Opinie o Z.P.O.i W. MOTYL SP.J.
Mam pytanie, poszukuje pracy jako ochrona, portier czy tam jest takowa praca? I czy kobiety też są zatrudniane na takie stanowisko? Bardzo proszę o odpowiedź.
W jakich godzinach pracuje laboratorium? Czy jest to praca zmianowa?
Podpinam pytanie. Szukam pracy jako kontroler jakości z dwu letnim doświadczeniem. Obecnie jestem na wypowiedzeniu do końca listopada. Czy pracujące są weekendy? Jaki zakres zmianowy / godzin obowiązuje w firmie?
Zainteresowała mnie jedna z ofert, która tu się pojawiła. Mianowicie chodzi o ofertę na stanowisko pracownika w dziale sprzedaży i logistyki. Podali tylko, że oferują dobrą i stabilną pracę. Jak stabilna to mam rozumieć, że na umowę o pracę? Stawka na początek ktoś wie jaka jest? No i godziny pracy muszę zapytać, bo to też istotne. Stałe, czy na zmiany?
Godziny pracy 8-16, wolne soboty, przyjemna atmosfera, szefostwo bardzo fajne. O zarobkach nie piszę ponieważ to indywidualne zagadnienie. Ja byłam zadowolona. Dwa razy do roku bonusy na święta.
Jak wygląda obecnie sytuacja w firmie? Są jakieś premie, benefity, podwyżki? Jak atmosfera?
Tak. Ostatnio wszyscy pracownicy otrzymali z tego powodu podwyżki ????
TAK JEST, W OSTATNIM MIESIĄCU WSZYSCY PRACOWNICY W FIRMIE DOSTALI PODWYŻKI
Jak wygląda obecnie praca w laboratorium ? Może ktoś podpowiedzieć????
Znajomość języka angielskiego nie jest wymagana ale z pewnością bardzo mile widziana. Firma eksportuje produkty do kilkunastu krajów w związku z czym język angielski bywa przydatny również na stanowisku Laborantki/ Laboranta (np. specyfikacje techniczne produktów etc.)
Dobry wieczór, Czy ktoś orientuje się jak wygląda obecnie sytuacja w firmie? W szczególności w laboratorium? Jak z atmosferą pracy, szefostwem?
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Czy tak samo jest w Z.P.O.i W. MOTYL SP.J.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!
Mnie atmosfera w firmie odpowiada i trzeba przyznać, że tzw. młode szefostwo się do tego bardzo przyczynia - pozytywni ludzie.
A na jakie warunki zatrudnienia mogą obecnie liczyć pracownicy Z.P.O.i W. MOTYL SP.J.?
a to ciekawe co Ty piszesz... zwłaszcza w kontekście ostatnich podwyżek z inicjatywy pracodawcy.
gratuluję jeśli ktoś szuka opinii o pracodawcy pośród wylewu frustratów w internecie, to na pewno wiarygodnie źródło
a jak to teraz wygląda w biurze? Ma ktoś informacje, jaka atmosfera czy pracuje się po godzinach, po ile lat tam pracują?
nie znaju etawo kombinata, chacziu rabotać mnogo dieng szto by wodku pakupit i najebatsa
No można się dogadać, można, więc spokojnie kolego
Pracowałam w tej firmie kiedyś jako laborantka. Uwierzcie mi, ze szefostwo w ogóle się nie czepiało i było miłe. Ale główny technolog a raczej technolożka to kobieta, której nikt tam nie lubi. Kobieta bardzo niemiła, marudząca i traktująca wszystkich z góry, mająca muchy w nosie i uważająca się za najmądrzejszą. Uważa, że ludzie czytają jej w myslach i to co ona sobie ubzdura ma byc zrobione ( chociaż nikogo o tym nie powiadomiła!!) a potem przychodzi i sie czepia. I to też jest jeden z powodów problemu w firmie.
Witam a czy może ktoś się wypowiedzieć na temat transportu tzn: jak traktują kierowców ponieważ byłem na rozmowie i zastanawiam się podęciem pracy jako kierowca. Mam bardzo duże doświadczenie w tej branży i poprostu niechciałbym marnować swojego czasu w tej firnmie
Chyba z pracą w laboratorium sytuacja też nie wygląda najlepiej bo regularnie co kilka miesięcy pojawia się oferta pracy - więc rotacja musi być duża, ale może wypowie się ktoś z pracowników?
pracowałam w tej firmie kilka lat i moje opinie są zgoła odmienne. Pensja była równa niezależnie od tego czy się pracowało po 12 godzin, czy przez miesiąc był przestój - to chyba dobrze, prawda? Z urlopami to prawda ale taka jest specyfika tej pracy, że przerabia się surowiec np ogórek jak rośnie i wtedy na urlop nie da rady iść, chyba każdy jest tego świadomy. Podwyżki też były z inicjatywy właścicieli. To fakt, że szefowa czasem przesadzała z zachowaniem ale nie da się ukryć że zna się na tym co robi. Gratuluje tym co chcą strajkować i szkodzić produktom - chyba wiecie że jak zaszkodzicie swojej firmie i ona upadnie to nie zrobicie na złość Motylom tylko sobie, bo zostaniecie na bezrobociu?
aż tak źle ? a jeżeliu chodzi o wymiar godzin i zarobki możesz napisać coś więcej? będe wdzięczna
a czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat pracy w laboratorium?
(usunięte przez administratora)Przestrzegaj przed praca za 5,5zl /h .
Jak się pracuje w Z.P.O.i W. MOTYL SP.J.?
Zobacz opinie na temat firmy Z.P.O.i W. MOTYL SP.J. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.