Miałem przyjemność pracować w Firmie Dortrans trochę ponad dwa lata. Bardzo dobry i rozwojowy okres w mojej ścieżce zawodowej. Dużo się nauczyłem, zdobytą wcześniej wiedzą się podzieliłem. Współpracownicy bardzo pozytywnie nastawieni do swoich obowiązków. Bardzo pozytywna atmosfera w pracy. Płaca godna i terminowa. Zakres obowiązków wprost dopasowany do danego stanowiska. Wszyscy w przedsiębiorstwie mają świadomość współpracy, każdy każdego stara się wspierać. Zarząd jak NIE wszędzie ZAWSZE staje na wysokości zadania i jest nastawiony pro pracowniczo. Zespół pełen pozytywnych i doświadczonych specjalistów. Serdecznie polecam zarówno pracę potencjalnym kandydatom jak i współprace potencjalnym nowym klientom.
Nic się nie zmieniło, pracowałem tam 3 miesiące na przestrzeni 2 lat, przez te trzy miesiące Pani prezes nie potrafiła mi wyjaśnić konkretnie zarobków, praca minimum 12h dziennie w busie i dla nich to dalej malo. Jak ktoś Ci powie że wracasz do 16 do domu, to zapytaj o które wyjeżdżasz, bo rekordziści wyjeżdżają o 2 w nocy " bo tak łatwiej". ZERO ŻYCIA PRYWATNEGO! Przynajmniej wypłaty na czas i pracownicy z biura na DUŻY PLUS
Obecnie prowadzą rekrutacje na kierowcę kat. B. Jeśli się zatrudnię to mam zagwarantowany nocleg przez firmę?
W przedsiębiorstwie byłem odpowiedzialny za usługi celne. Swoją celną wiedzą mogłem dzielić się z pracownikami zatrudnionymi na stanowiskach spedytorskich oraz dyspozytorskich. Ci sami pracownicy odpowiedzialni za transporty drogowe, morskie i lotnicze z chęcią dzielili się swoją wiedzą przez co stałem się pracownikiem jeszcze bardziej kompetentnym. Zarząd nie żałował pieniędzy na szkolenia organizowane przez zewnętrzne podmioty z zakresu transportu / magazynowania morskiego i drogowego. Naprawdę, jeżeli się chce to można bardzo dużo się tutaj nauczyć. Pozdrawiam!
Pracowałem w firmie dortrans i żadnego Bartka nie kojarzę, kolejny komentarz wystawiony na zlecenie pani prezes..., pewnie nie może znaleźć znowu kierowcy, ogłoszenia o pracę na stanowisko kierowcy ponawiają średnio co trzy miesiące... Trzymajcie się od tej firmy z daleka, przestrzegam.
Same pozytywne opinie( hmm ciekawe )czy ktoś może napisać jakimi samochodami - busami so 3,5 jeździcie ,jakie zarobki , i jak wygląda praca ile za granicą w tygodniu czy są np. problemy z urlopami.
Od roku pracuję w Dortransie i jestem bardzo zadowolony.
Firma nie udziela informacji w jaki sposób rozlicza pracownika, rozliczanie nadgodzin i kilometrów.Na żądanie pracownika o wyjaśnienie w jaki sposób zostało naliczone miesięczne wynagrodzenie jest zbywany. Trasy trzydniowe masz robić dwa dni... Najlepiej nie spać i nie mieć swojego życia... Trzymajcie się od tej firmy z daleka ,przestrzegam. Pozytywne komentarze wystawione przez (usunięte przez administratora) pani prezes...
Impreza integracyjna na wypasie, spoko atmosfera. Nie mam zamiaru odchodzić! Pozdrawiam kolegów z pracy :D
Bardzo miła atmosfera, zgrany zespół pełen energii do pracy. Czasami są żarty a jak trzeba to Pani Prezes potrafi przywrócić porządek.
Witam. Jestem klientem Firmy Dortrans i współpracuje z ta Firma jakiś czas. Na początku współpracy byłem wręcz zniechęcany do współpracy przez była pracownice, która chciała mnie zwerbować do innej Firmy. Całe szczęście nie ulegliśmy namowom i jesteśmy zadowoleni ze współpracy z Firma Dortrans.
Mialam praktyki w Dortransie. Dużo nowych i cennych wiadomości. Z godzinami do odrobienia można się dogadac.
najlepsze imprezy integracyjne :D praca mega spoko, dużo możliwości rozwoju!
Pracuję od lat w firmie Dortrans i polecam z całym sumieniem!
Czegoś tu nie rozumiem, widzę pozytywne komentarze od zadowolonych pracowników, a tutaj ktoś napisał że nie zapłacili za transport :/ Czyli pracownicy nie mają się czego obawiać, im firma płaci normalnie?
Jestem kierowcą w Dortransie. Jeśli chodzi o trasy- można się dogadać i idą na rękę, kasa zawsze do 10 go na koncie.
Niestety z powodu przeprowadzki, zmuszony zostałem opuścić firmę Dortrans, jednak będę zawsze ją wspominał z łezką w oku. Do dnia dzisiejszego mam kontakt z szefostwem! Polecam!!
Polecam osobom które pragną uczyć się od najlepszych! Cudowna atmosfera, bardzo dobre wynagrodzenie zawsze na czas i dodatkowy system premii są powodem dla którego do pracy chodzę z uśmiechem na twarzy :)
Polecam z całego serca pracę w firmie Dortrans. Możliwość rozwoju i dobre zarobki sprawiły, że niespodziewanie dobiłem do emerytury! Polecam z czystym sumieniem!
Dzien dobry , przeciągu 15-lat pracy w firmie Dortrans sp.zoo /NIP 7811732031/ nie mieliśmy żadnej sprawy w sadzie !!! Skontaktowałam się z numerem 730361496 i Kancelaria potwierdziła ,że nie prowadziła i nie prowadzi żadnej sprawy przeciwko naszej firmie. Więc albo pomylił Pan firmy , albo celowo pomawia firmę. !!!
bardzo polecam, pracuje kilka miesiecy w firmie Dortrans i jestem zachwycona! miła, przyjazna atmosfera, pomocni koledzy i wspierająca pani prezes. wypłata na czas, możliwe nadgodziny ale nie są obowiązkowe
rzetelna firma, szanuje pracownikow, mozliwy rozwój oraz awans zawodowy. Doceniają pracowników. super kontakt z Pania Prezes!
Jak się pracuje w Dortrans Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Dortrans Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 15.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Dortrans Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 14, z czego 12 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!