Jestem wieloletnim pracownikiem chłodni Sokółka. Tak fantastycznej atmosfery nie było od lat. Współpracownicy mili, służący radą a kierownictwo wyrozumiałe i pełne troski o swoich pracowników. Szefostwo w końcu pełen profesjonalizm.
w firmie Eskimos zawsze płacą na czas pracownikom
Wszystkie są zgodne - pracownicy są bardzo zadowoleni z obecnego kierownictwa które cechuje obiektywizm i profesjonalizm, negatywne komentarze mogą być wpisywane jedynie przez kontrahentów (którzy ciągle narzekają bez względu na panujące warunki).
panie co Pan... szefostwo to pełna (usunięte przez administratora) nie szanują godzin wolnych, dzwonią po godz 17.00, obwiniają pracowników o rzeczy od nich niezależne-wyzyskują odstawców.
Szkoda - odszedł najlepszy były dyrektor - duża strata.
Ludzie byli za nim niestety nie dano mu wiele szansy się wykazać, zaledwie kilka miesięcy.
Był zaledwie niecałe pół roku a dzięki niemu wszyscy poczuli że już może być tylko lepiej. Niestety teraz już nie widać perspektyw.
firma nie placi w terminie a chce zeby im dalej dawac na termin haha zaplacili dopiero po zgloszeniu do windykacji
dasz namiary na te firme co odzyskala należność? zglosilbym sie tam bo też mam juz po terminie
mi pomógł w tej sprawie prawnik pan Szczęsniak zostawie tu jego numer tel 572 300 704 mowcie ze od artura to bedzie wiedzial
Czy Eskimos S.A. ma ściśle ustalone godziny pracy?
Super firma, wysokie zarobki, kierownictwo pełen profesjonalizm, wysoka kultura osobista - polecam. Według mnie nie ma tak drugiej fantastycznej firmy w regionie.
Czy w firmie Eskimos S.A. są regularne szkolenia pracownicze?
Raz na trzy lata "szkolenie" BHP. (40 MINUT) Administracja pisze sama sobie te pozytywy od roku w ramach pracy zdalnej?
Widzę, że komuś nie w smak jest że firma wychodzi na prostą a kierownictwo w końcu mamy na wysokim poziomie, cieszące się autorytetem wśród załogi.
Osoba ciesząca się autorytetem to osoba ciesząca się szczególnym uznaniem .Czy Ty twierdzisz ,że taka osobą jest pani "mama"? W zakładzie dzieje się lepiej (zasługa Dyrektora) ,lecz co do szkoleń to bajki.
Słyszałam o dużych ostatnio zmianach w kierownictwie. Na lepsze?
Jaka jest atmosfera na produkcji w Sokółce, czy kierownictwo jest super. Pytam jako kandydatka do pracy.
Kierownictwo? Jest jedna pani , która decyduje o wszystkim co się dzieje na produkcji. Było nieciekawie z atmosferą teraz po powrocie dyrektora po L4 będzie tylko gorzej. Ludzie chodzą na zwolnienia lekarskie w ten sposób łapią oddech .
Pracuję od niedawna, moim zdaniem firma super, Pani Kierownik służy radą i pomocą, pełen profesjonalizm Fakt starsi pracownicy z niewiadomych względów ciągle narzekają, ale tak chyba jest wszędzie. Polecam.
Czy to prawda że kobiety na produkcji zarabiają 14zł brutto na godzinę?
Firma nie reguluje należności. Najlepsze jest to, że jeszcze bezczelnie dzwonią i chcą usług znowu na kredyt. Najpierw spłaćcie swoje długi, nie było tego tak dużo.
Czy firma Eskimos S.A. udziela pożyczek pracowniczych? Na jakie dodatkowe wsparcie może liczyć pracownik?
Firma prężnie zaczyna działać, zatrudnia coraz więcej pracowników w końcu dzięki dyrektorowi zaczęto doceniać pracowników.
Najlepszy pracodawca w regionie polecam !
Proszę o kontakt osoby poszkodowane (brak płatności), udzielę informacji i chętnie pomogę odzyskać należności. --> 603 244 912
Widzę tu bardzo dużo pozytywnych opinii, czy naprawdę w tej firmie się pracuje, proszę o opinie pracowników z Sokółki?
Zapraszam do kontaktu osoby które mają nieuregulowane płatności, chętnie pomogę - 882126851
Chyba porządek,w końcu jest zaprowadzany nad wszystkim panuje Pan dyrektor. Tylko tym co się nie chce pracować to im coś niepodoba.
Zastraszanie (usunięte przez administratora) "nowa dyrektor"wycina pracowników jeden po drugim ,a synek jej celebrytą nie do ruszenia.Nie polecam pracy tu atmosfera tragiczna
Chyba pomyliłeś firmy, nowy dyrektor super zarządza firma, już wychodzi na prostą, atmosfera - bardzo dobra.
"Zarządza firmą"? Jest nie obecny od ponad miesiąca ,a w lutym dbał tylko by nie stała się krzywda synkowi pani dyrektor produkcji.Nikt w tej firmie nie zarządza (oprócz głównej księgowej)gdyż realna władza jest poza Sokółką.Pozdrawiam prawdziwych pracowników
Warto z nimi handlować?
Czy Eskimos praktykuje "luźne piątki"?
Wiecie czy Eskimos S.A. udostępnia laptop i telefon do pracy zdalnej?
Jak się pracuje w Eskimos S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Eskimos S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 19.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Eskimos S.A.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 14, z czego 7 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 4 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!