Silcare Sp. z o. o. sp. k.

Dodaj merytoryczną opinię

NIP: 5993171263 KRS: 0000515583

Adres: Kostrzyńska 1, 66-400 Gorzów Wielkopolski

Na podstawie 334 ocen.

Opinie o Silcare Sp. z o. o. sp. k.

cv

aha chciałem się jeszcze spytać ile jest zmian i ile sobót pracujecie.

baja
@cv

to różnie bywa chyba w zależności od stanowiska z tymi zmianami. Zresztą mnie interesowało stanowisko specjalisty ds sprzedaży interentowej a tam są inne problemy...

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Online
@baja

Jak się ma sklep internetowy? Szukają kierownika?

acca

A na olx znów ogłoszenie do księgowości... ostatnio była samodzielna księgowa, teraz specjalista ds. kosztów. Czy ktoś może powiedzieć na jakie wynagrodzenie można liczyć na start jako specjalista ksiegowosci ds kosztów majac ponadr rok doswiadczenia w ksiegowości? Czy jest dobra atmosfera i czego mozna sie spodziewac na rozmowie rekrutacyjnej?

@acca

jest fajna atmosfera, dziewczyny zgrane, jest dużo pracy szczególnie przed vat, mamy szkolenia, finansują nam studia podyplomowe, kto chce pracuje do 15, komu pasuje to do 16, generalnie polecam

acca
@pracownik

O, to już brzmi fajnie . A coś na temat wynagrodzeń możesz powiedzieć ? Czy są jakieś premie?

@acca

w ubiegłym roku była bilansówka. są premie za innowacyjność jak się coś wdroży

Super
@pracownik

w księgowości są co kwartał szkolenia ze zmian w przepisach podatkowych oraz szkolenia księgowe np. z rozliczania kosztów. przed Covid były cykle szkoleń z Excela. Oprócz tego w firmie jest sporo szkoleń np. z zarządzania projektami, komunikacji itd. na które można się zapisać. Co do godzin pracy, w księgowości wybieramy sobie sami, czy chcemy pracować od 6 do 14 albo od 7 do 15 albo od 8 do 16. najwięcej osób pracuje od 7 do 15.

Jeśli szukasz nowych wyzwań to firma nie jest dla cb. Nowości jak nie ma tak nie będzie. W firmie jak to się mówi jest ciągłe cięcie kosztów. Szkolenia to tylko wewnętrzne, które nic nie woszą ze względu na ich tematy...

Jocka
@acca

Wcale się nie dziwie ze ciągle tam szukają do kadr. Poprzednie pracownice w moim czasie pracy nie potrafiły wypełnić prawidłowo zaświadczenia o dochodach.

K
@pracownik

Bilansówką jest 13 pensja, a tu była tylko jedna podzielona na wszystkich w dziale...

Pracowniczka
@acca

Wróciła do nas super księgowa która jest dużym wsparciem i siłą spokoju. :)

Wlodia

Punkt do 15:00 i ani minutki dłużej

Kakałko
@Wlodia

Bo każdy ma wylane na tę firmę oraz szefa i szefową bo tak się każą nazywać.

Księgowa
@acca

W jakich godzinach pracują księgowe?

@Księgowa

Najczęściej 7-15. Komu odpowiada może zaczynać o 6 albo o 8. Pod tym względem jest elastycznie. Wychodzi się z pracy punkt 15. Nie ma siedzenia po godzinach

Ala

Jakie są opinie jeśli chodzi o pracę w dziale drogeri?? Jak atmosfera?? Rozwój?? Obecnie jest sporo ogłoszeń

były pracownik
@Ala

porazka, nie polecam

Boo
@były pracownik

Tutaj raczej się nie dowiesz, bo opinie już są skrupulatnie usuwane ;) Więc możesz się domyślić

obecny pracownik
@Ala

ja pracuję w innym dziale, niż drogerie. według mnie w drogeriach jest bardzo fajnie, praca ciekawa, są fajne zawsze uśmiechnięte osoby, obszar bardzo ważny dla właścicieli firmy, polecam.

K
@były pracownik

Zlecenie i najniższa krajowa ????

Kk
@K

Oczywiście że tak, z tego co wiem za dużo się nie zmieniło. Ja bardzo dobrze wspominam prace do czasu pandemii... Nie pozdrawiam :)

Karła
@K

Wcześniej były zlecenia przedłużane co miesiąc . Wiedz jedno nie zarobisz i nie dorobisz się w tej firmie a wręcz przeciwnie będziesz robić milion rzeczy na zleceniu i najniższej krajowej a i tak nie będą zadowoleni .

Duże zmiany :)
@Karła

Zlecienia mają tylko ci ktorzy chcą. Poza tym już drugi rok mamy wolną Wigilię :) i karpiowe. Dla mnie nasza firma jest z każdym rokiem coraz fajniejsza. Polecam!

były
@Duże zmiany :)

hmm.. ja nie miałem rok temu żadnego karpiowego...

@obecny pracownik

Ty chyba nie jesteś świadoma tego co piszesz , serio …

@Duże zmiany :)

Bo nie pracowałaś w porządnej firmie i nie wiesz co to jest porządna firma

@Karła

Dokładnie święta prawda niezależnie jak będziesz się starać będzie zawsze mało za te ochłapy które dają

Niko
@Duże zmiany :)

Ale jakie karpiowe ? Paczkę słodyczy ? Bo ja nigdy prócz słodyczy nie dostałam haha śmiech na sali

Joana

No to nasz marketing teraz dostanie kopa. DOSŁOWNIE!

Mery
@Joana

O co chodzi?

Sprzedawca
Przebieg rekrutacji

po wielu latach b.dobrej pracy szefowa nie raczyła nawet zadzwonić i podziękować za zaangażowanie - taki szacunek karmą powraca

Pytania

do szefowej - co to jest szacunek do współpracowników ,którzy nabijają twoją kabzę

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Dostałem pracę, ale nie przyjąłem
Zwykły człowiek

Odkąd kilka lat temu została zatrudniona pani (tak, specjalnie małą literą) księgowa, mianowana na "dyrektora" w firmie szczególnie dało się odczuć totalny brak szacunku do ludzi ! Owa Pani uważa się za wszechwiedzącą i co najbardziej smutne ma w tym poparcie zarządu i koleżanki z działu kadr, która powinna bronić ludzi. W tej firmie stosuje się straszny (usunięte przez administratora) i dziwię się ludziom tam pracującym, że nic z tym nie zrobią.... Ci, którzy nie szanują pracowników (szczególnie w.w Pani) powinni uważać, aby sami kiedyś nie zostali tak potraktowani. Pracę może stracić każdy, ale sumienia się tak łatwo nie oczyści.

Były
@Zwykły człowiek

Szacunek to ostatnia rzecz którą można tam zastać.

Obecny
@Były

To nie jest prawda. Nie można uogólniać. Wiele osób ma tutaj bardzo dobrą pracę. Atmosferę tworzą ludzie, czyli my. Pozdrawiam.

były
@Obecny

Oczywiście, atmosferę tworzą ludzie. Mowa była natomiast o szacunku. Traktowanie pracownika w sposób upokarzający nie tworzy ani atmosfery ani szacunku.

Pufcia
@były

A jak z pracą na wyspie?

Szukam

Czy Silcare dofinansowuje karty multisport ?

Kamczyk
@Szukam

Nie, brak jakiegokolwiek socjalu czy innych udogodnień

Fakt :)
@Szukam

Silcare proponuje karty multisport na preferencyjnych warunkach i nie ma podobno chętnych. Za to dofinansowuje studia podyplomowe. Wiele osób w ten sposób podniosło swoje kwalifikacje. Jak w każdej firmie są plusy i minusy.

pracująca

no cóż... ile osób, tyle opinii... pracuję w firmie od dwóch lat i może co niektórych to zdziwi, ale... jestem zadowolona. jasne, zawsze komuś coś nie będzie odpowiadało, każdy będzie się skarżył, bo inni mają lepiej... nie będę się wypowiadała o stanowiskach produkcyjnych, magazynowych itd. choć uważam (znając sytuację), że nie wszystko o czym mówią poprzednicy jest prawdą. kurcze, nikt Was tam na siłę nie trzyma. Jeśli tak Wam źle to po prostu zmieńcie pracę! czy ktoś jest w stanie przytoczyć nazwę firmy produkcyjnej, która nie jest nastawiona na sprzedaż, co za tym idzie głównym celem pracowników takowa sprzedaż właśnie nie jest? ciśnienie jest wszędzie, więc to raczej nikogo nie powinno dziwić! oczywiście jest to ściśle powiązane z premiami (mam tu na myśli działy handlowe)... są wyniki, jest premia! co w tym dziwnego, albo niezrozumiałego? osobiście mogę powiedzieć, że wszystkie kwestie finansowe, które były poruszone na rozmowie kwalifikacyjnej to nie bzdury wyssane z palca. jeśli robisz swoje, dostajesz za to pieniądze! kto na jaką umowę się zgadzał to już jego indywidualna sprawa! podsumowując.... niech każdy uderzy się w pierś i obiektywnie powie, czy ta firma naprawdę zasługuje na takie komentarze. moim zdaniem niekoniecznie... dziękuję za uwagę.

P.K
@pracująca

Mówisz to zapewne z pozycji osoby albo zatrudnionej na stanowisku kierowniczym albo pracujesz w biurowcu. Jeżeli twierdzisz że ci którzy są na dole wymyślają może sama zejdziesz i popracujesz 2-3 miesiące na najniższych stanowiskach. Wtedy będziesz wiedziała co niedomaga w firmie. Nie twierdzę że w biurowcu się obijają, jednak to natych najniższych szczeblach jest wiele niedociągnięć, niedomówień, każdy mówi inaczej i często ludzie nie wiedzą co mają robić albo kogo słuchać. Przejdź się na magazynie opakowań pustych i zobacz na stan wózków (20 lat), posadzki można sobie nogę skręcić, miejsca do ładowania baterii wózków widłowych jest ono niezgodne z prawem pracy. Magazyn nieprzerwany jak napisał ktoś wyżej. Mówię z punktu magazynu bo tylko tam pracowałem

@P.K

Trudno porównywać rok 2015 do 2021.

Niedoszły (na szczęście)

Jeśli ktoś zastanawia sie czy aplikować to odradzam. Nie mają szacunku do kandydatów. Ktoś bierze urlop w pracy, jedzie 300 km, oni bezczelnie kłamią ze dadzą znać (nawet przy negatywnej odpowiedzi) i potem cisza. Tak się nie robi. Firma mała, laboratorium to jakaś klitka bez okien. Wszyscy noszą głowę jakby byli niewiadomo kim a prawd jest taka, ze te byle jakie tanie kosmetyki nie różnią się niczym od tych ze sklepu Wszystko po 3 zl. (usunięte przez administratora)

Natalia

Z tego co zauważyłam jest tam rotacja jak na mrowisku. Przynajmniej na dziale etykietowania, nie mam zdania o innych działach. Mnie zwolnili 5 lat temu, po niecałym miesiącu pracy. Bo nie wyrabiałam normy jak pracownicy, którzy już są doświadczeni. Druga strona medalu była taka, że byłam kiepsko zmotywowana warunkami pracy tzn. stawką i premią, których wcześniej nie znałam. Więc z dużą pewnością to był powód dla którego nie powiodło mi się. Nie wiem jak jest teraz ale bazując na tym co wtedy widziałam - zdecydowanie nie polecam.

hej
@Natalia

5 lat temu to chyba trochę dawno?

@Natalia

na etykietowaniu jest nowy fantastyczny szef, wiele się pozmieniało i zmienia, polecam pracę w tym dziale

@pracownik

Najważniejsze, że Ci się spodobało. Celowo napisałam, że moja sytuacja miała miejsce 5 lat temu bo zdaje sobie sprawę, że wiele zmian mogło się po drodze nadarzyć. Moją intencją nie jest zniechęcanie kogokolwiek, tylko raczej przestroga aby uważać. Każdy i tak jest dorosły i sam weryfikuje swoje granice wytrzymałości oraz jakość pracy. Na moją obecną firmę w której pracuję też wiele złego mówią. Mi osobiście się podoba, pomimo że zdarzają się gorsze dni. Ale cytując klasyka "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma" Pozdrawiam ????

Jocka
@Natalia

To samo cały czas pupilki zostają i wola ukrainców niż Polaków.

Xyz

Zależy jakie stanowisko, ale bazują na najniższej krajowej ;) Dodatkowe benefity są, ale tak ustalane aby ich nie uzyskać ;)

Zosia

Nie zgadzam się z tymi opiniami, w każdym dziale jest inaczej... W księgowości np jest dobrze t, jest nowa władza, podwyżki, ułatwienia pracy, pomoc i nikt nie jest sam????poszukujemy fajnych otwartych na naukę i wiedzę ludzi ????

Ania
@Zosia

To w końcu twoja opinia czy pytania? Napisane bez ładu i składu.

@Zosia

Też się nie zgadzam z negatywnymi opiniami. Piszą je ci którzy najwięcej intrygowali i ściemniali. Teraz żal bo w firmie dużo nowości i pozytywnych zmian. Podwyżki były. A wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.

Viola
@Zosia

Czy polecacie ubiegać się o pracę w dziale księgowości? Często pojawia się ogłoszenie na samodzielnego księgowego.

Zosia

Jest czas na naukę, ale jak jest ogłoszenie na samodzielną księgową to raczej nie do nauki podstaw. Wdrożenie w sprawy firmy, program, politykę rachunkowości. Nie zostawiamy pracowników samych bo trzeba zweryfikować umiejętności.

@Viola

Witam, pojawia się ogłoszenie bo ciężko o samodzielną i kompetentną osobę.

Zainteresowany

Co oznacza "władza"?

Taki tam
@Zosia

Kto jest w temacie ten wie, kto tyle znaków zapytania w odpowiedzi pisze ????

pracownica A

Anita grubo sie mylisz .Zresztą nawet imie zmieniłas boisz sie? Na Lubelli nie było ciekawie sama zasłużyłaś na to co sie z tobą stało.Aga powodzenia za granica.Jak juz ciebie nie ma to odpusc sobie serce cie boli ze ciebie mniej lubia...

Lakernik

Dla mnie praca jest ok

Niedoszy pracownik

Ogólnie żenada. Brak szacunku dla kandydata. Po rozmowie nie dają znaku życia,choć deklarują ze w przeciągu dwóch tygodni ustosunkują się do rozmowy. Innym osobom odwołują rozmowy i przenoszą je na czas bliżej nieokreślony. Generalnie szukają specjalisty w swojej dziedzinie najlepiej za(usunięte przez administratora)k miesięcznie. Jakby ktoś w ogóle był w stanie żyć za takie pieniądze. Szkoda czasu na aplikowanie(usunięte przez administratora) Takim sposobem to kolejne 5 lat będzie szukać specjalisty a i tak nie znajdziecie. Sam fakt, ze od co najmniej trzech zamieszczacie ogłoszenia o czymś świadczy.

@Niedoszy pracownik

Dzień dobry, Dziękujemy za przekazaną opinię. Jeśli dotyczy ona aktualnych rekrutacji - przepraszamy za niedogodności. Nasz standard rozmów i kontaktów z Kandydatami funkcjonuje według zasad, o których zawsze informujemy. Gdyby była potrzeba wyjaśnienia procesu opisanej rekrutacji - jesteśmy do dyspozycji. Z wyrazami szacunku, Dział Rekrutacji

zgredek

Że co? Że solidny pracodawca? Żart jakiś? Przecież oni cały czas szukają pracowników. Rotacja taka że głowa boli. Ich ogłoszenia nie schodzą z portali ogłoszeniowych. Czyli co? Cały czas zwiększają załogę? Raczej nie. Taka tam rotacja. A jak rotacja to wszystko wiadomo. Jaka poważna i solidna firma charakteryzuje się taką rotacją? Przecież nie ma w zasadzie dni żeby nie było jakiś ogłoszeń.

@zgredek

I tak jest od wielu lat

Liks

Drodzy Państwo. Wszystkie negatywne opinie, szczególnie od tych najnowszych aż po najstarsze w całości przedstawiają prawdę na temat tej pseudo firmy. Gorąco polecam zagłębić się w ich lekturę. Pracowałem tam trochę i mnie wyrzucili tak po prostu, mówiąc że się nie nadaje a przecież przez ten cały czas niby było ok. Kiedy czytałem te opinie część z nich niemalże całkowicie odzwierciedlała moją sytuację. Z całego serca odradzam tam pracować. Nic dobrego z tego nie wyniknie jedynie same problemy.

Miss
@Liks

Nie musisz tego udowadniać. Wystarczy że człowiek widzi że ta firma wiecznie poszukuje ludzi do pracy. I to mówi wszystko o pracodawcy.

@Miss

Rotacja jak na mrowisku. Bynamniej na dziale etykietowania. Nie wypowiem się za resztę...

Przepracowałem w tej firmie rok czasu i o rok za długo. Dlaczego? Na to składa się wiele czynników. Pracowałem na magazynie. 1) brak wprowadzenia do obowiązków. Co gdzie jest człowiek sam się musiał uczyć. 2) warunki pracy. Średniowiecze. Posadzka na magazynie nierówna wózki widłowe 20 letnie!!! Brak hamulców i wiele innych was które automatycznie powinny dyskwalifikować we wózek z eksploatacji. Jednak właściciel jakimś sobie znanym sposobem sprawił że woKi uznawane są za sprawne ( jak to zostawiam Waszym domysłom) 3) jedna z osób z którymi pracowałem miała pomysł na wprowadzenie usprawnień po zgłoszeniu tego do przełożonego , Ów przełożony podał pomysł " górze" jako swój. 4) w ciągu roku mieliśmy 3 kierowników i 1 logistyka. Z całej czwórki TYLKO jeden chciał wprowadzić usprawnienia, walczyć o pracowników, stworzyć team, sam często również nie bał się zakazać rękawów i pomagać swoim podwładnym ( szacunek) 5) zima na dworze -11 stopni a na magazynie? -1. Magazyn nie ogrzewany. Po prośbie o włączenie nadmuchów z ciepłym powietrzem okazało się że właściciel powiedział że nie będzie ogrzewania co za dużo węgla na to idzie i dmuchawy mają służyć jedynie do chłodzenia. Brak rękawiczek termicznych.na szczęście potem było nieco lepiej. 6) zima przyjechał kontener z chin kolega stoi na naczepie i przekłada kartony. Przychodzi właściciel i pyta. "Co? zimno?" Kolega odpowiada zgodnie z prawdą. "Tak bardzo" odpowiedź właściciela."Trzeba się szybciej ruszać". Dodam że kolega zasuwał tam że aż się spocił. 7) przy braku pracy albo braku ludzi. Co występuje nawyraz często, kierowanie pracownika do innego działu o którym nie ma się pojęcia. 8) znajome z innego magazynu pod koniec stycznia miały zostać umowę na 9 miesięcy. W czwartek dostały nowa umowę, a w piątek wypowiedzenie!!! 9) od znajomych na magazynie kompletujący. Ich przełożona dostała polecenie od właściciela żeby zatrzymać pracę i zbierać zamówienia internetowe, bo nie ma pieniędzy na wypłaty!!! A po kilku godzinach właściciel przyjechał najnowszym mercedesem z milion złotych!!! 10) zero szacunku do pracownika. Zwolnili placowych tylko po to aby osoby z magazynów zajęli się sprzątaniem placu i belowaniem!!! 11) dodawanie pracownikom coraz większej ilości zadań. Np. jeżdżenie po etykiety, przywożenie nowych, wywożenie palet na lubelle, przywożenie towaru, bo nie mieści się na magazynie 12) ogólny brak szacunku. Jeśli jesteś pupilem kierownika/ kierowniczki to wiele ci może ująć na sucho

Opinie są prawdziwe
@Były pracownik

Potwierdzam wszystko, można dłuuuuugo pisać o tym jak nie powinny funkcjonować firmy, jak zachowują się niekulturalni (delikatnie rzecz ujmując) szefowie, jak nie dba się o zdrowie i życie pracowników nie wspominając o kodeksie pracy. Kilka tomów książki by wyszło a oni nadal swoje- zarządzanie na poziomie debilnym i wyrzucanie na zbity pysk.

Szanowni Państwo,

Informujemy, że Silcare Sp. z o.o. sp. k. zdobyła tytuł: Solidny Pracodawca 2020 roku w kategorii ogólnopolskiej.
W procesie weryfikacyjnym konkurowaliśmy z trzema innymi podmiotami z sektora firm zatrudniających Pracowników w branży kosmetycznej.
Tegoroczna edycja projektu była szczególna, ze względu na wyzwania jakie stanęły przed pracodawcami w czasie pandemii.

Bardzo istotne kryteria warunkowały przyznanie nagrody:

warunki pracy (przestrzeganie BHP i prawa pracy), terminowość wypłat, opinie wewnętrzne i zewnętrzne, dynamika zatrudnienia, programy motywacyjne, społeczna odpowiedzialność biznesu, zatrudnianie młodych ludzi.

Te obszary pokrywają się z naszymi wartościami, do których nieustannie dążymy.
To szczególne wyróżnienie, na które składa się praca nas wszystkich
Jesteśmy zaszczyceni, ale też nie zwalniamy tempa, aby każdy czuł się u nas jak najlepiej.

Dziękujemy i zapraszamy – dołącz do nas!
Dział HR
Załamany

Nie wierzę w to, co czytam, akurat wasza firma to zaprzeczenie wszystkich warunków i kryteriów nagrody!!!!

Podpisuję sie
@Załamany

Nie wierzę, że ikea czy inni, którymi się podpieracie wiedzą, że są na podium z Silcare, który zmienił pracownikom umowy o pracę na umowy śmieciowe- w tym łamiąc prawo w momencie, kiedy pracownik powinien dostać umowę na czas nieokreślony, że do niedawna wypłacał premie „pod stolem”, nadgodziny, pracę na urlopie i inne traktował jako „wolomtariat”, z każdej, możliwej strony udaje, że prawa nie zna... Naprawdę Ikea i inni, ktorzy SZANUJĄ KP o tym wiedzą? Moze czas mowic o tym glosno, żeby eliminować takich „graczy”?

Ania
@Podpisuję sie

To wynika z tego, że ludzie narzekają, ale pewnie nikt tego nigdzie nie zgłasza i nic z tym nie robi i dlatego oficjalnie firma wychodzi na taką porządną.

@Podpisuję sie

Przykro czytać tak nieprawdziwe opinie o firmie, w której jestem zatrudniony od wielu lat. Jestem dumny z tego wyróżnienia. Silcare jest najlepszym pracodawcą w Gorzowie, mimo pandemii mamy pracę. Nikt nam nie obciął pensji ani nie zwolnił. Wiele się zmieniło i dużo pozytywnych rzeczy się dzieje. Np. w Mikołajki sama dyrektor zarządzająca przebrana za Mikołajkę rozdawała wszystkim pracownikom słodycze. Wigilię też nam zrobili wolną dla wszystkich. Takie opinie jak Twoja odstraszają mieszkańców miasta, którzy mogą tu znaleźć dobrą pracę na lata.

Do pracownika
@Pracownik

Wzruszające... Mikołajka... To kamufluje te wszystkie fakty powyżej? Jakże żałosna argumentacja. Czy szanowny „wieloletni” pracownik pozostał na umowie o pracę? Czyżby miał jakieś dziwne konotacje? Inni nie mieli tego szczęścia/ nie są rodziną/ nie są pochlebcami/ szanują siebie i wiele, wiele innych.

Gosia

A jak argumentów brak to strachy na lachy załączymy! Drogi dziale HR bardzo byś chciał, żeby było miło ale nie jest. Te 400 osób rozumiem ma umowy o prace i nie zostały im zmienione na śmieciowe wbrew prawu- gratuluję poczucia humoru. I w każdym aspekcie firma respektuje prawo, tu kabaret to pestka. Żal ludzi.

Do Mikołaki
@Pracownik

HoHoHo Mikołajka się zbulwersowała. Najpierw Mikołajka przestanie dzwonić do ludzi o każdej porze dnia i nocy, przerywać w pół zdania, wcinać się w kompetencje każdego- bo najmądrzejsza nie jest, UPS. Pozostali przestaną uśmiechać się na pracę ludzi na zwolnieniach lekarskich czy urlopach, udając, że to norma, przestaną łamać prawo to wtedy może Silcare zacznie być cywilizowanym miejscem pracy. Tymczasem jest stodołą i jak ktoś lubi to jest to dobre miejsce.

Lola
@Pracownik

Nikt nie obciął pensji? A z czego niby? Z najniższej krajowej? Czy pensje od 2200?????

hehe

hahaha chyba nikt nie pytał o zdanie pracowników przyznając "firmie" ten tytuł.

Smuteczek

Faktycznie trzeba mieć „poziom”, żeby używać wulgarnych słów, uważać się za cudo, traktować ludzi jak pachołków itd. Ten poziom dla przeciętnie inteligentych i kulturalnych ludzi jest nieosiągalny a wymagany i pożądany w pracy w Silcare

polak
@Podpisuję sie

Tak -zdecydowanie wyeliminować IKEE - nie będzie nas tu jakiś Szwed wykorzystywał! Dodatkowo to meble z papieru ! tylko meble z polskich zakładów i inne produkty!

Jaki jest styl zarządzania w Silcare Sp. z o. o. sp. k.?

Mmm
@Pytanie

Ogólnie rzecz biorąc można powiedzieć ze gotycki. Pozdrawiam

Król Julian
@Mmm

Gotycki? Bardziej wygląda to na feudalizm. Jest uduchowione dowództwo i ich dzielni rycerze. A chłopstwo pracuje :)

Ludzie omijajcie ten zakład szerokim łukiem zarobki najniższe w Gorzowie żenada same znajomości i rodzinka

Xxx

Zarobki na stanowiskach magazynowo-produkcyjnych to najniższa krajowa plus dodatki w postaci 100zł za obecność jeśli nie weźmiesz urlopu na żądanie lub innego nieplanowanego urlopu. Co do reszty wynagrodzenia zależna jest od działu ale praktycznie na każdym za wypracowane normy można uzyskać dodatkowo od 50 nawet do 400zł. Poza tym nie ma co liczyc tam na więcej lub podwyżkę a prędzej na wyopowiedzenie umowy w każdym momencie.

Zostaw merytoryczną opinię o Silcare Sp. z o. o. sp. k. - Gorzów Wielkopolski

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Silcare Sp. z o. o. sp. k.?

Zobacz opinie na temat firmy Silcare Sp. z o. o. sp. k. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 83.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Silcare Sp. z o. o. sp. k.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 59, z czego 11 to opinie pozytywne, 33 to opinie negatywne, a 15 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Silcare Sp. z o. o. sp. k.?

Kandydaci do pracy w Silcare Sp. z o. o. sp. k. napisali 4 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Przejdź do nowych opinii