Opinie o Celbud Polska Sp. z o.o.
Jesteśmy firmą otwartą na opinie zarówno obecnych jak i byłych pracowników.
Informujemy, iż zarówno my, jak i zespół administratora serwisu GoWork.pl uważnie obserwujemy wkład Państwa na wątku Naszej firmy.
Prawo polskie gwarantuje ochronę dobrego imienia, dlatego pragniemy poinformować, iż komentarze zawierające treści niezgodne z nim oraz naruszające regulamin serwisu będą archiwizowane przez Administratora.
W razie konieczności będziemy zmuszeni do weryfikacji adresów IP osób dokonujących naruszeń regulaminu i Polskiego prawa, co może skutkować odpowiedzialnością karną i/lub prawną. Mając na uwadze ciężką pracę całego zespołu nie możemy przyglądać się temu bezczynnie.
Dążymy, aby to miejsce stanowiło przestrzeń do kulturalnej i merytorycznej dyskusji.
W przypadku pytań zachęcamy do pozostawienia go na forum, lub kontaktu poprzez adres e-mail firmy.
Pozdrawiamy,
Grupa Celbud!
Jesteśmy firmą otwartą na opinie zarówno obecnych jak i byłych pracowników.
Pozdrawiamy,
Grupa Celbud!
Jak szefostwo w Celbud Polska Sp. z o.o. traktuje ludzi?
Trzeba zapytać pracowników :) Najstarszy stażem pracuje 31 lat w firmie CELBUD - jest wielu po ponad 20 lat - to o czymś świadczy i to jest odpowiedz na to pytanie.
Inwestycja fantastyczna ! ! ! Mało takich :)
Podpowiecie czy firma potrzebuje teraz nowych ludzi do pracy?
Ta opinia jest:
Nic prostrzego tylko się przedstawić i podać konkrety , a nie próbować anonimowo kogoś oczerniać - może coś więcej dowiem się od Klienta który w życiu nie zrobi ze mną interesu :?)
Firma Ok - mocno się rozwija. Szanują ludzi zarówno ojciec jak i syn.