Jak długo trwa proces awansu w LADOR?
Posiadając odpowiednią wiedzę, predyspozycję i umiejętności można pokierować swoją ścieżką awansu
A Pani ich nie posiada? Zapraszam do merytorycznej i konstruktywnej rozmowy. Pozdrawiam serdecznie
Pani Polonistko ( NIE DO WIARY)... " Nie myli się tylko ten, co nic nie robi". Pozdrawiam
Witam!informuje ze"nie do wiary"to nie ja i jednoczesnie pozdrawiam "n d w": :-) Z ladorem merytorycznie?no coz,to chyba niemozliwe ale plus za uzycie trudnego slowa!)))))))))
Zapraszam do merytorycznej rozmowy i zadawania pytań, postaram się na nie odpowiedzieć. Ps. czy to , że Pani Polonistka w swojej pierwszej opinii zapomniała w wyrazie żenada kropeczki nad literą "z" świadczy o czymś? bo ja myślę , że nie. Po prostu w pośpiechu zapomniała o klawiszu shift i tyle. Drugą zaś rzeczą jest to, że Pani Polonistka( Nie Do Wiary) w swoich opiniach kreuje postawę agresywną. Pozdrawiam
Dla pańskiej wiadomości, aby wstawić literę "ż" należy użyć łącznie litery z alaz prawego klawisza alt.
I tak kombinacja klawiszy „ alt” i „ shift” potwierdziła to, że piszące opinie „osoby” ( Polonistka, NDW, Tytus, Niemka i Nikt) to ta sama osoba. W związku z brakiem sensu dalszego odpowiadania na napisane taką retoryką wpisy tej osoby, dalszej polemiki na tym poziomie nie będzie. Jednocześnie informuję , że wszelkie wpisy o charakterze hejterskim będą zgłaszane administratorowi serwisu .
A gdzie pan tu widzi agresje ?chyba u siebie !no i jeszcze raz" ndw" to nie ja,rozumiem ze to pana myslenie zyczeniowe?
Moje tez usuwal dlatego z mojej strony taki zarcik i podpis "niemka" w niektorych wpisach ale chyba to byl zatrudny zart)))))))
Jaka umowa obowiązuje w LADOR podczas okresu próbnego?
Czy to prawda że. Lador wygrał przetarg na ochronę obiektu final koło koksowni przyjaźń
Ja tam z ladorem nie miałem żadnego problemu, choć pracowałem krótko to za dużo powiedzieć tez nie mogę. Jako pracownik z grupa, miałem umowę o prace a pieniądze wypłacane zawsze na czas i tyle mnie w sumie interesowało.
Czy to prawda, że Lador kończy sie na Terminalach ?
A ja wreszcie widzę zmianę na lepsze bo trzeba było ogarnąć ten dotychczasowy bajzel
Jak wygląda podstawa w LADOR?
Wypłaty coraz później. Wypłata na zleceniu za sierpień w październiku. Lipa
Z wypłatami jeśli jest umowa o pracę, nie ma najmniejszego problemu, są zawsze na czas, a nawet przed czasem(pieniądze zawsze dostawałem 8-9 każdego miesiąca) Gorzej jeśli pracuje się na umowę zlecenie, wtedy bywa różnie ale zazwyczaj upomnienie załatwia sprawę. Co do pasków, jeśli chce się je otrzymywać, trzeba napisać odnośnie tego pismo, o czym zresztą zostałem poinformowany, to samo się tyczy wypłaty pieniędzy "do ręki", w kasie, zamiast na konto. Idzie dogadać się tez odnośnie wolnego, "gdy coś nagłego wyskoczy, gdy mamy potrzebę coś załatwić" Nie robią z tym większego problemu.
Jak to mozliwe ze w firmie niema paskow od dobrych paru lat ludzie nie maja pojęcia zielonego ile zarabiaja za co i jakie sa potracane kwoty druga kwestia jest fundusz pracowniczy na ktory kazdemu zabieraja z pensji ale nikt jeszcze z pracownikow nie zobaczyl bonu na swieta chociaz na 50 zl ani wczasow pod grusza ciekawe jak to obchodza jako zaklad chroniony utrzymujacy sie z pefronu
Skąd te rewelacje o bankructwie? Czyżby konkurencja inspirowała?
Ta opinia jest:
Czemu cyganisz z wyplatami niema zadnych problemów
Gdzie ty pracujesz że nie dostajesz wypłaty?Ja w firmie Lador pracuje 12 lat i nigdy nie miałem z tym problemu zawsze na czas albo przed czasem
Tak Lador zrezygnował od 1 kwietnia
Ta opinia jest:
Czego nie dostałeś ? Nie wypłaciła wypłaty a zapłacili ZUS ? Myślę, że pora zmienić lekarza.
To jest możliwe przecież żeby dostali kasę z PFRON muszą wszystko w terminie płacić. Ta osoba co pracuję 12 lat dostała wypłatę bo pracuję w administracji.
Uwaga.w lutym nie wpłynęła wyplata za styczeń.wejdzie pewnie w marcu.jesli ostatniego marca wpłynie wypłata za luty, to komornik zgarnie mi calą jedną wypłate.Oj Lador ludzie to dla ciebie smieci na których zarabiasz.Aha jeśli chcesz powiedziec że długi trzeba spłacać to od razu ci powiem że firma która was wynajęła nie współpracuje z firmami które nie wypłacają na czas kasy swoim pracownikom więc pewnie wspólnie długo tam nie popracujemy.
Ta opinia jest:
a jo pozdrowiom el komendante gorka
W ZOO jest super praca, ciekawe co ci się nie podoba w pracy jeśli tam pracujesz.
Wie może ktoś czy są Związki Zawodowe w ladorze jeśli tak to jakie?
Na stronie internetowej firmy nie znalazłam żadnych ofert pracy, wiecie coś o trwających obecnie rekrutacjach? Wcześniej wspominaliście o opóźnieniach w wypłacie wynagrodzenia, czy teraz jest już normalnie? Przypominam również o konieczności zapoznania się z regulaminem forum, nie wolno tutaj nikogo obrażać, a komentarze powinny być rzetelne.
Ja pracuję od paru lat w LADORZE na umowie o pracę i nigdy nie zdarzyło się aby było jakieś opóźnienie w wypłacie wynagrodzenia.
Może wiecie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników? Jakieś podpowiedzi o atmosferze?
Czy Hute Bankową w Dąbrowie też przegrali .
Lador nie przegrał przetargu na Koksach, zdecydowała polityka. Natomiast Huta Bankowa zostaje i inne obiekty również ,nie siej fermentu
Jak się pracuje w LADOR?
Zobacz opinie na temat firmy LADOR tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 11.
Jakie są opinie pracowników o pracy w LADOR?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 10, z czego 5 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!