Chciałabym mieć perspektywę na rozwój i zdobywanie nowych szczytów w karierze. Poprzez udział w szkoleniach mam na to szanse jako pracownik ds. Public Relations?
Bardzo Fajna spółdzielnia tylko trochę szkoda że w moim odczuciu ktoś z działu technicznego i biura projektowego bierze łapówki... materiały budowlane stosowane do termomodernizacji mogły by być tańsze i lepsze ale dział techniczny mocno broni tych dostawców którzy im płacą ...Przykre jeśli to prawda natomiast chyba raczej się nie mylę... Pan G.K z dz tech mocno broni swojego a jego pomagier z biura projektowego J.K mocno trzyma wspólną wersję ... Brawo Panowie Niestety tak Lepszej Polski nie zbudujemy ...:(
niestety to prawda - coś o tym wiem i przykro mi że w ten sposób są oszukiwani spółdzielcy ...
Firma Spółdzielnia Mieszkaniowa Osiedle Młodych W Poznaniu prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:
- Pracownik ds. Public Relations, Poznań - Wrzesień 2024
- Pracownik Działu Technicznego, Poznań - Wrzesień 2024
- Kierownik Działu Budowlanego w Zakładzie Budowlano-Remontowym, Poznań - Lipiec 2024
- Specjalista do Działu Technicznego, Poznań - Lipiec 2024
- Konserwator instalacji wodno-kanalizacyjnej, Poznań - Lipiec 2024
- Specjalista / Specjalistka do Działu Technicznego, Poznań - Maj 2024
- Kierownik Działu Technicznego - Zastępca Kierownika Osiedli Stare Żegrze i Polan, Poznań - Kwiecień 2024
- Asystent / Asystentka Zarządu, Poznań - Luty 2024
- Administrator serwerów i sieci, Poznań - Grudzień 2023
- Informatyka, Poznań - Grudzień 2023
Czy pracujesz w firmie Spółdzielnia Mieszkaniowa Osiedle Młodych W Poznaniu lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .