Tak czytam i niedowierzam. Byłem tam na stażu, później dostałem umowę, i gdyby nie problemy zdrowotne, pracowałbym dalej. Ludzie, skąd w was tyle nienawiści i niesprawiedliwego oceniania? Gdybym tam nie pracował, to cholera wie co bym pomyślał. A tak zdaje się, że najprościej będzie jak przejdziecie się do tej firmy i zapytacie o warunki pracy i płacę. Tutaj możecie poznać dwie wersje. Jedna to że praca do bani, tułactwo i osiąganie korzyści kosztem innych. Możliwość druga to punkt widzenia pracowników, którzy nie narzekają, czasem może wręcz są zadowoleni z pracy jaką wykonują, z zarobków czy też atmosfery panującej pomiędzy współpracownikami. Informacje te są nie powiem, pomocne przy podejmowaniu decyzji odnośnie przyszłego pracodawcy. Jednak po konkrety warto udać się do źródła. Powodzenia.
były pracownik - 2011-11-21 18:56:25 Spółka miejska. Obsluga klientów myślę że dobra. Za to [usunięte przez moderatora]tej spółki nie liczy sie z ludźmi. Dla niego najważniejsze są oszczędności i podlizanie sie burmistrzowi. Pensja najniższa krajowa przy podpisywaniu umowy, z tym że pan prezes zaznacza zawsze że po 3 miesiącach okresu próbnego daje na ręke 1500 - 1600 zl, a ja zarabialem nie caly tysiąc a później co najwyżej 100zł więcej. Praca w nadgodzinach oczywiście nie płacona, jak to [usunięte przez moderatora] mówi firma sie rozwija i trzeba sie poświęcić. Miliony spraw na głowie, śniadanie tylko w biegu za te 980zl.... Gorąco odradzam te firme!!!Jeśli chodzi o powyższy wpis to niestety cała prawda :(. nie ma co liczyć na dobre pieniądze, chyba, że się "pasuje" [usunięte przez moderatora]i (chociaż może nawet nie) Zatrudnienie niepewne, wymagania nie wiadomo jakie, a wypłata nędzna. Dobrzy kierowcy uciekają gdzie się da (i nie tylko kierowcy, ci w biurze też narzekają i wieją jak się uda) Nie polecam! wprawdzie krótko pracowałem, ale dostałem nauczkę na przyszłość. Uwaga bo jest kolejny nabór na kierowcę !
Ten opis nie dotyczy firmy ZGO-NOVA ale ZGO, drobna, ale bardzo istotna pomyła.
kręcenie worków - to wszystko czego mozna się tam nauczyć :)
atmosfera w ZGO na Witaszyczkach makabra!!!!!! dziewczyny które zjadłyby cię żywcem bylebyście nie przejeli ich stanowisk (stanowcza większość to kobiety). Oczywiscie nie musze mowic ze wszyscy tam mają wykształcenie średnie lub licencjat w baaaardzo pozytywnie stojącej raningiem szkole w JAROCINIE ;) :D Wiadomo - ZNAJOMOŚCI !!! I PODLIYWANIE SIĘ PANI KIEROWNIK A ZA JEJ PLECAMI życzenie jej najgorszego ;) no i nie tylko ..... :/ Totalne dno. Każdy normalny, który przepracuje tam minimum 1 miesiąc dobrze wie że trzeba stamtąd spier....... POZDRO :D
Spółka miejska. Obsluga klientów myślę że dobra. Za to [usunięte przez moderatora] tej spółki nie liczy sie z ludźmi. Dla niego najważniejsze są oszczędności i podlizanie sie burmistrzowi. Pensja najniższa krajowa przy podpisywaniu umowy, z tym że pan [usunięte przez moderatora] zaznacza zawsze że po 3 miesiącach okresu próbnego daje na ręke 1500 - 1600 zl, a ja zarabialem nie caly tysiąc a później co najwyżej 100zł więcej. Praca w nadgodzinach oczywiście nie płacona, jak to [usunięte przez moderatora] mówi firma sie rozwija i trzeba sie poświęcić. Miliony spraw na głowie, śniadanie tylko w biegu za te 980zl.... Gorąco odradzam te firme!!!
Jak się pracuje w ZGO-NOVA Sp.z.o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy ZGO-NOVA Sp.z.o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w ZGO-NOVA Sp.z.o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 1 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!