Opinie o AAA Autocentrum
Niestety z powodów osobistych musiałam zrezygnować z pracy w AAA ale nie powiem o nich złego słowa. Bardzo dobry, uczciwy pracodawca, firma solidna, profesjonalna i szanująca pracowników
zarobki w porządku, ludzie też super także atmosfera bardzo fajna, polecam
szybka bezproblemowa transakcja, wynegocjowałem cenę samochodu także jestem bardzo zadowolony
jak dla mnie pracodawca na medal
przyłączam się do pozytywnych opinii. ja również należę do grona zadowolonych Klientów AAA
szybka transakcja i minimum formalności przy leasingu, polecam
obsługa bardzo kompetentna, jestem bardzo pozytywne zaskoczony
szybka sprzedaż auta, polecam
Bardzo przyjemnie, luźna atmosfera. Od razu przejście na "Ty". Oprowadzenie po biurze, słuchanie rozmowy i pytanie o nią potem.
Pytania o przebieg dotychczasowej kariery, zainteresowania, prezentacja przygotowanej oferty plus pytanie jak radzisz sobie z stanowczością.
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę
od roku tu pracuje, mogę polecić pracodawce :)
super, polecam AAA jako pracodawcę
Może jako pracodawca firma jest ok ale jako sprzedawca kilku produktów (auta,kredyty ) nie jest w porządku dla klientów i działa jak (usunięte przez administratora) a nie uczciwy sprzedawca. Przykro to powiedzieć ale wypisujący tu dobre opinie o swoim pracodawcy tutaj przypominają mi nie do końca uczciwych wspólników wzajemnie się adorujących i popierająch wbrew przykrym faktom. Okazuje się że firma mimo olbrzymich kar które zapłaciła nadal kontynuuje nieuczciwe praktyki... czyli dochody z nieuczciwych praktyk nadal przekraczają nałożone karya nasze pożal się Boże prawo nie działa jak widać.
elo chcialem sie dowiedziec jak wyglada praca w dziale ops zabrze,a konkretnie czy dalej sa fatalne warunki na myjni,czy dalej pracownikow ops jest za malo ,i czy dalej handlowcy z sekretarkami okradaja pracownikow ops z godnosci i premii za sprzedane auta i calymi dniami tylko przesiaduja na recepcji nic nie robia a ops odwala 95% pracy komisu za nich ,czy moze cos sie zmieniło i mozna tam normalnie pracować pozdro mordeczki
również polecam!! kupiłem w AAA dwa samochody, jednym jeżdżę ja, a drugim moja żona
NIE POLECAM Jeżeli faktycznie kupiłeś i jeździsz - to ok. - oby jak najdłużej bez awarii. Bo jeżeli coś się stanie i będziesz to reklamował, to masz na 100 procent pewne że reklamacja będzie odrzucona. To jest stała praktyka tej firmy
Czy placa gotówką za sprzedaż auta czy tylko przelew?
tydzień temu kupiłem Audi A6. Jak na razie wszystko super
Pracowałem tam 3 lata, potrafią dobrze zapłacić ale podejście do pracownika, system pracy i ilość obowiązków przytłacza. Śmieszą mnie te wszystkie pozytywne komentarze pisane przez pracowników. Znam jedną osobę z pośród pracowników którzy zakupili auto w swoim miejscu pracy, to powinno wiele mówić o jakości świadczonej usługi.
Swego czasu pracownikowi padło auto niedługo po zakupie (zatarty silnik) i z tego co pamiętam odrzucili reklamację. Samo to świadczy o podejściu.
kupiłem tydzien temu mazdę 6. auto super, świetny stan !!!!!
Jesteś tak zaślepiony euforią, czy napisałeś sponsorowaną przez aaa opinię. Czytałeś dokument opisujący faktyczny stan samochodu? Co tam jest napisane? Bo coś na pewno jest. Bardzo często jest tego nawet o wiele za dużo niż człowiek mógłby się spodziewać. Żebyś później nie był zaskoczony gdy Ci pół auta wysiądzie.
Zdecydowanie NIE polecam. Kłamliwe informacje obsługi o samochodach (przypomnę - żądać dokumentu opisującego faktyczny stan samochodu). Kara UOKiK (72 mln) nie wzięła się z sufitu - po prostu stosują nielegalne formy sprzedaży. Jeszcze raz - NIE POLECAM!
Samochody w bardzo dobrym stanie bez wkładu finansowego. Wsiąść i jechać
(usunięte przez administratora) do potęgi. POWTÓRZĘ: Przed zakupem zażądajcie dokumentu opisującego FAKTYCZNY stan techniczny samochodu. Dopiero wtedy zobaczycie ile trzeba jeszcze wyłożyć pieniędzy aby samochód był w pełni sprawny. A często są to niemałe kwoty. Możecie wsiąść, wyjechać za bramę i auto się Wam "rozkraczy". Wrócicie do nich z reklamacją, a oni ją odrzucą bo powiedzą że "Przecież podpisała Pani/Pan dokument w którym jest napisane że aby użytkować auto trzeba najpierw naprawić to, to i tamto. Więc o co teraz macie pretensje?" PRZESTRZEGAM - nie wierzcie w takie KŁAMLIWE opinie jak ta powyżej, że samochody są "w bardzo dobrym stanie, bez wkładu finansowego"
Spory wybór samochodów, przyszedłem po konkretny model a skończyłem z czymś innym i jestem mega zadowolony z auta jak i z obsługi
Konsultant świetnie opowiedział o samochodzie, sprawdził go pod kątem sprawności, co przekonało by każdego do zakupu. Polecam
Zamiast słuchać dyrdymałek konsultanta, który Ci opowie każdą bajkę byle tylko sprzedać samochód, PRZECZYTAJ dokument opisujący FAKTYCZNY stan samochodu. Ten dokument który potem będziesz (zazwyczaj nieświadomie) podpisywać przy zakupie samochodu. GWARANTUJĘ Ci ŻE JEST TAM NAPISANE CAŁKOWICIE COŚ INNEGO niż to co mówił konsultant Zdecydowanie NIE POLECAM
Rozmowa w Poznaniu na oddziale ws. stanowiska ds. sprzedaży. Rozmowa jak rozmowa z dwoma "menadżerami" po czym, żaden z nich nie dał odpowiedzi nawet negatywnej a po tygodniu oferta pracy znowu w scieci. Brak szacunku do kandydata.
kupiłem auto jakiś miesiąc temu. póki co wszystko jest idealnie więc oby tak dalej
zawsze chciałem pracować w komisie i pomagać ludziom wybierać wymarzone dla nich auto i na szczęście udało mi się znaleźć pracę w AAA. Polecam
Chcesz pomagać ludziom wybierać wymarzone auto i podjąłeś pracę w firmie która każe Ci ukrywać przed klientem faktyczny (czytaj ZŁY) stan samochodu. No cóż.... Twoja "pomoc" będzie rzeczywiście "bezcenna"
Polecam!! Kupiliśmy miesiąc temu nowego Mercedesa w AAA
Jak się pracuje w AAA Autocentrum?
Zobacz opinie na temat firmy AAA Autocentrum tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 56.
Jakie są opinie pracowników o pracy w AAA Autocentrum?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 51, z czego 44 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 5 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy AAA Autocentrum?
Kandydaci do pracy w AAA Autocentrum napisali 3 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.