Jakie umowy są oferowane w firmie? Jest szansa na stałe zatrudnienie?
Kila dobrych lat temu tam pracowalem bez dowiadczenia tylko po kursie CNC i powiem tak. Na tamte czasy praca na umowe o prace najnisza krajowa, reszta na akord pod stolem oczywicie srednio okolo 3 miesaice do tylu i caly czas trzeba bylo sie upominac o pieniazki dzien w dzien. Brali jak leci ludzi z ulicy, nie bylo zadnych dodatkow procz gruszki ewentualnie flaszka na dobry poczatek dnia do podzialu. Czlowiek mlody chcial zlapac doswiadczenie jakos czlowiek przezyl z tymi opoznieniami rodziny nie bylo mieszkalo sie z rodzicami nie bylo infalcji dawne dzieje. Z punktu widzenia teraz mysle ze nie zaluje umowa sie skonczyla razem z zamowieniami wiec kilku osoba nie przedluzono umowy w tym mi, ale chyba nie zaluje doswiadczenie zdobyte cos grosza na wesele odlozylem postojowe jak odkowki nie dojechaly platne 100% potem inna praca co kazda to lepsza a teraz nie narzekam w branzy lotniczej. Nie jest to firma ideal tylko prywatna wiec sa plusy i minusy ale mowie to bylo X lat temu
czyli doświadczenia szło nabrać? Pisali wcześniej coś o zaległościach i bankructwie i do teraz cisza. Jesteś na bieżąco z firmą? W rejestrze są aktywni, normalnie zatrudniają?
Marto nie wiem co tam się teraz dzieje nie wiem czy istnieją nie interesuje się jej losem. Tak jak mówię byłem tam X lat temu. Doświadczenie zdobyłem zrobiłem kurs CNC tam się zahaczyłem i następna firma już patrzyła na cv inaczej jeśli chodzi o obróbkę cnc
Jest ok
Dużo wpisów o zaległej kasie. To poślizg w terminowej płatności czy problemy finansowe? Bo jak to drugie to trochę słabo.
Ogromne problemy finansowe,ta firma jest już skończona-bankrut.Nic więcej już nie można dodać w tym temacie.
Firma Bankrut, szef zalega pracownikom wypłaty.Niektórym już nawet po kilkanaście tysięcy złotych.Właściciel ma ogromne długi i do akcji zaczynają wkraczać komornicy.
Większość pracowników już odeszła, zostało kilka osób starszej daty, którzy chyba czekają na cud.Właścicielowi firmy zostało zablokowane konto,przez ogromne długi.Maszyny zostają wyprzedawane a na resztę czeka komornik.Ogólnie bankrut
Ogólnie firma jest dobrym pracodawcą tylko trzeba być dobrym pracownikiem żeby to widzieć!!
Czyli dobry pracownik to taki, który lubi pracować prawie za darmo i ciągle oczekiwać na zaległe wypłaty...
Ogólnie ta firma to taki typowy "Januszpol". Ciągłe kombinacje z płatnościami i ogólne dziadostwo.Firma dla mało ambitnych osób i takich którzy lubią pracować za darmo.
Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w DAMPOL?
Jeśli dobrze się pracuje to z reguły małe są potrzeby pisania opinii
Czy w ogóle potrzebuje ludzi? Tak rzadko tu zaglądacie i trudno dowiedzieć się coś więcej.
Napiszcie, jak dziś wyglądają warunki zatrudnienia w tym przedsiębiorstwie!
Skąd takie rewelacje macie, że firma nie działa? Na stronie nic nie ma
Nie polecam tej firmy
nie dziala!!
Zastanawiam się czy firma działa normalnie? Taka cisza na wątku!
Jak się pracuje w DAMPOL?
Zobacz opinie na temat firmy DAMPOL tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.