Opinie o Przedsiębiorstwo "EKO-BUD" sp. z o.o. w Żory

Na podstawie 25 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o firmie Przedsiębiorstwo "EKO-BUD" sp. z o.o.. Zobaczysz poniżej również opinie kandydatów do zatrudnienia w Przedsiębiorstwo "EKO-BUD" sp. z o.o. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Przedsiębiorstwo "EKO-BUD" sp. z o.o. w Żory

Ryl Nowy wpis

Chce przyjąć się do firmy na jakie zarobki mogę liczyć ?

Antoni Nowy wpis

Zamiast walenia w nadgodziny wolałbym żeby moja pracę docenili solidna premia. Na nie też tu można na spokojnie liczyć?

Pytanie Nowy wpis

Czy zdarzają się nadgodziny w Przedsiębiorstwo "EKO-BUD" sp. z o.o.?

Dadol Nowy wpis
@Pytanie

Tak zdarzają się ale opłaca się robić

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w Przedsiębiorstwo "EKO-BUD" sp. z o.o.? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?

pr-k
@Pytanie

To zależy od kwaifikacji ,masz uprawnienia to zostajesz przyjęty nawet " z drogi".Krótka rozmowa i wiesz - tak albo nie. Tyle w temacie.

Z ilu etapów składa się proces rekrutacji w firmie Przedsiębiorstwo "EKO-BUD" sp. z o.o.? Czy rozmowa kwalifikacyjna przebiega w pozytywnej atmosferze? Pracodawca umożliwia pracę w trybie zdalnym? Podziel się swoimi wrażeniami ze spotkania z rekruterem.
Robwrt

Panowie jak tam jest z odejściem na emerytóre po 25 latach I jakie dniówki nam piszą,

Gość

Firma obecnie wykonuje roboty w KWK Rydułtowy,atmosfera do bani.KPP pan (usunięte przez administratora) nie w powinien wogóle być na tym stanowisku .Odzywki do pracowników chamskie,We wrześniu w firmie były dwa wypadki wszystko zatuszowane i pogróżki że jak się zgłosi wypadek to zaraz pracownik zostanie zwolniony..

...

na bank by wyszlo i tak mowie ci

Urz
@Gość

Proszę sprawę zgłosić do pip i urzędu górniczego

Andrzej

Witam was mam pytanie czy ktoś się orientuję czy Eko Bud przyjmuje do pracy na powierzchni

Waldi

uwaga na stanowiska kierowca/kurier.... Nie polecam 6tygodni trasy za marne 4780zł nie było mnie w domu półtora miesiąca i za taka kase sami mozecie zapi.... nieroby widziałem młodych co chodzili z cv nie przyjmujcie sie umowa zlecenie i pełna odpowiedzialnosc. Chłopaka okradli w hiszpani i co firma go ukarala sprawy sadowe itd... Masz stawac na stacjach beznzynowych tam gdzie sa kamery a czy masz sile dojechac to oni maja głeboko. Wiec zastanowcie sie

Asia

Czy w biurze tej firmy się dobrze pracuje? Chodzi mi także o współpracę między pracownikami

Czym Przedsiębiorstwo "EKO-BUD" sp. z o.o. zachęcają? Jakie mają dodatki?

Sw
@Pytanie

Mnie także interesują opinie na temat tej firmy i o jakich zarobkach mówimy? Jako zwygly górnik

Qlisty

Witajcie ,chce tam złożyć cv, pytanie mam realnie ile tam elektromonter z doświadczeniem za czorne szychty jest w stanie zrobić na rękę??

Preston

Witam polecam bardzo dobra firma szczerze żałuję odejscia z firmy warunki dobre płacą dobrze zawsze na czas kartki wyplacane najpóźniej 3go dnia miesiaca na karte PKO

Preston

Nie orientowalem się narazie i tak ciężko teraz z pracą z powodu pandemii nie ma nawet możliwośći zrobienia badań

Jaka sytuacja w firmie ? Polecacie ?

Nowy przyszły

Witam , mam zamiar przyjąć się do firmy. Chciałbym na Jankowice, jakie zarobki? I jak atmosfera w pracy? Przyznam ,że jest to dla mnie bardzo ważne. Pozdrawiam

remess
@Nowy przyszły

W porównaniu z innymi firmami nieźle. płacą regularnie i to bardzo ważne.

Nowy przyszły
@remess

a czy są potem jakieś blokady , jeśli np chciałbym dostać się pod kopalnię?

Edyta

Na stronie internetowej Przedsiębiorstwo "EKO-BUD" znajduje się informacja, że firma poszukuje osób chętnych do pracy na poniższych stanowiskach: Górnik Górnik strzałowy Górnik kombajnista Elektromonter Ślusarz Technik górnik Technik elektryk Technik mechanik Pracownik niewykwalifikowany Szczegóły poszczególnych ofert, znajdziecie pod linkiem: http://ekobud.org.pl/Praca/praca.htm Czy ktoś z aktualnych pracowników podpowiedziałby czy warto złożyć cv?

Nex
@Edyta

Witam jestem zainteresowany przyjęciem pod tą firmą widzę że dawno nie było na ten temat żadnych komentarzy więc chyba nie jest źle rozumie że nie dostanę tego co w pgg ale z firm zewnecznym które świadczą usługi w pgg to firma jest godna uwagi czy szkoda na nią czasu dzięki za odpowiedź

Nex

Witam nigdy nie pracowałem pod ziemią więc na razie zwykła pomoc dolowa chyba była by idealna dla mnie

Edyta

@Ziga rozumiem Twoje emocje, ale proszę Cię byś pisząc w przyszłości na forum, nie zapominał o zachowaniu szacunku do innych osób. Nawet jeśli się z kimś nie zgadzasz, możesz swoje zdanie wyrazić w sposób nieobraźliwy. Mam jednak do Ciebie prośbę, byś pamiętając o mojej prośbie, wyjaśnił co miałeś na myśli. Czy chodziło Ci o to, że w tej chwili Przedsiębiorstwo "EKO-BUD" nie przyjmuje nowych pracowników?

Byly pracownik
@Edyta

Pani Edyto chodzi o to że wszystkie firmy mają podpisane umowy z PGG (tzn kopalniami) i nie moga podbierać pracowników firm , wiem bo też mi dzwonili z PGG i musiałem sie zwolnic z firmy żeby przejść pod Kopalnie , inaczej nie idzie.

Ziga

Eko trupy blokuja przyjecia pod kopalnie,stare dziady.

Edyta

@Pedro @Poldek a jakie interesuje Was stanowisko w Przedsiębiorstwo "EKO-BUD"? Może znajdują się tu aktualni pracownicy, którzy pracują w takich charakterze i wypowiedzą się na temat realiów panujących w firmie. @xx czy Przedsiębiorstwo "EKO-BUD" oferuje umowę o pracę? Jak wyglądają warunki zatrudnienia?

remess
@Edyta

Wyłącznie umowy o pracę !!!

zzzzz

Jak tam zarobki w EKO -BUDZIE albo w EKO-Obłudzie (róbcie metry a kasy nima ) dalej tak jest ?

xx
@zzzzz

Od dwóch miesięcy jest nowa premia i jak jesteś w brygadzie, która robi metry, to wreszcie można dobrze zarobić.

Poldek

Jaką macie atmosferę w firmie? Warto starać się?

Zostaw merytoryczną opinię o Przedsiębiorstwo "EKO-BUD" sp. z o.o. - Żory

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Przedsiębiorstwo "EKO-BUD" sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Przedsiębiorstwo "EKO-BUD" sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Przedsiębiorstwo "EKO-BUD" sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 1 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

gemius

Ranking Użytkownicy