Dalej jedyne co z premii tu wpada to tylko te kwartalne? Nie dali innych? jak one w tym roku wychodzą?
byłem na rozmowie rekrutacyjnej i sama rozmowa w porządku, chociaż czas oczekiwania na feedback był znacznie za długi. To taki jedyny duzy minus który widzę
Firma dodała nową ofertę pracy na Doradca techniczno handlowy. Czy ktoś o tym słyszał?
Z ostatniego komentarza zaciekawiło mnie stwierdzenie ze robią tu te same osoby które wcześniej zostały zwolnione. Jeśli to prawda to co oni tu oferuja ze opłacało sie im wracać?
Może z jakiś powodów trudno im znaleźć nowych pracowników więc sięgają po tych których zwolnili .
może tak ale też ciekawe jest to ze ci staży chcą wrócić. Podobno nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki
Sugerujesz ze dostali spoko podwyżkę na wejście? Nigdy tak nie robiłem ale to ciekawy patent. Nowi też teraz na start coś więcej dostana?
Nawet byłem zainteresowany jedną z destynacji. Popytałem ludzi z branży i jest spora rotacja wśród sił sprzedażowych, zwolnili też dyrektora zarzadzajacego. Podobno zatrudniają nawet PH których wcześniej zwolnili. Zastanawiam się co o tym myśleć ile w tym prawdy. Ma ktoś podobne informacje.
Niby na plus jest to ze raczej na zarobki tu nie narzekali kiedyś. ale czy pilnowali należytych podwyżek? nie ma z nimi większych problemów?
Czy w Schomburg Polska Sp z o. o. wypłacają dodatkowe nagrody dla pracowników?
Tak - premie kwartalne, dodatki świąteczne, prezenty świąteczne dla dzieci pracowników, wczasy pod gruszą, opieka medyczna, ubezpieczenie na życie, dofinansowanie do multisport ????
Długoletni pracownik napisał że atmosfera jest tu dobra i można się dogadać z kierownictwem. To jak dla mnie na plus. A jak z zarobkami? Też dobre? Podacie mi poziom?
Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Schomburg Polska Sp z o. o.?
Mógłbyś napisać czy poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze ewentualne świadczenia dodatkowe?
Oferujemy szeroki pakiet dodatków socjalnych (ubezpieczenie na życie i pakiet medyczny finansowany przez pracodawcę, karta sportowa współfinansowana przez pracodawcę, ZFŚS w tym wczasy pod gruszą, dodatki na święta BN dla pracowników, karty podarunkowe na święta BN dla dzieci pracowników do 14 roku życia).
Na jakie benefity można liczyć w Schomburg Polska Sp z o. o.?
Szeroko pojęty pakiet socjalny: -ubezpieczenie na zycie -ubezpieczenie na zdrowie (w podstawowej wersji jest już bardzo bogate w specjalistów) -karta Multisport -paczki na Święta dla dzieci -wczasy pod gruszą
Jest dodatek na pranie ubrań? Czy są wczasy pod grusza? Paczki dla dzieci? Dodatek na kulture?
Piotruś, napisz coś jeszcze. Co jeszcze jest w zestawie no i tak wogóle czy są wolne etaty. ps. co robisz w fimie bo widze, ze znasz się na rzeczy i jesteś obcykany w temacie. W sekretariacie robisz czy przy prezesie jesteś? Daj znać. Trzymaj się!
Witam, pojawiły się ogłoszenia na teren woj pomorskiego jakie warunki na stanowisku handlowym ? Pensja podstawowa, premie, narzędzia pracy ?
To prawda ze firma zwalnia wieloletnich pracownikow z doświadczeniem a pozostałym obcina pensje??? Warto z nimi rozmawiać?
@Misio to taż taka duża rotacja na dziale handlowców?
Po raz kolejny zmiana przedstawicieli. Czy naprawdę Dyrektorzy nie rozumieją że aby była sprzedaż musi być produkt? Kolejna zmiana przedstawicieli tylko uszczupli już i tak ubogi portfel klientów.
Szukma pracy . Przymom mnie tam? 8 lat na wózku widłowym, 7 lat w churtowni slodyczow, byłem pomocnikiem murazy przez ostatnie 12 lat w tym 1 rok w Niemczeh. Na co mogę liczyc? Chciałbym sprubowac jako taki doradca na budowie i sprzedawca. Mam dobry kontakt z klientami i mi ófają.
Kolejne ogłoszenia na DTH, chyba znowu ludzie uciekają z tej firmy, czyli pewnie się tam nic nie zmieniło.
Ta firma jest jak stara zardzewiała krypa, która nabiera wody i ledwo płynie, już bez Kapitana i oficerów. Zobaczymy jak długo utrzyma się na wodzie,ale patrząc na to co się tam dzieje, to chyba niedługo będzie statkiem widmo.
Firma podobno szuka nowych ludzi. Warto się zgłosić na PH czy to już tylko ewakuacja bo ostatnio sporo osób odeszło z pracy? Nowy zastępca dyrektora zna rynek chemi i budowlanki czy tylko liczy tabelki?
Panie Krzysztofie, nie zamierzam kwestionować Pańskiej wypowiedzi, ponieważ obejmuje Pan stanowisko do którego wiedzą i doświadczeniem nie jestem w stanie dorównać ponieważ na trzy firmy w mojej karierze tylko jedna była znacząca na Polskim rynku a dwie pozostałe tylko lokalnie z tego też tytułu mam duży problem z dalszym rozwojem i znalezieniem pracy w bardziej znaczących firmach dlatego też irytuje mnie postawa Państwa handlowca, który być może jest dobrym pracownikiem ponieważ zwiększa obroty ale uważam że wyniki tego Pana powinny być lepsze chociażby dlatego że obserwuje jak codziennie krąży autem po mieście bez celu a ten czas można byłoby poświęcić na sprzedaż. Zmierzam do tego że nie należy spoczywać na laurach. Jeżeli osiągnięty jest pewien próg to i tak warto pokusić się o dodatkową weryfikację pracy przedstawicieli...być może opiera się ona tylko na sprzedaży telefonicznej a "może" u klienta budując relację sprzedaż "byłaby" większa.
Jak się pracuje w Schomburg Polska Sp z o. o.?
Zobacz opinie na temat firmy Schomburg Polska Sp z o. o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.