Witam nie polecam pracy na lakierni, poniewaz pan wielki lider Hubert ma swoich pupili,dla innych jest delikatnie mowiac nie uprzejmy,nie wiem jak na innych dzialach, ciesze sie ze odszedlem a i pieniadze to zenada.
Jak wygląda praca na montażu?Jakie zarobki tam są
Dostała nagana będąc w urlopie wypoczynkowym. Niedlugo do tego zgłosiła o (usunięte przez administratora) w pracy. Mimo ze kierownictwo zachowali się w tej sytuacji po chamsku, to jeszcze lider wypisał mnie nagana , żeby zemścić. Tylko ja w tym dniu byla na urlopie wypoczynkowym i się znajdowała w Berlinie! Przyczyną nagana - opuszczenia stanowiska pracy wcześniej, lider stwierdził ze widział na kamerach. Dobre macie kamery , az do niemiec bylo widac!!!! Oczywiście to zglaszam do PIP
A ja trafiłam na ofertę dla kierownika działu utrzymania ruchu. I napisali, że dają premie jubileuszowe. No to super. A jakie jubileusze firma świętuje i jaką kasę można z tego tytułu dostać? Czy jak firma obchodzi jakąś okrągłą rocznicę, to też jest jakaś premia dla ludzi?
Doskonale miejsce (usunięte przez administratora) mega bezpieczne i profesjonale !
Jak wygląda praca na montażu?Jakie zarobki tam są
Fajnie jest na montażu, praca bardzo ciekawa i przyjemna, lekka w miłej atmosferze, gra muzyczka z radyjka. Najważniejsze, że zarobki są bardzo fajne. Polecam na start masz 3 tysie bankowo, tak myślę
Nie wiem skąd masz tą miłą atmosferę, lekką pracę i dobre zarobki. Z nadgodzinami i sobotami na start może te 2500 dostaniesz. Praca taka sobie , w zależności od działu i stanowiska. Wieczny chaos. Liderzy ? Beż komentarzu.
Piszesz ,, 3 tysie bankowo'' a po chwili ,, tak myślę''. Skoro na montażu tak fajnie, to dlaczego na palarni non stop narzekają, przeważnie montażyści
Napisałem że na palarni narzekają, a nie że można chodzić na papierosa kiedy się chce. A co do narzekania to na wszystko: Na zarobki Na liderów Na samą pracę
Zachowania między pracownikami to jest tragedia. Ludzie nie przychodzą pracować a tylko obrabiać kolegą . Obgadują wszystko _ ciało , nad waga , co jesz , co pijesz , jak prowadzisz auto, jak spędzasz czas w dnie wolne . (usunięte przez administratora) 200% Liderzy to ignorują żeby nie powiedzieć tolerują (usunięte przez administratora) i słoma na butach
Wszędzie gadają i gadać będą. Ale zakład reaguje tak jak trzeba.
Zgadzam się z tą opinią. Nie polecam pracy w tym zakładzie. Zdanie pracownika mają w głębokim poważaniu. Planują niekończące się nadgodziny i wykonywanie wyśrubowanych norm. Nie przestrzegają norm dźwigania. Pracownicy zawaleni są obowiązkami które powinni wykonywać liderzy. Brak poszanowania i godziwego wynagrodzenia. Motto tej firmy brzmi (usunięte przez administratora)....i milcz
Jak odmowi nadgodzin to będą szantaże, może nie przedłużyć mu umowy oraz mogą zabrać premie
Praca całkiem fajna i różnorodna, nie stoi się ciągle na jednym stanowisku. Zarobki w miarę dobre jak się juz nabędzie doświadczenia. Nie pracuje długo a widziałem już kilku pracowników, którzy odchodząc zarzekali się że "więcej ich noga tu nie postanie" a po pół roku wracali. Nadgodzin fakt sporo ale przy obecnej sytuacji jak firmy upadają to raczej dobrzę że ta firma ma dużo zamówień.
Widać że ktoś próbuje nabić na siłę pozytywną opinię i raczej nigdy nie pracował w tej firmie. Ludzie pracują 14-2. Lub 6-18 na siłę zmuszani do nadgodzin. Wypłaty przy nadgodzinach ledwie 3 tysiące. Idź po pracuj i nie (usunięte przez administratora)
Pisano tu parę miesięcy temu, że wystarczą dwie ręce do pracy i już można mieć pracę. Serio tak łatwo się dostać? Tylko, jakie z tego pieniądze, zwłaszcza na starcie? Wspomniano, że 2500 zł z nadgodzinami i sobotami jak jest teraz?
Biorą wszystkich jak leci. "0" selekcji . Wyolata na czysto bez nadgodzin dla nowego 2500/2900 jak chcesz zarobić 3tys i więcej to nadgodziny , soboty nadgodziny. Na montażu "nowym" Tyrania. Nie masz oprawa się po głowie podrapać. Szef produkcji straszy ludzi że zwolni wszystkich jak nie będą robić nadgodziny. Odradzam każdemu , chyba że lubi takie klimaty.
Jest się na łasce starszych stażem pracowników. Nie ma szkoleniowców, a majstrowie Cię nie przeszkolą bo sami nie potrafią nic poza "szybciej" i "wiecej". Jeżeli już ktoś musi tam iść to radzę na każdy inny dział niż montaż a w szczególności nowy montaż.
Jak wygląda praca na stanowisku operatora maszyn?
Proszę o opinię na temat pracy kobiet w firmie. Z góry dziękuję ????
Pozdrawiam szefostwo!!!!! Super praca, super atmosfera, super zarobki!!!!!!!!!!!! Czytaj na odwrót... Zmieniać na jakąkolwiek inną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W jaki sposób są weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w Fabryka mebli "AJ"?
Praca na drewutni jak wygląda?Co takiego się tam robi?Czy z drewutni można trafić na montaż?
Te 3 tys na początek jako montażysta to już z określonym doświadczeniem, czy tak każdy to ma? Montaż to lekka praca? To co tam się robi konkretnie?
Czytanie ze zrozumieniem się kłania Która*
Tylko dla wybranych
Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie Fabryka mebli "AJ"?
Witam, mam pytania czy praca jest kilku zmianowa czy tylko jedna zmiana jak wychodzi h czy się robi powyżej 8h i 5 czy 6 dni w tyg się pracuje, jaka jest stawka godzinowa, jaką panuje atmosfera w pracy, czy są jakieś benefity, dodatek za frekwencję czy na święta? Myślę nad zmianą pracy a kiedyś pracowałam przy zaopatrzeniu i produkcji mebli
Jak wygląda praca przy prasach i jakie są zarobki?
Czy to prawda że w aj ff ludzie traktowani są rowno?
Tak, będzie fajnie mówili hehe
No i co związku z tym ?
Nie ma rozdawnictwa
To co się dajecie mu cisnąć, jechać z nim krótko, to taki glut. Nie dawać się. A jak coś nie tak nagrywać go i po schodach do góry, a jak nie pomoże to do sądu pracy.
Psy szczekają karawana jedzie dalej popiszcie sobie i popłaczcie tyle możecie haha
Nie wiem komu tam w tyłek włazisz ale jak lubisz to już twoja sprawa haha
Naucz się najpierw głąbie pisać po polsku a później komentuj
Jaki jest wkład kierownictwa Fabryka mebli "AJ" w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?
Taki jest wkład żeby dobrej atmosfery nie było. Kierownictwo ma swoich pupilków i oni mają lepiej a robią o połowę mniej niż ich zmiennicy.
Nie ja się wstydzę tylo oni powinni się wstydzić. Poza tym każdy wie i widzi panie rudy kto i gdzie komu włazi i kto na kogo strzela z ucha.
Ogólnie odradzam pracy w tym zakładzie a jak już tam pracujecie to radzę odejść bo takie pieniądze to wszędzie się dostanie. A mniej trzeba znosić . Bo w tym zakładzie tylo zakazy niestety palacze latają jak perszingi na tą palarnie i nikt tego nie widzi a nam telefonów odbierać zakazują no żal.
Jak się pracuje w Fabryka mebli "AJ"?
Zobacz opinie na temat firmy Fabryka mebli "AJ" tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 12.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Fabryka mebli "AJ"?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 7, z czego 3 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Fabryka mebli "AJ"?
Kandydaci do pracy w Fabryka mebli "AJ" napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.