Czytam tu posty i wiele ludzi narzeka na kase a wręcz był słowa o kasie pod stołem. Obecnie ktoś tu pracuje i wie czy płacą tu jakos lepiej i można liczyć na więcej niż minimalną krajową? Chodzi ofc o oficjalną kase bo koperty mnie nie interesują.
Pracowałem zaledwie 2 miesiące i nie mam zarzutów. Pracodawca zawsze do dogadania czy pomocy. Pracownicy super. Mógłbym tam pracować zawsze, aczkolwiek plany życiowe się zmieniły.
Nie polecam tej firmy dużo obiecują i na tym tylko się kończy samochody nadają się tylko na złom nie radzę tam pracować
Pani Paulino fajna z pani babka niech pani nie czaruje bo dobrze pani wie jak jest, wypłaty pod stołem, bez umów albo na 1/2 etatu i po 300h pracy...bez urlopów.A z tego co wiem to chyba pani też się zwolniła ????
Daruj sobie tą firmę jak masz choć grosz szacunku do samego siebie Uwierz mi na słowo szkoda czasu
Pracowałem w tej firmie Zero szacunku do pracownika Pani mama poniża i zupełnie nie szanuje ludzi Samochody wyeksploatowane przeciążone wyruszają w trasę Wynagrodzenie to jakaś żenada obiecują gruszki na wierzbie brak możliwości otrzymania umowy o pracę z faktycznym wynagrodzeniem . Zrozumiałe to jest bo jak przychodzi do zapłaty (usunięte przez administratora) pracowników i wypłacają dużo mniejsze wynagrodzenia niż było ustalane Generalnie a to już inna sprawa na firmie (na produkcji )brud (usunięte przez administratora) śmierdzi stęchlizną a oni to sprzedają .a ludzi jedzą Nie nie polecam (usunięte przez administratora) i tyle a jak chcesz im stanąć na przeciw i walczyć o swoje straszą cię prawnikami zresztą którymi są jej synowie.
Czy ktoś z pracowników chciałby wypowiedzieć się na forum o Christiana Dąbrowscy Sp.j. w sposób merytoryczny i prawdziwy? Pamiętajcie, że takie wypowiedzi pomagają dużej liczbie osób.
Właśnie zdecydowaliśmy że będziemy kupować u Jakubczaka. Będziemy uświadamiać księży.
Napiszesz cos wiecej na ten temat?
Może przesadzacie z tymi oskarżeniami? Idealnych firm nie znajdzie się nigdzie.
Dlaczego się nie znajdzie...? Myślę że warto się rozwijać a nie oszukiwanie samego siebie że jest ok a nie jest i ośmieszanie ludzi..Duże obietnice i zero rozwoju handlowego w tej firmie tylko wyzysk
Żebyś słyszał jak szanowna p. ELŻBIETA ZWRACA SIĘ DO PRACOWNIKÓW TO BYŚ CHŁOPIE W NAJGORSZYM WIĘZIENIU NIE USŁYSZAŁ TAKICH OBELG...
Witam pracowałem w firmie 3miesiace to (usunięte przez administratora) w celu przyznania jak najmniejszego wynagrodzenia za każdym razem NIBY brakowało towaru na samochodzie co było nie możliwe . DIeki temu obcinali wypłaty do minimum dotyczyło to mnie jak i innych kierowców .. trasy po 2000km autami które są przeładowane i nadają sie tylko na złom .stanowczo nie polecam w momencie rozstania zostałem straszony synkami właścicieli którzy są prawnikami kiedy chciałem uzyskać prawidłowa wypłatę
Chłop ma rację, pracownika każą na początku roku podpisywać kwity że wykorzystali urlop. Kobiety robią po 300kilka godzin, nie dość że w robocie to jeszcze w domach bo inaczej nawet minimalnej nie mają.. (usunięte przez administratora) i wykorzystywanie ludzi w ciężkich czasami sytuacjach rodzinnych.
Czy to firma rodzinna?
jest ok
Zwykli oszusci Siedziba firmy jest przerobiona na killa mieszkan
Nie polecam. Na odchodne nawet się dostanie przysłowiowe g. a nie wypłatę.
Zwykłe dziadostwo i za przeproszeniem prostactwo nie chcą dawać umów o pracę a w firmie panuje jeden wielki chaos,Samochody są w oplakanym stanie nie nadającym sie do wyjazdów na takie trasy czyli okolo 2000km na tydzień pracowałem tam prawie pół roku i OSTRZEGAM wszystkich młodych i tych starszych również nie dajcie się w konia z pieniędzmi robić i bez umowy nawet nie jedźcie w 1 trase. PS Dabrowski to gbur który nie umie rozmawiać z ludźmi...
Rotacja to nic dziwnego. Ludzie zmieniają firmy z różnych powodów.
Do firmy gdzie jest dobrze i dobre zarobki ciężko się dostać. Dlaczego więc cały czas szukają handlowców ? To proste. Warunki pracy i płacy są fatalne. Złóż CV i zostaniesz przyjęty. Na 100% za jakiś czas zwolnisz się sam!
Nie polecam nikomu. Praca w terenie jest ok. Ale reszta do bani. Z każdego robią złodzieja . Zwłaszcza Pani E.
Czemu szukają ciągle handlowców
Praca nie jest zła. Narobić się trzeba ale za to kasa całkiem całkiem a najlepsze ze wypłaty zawsze w terminie a nawet przed
W przeciągu roku wymienili lub odeszło około 10 handlowców , więc o czym to świadczy!?
(usunięte przez administratora) Nie polecam ich. Omijać szerokim łukiem.
Praca bardzo satysfakcjonująca. Zarobki jedne z lepszych w okolicy. Polecam
Jak się pracuje w Christiana Dąbrowscy Sp.j.?
Zobacz opinie na temat firmy Christiana Dąbrowscy Sp.j. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Christiana Dąbrowscy Sp.j.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 2 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Christiana Dąbrowscy Sp.j.?
Kandydaci do pracy w Christiana Dąbrowscy Sp.j. napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.