Zostałam przyjęta do tej firmy jako osoba bez doświadczenia, jeżdżę od sierpnia i nie mam na co narzekać, atmosfera na firmie jest bardzo przyjemna, kontakt ze spedytorami z firmy jest dobry, a wręcz wyśmienity, w razie problemów zawsze pomagają. Wynagrodzenie wypłacane jest na czas. Naprawdę polecam zacząć pracę w tej firmie.
Idealny dowód na to, że warto stawiać też na tych, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z transportem. Agnieszka z żółtodzioba, bardzo szybko wyrosła na super kierowcę.
Pracuję w tej firmie już jakiś czas. Fajna atmosfera, wszyscy są chętni do pomocy w razie potrzeby. Wypłata na czas. Z szefem można nawet pożartować.
Jeżeli ktoś szuka stabilności i możliwości rozwoju ta firma jest w stanie to zapewnić, osobiście jestem zadowolony z pracy tutaj. Gorąco zachęcam!!
Szanowna Pani, Z przykrością zauważamy, że zdecydowała się Pani ocenić naszą firmę w sposób niesprawiedliwy, opierając się wyłącznie na opiniach innych, zamiast na własnych doświadczeniach. Opinie, które otrzymujemy, są autentyczne i pochodzą od naszych klientów i pracowników – wszelkie insynuacje o ich rzekomej sztuczności są nie tylko nieprawdziwe, ale też krzywdzące. Nie ukrywamy, że współpraca z osobami, które podejmują decyzje jedynie na podstawie cudzych opinii, zamiast własnych doświadczeń, nie jest dla nas priorytetem. W związku z tym absolutnie nie żałujemy, że nie zdecydowała się Pani na kontakt z nami. Mimo wszystko, życzymy powodzenia w poszukiwaniu pracodawcy, który spełni Pani oczekiwania.
Są czasem trudne zlecenia, ale zespół zawsze wspiera.
Pracuję już 2 lata, firma jest dobra
Po 3 miesiącach pracy z ów zakładem jestem w stanie stwierdzić, że w okolicy nie ma lepszego zakładu pracy, grono spedycyjne pomoże z każdym problemem, są mili i uprzejmi, można zgłosić się do nich że wszystkim a oni postarają się pomoc na różne sposoby. Będę dobrze wspominać pracę w tym miejscu jako stażysta. Życzę wszystkiego dobrego i widzimi się w styczniu Krzysztofie ;)
Mateusz, dziękujemy za to, że razem z nami dbałeś o to, żeby nasze usługi były na jak najwyższym poziomie! Cieszymy się, że wybrałeś dalszą współpracę z nami. Do zobaczenia w styczniu!:)
Nic dziwnego, że ciągle szukają nowych kierowców, skoro proponują zawrotną stawkę 400 zł. Jakby napisano to w ogłoszeniu o pracę, to bym nie marnował czasu i nie wysyłał tam CV. Za to Pan dzwoniący całkiem miły.
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Pragnę zaznaczyć, że zawsze staramy się podawać szczegółowe informacje o zarobkach w naszych ofertach pracy, jednak nie wszystkie portale ogłoszeniowe pozwalają na publikację wynagrodzenia w formie dniowej. Niemniej jednak, w przypadku jakichkolwiek wątpliwości, jesteśmy zawsze otwarci na kontakt, aby rozwiać wszelkie niejasności. Chciałbym również podkreślić, że nasze poszukiwania nowych kierowców wynikają przede wszystkim z dynamicznego rozwoju firmy oraz rozbudowy floty. Co do stawki 400 zł za dzień pracy dla kierowcy busa — jest to wynagrodzenie przewyższające standardy obowiązujące w Polsce, a także odzwierciedlające nasze podejście do uczciwego wynagradzania za wykonywaną pracę. Cieszymy się, że nasz zespół pozostawił pozytywne wrażenie. Zapraszamy do dalszego kontaktu w przypadku dodatkowych pytań lub sugestii.
Cześć. Praca bardzo przyjemna, pracowałem w tej firmie 8 miesięcy. Dostałem prawie nowe auto czyste i zadbane. Firmę oceniam bardzo pozytywnie. Nawet jak padł akumulator to po jednej godzinie jechałem kupić drugi. Auto dobrze wyposażone więc wymiana przebiegała bardzo sprawnie. Wypłata zgodnie z ustaleniami i na czas. Niestety moja druga połówka juz nie godzi się na wyjazdy :/ Pozdrawiam
Jako kierowca mogę powiedzieć, że flota pojazdów jest naprawdę w porządku. Samochody są nowe, zadbane i dobrze wyposażone, co sprawia, że praca jest komfortowa i czuję się bezpiecznie na drodze.
Witam. Pracuje w tej firmie od Sierpnia na umowie B2B. Od samego początku otrzymałem ogromne wsparcie od zespołu spedycyjnego w szczególności od Fabiana i Krzysztofa - super ludzie do pogadania i rozwiązania każdego problemu. Kadry i księgowość - Ania i Agnieszka również bardzo miłe i pomocne, faktury płacone na czas - powiedziałbym w błyskawicznym tempie. Szef jest jak to szef - pracuje w branży przeszło 20 lat i pan Ireneusz mogę szczerze powiedzieć jest naprawdę fajnym, równym facetem, który na bazie z każdym się przywita, każdemu rękę poda, zapyta się czy wszystko okay, czy czegoś potrzeba. Byłem podwykonawcą w kilku firmach transportowych w UK, EU i Polsce - ale @Pracodawca jest póki co najlepszą firmą z jaką przyszło mi do tej pory współpracować, szczerze polecam @Pracodawca każdemu kto posiada jak i również nie posiada doświadczenia. Pozdrawiam serdecznie z trasy Krystian L.
Moim skromnym zdaniem to przychodząc do tej firmy miałem mieszane uczucia bo zostałem nie raz (usunięte przez administratora) na pieniądze przez przewoźników,ale z czasem zauważyłem że ta oto firma jest rzetelna. wypłacalna. pracują tam znakomici ludzie zawsze pomocni. Polecam serdecznie. Jeden z niewielu polskich dbających o kierowcę przewoźników.
Firma transportowa, która zapewnia szybki i bezpieczny transport, dostosowując się do potrzeb klienta i gwarantując wysoką jakość obsługi. Polecam!
Sprawnie działająca firma transportowa z potencjałem rozwoju.
Okłamią was w sprawie wynagrodzeń. Nie wierzcie że zapłacą wam za to ze użytkujecie swój telefon w sprawach słuzbowych bo na swojej komórce będziecie pracować. W ostatnim miesiącu zapłacili mi tylko od kilometra bez gwarantowanej stawki dniowej w przypadku kiedy nie zapewnią przebiegów. A w trzech miesiącach ani razu nie przekroczyłem kilometrów tak zeby być usatysfakcjonowany z wypłaty. Weekendy bezpłatne. Wyjdziecie na tym jak najgorzej opłaceni kierowcy w tej branży w Polsce. Drabinę musiałem kupić sam zeby wszystko porządnie pozapinać albo za kazdą zmianą auta dopraszać się o drabinę którą moze znajdą na warsztacie a moze nie. Drabina przeszło 200 zł. Mandaty za kazde nie zapięte oczko na plandece 50 euro. Za kazdym razem przy sprawdzaniu auta przed wyjazdem będzie Wam coś brakować i to nie jedna rzecz. Odrazu poszukajcie inną firmę. Zyczę szerokości, przyczepności i bez wypadków tam Pany.
Pan Pepek chciałby zarabiać krocie za swoją pracę, ale czy jego praca faktycznie jest tego warta? Weekendowe, długie trasy odpadają, bo w weekend to Pan Pepek odpoczywa- nie będzie się kalał jazdą w soboty i niedziele. 600 km dziennie? to jest wyzysk wg. Pana Pepka i tylko nieuczciwi pracodawcy zmuszają swoich kierowców do tak ciężkiej harówki. Awizacje na załadunek/rozładunek to tez herezje. Nikt nie będzie Panu Kierowcy narzucał tempa jazdy. Pan Pepek poł dnia będzie milczał, nie odbierał telefonów, nie czytał wiadomości, a ty spedytorze kombinuj, jak tu Pana Pepka zachęcić do podjęcia zlecenia. Co Pan Pepek robi w tym czasie(za który chce mieć zapłacone jak za zborze)? Nie wiem. Może liczy oczka na plandece? Może stoi właśnie na drabinie i nie może odebrać telefonu? Co do wynagrodzeń, system w naszej firmie jest bardzo przejrzysty i zrozumiały dla każdego kierowcy. Każdy kandydat jest przez nas dokładnie informowany o sposobie rozliczenia i jeśli ma jakies uwagi, omawiamy je jeszcze przed podpisaniem umowy W naszej firmie rozumiemy, jaką wartością są dla nas lojalni, profesjonalni kierowcy. Dlatego na bieżąco śledzimy rynek pracy, po to wlasnie, abyśmy mogli zaoferować naszym pracownikom warunki lepsze od standardowych. Oprócz dogodnych warunków finansowych, oferujemy także miła atmosferę, kontakt z nami praktycznie 24/7, bogato wyposażone, nowe auta oraz wszelkie narzędzia, niezbędne do wykonywania pracy( w tym drabiny).
I had pleasure working with this company as a bus driver, I couldn't be more satisfied, their professionalism and attention to detail truly set them apart in the logistics industry. The communication with team was great, they answer all of my questions, showed me how to do everything on the bus, I couldn't got more support from them . I will remember working with them very fondly
Zacząłem pracę jako kierowca C+E w PHU Ireneusz Juhnke w styczniu 2024. Mimo braku doświadczenia w transporcie międzynarodowym dostałem pracę oraz otrzymałem pełne wsparcie zespołu. Wynagrodzenie zawsze na czas, miła atmosfera, kontakt z biurem o każdej porze dnia i nocy. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w wykonywaną pracę.
Pracuje dla tej firmy prawie dwa lata .Przyjemna atmosfera w pracy jak i bardzo miły personel .Spedycja na wysokim poziomie nie ma problemu którego nie da się rozwiązać.Co do pieniędzy ,zawsze są na czas i w całości na konto .Nigdy nie miałem problemu.Polecam i zapraszam do współpracy
Nie mam pojęcia skąd tyle negatywnych opinii. Praca jak każda inna w transporcie. Czasami występują problemy ale pracownicy starają się na bieżąco rozwiązywać. Na wypłatę też nie można narzekać. Jeśli ktoś chce to może dobrze zarobić. Firma daje szanse zatrudnienia nawet osobą bez doświadczenia co jest na duży plus.
Firma specjalizująca się w transporcie międzynarodowym, dająca możliwość zabłyśnięcia nowym nie doświadczonym kierowcom, dzięki doświadczonym i zaangażowanym spedytorom kierowcy mogą zgłosić się do nich z najróżniejszymi problemami, a oni zawsze postarają się im pomóc.
Jak się pracuje w PHU Ireneusz Juhnke Kamień Kraj.?
Zobacz opinie na temat firmy PHU Ireneusz Juhnke Kamień Kraj. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 21.
Jakie są opinie pracowników o pracy w PHU Ireneusz Juhnke Kamień Kraj.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 19, z czego 16 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!