Opinie o BSG Marcin Kiszmanowicz w Poznań

Na podstawie 6 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie byłych i obecnych pracowników o pracodawcy BSG Marcin Kiszmanowicz. Zobaczysz poniżej również opinie kandydatów do podjęcia pracy w BSG Marcin Kiszmanowicz o rekrutacji.

Branże: Pozostałe - sprzedaż hurtowa

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o BSG Marcin Kiszmanowicz w Poznań

Rzetelna Nowy wpis

Sama praca nie jest trudna, dzwonimy do klienta podpytujemy co potrzebuje wysyłamy maila z podsumowaniem, podpisujemy umowę. Średnio na 30 telefonów dziennie pięć firm odbierze z tych pięciu może jedna podpisze umowę. Dużym minusem jest nędzna baza na początek. Sprzętu nie dostajemy laptop, telefon swój, dają tyko nr sim. Dużo czasu zajmuje poszukanie nowej bazy klientów. Firmy z dużą ilością numerów mają już swoich doradców zostają same małe firmy które chcą jak najtaniej. Bardzo ciężko jest zaproponować coś konkurencyjnego. Jak w każdej sprzedaży trzeba robić plany. Najważniejsze jest do-sprzedaży nowych aktywacji, średnio każdy sprzedawca musi sprzedać 24 w miesiącu jak zrobi poniżej połowy obcinana jest pensja o połowę i blokują możliwość oferowania i sprzedaży dla nowych klientów. Konieczne jest wtedy pisanie do Liderów o zrobienie tego w imieniu sprzedawcy. Nie ma co liczyć na szkolenia sprzedażowe, jest tylko wymóg odbycia szkolenia Play w Warszawie, za nocleg i wyżywienie transport samemu płacimy. I tak to niestety wygląda jest duża rotacja sprzedawców.

Xyz Nowy wpis

Ile sie wyciągnie tam z 10000 netto na fakturze ? Bo pewnie zatrudnienie na w.dz? Jakies plus auto prywatnie? Bonusy?

handlarzyk

Sam charakter pracy nie jest niczym trudnym. Dzwonienie do klienta, stworzenie dla niego maila z ofertą i utrzymanie relacji to schemat stały więc tego szybko można się nauczyć. Natomiast pracowanie z tym człowiekiem (Igor Grochowski) to istna porażka!! Mobbing króluje! Że firmę zamknie, że nie wypłaci, że zwolni. Na początku wszystko ok, ale potem z miesiąca na miesiąc żenada. Niewyplacalni, zmienia warunki umowy kiedy mu się podoba. Nie odbiera telefonów tylko jakieś podsmiechujki na boku. Trzyma się tej swojej filozofosci. Nie potrafi nic ale trzeba go całować po raczkach jaki on wspanialomyslny. Człowiek się stara, pracuje ale i tak mało (usunięte przez administratora) mało! Nikt nie będzie mobilny 24h no ludzie! Narzuca każdemu swój tok myślenia i upokarza pracowników. Najpierw chwali cisza przed burzą a potem trzeba uciekać drzwiami i oknami przed jego wkurwem. Absurd!!!

Doradca
@handlarzyk

Wpis dokonany prawdopodobnie przez Panią Armine Jarosz. Sądze po błędach w pisowni i stylu. Uważajcie na tą Panią to strasznie histeryczna osoba. Nie lubi pracować, przeszkadza w pracy wiecznym plotkowaniem co gorsza oskarża otoczenie o rasizm na każdym kroku jak tylko ktoś nie dostosuje się do jej sugestii a dokładnie manipulacji. Mało sprzedaje i wiecznie narzeka. Taką ją pamiętam ja i inne osoby z biura. Tak nam przeszkadzała że kumpel z pokoju w końcu jej zwrócił uwagę i się zaczęło. W końcu jej podziękowaliśmy. Żadna strata bo i tak niewiele sprzedawał. Igor faktycznie wymagający ale spoko gość i daje wsparcie pod warunkiem jak ktoś chce pracować. Zwyczajna rzeczywistość w sprzedaży.

A.J Nowy wpis
@Doradca

Drodzy Panowie, Choć to wątpliwe stwierdzenie.. W życiu mam ciekawsze rzeczy do robienia niż siedzenie na forach robiąc tego typu wpisy. Przykre jest to, ze jesteście tak skrzywdzeni przez życie frustratami, którzy nie potrafią zachować się normalnie. Po stylu wpisu mogę stwierdzić, że żal mi Was i niestety daleko Wam do kultury na miarę mężczyzny. Szkoda tylko Firmy i właściciela, który jest odpowiednim Partnerem biznesowym a wy swoje niepowodzenie i frustrację przelewacie na pracę, zabieracie tlen i dusicie innych. Jeżeli nadal będą dochodzić do mnie słuchy, że jestem przewodnim tematem rozmów to spotkamy się w sądzie . Dowodów mi nie brakuję nie tylko na zniesławienie. Mimo wszystko powodzenia i wszystkiego dobrego.

KolegaZbiura

Armine Jarosz wiemy że to Twój wpis. Czemu pomawiasz ludzi o rasizm i obgadujesz wszystkich na około. Wstyd. Cała Ty. W biurze gada Bo sprzedawać jej nie wypada Wciąż pyszczy Ludzi plotami niszczy Po tym poznasz Armine Bo ma zgryźliwą mine Planów nie robi Ale (usunięte przez administratora) obrobi

MiłyZ Nowy wpis

Zgadzam się z opinią. P. Igor nie ma żadnych kompetencji w zakresie sprzedaży, co zasłania umiejętnością "słowotoku". Praca dla desperatów!

pozytywnaneutralnanegatywna
Jak wspominasz rozmowę kwalifikacyjną w firmie BSG Marcin Kiszmanowicz? Czy warunki oferowane przez pracodawcę zgadzały się z informacjami zawartymi w ogłoszeniu? Jak przebiegło spotkanie? Podziel się swoimi wrażeniami.
lena

szef-spoko, pracownicy ok, atmosfera pracy -miła, bez problemu, wypłata na czas. Ogólnie polecam prace w tej firmie. Dotychczas pracowałabym gdyby nie os.sytuacja w moim zyciu.. oneca 4+!!:)

Zostaw merytoryczną opinię o BSG Marcin Kiszmanowicz - Poznań

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie