Jestem z tej starszej drużyny RPH, tych RPH co tak jak tu zauważono spijali tez kawki u klientów, ale możecie tylko tego nam pozazdrościć bo to były właśnie relacje, których wy już niestety mieć co niektórzy nie będziecie, a dzięki dobrym relacjom, była sprzedaż....Każdy wiedział co ma robić wystarczała cyfra na początku roku i do roboty. Każdy dział: KOR,Handlowcy, technolodzy, marketing pracował na końcowy sukces osobisty ale również sukces firmy. Czytam to wszystko z wielkim smutkiem, bo firma mnie nauczyła dużo tych dobrych rzeczy, ale to już było..nie mogę pojąc jak można tak dobrze prosperującą firmę rozwalić od wewnątrz, ale jak widać można. Mam nadzieję że firma kiedyś odzyska swoje dawne DNA I powróci na właściwe tory, Powodzenia.
Jak zaczynałam przygodę z Zeelandią, to była super firma. dużo dobrego mnie tam spotkało. Prawda jest też niestety taka, że pojawiło się wiele osób, które zepsuły atmosfere w firmie. Teraz nikomu nie poleciłabym tam pracy. Chociaż ja wspominam Zeelandie z sentymentem, to bardzo źle się tam teraz dzieje i będzie sie działo, dopóki będą zatrudniać takich ludzi jakich zatrudniają obecnie.
Dokładnie zgadzam się z ta opinią. Promowane są na sile osoby które niewiele robią i których klienci nawet nie lubią… ale … mieszkają w tym samym mieście co kierownik makroregionu … ręka rękę myje i kryje i takim sposobem osoba która nie jest lubiana przez klientów zostaje młodszym menedżerem do spraw kluczowych klientów … :) to nic ze na sile i ze kosztem innych ale po trupach do celu… Gratulacje M.K. !!! :) idealna ścieżka kariery
W tej firmie dobrze to się mają tylko przedstawiciele. Niewiele robią za to podstawy mają po 7 000 / 8 000 na rękę + premie.
Robia na nich Korki to mają wywalone i nc nie robią. Nie przygotowani do wizyt, kaweczka u klienta jazda beż sensu, dwie wizyty i 13.00 w domu każdy by tak chciał a kasiunia na konto
A zostałbym tylko nie mają wakatów bo tych nierobow trzymają. Jeden siedzi pod piekarnia w aucie drugi w biurze:)
Nic nie robią kawkę u klientow piją o 12.00 już w domu. Nie przygotowani, bez materiałów jeden wielki śmiech. Piwko najlepiej do ręki im dać i kierowcę. Kor całą robotę odwalają. Oni nie wszystkich klientów znają parodia handlowcy.
Te nieroby maja wszystko na tacy podane. Wystarczy wziąć z biura ale po co.
Ale co to za materiały. Słabe i nikomu niepotrzebne. Handlowcy sami wszystko przygotowują bo to co dostają to do kosza się nadaje. Bzdurne i niezrozumiale promki, receptury z kosmosu dla kogo to. Nic dla klientów nie ma.
A to nie można powiedzieć komuś kto jest odpowiedzialny za te materiały że są niepraktyczne?
Nie wiem, czemu w kółko o tych przedstawicielach piszecie. Może warto napisać, ile Ty zarabiasz? Mnie mocno interesuje, ile ma miesięcznie pracownik magazynu. Bo mężu musi zmienić robotę przez inflację
Powinni tych nierobow wymienić. Jatrzyc, plotkować, niestworzone historie opowiadać jak im ciężko w robocie to pierwsi ale pracować uczciwie, włączyć myślenie i zająć się praca a nie prywata to ostatni. Powinni im GPS sprawdzić to by pokazało dlaczego wyników nie mają.
Oni myślą że jedyny obowiązek to kasę brac:):):) i towar za free oddawać. A jak COS WIECEJ to koniec świata i (usunięte przez administratora):)::) (usunięte przez administratora).
Za free bo przecież firma ma towar za darmo, ale tak robią osoby co sprzedawać nie potrafią. Ale pytać co firma nam da to co innego. Nie wiem co takie osobniki jeszcze tu robia niech ida gdzie lepiej. A zapomniałem kto by ich przyjął.
Ostatnie wpisy "śmierdzą" marketingiem... Kto pierwszy jest bez winy niech rzuci kamieniem! Po jednej stronie pretensje, że brak produktów, receptur czy nawet opisów produktów (trzeba się domyślać) - a po drugiej, że nie wykorzystują szans sprzedażowych, że spijają kawki i towar za darmo rozdają. Drodzy, uderzcie się w pierś i zacznijcie siebie słuchać nawzajm inaczej jedziecie na tym samym wózku...
Zgadzam się. Brak nowych produktów, słabe promocje, pieniądze wydawane nie wiadomo na co. Teraz imprezę poniżej krytyki po trzech latach. Ale to sprzedaż nie sprzedaje chociaż marketing nic nie daje. Malizną.
Jak to nie ma nowości przecież same odgrzewane kotlety mamy Godzilla powie Ci co mamy nowego. Babki, placuszki i takie tam.
No i coś jeszcze po drodze się odgrzało ostatecznie do dzisiaj? mimo wszystko każdy z was z tego co widzę wciąż się zatrudnia, więc napisze ktoś wyniki odnośnie z tego miesiąca? jest stabilnie?
a jak wygląda sytuacja płacowa na dzisiejsze czasy czyli rok 2024 r w kwestii finansowej PH ?
Widziałem ze Piekarz ds. wdrożeniowych w ogłoszeniu ma wpisana umowę o pracę. i ona od samego początku na pewno jest dostępna? już raz tak miałem ze zlecenie na start w innej firmie chcieli mi dawac
Jeżeli w ogłoszeniu jest umowa o pracę, to będzie umowa o pracę. Mamy certyfikat Great Place To Work - zatem spełniamy oczekiwania kandydatów.
Cześć, też interesuje mnie ta oferta dla piekarza, ale martwi mnie to ze jest teraz kilka ogłoszeń dodanych. To nie rotacja? powiecie jak dbacie o atmosferę?
Normlana umowa o pracę, oczywiście na początek jest okres próbny. To nie rotacja, firma bardzo szybko się rozwija i szuka nowych pracowników
Natrafiłam na ofertę pracy jako technolog R&D. Czy firma gwarantuje porządny onboarding i mentora na którego można liczyć?
Tak, w Zeelandia zapewniamy solidny onboarding oraz wsparcie mentora dla nowych pracowników. Nasz program wdrożeniowy jest dobrze zorganizowany, a mentor będzie Cię wspierać na każdym etapie adaptacji w naszej firmie.
Piekarz ds. wdrożeniowych w ofercie ma proponowane możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego. Faktycznie mam szanse na nabywanie nowej wiedzy i naukę?
Te nieroby maja wszystko na tacy podane. Wystarczy wziąć z biura ale po co.
Witam Jeśli można zapytać ,jakimi samochodami jeżdża Przedstawiciele Handlowi w róznych regionach i jak wygląda system płacowy rozumiem podstawa i premia ale z czego i za co się składa - ilościowe , jakościowe , czy być może jeszcze coś innego i czy jest OSIĄGALNY ? - jaki "system pracy "( lużny -spokojny czy bardziej "gonitwa" ? A także na jakie zarobki można liczyc osobno ppodstawa tak orietacyjnie i premia -dziękuję za odpowiedż i pozdrawiam
Hej, potrzebuje się dowiedzieć jak elastycznie podchodzą tu do pracownika. chodzi o ofertę dla przedstawiciela handlowego oraz to, że wpisana w nią została umowa o pracę. jeśli ktoś preferuje B2B to nie będzie z tym żadnego problemu?
Hej czy warto startować na magazyn jaka jest atmosfera , kasa, ludzie, kierownik i liderzy?? Czy w ogóle sobie zawracać głowę ??Proszę o szczerą odpowiedź!!!!
W Tarnowo Podgórne Zeelandia Sp. z o.o. poszukuje pracownika na stanowisko Magazynier. Wziąłeś udział w procesie rekrutacji? Daj znać, jak on wyglądał. Te informacje mogą okazać się cenną wskazówką dla mieszkańców regionu, którzy biorą pod uwagę pracę w firmie.
Hej, czy popyt ktoś może już z tu obecnych planował i by ocenił warunki na dziale? atmosfera jest dla mnie ważna ale tez ciekawa byłabym zarobków, nie ma żadnych widełek i nie wiem jak się co do tego ustosunkować. Dodatkowo podkreślają możliwość pracy zdalnej, ile osób z niej korzysta? Więcej jest w biurze czy w domu?
Czy ta opinia dotycząca tego, że cały czas ma być tu źle dotyczy każdego z działów? Nie znam jeszcze firmy, chce się upewnić, ponieważ od paru dni szukają do siebie Product Managera z branży cukierniczej, mam w niej doświadczenie, myślę ze się sprawdzę. Tylko pytanie jak zarobię?
Czy pracownicy w Zeelandia Sp. z o.o. dogadują się między sobą?
Tak jeśli robisz to co ci każą przełożeni nie wykazujesz własnej inicjatywy. Podobno w regionie Katowice jest tylko chora atmosfera gdzie rządzi była przedstawiciel ona nikogo nie słucha ma być tak jak ona chce i pracownicy nie są zgrani żeby sobie pomagać tylko patrzą żeby utrzymać swój stołek to żałosne. Zresztą to widać że ciągle tam jest nowe ogłoszenie o pracę. W innych regionach chodzą plotki że pani kierownik zdobyła to stanowisko przez......
Co za bzdury! Żałosna wypowiedź kogoś, kto nie ma bladego pojęcia o regionie Katowice...albo ma, ale tutaj leczy swoje zakompleksione ego i wylewa swoje żale
Dokładnie tak je zdobyła, ona i jej partner pracujący w Centrali w Tarnowie stosują (usunięte przez administratora) wobec podwładnych i sprawa pomimo, ze wszystkim znana jest zamiatana pod dywan, bo są wyniki.
Do teraz nie wiadomo ile się zarabia na produkcji? nikt poprzednikowi nie odpowiedział a oferta na nią właśnie wisi. Czy po tych paru miesiącach cokolwiek w warunkach pracy się zmieniło? Jakie wam teraz premie za wyniki wychodzą? I czy jest cos teraz z okazji świat?
Na jakie wynagrodzenie można liczyć pracując na produkcji ?
Cześć, możecie napisać jakie samochody służbowe dostają RPH, czy jest jakaś pula km prywatnych?
Ile aut w sumie musieli tak naprawdę wtedy wymienić? I czy jakkolwiek wpłynęło to na warunki podejmowanej współpracy? Co z kosztami eksploatacyjnymi?
W sumie to co masz na myśli pisząc, że są ubogie? GPS się znajdzie? I skoro o jakimś wymienianiu wyżej była mowa to właśnie co jaki okres czasu dostaje się kolejne?
Z wymianami jest różnie, niby od przebiegu zależy albo wieku ale dostępność jest kiepska. Corolle maja już coś w środku ale to nadal są podstawowe wersje, aurisy tak samo.
Od przebiegu mówisz? A jak do tego ma się właśnie użytek prywatny? Masz jakąś ograniczoną kilometrówkę mimo wszystko na miesiąc czy możesz jeździć jak chcesz? Kto to weryfikuje? Pytanie też czy można kiedyś auto do firmy po prostu wykupić czy to już zawiły temat? i tak pzt jakie są teraz średnie zarobki na nich? Warto jeździć?
Jaki jest powód zmiany RPH na Pomorze?
Witam, mam pytanie, czy po 4 latach od tych fatalnych opinii, zmieniła się trochę atmosfera w firmie? Pytam o pracę RPH w terenie i biura. Pozdrawiam
to zależy gdzie chciałbyś pracować, dwa makroregiony są do przeżycia, jeden to tragedia głównie przez przełożoną. Dużo stresu, słabe pieniądze, brak pomocy współpracowników przez wyścig (usunięte przez administratora). Jeśli masz inną pracę to nie warto, jeśli jesteś bezrobotny to lepsza taka praca niż żadna
Ale ubaw. Chłopie nie pogrążaj się. Dwa regiony Ok a trzeci nędza. Totalnie nie masz pojęcia co się w firmie dzieje!
Nie. Nie zmieniła się na lepsze. Teraz każdy boi się cokolwiek odezwać żeby nie zostać zwolnionym… tak jak RPH z Łodzi po 17 latach pracy… z dnia na dzień
z jakich przyczyn w ten sposób kogoś nazywasz? 17 lat stażu to chyba dużo skoro firma zarejestrowała się w 2001? jak przez tak długi okres czasu warunki pracy mogły się zmieniać? ciekawa jestem relacji chronologicznej od pracowników z tak długim stażem. dla jakich wartości warto na tak długo zostać?
Witam mam pytanie jak wygląda praca na produkcji? Mam zamiar podjąć pracę jednak chciałbym usłyszeć szczerą opinię czy jest ciężko i jak z atmosferą. Pozdrawiam
Jak często w Zeelandia Sp. z o.o. odbywają się szkolenia pracownicze? W ogłoszeniu, które umieścili 18 lutego na Pracuj.pl, obiecują bogaty rozwój.
Często się odbywają, ale nie chcą uczestniczyć ani Handlowcy ani Kor bo nauka boli
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Zeelandia Sp. z o.o.?
Atmosfera może i była ale ostatnio coraz więcej stałych pracowników odchodzi a atmosfera razem z nimi , zeelandia ma podejście ze nie będzie zatrzymywać stałych wyszkolonych prawników skoro może znaleźć na ich miejsce kogoś nowego niewyszkolonego .
No cóż Kolego jeszcze się do tego nie przyzwyczaiłeś? Pamiętaj z "terrorystami" się nigdy nie negocjuje, jeżeli doświadczony pracownik w firmie Z. Idzie po podwyżkę to raczej jedyną opcją która dostaje jest danie wypowiedzenia. Jak to mawiał Dariusz R.to takie typowo polskie... Szkoda bo przez mierną kadrę kierowniczą średniego i niskiego stopnia (w szczególności magazyn i produkcja) zmarnowany został potencjał ludzki kompletnie tego nie rozumiem ale widocznie był w tym jakiś cel...
Rozmowy z kierownictwem na ten temat nic nie dają? w sumie wyszkolenie takie pracownika to nie jest taka prosta sprawa i warto jednak go docenić, no bo to też chyba jest zysk dla firmy.
Zależy jak definiujemy zysk dla firmy. Osobiście uważam, że Emilia masz dużo racji w tym co piszesz, ale trzeba by to wytłumaczyć kadrze zarządzającej, nie chodzi tutaj o kierownictwo firmy tylko kierowników działów. O ile na produkcji sytuacja jest w miarę poukładana to jeżeli chodzi o magazyn w mojej opinii jest to dramat, problemy są szeroko znane i wielokrotnie były poruszane przez pracowników. Osobiście uważam że lepiej mieć jednego dobrze zmotywowanego pracownika niż dwóch którzy mają wszystko w poważaniu. Pamiętam takie czasy jak w magazynie każdy pracownik traktował firmę jak "swoją" starał się. Gdy z firmy odchodziłem nie czuć było tej wspólnoty, wydajność była marna bo jeden pracownik demotywował drugiego. Duża w tym zasługa brygadzisty który jest marnym liderem i jego przełożonego, ale ten arcymistrzowski tandem to temat na inną historię. Zeelandia naprawdę nie jest złą firmą, powiedziałbym nawet że bardzo dobra, i mam nadzieję że kiedyś wróci na odpowiednie tory.
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w Zeelandia Sp. z o.o. - Tarnowo Podgórne
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w Zeelandia Sp. z o.o.
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w Zeelandia Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Zeelandia Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 15.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Zeelandia Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 1 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
- Sowia 6C
62-080 Tarnowo Podgórne - NIP: 7820026025 KRS: 0000047393
Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.
(real users)
- GoWork.pl 3 047 220
- Pracuj.pl 2 781 864
- Olx.pl 2 460 294
- Jooble.org 1 734 372
Przemysł spożywczy - pozostała działalność - Tarnowo Podgórne
- Jakub Lima Limasport
- Lanfamfood Sp. z o.o.
- Herba Remedium Sp. z o.o.
- Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Skowron Skowroński Tomasz
- Firma Jaśpol Janusz Szafrański
- Hubertus Sklep Wielobranżowy Małgorzata Czarna
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |