Dorabiają się czyimś kosztem. Nie płacą za towar. Tragiczny partner biznesowy. Unikać wielkim łukiem, bo będzie śmierdzieć a o kasie możecie zapomnieć.
@pomocnik, ale to skoro nie odbierają, to jak to można rozumieć? Chyba dość jednoznacznie niestety...
Numer telefonu podany w Google nie odpowiada.Znalazłam adres email 4linemeble@wp.pl. Innego, który mogę skojarzyć z tagiem "4" "line" "meble" nie widziałam. Może to coś pomoże..
To prawdopodobnie potrzebuja tapicerow nr.tel.(usunięte przez administratora)
Ogłoszenie w gazecie. Telefon na podany numer. Rozmowa z kierownikiem firmy. Zaprosił mnie do firmy. Przeprowadził mały wywiad , gdzie pracowałem wcześniej , ile czasu , dlaczego juz tam nie pracuję. Póżniej wytłumaczył jak wygląda praca w firmie 4 line meble , od której do której. Powiedział jakie meble produkują , jakie są stawki za poszczególne meble i ile takich mebli wykonuje tapicer , który juz pracuje w tej firmie.Po wszystkim zapytał czy chcę zobaczyć halę produkcyjną i na koniec dał czas do namysłu. Jeśli jetem zdecydowany to mogę zaczynać od następnego dnia.
Dlaczego juz nie pracuję w poprzedniej firmie. Czy mam jakieś sprawy sądowe w toku , nakazy komornicze , czy palę papierosy i czy piję alkohol.
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę
Prawdopodobnie szukają tapicerow i szwaczki ...
nie wiem czy w tej chwili potrzebują tapicerów bo całą tapicernia już obstawiona ale po zakładzie chodzą słuchy ,że mamy sie przenosic do w inne miejsce do większego zakładu.Nam jeszcze nikt oficjalnie nic nie mówił tylko tak,że może niedługo będziemy w innej większej hali. To może wtedy będa potrzebować ludzi do pracy bo roboty mamy teraz od groma. Wypłata od kilku miesięcy na czas jak w zegarku 10 kazdego miesiąca , kasa się zgadza. Mi pasuje.
to firma oszustów którzy nie płacą , pracujesz a jak jest czas wypłaty to do widzenia
no ja też chciałem zapytać o stanowisko tapicera ale widze że wszystcy wyżej też o to pytali, szkoda tylko że nikt nie odpowiedział. Bo strony internetowej 4 line mebli nie ma, przynajmniej ja się na taką nie natknąłem i nei wiem w takim razie skąd ludzie mają brać o nich informacje. Może mimo wszysttko ktoś tutaj coś powie?
a ja tam pracuje i nie narzekam. pozdrawiam wszystkich tapicerów
Wiesz może to świadczyć o autorze, ale każdy piszę jak lubi a Ty przepraszam że ośmielę się zapytać psychologię kończyłeś ? bo podpisać też się nie potrafisz.Odnośnie firmy to fakt kręcą i nie płacą
LUDZIE LEPIEJ JUZ NA BEZROBOCIU PLACA JAK U NICH BO ONI WIECZNIE NA TE SWOJE PRELEWY CZEKAJA A ŻE LUDZIE CO DO GARA WŁOŻYC NIE MAJA TO JUZ NIE ICH PROBLEM WAZNE ZE IDIOCI ZA FRAJER PRACUJA BO KTOS MUSI ............
Jak przychodzi dzień wypłaty to szefostwo nosa z biura nie wystawia!! A ludzią się mówi że" czekamy na przelew" jak sie ktos pyta o wypłate!!!żenada nie firma!!!!Robić robole nie pytać o pieniądze!!! motto tej firmy!!!!
nie płacą po 6 miesiącach wynagrodzenia ,
zawsze tak było tylko oszukać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! omijajcie z daleka
halo nie licz na pieniądze za prace, lubią aby tak charytatywnie wiesz szefowa lubi dobre ciuchy a ludzi można oszukać , ale machlojki i sprzedaż bez faktur to domena tej firmy
Witam Jest to bardzo ale bardzo nie odpowiedzialna firma, nie załatwia reklamacji szef ma uraz chyba teflonowy , bo nie potrafi odebrać . Uwaga omijać z daleka
Jak wygląda rekrutacja do firmy 4 Line Meble?
Kandydaci do pracy w 4 Line Meble napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.