Karol Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Dodaj merytoryczną opinię

NIP: 5372624840 REGON: 061510475

Adres: Strzakły 55, 21-560 Międzyrzec Podlaski

3.2/5
Na podstawie 87 ocen.

Opinie o Karol Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Kamil_83
 Rekomendacja

Przyjemna i bardzo luźna atmosfera. Pracownicy świetni, szefostwo oraz dyrekcja również, no i z każdym idzie się bezproblemowo dogadać. Firma ciągle się rozwija, więc też fajnie obserwuje się te wszystkie zmiany oraz ich rezultaty. Płaca dobra, traktowanie również, ja generalnie bardzo polecam i nie zmieniłbym tego zakładu na żaden inny.

anonim
@Kamil_83

dokładnie!

Jaszczuk T
 Rekomendacja

Ogółem: POLECAM. Dla ciekawskich: Z dyrektorami zakładu naprawdę można od serca porozmawiać i przyjść ze wszystkimi problemami. Zawsze mają jakieś rozwiązania, porady, są BARDZO dużym wsparciem i pomocą. Wiadomo, czasami nie mają czasu ze względu na różne spotkania, ale zawsze można ich złapać w międzyczasie i uzyskać wskazówki, a gdy jakaś kwestia jest bardzo sporna to chętnie siadają obok i razem można dojść do niezłych kompromisów i wniosków, to samo z szefami. Są to ludzie odpowiedzialni i na wysokich stanowiskach, ale nie czuć od nich żadnego dystansowania się i chłodu, a dużą serdeczność zaangażowanie w rozwój każdego pracownika, bo zależy im na tym, abyśmy byli coraz lepsi w tym co robimy. Praca jest różna. Czasami jest więcej zajęć, czasami mniej, ale tak naprawdę nigdy nie można się nudzić, zwłaszcza kiedy wokół jest MNÓSTWO wspaniałych ludzi i z każdym można się pośmiać, rozładowując napięcie, które czasami się w nas pojawia. Atmosfera jak najbardziej na plus i do tej pory jest to pierwsze miejsce mojej pracy, gdzie czuję się praktycznie tak samo dobrze, jak i w domu, więc nie licząc trudnych pobudek przychodzę tu z dużą chęcią.

anonim
@Jaszczuk T

I w końcu rzeczowa odpowiedź, a nie jakieś pitu pitu bzdurki pełne hejtu. Zgadzam się z tą opinią, tak po prostu, bo nie chce mi się samemu pisać tego samego

pracownik

Bardzo fajna praca, dobre wynagrodzenie, atmosfera prawie że rodzinna, a dyrekcja mocno wspiera i zawsze pomaga odnaleźć rozwiązanie jakichś problemów. Nigdy nie jest się tu zostawionym na lodzie i zawsze ma się kogoś obok. W moim poprzednim zakładzie ludzie rzucali sobie kłody pod nogi i byli dla siebie niemili, a tu przeciwnie, jest bardzo fajnie i nie żałuję żadnego dnia spędzonego w zakładzie Karol. POLECAM!!!

Pracownik

Według mnie jest to najlepszy zakład pracy w okolicy, wypłata zawsze na czas, warunki pracy ok, umowa na etat a i szefostwo się nie wywyższa i równo podchodzi do każdego pracownika. Polecam

Pracownik biurowy
 Rozmowa kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji

Obiecano złote góry, a rzeczywistość niestety paskudna

Pytania

Chęci do pracy

  • Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Dostałem pracę
Pytanie
 Pytanie

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Karol Zakład Przetwórstwa Mięsnego?

Byly
@Pytanie

Nikt normalny na stałe się tam nie pcha

anonim
@Pytanie

Człowieku w co Ty się pchasz dostaniesz umowę na stałe jak kije zakwitną

odpowiedź
@Pytanie

Z tego co się orientuje nie ma z tym problemu, po określonym czasie według przepisów każdy może dostać

obecny

Normalny zakład, polecam

anonim

Święte słowa

anonim

Tak, przyjmują bez doświadczenia

magazynier

Spoko robota

Były uczciwy pracownik

Dzień dobry. Napisałbym opinię o firmie Karol ale zwyczajnie mi się nie chce. Pozdrawiam serdecznie wszystkich pracowników firmy Karol oraz kadrę zarządzającą, którzy to z wielką namiętnością czytają tutaj opinie, w większości zmyślone, nieprawdziwe i przekolorowane. ????

Były uczciwy pracownik

Opinii piszemy przez dwa "i"

janusz

dramat!!. (usunięte przez administratora) nie polecam ! nie pracujcie tam

byly

to nie zakład to (usunięte przez administratora) ZDECYDOWANIE ODRADZAM !!!!!!!!

ponizany sluga

Brodawka roznymi swietymi periodykami probuje ewangelizowac swoja zaloge a zachowuje sie i postepuje tak jakby Pana Boga wcale nie bylo albo jak wszystko"w jego mniemaniu'' tak i Boga mozna sobie "kupic". Obluda do entej potegi!

Edek

"Szefowa" wyjątkowo niewychowana. Przy pierwszym kontakcie wali do kogoś na TY, a siebie każe tytułować.

Filip
Inne

Normalna firma dla ludzi , którzy chcą zarabiać. Jak ktoś narzeka to nic nie poradzimy bo marudy zawsze się znajdą.

Bolek
@Filip

Normalna firma ty jesteś chyba na tyle głupi że nie wiesz już co piszesz człowieku otwórz oczy póki jeszcze możesz bo może byc za późno

Felek

Witam jak wyglądają warunki pracy kierowcy C+E? Jak często jest się w domu ? Oraz jak wygląda przyjecie do pracy i przeszkolenie .

Daro
@Felek

Wyjazdy kierowców c+e z naczepą są sporadycznie, częściej solówką. Zawsze w podwójnej obsadzie. Po kraju nie opłaca się jeździć ze względu na niską stawkę, a za granicę jeżdżą tylko na Litwę i Łotwę. W domu jest się 3 dni w tygodniu ale pieniędzy dużo się nie przynosi. Szkoleń brak, jedziesz w załodze z kimś doświadczonym i go podpatrujesz jak ogarnia punkty odbioru.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Felek
@Daro

Czyli mam rozumieć, że soloweczki też są podwójna obsadą cały czas i śpi się po 2 w aucie ?

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Daro
@Felek

Zawsze po dwóch tylko dlatego żeby po rozwiezieniu towaru np. do punktów w Gdańsku, natychmiast wracać, bo potrzebny jest samochód następnej załodze. Żadko zdarza się spać.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zainteresowany

Witam serdecznie. W sieci pojawiło sie ogłoszenie w związku z wolnymi etatami jako kierowcy. Panowie ile byliście w stanie zarobić na tym stanowisku i czy ( to dla mnie bardzo ważne) udawało się wam zmieścić w 40 godzinnym tygodniowym czasie pracy? Dziekuje i pozdrawiam

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były
@Zainteresowany

Podstawa poniżej minimalnej krajowej plus kilka groszy za kilometr ustalone indywidualnie dla każdego kierowcy. 60-80 godzin tygodniowo pracy w busie przeładowanym pięciokrotnie. Odradzam.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były

Na pewno kierowcy z większym stażem mają wyższą podstawę czy też wyższą stawkę za kilometr. Sama zasada wynagradzania z przejechanego kilometra jest bardzo krzywdząca, a być może i nielegalna. Busy nie stygną, zmieniają się tylko kierowcy i jadą dalej. Nie ma kiedy zrobić podstawowego przeglądu. Dopiero jak auto stanie w trasie, zablokują koło blaszki pozostałe po klockach hamulcowych, pęknie felga lub urwie się półoś, wtedy zleca się naprawę.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zainteresowany
Inne

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutacje?

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracuję tu już 7 lat

Same ludzie, co tylko krytykują tu piszą. Zwolnili was pewnie, bo sie nie chciało robić, albo coś żeście zakosili. No dobra możę jest trochę zamotania, czy nerwów, ale to normalna robota. W mojej zmianie jak z ludźmi gadam, to dostają normalnie wynagrodzenie zgodnie z umówionymi wszystkimi umowami i tak dalej. Do tego jeszcze jakieś dodatki, to jak na zakład u nas na Strzakły to lepiej nie zarobisz w obrembie 20-30 km, a firma duża to szybko nie zwolnią, a nawet szukajo cały czas nowych pracowników. Trochę mogłoby być bardziej zróżnicowane jedzenie na stołówce, ale da się przeżyć. Ja wybredny nie jestem. Szefa poznałem i rękę mi uścisnął i pogadał, a nie się wywyższał jak to bywa często.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Michał
Inne

Czy ktoś z Was pracuje może, bądź pracował w firmie Karol Zakład Przetwórstwa Mięsnego? Jeśli tak, bardzo proszę o podzielenie się z innymi użytkownikami opiniami. Jaka panuje atmosfera? Czy firma daje umowę o pracę od pierwszego dnia? Ile czasu trwa okres próbny? Czekamy na opinie.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
@Michał

Różnie... wszystko zależy od okresu. Teraz jest dużo pracy bo narobili nowych kontraktów, to na 3 zmiany się robi. Ja mam w zespole nie najgorzej (pracowałem w innych zakładach i tam było gorzej). Ja mam umowę od 1 dnia i dodatkowo bonus za pracę, chociaż mam wrażenie, że jest on trochę według humorów szefowej... ale na rękę mam około 2500-2700, także na te chwile jest dla mnie ok. Trochę mogliby poprawić relacje, bo czasem kierownicy się pieklą, jak mamy czasówkę złą...

Asd

Witam. Widzę że ukazało się ogłoszenie na kierownika hurtowni i jak czytam komentarze to mam dziwne uczucia by nie składać tam aplikacji. Może ktoś uczciwy podpowie czy warto aplikować, jakie są w tej firmie warunki płacowe, nawet oferują mieszkanie służbowe ?

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rozbiorowy
@Asd

Szef robił restrukturyzację... pozamykał nierentowne hurtownie, bo słyszałem, że go mocno kierownicy oszukali. Ogólnie nie ma szału, ale ja zawsze dostaję co mam dostać, a i zdarzył się mały bonus.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wnerwiony i zawiedziony

Ludzie unikajcie tej firmy bo nic dobrego was ta nie czeka. Na sol do sledzia nie zarobicie.Szefowa z usmiechem na ustach powie ci ze potraca ci np. za nie umyta podloge i juz jestes w plecy 50 zl. To zenada bo takie kontrole sie odbywaja 2 dni przed poborami ale potrafią znalezć jeszcze pare innych żeczy za które sie potrąca kase.Takze nic dobrego sie nie spodziewajcie jak bedziecie tam pracowac,To tyle.

Byłem i pracowałem
@Wnerwiony i zawiedziony

No jak nie umyłeś to chyba Ci się należało... po za tym, nawet na ortografię nie zwracasz uwagę... Ja kiedyś (około 2 lat temu) robiłem, nie mogę powiedzieć, że wszystko było idealnie, ale mi szef dużo pomógł, wyciągnął z długów i pomógł w terapii alkoholowej. Dla mnie to dobry gość i go szanuję.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Karol Zakład Przetwórstwa Mięsnego - Międzyrzec Podlaski

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej


Drogi Użytkowniku,

Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:

NIE dodawaj opinii, która:

ikona dobre praktyki
łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
ikona dobre praktyki
jest wulgarnym komentarzem
ikona dobre praktyki
jest niemerytoryczna

Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.

Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.

Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.

ikona dobre praktyki
przebieg on-boardingu nowego pracownika
ikona dobre praktyki
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
ikona dobre praktyki
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

Często zadawane pytania

  • Jak się pracuje w Karol Zakład Przetwórstwa Mięsnego?

    Zobacz opinie na temat firmy Karol Zakład Przetwórstwa Mięsnego tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 17.

  • Jakie są opinie pracowników o pracy w Karol Zakład Przetwórstwa Mięsnego?

    Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 11, z czego 9 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

  • Jak wygląda rekrutacja do firmy Karol Zakład Przetwórstwa Mięsnego?

    Kandydaci do pracy w Karol Zakład Przetwórstwa Mięsnego napisali 4 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Przejdź do nowych opinii