Opinie o ZGO-NOVA Sp.z.o.o. w Jarocin

1.9/5
Na podstawie 17 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o firmie ZGO-NOVA Sp.z.o.o.. Zobaczysz tutaj również opinie kandydatów do pracy w ZGO-NOVA Sp.z.o.o. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Zbieranie odpadów

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o ZGO-NOVA Sp.z.o.o. w Jarocin

stażysta

Tak czytam i niedowierzam. Byłem tam na stażu, później dostałem umowę, i gdyby nie problemy zdrowotne, pracowałbym dalej. Ludzie, skąd w was tyle nienawiści i niesprawiedliwego oceniania? Gdybym tam nie pracował, to cholera wie co bym pomyślał. A tak zdaje się, że najprościej będzie jak przejdziecie się do tej firmy i zapytacie o warunki pracy i płacę. Tutaj możecie poznać dwie wersje. Jedna to że praca do bani, tułactwo i osiąganie korzyści kosztem innych. Możliwość druga to punkt widzenia pracowników, którzy nie narzekają, czasem może wręcz są zadowoleni z pracy jaką wykonują, z zarobków czy też atmosfery panującej pomiędzy współpracownikami. Informacje te są nie powiem, pomocne przy podejmowaniu decyzji odnośnie przyszłego pracodawcy. Jednak po konkrety warto udać się do źródła. Powodzenia.

negatyw

były pracownik - 2011-11-21 18:56:25 Spółka miejska. Obsluga klientów myślę że dobra. Za to [usunięte przez moderatora]tej spółki nie liczy sie z ludźmi. Dla niego najważniejsze są oszczędności i podlizanie sie burmistrzowi. Pensja najniższa krajowa przy podpisywaniu umowy, z tym że pan prezes zaznacza zawsze że po 3 miesiącach okresu próbnego daje na ręke 1500 - 1600 zl, a ja zarabialem nie caly tysiąc a później co najwyżej 100zł więcej. Praca w nadgodzinach oczywiście nie płacona, jak to [usunięte przez moderatora] mówi firma sie rozwija i trzeba sie poświęcić. Miliony spraw na głowie, śniadanie tylko w biegu za te 980zl.... Gorąco odradzam te firme!!!Jeśli chodzi o powyższy wpis to niestety cała prawda :(. nie ma co liczyć na dobre pieniądze, chyba, że się "pasuje" [usunięte przez moderatora]i (chociaż może nawet nie) Zatrudnienie niepewne, wymagania nie wiadomo jakie, a wypłata nędzna. Dobrzy kierowcy uciekają gdzie się da (i nie tylko kierowcy, ci w biurze też narzekają i wieją jak się uda) Nie polecam! wprawdzie krótko pracowałem, ale dostałem nauczkę na przyszłość. Uwaga bo jest kolejny nabór na kierowcę !

pomyłka

Ten opis nie dotyczy firmy ZGO-NOVA ale ZGO, drobna, ale bardzo istotna pomyła.

NickTymczasowy

kręcenie worków - to wszystko czego mozna się tam nauczyć :)

pozytywnaneutralnanegatywna
Czy po rozmowie w ZGO-NOVA Sp.z.o.o. rekruter odezwał się do Ciebie z informacją zwrotną? Po jakim czasie to nastąpiło? Podziel się swoim doświadczeniem z innymi.
niepolecam

atmosfera w ZGO na Witaszyczkach makabra!!!!!! dziewczyny które zjadłyby cię żywcem bylebyście nie przejeli ich stanowisk (stanowcza większość to kobiety). Oczywiscie nie musze mowic ze wszyscy tam mają wykształcenie średnie lub licencjat w baaaardzo pozytywnie stojącej raningiem szkole w JAROCINIE ;) :D Wiadomo - ZNAJOMOŚCI !!! I PODLIYWANIE SIĘ PANI KIEROWNIK A ZA JEJ PLECAMI życzenie jej najgorszego ;) no i nie tylko ..... :/ Totalne dno. Każdy normalny, który przepracuje tam minimum 1 miesiąc dobrze wie że trzeba stamtąd spier....... POZDRO :D

były pracownik

Spółka miejska. Obsluga klientów myślę że dobra. Za to [usunięte przez moderatora] tej spółki nie liczy sie z ludźmi. Dla niego najważniejsze są oszczędności i podlizanie sie burmistrzowi. Pensja najniższa krajowa przy podpisywaniu umowy, z tym że pan [usunięte przez moderatora] zaznacza zawsze że po 3 miesiącach okresu próbnego daje na ręke 1500 - 1600 zl, a ja zarabialem nie caly tysiąc a później co najwyżej 100zł więcej. Praca w nadgodzinach oczywiście nie płacona, jak to [usunięte przez moderatora] mówi firma sie rozwija i trzeba sie poświęcić. Miliony spraw na głowie, śniadanie tylko w biegu za te 980zl.... Gorąco odradzam te firme!!!

Zostaw merytoryczną opinię o ZGO-NOVA Sp.z.o.o. - Jarocin

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w ZGO-NOVA Sp.z.o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy ZGO-NOVA Sp.z.o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w ZGO-NOVA Sp.z.o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 1 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

ZGO-NOVA Sp.z.o.o.
  • Tadeusza Kościuszki 21 A