Opinie o ANDROS POLSKA Sp. z o.o. w Łopatki

2.8/5
Na podstawie 52 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie obecnych oraz byłych pracowników o pracodawcy ANDROS POLSKA Sp. z o.o.. Zobaczysz tutaj również opinie kandydatów do pracy w ANDROS POLSKA Sp. z o.o. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Przemysł spożywczy - przetwarzanie owoców i warzyw

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o ANDROS POLSKA Sp. z o.o. w Łopatki

kryśka Nowy wpis

Chłopak może będzie cv do nich też składał. Opowiecie o warunkach , bo w tym roku nikt niczego nawet nie napisał? nie zbiednieje po zatrudnieniu sie?

Адам Nowy wpis

Я там работал зарплату так и не дали

Ilo Nowy wpis

Mam możliwości pracy wiśni umowa 3 tygodnie czy polecacie czy raczej nie warto. Dodam że mi np odpowiada na krótko taka praca.

Roman 99 Nowy wpis

Złożyłem CV na Operatora Produkcji mogę się spodziewać telefonu co dalej??? Czy będą pretensje? Szkoda zachodu na taką firmę

Firma ANDROS POLSKA Sp. z o.o. w ostatnim czasie szukała pracownika na stanowisko Elektromechanik. Jak wspominasz rozmowę kwalifikacyjną z potencjalnym pracodawcą? Jakie bonusy oferuje firma? Czy warunki współpracy zostały dokładnie przedstawione podczas spotkania?
Andrzej Kosmala

Dlaczego tak długo trzeba czekać na świadectwo pracy? I co w tym złego że człowiek szukający pracy wysłał CV ? Też będą pretensje że chcę pracować? Masakra myślę że Real Chłodnia w Klikawie są lepsze warunki pracy

Piotr 72

Nie polecam tej firmy zdecydowanie po pierwsze zatrudniają Ukraińców Rosjan i Białorusinów masakra co się tam dzieje pozdrawiam Sylwie Staszczak którą do tej pory nie wysłała mi świadectwa pracy !!! Za prawie 7 lat mordegi w tej firmy poza tym mój kolega złożył CV i były pretensje przez telefon że złożył CV omijać tę firmę szerokim łukiem

Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w ANDROS POLSKA Sp. z o.o.?

Marek z Malborka
@Pytanie

nie nie jest, między innymi dlatego odszedłem z tej firmy. relacje między pracownikami to ciągła spychologia, a jeśli chodzi o nowy zarząd to się nawet nie nadaje na komentarz. Cytując klasyka" brak wystarczająco obelżywych słów w słowniku kulturalnego człowieka"

Marek z Malborka
 Problem

Nie ma sensu pisać bo i tak usuną komentarz, szkoda czasu, nerwów i zdrowia na zadawanie się z toksycznymi ludźmi!

Paweł 1991

Chciałem zapytać czy ktoś w tym sezonie posiada dojazd z Puław do materne chętnie się zabiorę i zapłacę

Czy w „Materne Polska” pracuje się na open space?

Laszke
@Pytanie

Niestety nie, dostajesz przydział do pokoiku i mniej więcej co godzinkę lub częściej kadrowa luka co robisz, ale bez obawy ona tak z nudów i przyzwyczajenia

Laszke

Nie wiele bo generalnie ma niewiele do powiedzenia,a przynajmniej nic sensownego... zwykła prosta kobieta... Ale uwielbia donosić i tutaj nie ma zahamowań...

Maternelle

Czytam ogłoszenie o pracę i co widzę? Możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji. Czyżby coś się zmieniło? :) No i ta umowa o pracę w dzisiejszych czasach to nie standard tylko bonus?

Admater
@Maternelle

Nie mają co zaproponować to oferują umowę o pracę. Powinni jeszcze dopisać niskie zarobki.

Malina
@Maternelle

Rozumiesz się jak ten umowy chodnik w przedsionku recepcji...

sadownik

jabłka skupują w cenie bardzo niskiej a wymagania z księzyca sadownicy są ZDESPEROWANI ale oddają co niektórzy

Jakie są mocne strony pracodawcy „Materne Polska”?

Malina
@Pytanie

Brak ! Daj se spokój, lepiej idź do azotów .

Jprdl
@Pytanie

Z mocnych stron mocno niskie zarobki.

Nie polecam firmy, ani do pracy ani do współpracy. Kierownik ds. personalnych cechuje brak kultury osobistej w kontaktach biznesowych. Swoją osobą zniechęca obecnych i potencjalnych kontrahentów.

Pakol
@Opinia

Miałem okazję z nią rozmawiać. Taka sucha i stara. W wystrojonych sukienkach chodzi. Większego (usunięte przez administratora) to ciężko będzie znaleźć.

ODON

Potwierdzam

cactus

potwierdzam

lolek

Operatorzy jak pracuje wam się w firmie? Może w końcu ktoś coś powie?

Andrzej

Ostatnio tak mało informacji zostawiliście na forum. Warto składać dokumenty, potrzebujecie nowych pracowników?

Agnieszka P

Czytając wcześniejsze opinie muszę dodać komentarz. Pracowałam tam 5 msc i to jeden że spokojniejszych okresów w moim życiu. Pani kierownik ds personalnych to jedna z najmilszych i najbardziej przychylnych osób jakie znam. Służy radą i pomocą na każdym etapie współpracy. O innych kierownikach poszczególnych działów też nie mogę się wyrazić negatywne bo to odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach . Mistrzowie i brygadzistki bardzo fajni. Pracujący tam ludzie różni ale nikt nie wywarl na mnie złego wrażenia, każdego z kim mialam styczność polubiłam. Polecam pracę w tej firmie, wyplata zawsze na czas, umowa o pracę. Zarobki może i nie wysokie ale nie jest też chyba tak ciężko. Zmieniłam pracę tylko dlatego, że przed pandemia miałam zobowiązania zawodowe do których musiałam i chciałam wrócić. Muszę dodać, że naprawdę miałam wątpliwości czy wracać do poprzedniej pracy co świadczy tylko o tym, że związałam się i z miejscem i z ludźmi w tak krótkim czasie. Bardzo pozytywnie będę wspominac okres pracy w Materne, szefostwo i kolegów.

Leopold

@Opinia To jest forum dla pracowników ,żeby mieli gdzie zostawiać opinie o pracy. Firma jest dobrym pracodawcą, więc trochę dziwi mnie ta ocena.

Leopolda
@Leopold

Proszę zatem podać pozytywy.

Karol

Rotacje zawsze były i będą w każdej firmie, takie czasy a firma jest ogólnie spoko!

Alax

Nadal exodus ludzi z firmy?

Bzyk

Dlaczego zamiast osób zatrudnionych przez Materne są zatrudnione osoby przez agencje.? Tu chodzi o to że gdy jest sezon to osoby zatrudnione przez Materne pracują na pełnych obrotach a po sezonie są nie potrzebni i zostają zwolnieni

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o ANDROS POLSKA Sp. z o.o. - Łopatki

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w ANDROS POLSKA Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy ANDROS POLSKA Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 9.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w ANDROS POLSKA Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 1 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

gemius

Ranking Użytkownicy