Opinie o Pako Lorente Sp. z o.o.
Kolekcja Pako Lorente na sezon jesień-zima 2023 przynosi wiele inspiracji i nowości. Nasi projektanci postawili na połączenie elegancji z funkcjonalnością, tworząc ubrania, które nadają się zarówno na formalne spotkania, jak i na co dzień.
Sprawdź co dla Ciebie przygotowaliśmy!
Miło nam, że interesujesz się tym, co robimy w Pako Lorente i jakim jesteśmy na co dzień pracodawcą. Jesteśmy tutaj dla Ciebie, ponieważ zależy nam na opinii naszych obecnych i byłych pracowników.
Dołożymy wszelkich starań aby aktywnie uczestniczyć w rozmowach na forum i nie pozostawiać pytań bez odpowiedzi. Dziękujemy za wszystkie wystawione pozytywne komentarze, jak i za konstruktywne słowa krytyki - szanujemy Wasze subiektywne opinie.
Jednocześnie chcielibyśmy dać znać, że wpisy łamiące zasady portalu, będziemy archiwizować - tak samo jak Wasze zdanie, ważne jest dla nas dbanie o jakość wypowiedzi tutaj i chronienie dóbr osobistych naszych aktualnych pracowników.
Chcielibyśmy również zaprosić Cię do ewentualnego kontaktu pod adresem hr@pakolorente.pl. Zawsze postaramy się udzielić szczegółowych odpowiedzi na interesujące Ciebie pytania lub wszelkie uwagi.
Nasi obecni pracownicy mają do dyspozycji również szereg innych możliwości kontaktu, do czego oczywiście zachęcamy! (m.in. nasz wewnętrzny formularz kontaktowy czy platformę do komunikacji).
Niezależnie od tego najlepszą okazją do poznania nas jest spotkanie w trakcie rekrutacji - zapraszamy Ciebie już dziś do odkrycia naszych ofert pracy i wykonania tego pierwszego kroku na (mamy nadzieję!) naszej wspólnej drodze :-)
Oprócz tego, pragniemy poinformować, że jesteśmy otwarci na sugestie i pomysły naszych pracowników na dalszy rozwój firmy. Twoje opinie i wkład w naszą wspólną pracę są dla nas niezmiernie cenne.
Zapraszamy!
#teamPakoLorente
Rozmowa o problemach związanych z pracą z przełożonym w Pako Lorente skutkuje zwolnieniem z pracy.
Dzień dobry, jeśli faktycznie było to Twoim doświadczeniem albo obserwowałaś/obserwowałeś taką sytuację w pracy, to przede wszystkim jest nam bardzo przykro, że tak się stało. Zgłaszanie problemów w pracy nigdy nie powinno być powodem do zwolnienia. Wdrożyliśmy niedawno w firmie formy komunikacji z pracownikami, za pomocą których mogą zgłaszać rożnego rodzaju problemy czy pomysły (w formie anonimowej lub pod swoim imieniem i nazwiskiem). Jeśli chcesz to omówić, otrzymać informację, co możemy wspólnie w tej sprawie zrobić, to zachęcam do kontaktu poprzez mail czy anonimowy formularz wewnętrzny.
Jeżeli jesteście Panstwo zainteresowani problemem, proszę o zwrócenie uwagi na region Warszawa, trochę bardziej wnikliwie
Ludzie zajmijcie się pracą i wykonywaniem swoich obowiązków, czyli tego co do Was należy. Wasze wypociny na tej platformie są całkowicie zbędne. W przypadku jakichkolwiek problemów proponuje zgłoszenie się do przełożonego. Działa. Dajcie sobie spokój jedna z drugą w nakręcaniu niepotrzebnych nagonek.
Faktycznie .... albo weźcie się za robotę i dajcie sobie spokój z wpisami tutaj (wszystko co jest dla tej firmy niewygodne jest kasowane) i jeszcze Ci wszyscy zdesperowani ludzie - super pracownicy którzy wlasna piersią bronią PL twierdząc że wszystko jest nie prawdą jednocześnie dziękując opatrzności że mają tak wspaniałą pracę - gratuluję dla was to jak wygrana na loteri życia. Tak więc wszystkim niezadowolonym łącznie ze mną pozostaje tylko i wyłącznie zmienić pracę i nie tkwić w tej super firmie dla desperatów i ludzi z niskim poczucia własnej wartości.
Rekrutacja przebiegła w bardzo miłej atmosferze. Chociaż propozycji zatrudnienia nie dostałem, otrzymałem wiadomość z podziękowaniem za udział w rekrutacji
Dostałem pytania odnośnie moich dotychczasowych doświadczeń zawodowych oraz ze dwa pytania praktyczne do rozwiązania.
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
Miło wiedzieć że firma docenia pracowników z 10 letnim stażem bo poki co z pięcioletnim taka sama podstawa najniższa jak ten co przychodzi bez kompetencji
To ja chcę wiedzieć gdzie takie wysokie zarobki,na którym salonie chętnie się przeniose
Zarobki sprzedawcy to płaca minimalna.
Od kiedy ? Firma Pako jest jedna z najlepiej płacących firm w tej branży !! Ja jestem zadowolona !!!
Nie mogę zrozumieć nagonki na regionalnego Pana Pawła, wiemy dobrze kto to pisze ! Rozumiem że ciężko jest przyzwyczaić się do pracy z normalnym regionalnym ale uwierz mi bieganie po zakupy dla ex regionalnej i inne plusy już się skończyły :) Współczuje
Na innych regionach jest podobnie brak szacunku i traktowanie z góry,chamskie odzywki do pracownika,a jak się nie podoba to się zwolnij,ktoś powinien z góry wiedzieć jak wygląda praca kierowników regionalnych,często są to osoby bez wykształcenia i odpowiednich kwalifikacji....
Idąc na rozmowę o pracę rozmawiałem o tym, że w maju jestem na umowę zlecenie a od czerwca na pewniaka umowa o prace, nic bardziej mylnego… Kierowniczka zatrudniła jedna osobę więcej, po to aby potem ogłosić nam, że to taki konkursik. Bardzo słabe zachowanie, tylko i wyłącznie marnowanie czasu. Jeśli chodzi o sama prace, jeśli klient wyjdzie bez kupna czegoś a co gorsza przymierzy i wyjdzie bo cena za wysoka albo po prostu, woli coś innego trzeba się tłumaczyć. Kierownik regionalny jest w sklepie średnio raz na tydzień i magluje pracowników w stresowej atmosferze. W pracy trzeba pracować jak najbardziej ale jaki sens ma taka praca?
Regionalny chce się wykazać,ale daleko mu do poprzedniego ,zbyt wysoka poprzeczka. Zgadzacie się z jego ,,pomysłami,,?
Pan Regionalny zauważył to co było oczywiste ! Ex regionalny zostawił na salonach osoby,które nigdy nie powinny być na owych stanowiskach . Obecny regionalny sprząta tylko ten bałagan :)
Dlaczego w blue city ciagle szukają pracownika i to od kilku lat są te ogłoszenia ? Ciagle inne osoby tam widze
W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie Pako Lorente Sp. z o.o.? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?
Gorzej premię płacone będą z opóźnieniem 2 miesięcznym chyba samo regionalni będą sobie stać i robić kasę jaka płacą taka praca !!
Pracuje na jednym z naszych salonów i nigdy nie biorę udziału w tych dyskusjach na forum bo dla.mnie jest to słaby portal jednak ten post mnie rozbawił i prosi się o komentarz w odpowiedzi dla nowych pracowników którzy lubią sobie poszukać opinii . Coachu odpowiadam również Tobie że nigdy w życiu nie chciałabym mieć Ciebie w zespole. jeśli Twój salon leży firma przysyła trenera sprzedaży doświadczona osobę która ma Ci pomóc, która ma znaleźć sposób na sprzedaż w Twoim salonie na skuteczna sprzedaż na podniesie KPI's o ile wiesz o czym mówię A ty zamiast czerpać uczyć się sprawdzić stosować skoro ktoś Ci przyjeżdża pomoc jesteś zamknięta i jeszcze krytykujesz to Twój salon nigdy się nie podniesie a na Twoim miejscu zastanowiła bym się czy ty nadajesz się do tej pracy (jak dla mnie nie) . Przyjeżdża trener sprzedaży aby Ciebie nauczyć a ty pomocy nie przyjmujesz to na jaką pomoc ty liczysz że ktoś za Ciebie będzie sprzedawał -słabe .Kolejna słaba rzeczą jest pisanie tutaj w firmie pracują różne osoby , przełożeni , prezesi są do nich kontakty ogólnodostępne a ty wylewasz swoje żale tutaj słaby pracownik tylko tak robi ,mądry i doświadczony rozmawia z przełożonymi . I trzecia rzecz salon TS może nie ma dobrego miesiąca teraz ale z pewnością i tak wnosi więcej do firmy niż Twój , dziewczyny z salonu TS w ciągu miesiąca się odbija i przeskoczą dwukrotnie a Ty NIE przy takim negatywnym podejściu. więc moje pytanie dla Ciebie co ty tutaj robisz?
Katarzyna ,każda firma ma szkolenia, które są wewnętrznymi materiałami firmy , aby móc stosować najwyższe standardy obsługi . Opowiadanie tutaj jak przebiegają szkolenia czy z czego jest się szkolonym nie służy dobru firmy konkurencja nie śpi , Zapewnień Cię jednak że szkolenia są z poszanowaniem dla pracowników są rozwojowe i jeśli tylko ktoś się chce rozwijać to wyciągnie w nich bardzo dużo dopasuje do swojego stylu osiągnie dużo . W obecnych czasach sprzedaż ewolułowała. Nawet idąc na Targowisko po ziemniaki pani mówi że ma kalafior w promocji ( co do niektórych to jest agresywne) Jeśli chcesz mieć dokładnie informacje zapraszam Cię do kontaktu z firmą bezpośrednio a nie przez portal gdzie w większości niezadowoleni z jakiego powodu byli pracownicy wyrzucają swoje żale . Więc jeśli czujesz sprzedaż i chciałbyś pracować odnajdziesz się . Pracuje w tej firmie trochę czasu i jakby bylo źle to z pewnością by mnie tutaj nie było a w każdej firmie znajdziesz się pracownik "niezadowolony" czy roszczeniowy i błędów nie widzi w sobie tylko we wszystkim co go otacza .
Idąc na bazar chętnie skorzystam z promocji oraz dodatkowo zaproponowanego koperku. Jednakże problem zaczyna się wtedy, kiedy pytam sprzedawcę czy kalafior jest świeży a on mi odpowiada ,A co Pani to da’.
Potwierdzam w 100% Nie da się pracować w takiej atmosferze. Walka między nami pracownikami a Kiero, ciagle tylko nas poniża wprowadza (usunięte przez administratora). Jest podła. Zamiast przychodzić do pracy i pracować to zastanawiamy się co dziś wymyśli i co się wydarzy lub skin się pokłóci. W Annopolu porażka pod tym względem.
Zawsze możesz poprosić regionalnego o przeniesienie na outlet, tym drugim rządzi prowincjuszka i kierująca jej głową rubacha. W ramach dress code’u weź ze sobą filcaki.
Nie polecam pracy w Pako Lorente Młociny złośliwa kierowniczka zwolniła mnie tylko dla tego że się uczę i chciałem pracować 3/4 etatu ogólnie jest wredna i nie miło odnosi się do pracowników oraz klientów .
Kierowniczka jest bardzo miła chyba jedna z najmilszych i ludzkich w podejściu do pracowników polecam tam pracę
We wrześniu zwolniły się dwie osoby z powodu nieodpowiedniego traktowania personelu tego sklepu przez kierowniczkę więc po co tu pisać że jest super .
Byłem na rozmowie i pracowały tam dwie bardzo miłe Panie i nikt nie mówił, że ktoś się zwolnił myślałem, że zespół jest cały tylko potrzeba jednej osoby
To dlaczego tego nie zgłosiły, że niby było tak źle Z tego co min wiadomo były to osoby z rodziny byłej kierowniczki wiec nie wierzę, że w złe ich traktowanie Polecam pracę na mlocinach jest super zespół na czele z kierownikiem
Zgłosiły i zostały olane ! To rodzina poprzedniej kierowniczki nie tej co jest teraz. Od tej nowej uciekli.
Widocznie tacy z nich pracownicy super ,że uciekli( i piszą bzdury ,żeby ją oczernić) a teraz nowi sobie chwalą i super sie pracuje
Targety to kosmos ???? jak są wyliczane hmmmm z fusów. Teoria zawsze jakaś będzie na podstawie czego i dlaczego tak. Głównie chodzi o to aby sprzedać a nie do końca aby ktoś w salonie chyba zarobił zbyt dużo, bądź cokowkiek. Przecież prawdy zwykły człek i tak się nie dowie
Co do targetów nie ma co płakać konkurencja ma dużo większe,kwestia pracowników i ich umiejętności Pako ma bardzo dobry towar !
Oooo nie tylko Ursus się chwali bo i Na Młocinach kierowiczka już u konkurencji się chwali że degradowali regionalna
Drogie koleżanki, zajmijcie się swoją nową praca a nie oczernianiem innych . To ,że was zwolnili to chyba o czymś świadczy..huczy to chyba w głowach od głupot
Zacznijcie od zaprzestania plotkowania to wszystko wychodzi od was z waszych sklepów od waszych pracowników ???? to wy chodzicie po sklepach chwalicie się
Dlaczego tak się zachowujesz? Dlaczego chcesz zaszkodzić komuś kto tą pracę na utrzymał. Czy gdyby inna dziewczynę zwolnili chciała byś aby o Tobie było pisane na go worku??? A może pora napisać że zamiast wykazywać się w nowej pracy, skupiasz się na oczernianiu innych???? Myślisz że jesteś nietykalną?
Dlatego ,że zazdroszcza bo nie mogą juz pracować w tej firmie a na pewno by chętnie chciały wrócić. Odczepcie się od nas wszystkich , dajcie nam spokój i zachowajcie resztki godnosci
Żyjemy w czasach kiedy możemy spróbować różnych miejsc pracy, czasem nam coś pasuje, czasem nie… ciężko jest mi zrozumieć dlaczego zaczynaja się tutaj ciezkie dyskusje. Ludzie szukają konstruktywnych opinii… a tutaj koperkowe afery… Prawie każdy z nas pracował w handlu wiemy jacy są klienci napisać dobra opinie bardzo ciężka ale zła wystarczy sekunda. Wiemy jak bywa tez z ludźmi w zespole nie zawsze jest kolorowo i nie ze wszystkimi się kochamy. Ale na litość warunki pracy są naprawdę w porządku, podstawa, premia. Problem, ze trzeba coś zrobić czegoś się nauczyć, no sorry nie wystarczy tylko być… pieniądze nie liście nie rosną na drzewach. Coś nie pasuje zwolnij się bądź postaraj się załatwić sprawę jak dorosły człowiek ROZMOWA. Pracowałam w niejednym miejscu i naprawdę była to czasem droga przez mękę i z perspektywy czasu naprawdę doceniam względny spokój. Jeżeli się to zmieni biorę manatki i idę w świat dalej nie ubliżając nikomu a nie uprawiam publiczny lincz. Pozdrawiam ;)
Ciekawe ile razy byłaś wkurzona na regio i czy brałaś manatki xD policz na palcach ile chciałaś sie zwolnić… z tej firmy…a kiedyś przyjdzie na Ciebie czas…xD
Absolutnie nie jest to gloryfikacja firmy jak każda ma swoje plusy i minusy. Zaznaczam nie zawsze jest kolorowo, nie interesują mnie kwestie regionalnych i chorych afer. Chodzi mi o to, ze przychodzisz robisz swoje jeśli coś nie pasuje idziesz szukać szczęści dalej. Pisze tak bo nie raz taka decyzja została podjęta u mnie i kto wie jaki czas przyjdzie kiedyś tutaj. Ale obsmarowywanie siebie nawzajem jest conajmniej słabe… wychodzę z założenia masz coś powiedz, albo rozmowa coś zmieni ale nie jak nie to wracamy do początku czyli bierzemy manatki i szukamy swojego miejsca dalej… coz w tym dziwnego
Nie rozumiem po co piszecie takie bzdury!! Anonimowo tylko jesteście mocne..? Pamiętaj jedna z drugą, że w sieci nikt nie pozostaje anonimowy i nie trudno się nikomu domyśleć kto pisze te bzdury. Skoro o nikim innym z Polski się tu nie pisze tylko o regionie warszawskim i o pracownikach z Warszawy i regionalnej, która ma ten region to kto to może pisać...?? Nie trzeba się domyślać
W Pako Lorente słuchamy i obserwujmy co dzieje się w naszych salonach, jeżeli w dyskusji biorą udział byli lub obecni pracownicy którzy chcą się podzielić z nami swoimi spostrzeżeniami, uwagami chętnie Was wysłuchamy. Nie pozostajemy obojętni na merytoryczne uwagi. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z centralą.
Proszę o adres kontaktowy ,w pracy mam adresy tylko poszczególnych osób.Lub imię osoby do której mam zadzwonić
Czy Pan K zatrudnił się w gus-ie ?
Ciekawe jak długo reg musiała płakać swoim teatralnym płaczem na zawołanie,że ruszyły najazdy na salony . Przecież,sama powiedziała że ona na początku ustala z dyrektor i namawiam prezesa kogo trzeba poświęci że było widać ze coś robi haha
To już komuś brakuje kultury…bardzo nieładnie jeśli pracujesz w pl i jesteś na stanowisku regionalnego to brak profesjonalizmu….
A Ty myślisz że prócz regionalnych nikt tu nie zagląda???? Otóż jestem pracownikiem Pl i ku Twojemu zaskoczeniu nie jestem RKS! Pracuje w PL jako doradca klienta i jak czytam nie które wypociny to wnioskuję że komuś zal tylek ściska.... Czy Ty uważasz że te obrazliwe komentarze wniosą coś sensownego???? Obrażając kogoś podniesiesz swoją samoocenę??? Zastanów się bo takimi zachowaniami pogrążasz samą siebie. Źle Ci się pracowało to się zwolniłaś , nie odpowiadałaś firmie zwolnili Ciebie. Kolej rzeczy. Odpuść temat i żyj swoim życiem A nie życiem RKS czy PL
Jak się pracuje w Pako Lorente Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Pako Lorente Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 52.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Pako Lorente Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 42, z czego 8 to opinie pozytywne, 15 to opinie negatywne, a 19 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Pako Lorente Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w Pako Lorente Sp. z o.o. napisali 5 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.