Najlepszy zarzadca jakiego mozna sobie wyobrazic ADMINISTRACJA NA MEDAL, sluchaja, oddzwaniaja, odbieraja telefonu (a to nie takie oczywiste było!!) mili, pomocni, wszyzstko co bylo w planie do remontu wyremontowali, naprawy na bieżąćo GORĄCO POLECAM Z TAKA ADMINISTRACJA MOZNA ZYC
Możesz napisać jaka to wspólnota? Chciałabym to zweryfikować ponieważ szukamy zarządcy.
A ja jestem ciekawa jak to jest, że pomimo tak pozytywnych słów widzę tu opinię że praca ciężka.. Z czego to właściwie wynika? Bo zazwyczaj praca jest ciężka jak atmosfera daje się w kość a tu raczej nie ma to zastosowania.
Praca w administracji wspólnot mieszkaniowych jest ciężka nie z powodu panującej atmosfery w firmie, ale z powodu mieszkańców i zarządów wspólnot z którymi musisz współpracować. Mieszkańcy są w stanie dosłownie wszystko wymyśleć i musisz ich głupie pomysły realizować. Pamiętaj, że jeżeli coś na budynku pójdzie nie tak, to zawsze jest winny administrator. Wchodzi firma na remont w budynku i dają ciała, to winny jest administrator i ludzie gadają głupoty, że to ,,TWOJA" firma i Ty za nich odpowiadasz. Wchodzi firma od zarządu wspólnoty na remont i (usunięte przez administratora)robotę, to wszystko jest ok i nawet słyszysz pochwały jaka to wspaniała firma godna polecenia. Dodatkowo masa telefonów, maili, smsów, mmsów oraz na różnych komunikatorach i na wszystko musisz odpisać, aby nie urazić klienta. Dodatkowo mieszkańcy z zarządem wprowadzają presję, aby szybko załatwić pracę ponieważ myślą, że masz tylko ten jeden ich budynek i zarabiasz 10tys netto i nie masz co robić a oni są najważniejsi. Ogólnie ciężko jest z klientem a nie z firmą.
Serdecznie polecam. Doskonałe zarządzanie i żadnych problemów odkąd współpracujemy.
W Grodzisku Maz pracuje B.G. która stosuje (usunięte przez administratora) na pracownikach i ludziach na Wspólnotach. Jest chora psychicznie i nienormalna. W godzinach pracy załatwia swoje prywatne sprawy a po 16 karze zostawać i robić nadgodziny. Dysponuje cudzym prywatnym czasem za który nikt nie zapłaci. Biuro w Grodzisku powinno mieć monitoring aby ta babe poskromić. Ogólnie nikt jej nie lubi.
Świetnie ludzie wywiązujący się ze swoich obietnic. Polecam współpracę z nimi.
Zarządca jakiego było potrzeba. Wiadomo na co idą pieniądzę i to WIDAĆ.
Zdecydowanie pozytywna opinia. Praca w gronie ludzi pasji i idei, ogrom wiedzy do przyswojenia i wielkie możliwości zdobycia kontaktów.
Myślę, by tam aplikować ale nie wiem czy w ogóle teraz jest szansa.. Jeśli coś możesz więcej o pracy tam powiedzieć to chętnie posłucham.. Tu albo możemy mailowo się spisać
Próbuj. Ja spędziłam w tym miejscu fajne lata. Spoko szefostwo, nie było żadnych krzywych akcji, sytuacji, które bym jakoś negatywnie zapamiętała. Praca jest ciężka, trzeba się użerać nie raz ale atmosfera, zarobki i brak krzywych spojrzeń nad głową rekompensuje wszystko:) Gdyby nie przeprowadzka pracowałabym tam nadal
To macie nowego zarządcę teraz ?
Zarządca z prawdziwego zdarzenia, co powie to zrobi, odbiera telefony, ciągle coś budek zadbany taki zarządca to jest zarządca, pozdrawiam Leszek
Popieram, myśmy mieli wybrać innego zarządce ale było tyle dobrego mówione o Fadrowskim ze wzielismy i bardzo dobrze!!!!
Podpowie mi ktoś czy firma potrzebuje aktualnie pracowników administracyjnych?
Serdecznie zapraszamy do kontaktu osoby, które chcą rozpocząć u nas swoją karierę zawodową. We wszystkich spornych kwestiach zapraszamy do bezpośredniego kontaktu pod adresem e-mail: zarzadca@zarzadca.waw.pl
Każdy ma inne doświadczenia w tym temacie. Ja nie miałem zastrzeżeń jeśli chodzi o rozliczenie i nadgodziny. Jeżeli ktoś nie potrafi sobie dobrze rozplanować dnia pracy i musi wykonać daną pracę konkretnie tego dnia, często jest sam sobie winien, zostając po godzinach. Dobra organizacja pracy, uporządkowanie i realizowanie zadań po kolei to sukces i podstawa udanej pracy i współpracy. Łatwo jest wystawiać opinie innym nie patrząc na siebie krytycznie. Powtórzę za starym przysłowiem" Każdy kij ma dwa końce"
Jak się pracuje w Zarządca Fadrowski Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Zarządca Fadrowski Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Zarządca Fadrowski Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!