyta szczegóły na ich stronie. Piszą o chęci podjęcia pracy długoterminowej, więc po jakim czasie dają umowę na czas nieokreślony? Jest to również praca zmianowa i zastanawiamy się jak to wygląda godzinowo.
Prowadzimy obecnie kilka projektów na stanowisko magazyniera/ operatora wózka widłowego. Każdy z nich cechuje się innym systemem zmianowym czy warunkami zatrudnienia. Zapraszamy do kontaktu, wszystko wyjaśnimy :)
Paretti to agencja pracy, która dba o swoich pracowników. Oferta współpracy jest zróżnicowana i uwzględnia specjalizacje i preferencje każdego. Właśnie tam trafiłam na idealną pracę, a proces rekrutacji przebiegł szybko i sprawnie.
Paretti to profesjonalna firma rekrutacyjna, która odegrała kluczową rolę w moim znalezieniu pracy. Dzięki ich zaangażowaniu, skutecznej selekcji i indywidualnemu podejściu do kandydatów, udało mi się znaleźć stanowisko dostosowane do moich umiejętności i oczekiwań. Zespół Paretti wykazał się wysokim poziomem kompetencji i empatii, sprawiając, że cały proces rekrutacji był płynny i efektywny. Polecam tę firmę wszystkim szukającym wsparcia w znalezieniu pracy.
Dziękujemy serdecznie za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że mogliśmy odegrać kluczową rolę w Twoim znalezieniu pracy oraz że nasze zaangażowanie, selekcja oraz indywidualne podejście spełniły Twoje oczekiwania. Nasz zespół zawsze stara się zapewnić najwyższy poziom kompetencji i empatii, aby proces rekrutacji przebiegał jak najbardziej płynnie i efektywnie. Dziękujemy za zaufanie i rekomendację naszej firmy. Jeśli w przyszłości będziesz potrzebować naszej pomocy lub jeśli ktoś z Twoich znajomych będzie szukał wsparcia w znalezieniu pracy, proszę pamiętać że jesteśmy :)
Firmę oceniacie jako profesjonalna. Dobrze, że wpadłam, ponieważ znalazłam dla partnera ogłoszenie dla pracownika magazynu w Opolu. 2 lata doświadczenia ma i uprawnienia na wózki też. Od jakich stawek godzinowych się zaczyna? Ktoś coś wie na ten temat? Premie za wyrabianie planów w jakich wielkościach podpowiecie?
Cieszymy się, że mogliśmy Cię zainteresować ofertą pracy dla pracownika magazynu. Stawki godzinowe oraz premie za wyrabianie planów uzależnione są od konkretnych czynników, takich jak doświadczenie i umiejętności oraz branża. Zachęcamy Cię do kontaktu z nami bezpośrednio, abyśmy mogli omówić szczegóły oferty i odpowiedzieć na wszystkie Twoje pytania. Email: biuro@paretti.pl, 500632111. Pozdrawiamy :)
Super firma
Wszystko w porządku, polecam
Bardzo dziękujemy za Twoją opinię! Jesteśmy zachwyceni, że mogliśmy Ci pomóc. Jeśli będziesz potrzebować wsparcia w przyszłości, nie wahaj się skontaktować z nami.
Pomocna agencja, mają sporo ofert pracy, także biurowej.
Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że mogliśmy Ci pomóc. Jeśli będziesz potrzebować pomocy w przyszłości, zapraszamy ponownie.
Dzięki Paretti szybko znalazłem pracę, dostosowaną do moich oczekiwań, co pozwoliło mi skrócić czas poszukiwań i cieszę się, że mogłem liczyć na wsparcie, dziękuję
Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że mogliśmy Ci pomóc w znalezieniu pracy. Twój pozytywny komentarz naprawdę dodaje nam skrzydeł! Jeśli w przyszłości będziesz szukał nowych możliwości zawodowych, prosimy o ponowny kontakt. Życzymy wielu sukcesów zawodowych :)
Serdecznie polecam. Firma profesjonalna i rzetelna. Szczególnie polecam Panią Karolinę. Rekrutacja przebiegła wzorowo! @Pracodawca
Korzystałam z usług Paretti. Współpraca z agencją była bezproblemowa, a cały proces rekrutacji przebiegł sprawnie i szybko. Polecam wszystkim, którzy szukają pracy i oczekują profesjonalnego podejścia oraz skutecznej pomocy w znalezieniu odpowiedniego zatrudnienia.
Dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w znalezieniu odpowiedniego zatrudnienia i że cały proces rekrutacji przebiegł sprawnie. Naszym celem zawsze jest zapewnienie profesjonalnego podejścia i skutecznej pomocy. Jeśli kiedykolwiek będziesz potrzebować pomocy w przyszłości, nie wahaj się skontaktować z nami. Jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc! Dziękujemy za zaufanie i życzymy powodzenia w nowej pracy.
Cieszymy się, że do nas trafiłeś/ trafiłaś!
Kilka słów o nas:
PARETTi Rekrutacja jest działającą na rynku europejskim od 2013 roku, licencjonowaną Agencją Pracy Tymczasowej, Doradztwa Personalnego oraz Pośrednictwa Pracy na terenie RP i za granicą, wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 9838, którą tworzą ludzie z pasją i wieloletnim doświadczeniem w branży HR.
Zależy nam na merytorycznej wymianie zdań w związku czym zachęcamy do zadawania pytań.
Jako PARETTi, traktujemy każdą formę opinii i krytyki jako szansę na doskonalenie. Cenimy wszystkie uwagi od naszych obecnych i byłych Pracowników, które pomagają nam zrozumieć, co możemy poprawić w naszych praktykach zarządzania i relacjach z pracownikami.
Zapoznaj się z naszymi ofertami pracy i aplikuj jednym kliknięciem!
Kontakt:
biuro@paretti.pl
500 632 111
Odwiedź nas na Facebooku, Linkedinie i TikToku - zaobserwuj nasze profile!
Facebook: https://www.facebook.com/paretti.rekrutacja
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/9444392/admin/feed/posts/
TikTok: https://www.tiktok.com/@paretti_
Pozdrawiamy serdecznie:)
Zespół PARETTi
Profesjonalne podejście, skuteczność w dopasowywaniu ofert do kwalifikacji oraz szybkość reakcji na potrzeby kandydata. Bardzo polecam tą agencję!
Jest ok
Bardzo polecam agencję. :) Szukałem pracy dorywczej dla studenta i błyskawicznie podpisałem tu umowę.
Firma szybko i sprawnie działa ,polecam !
Раджу всім, хто шукає перевірену працю!
Polecam! Mają duży wybór ofert pracy, także dla studentów ????
Jak się pracuje w PARETTi Agencja Pracy Tymczasowej?
Zobacz opinie na temat firmy PARETTi Agencja Pracy Tymczasowej tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 75.
Jakie są opinie pracowników o pracy w PARETTi Agencja Pracy Tymczasowej?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 67, z czego 61 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 5 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!